Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως το εχεις σε εξικονομηση ενεργειας;

Ναι το είχα.

Μα μήπως την μέρα δεν ανάβουν?

τώρα μου ανάβουν κανονικά

Επίσης κάτι αλλο.

οταν η μπαταρία πέσει κάτω από 50% ανάβει κόκκινο το led notification.για το ποσοστό δεν είμαι σίγουρος.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τα παράδοξα συνεχίζονται, εχθές το φόρτιζα από έναν charger 2A και έκανε σχεδόν 8 ώρες να φορτίσει από 5 - 100%.. Σήμερα, με τον ίδιο φορτιστή, γέμισε πλήρως σε 2 ώρες..

@ταξιδιώτης22, μαν κανονικά ανάβουν και το πρωί, δεν νομίζω πως ρθυμίζονται από κάποιο prox. sensor, by default ούτε το χρόνο που μένουν on δε μπορείς να ρυθμίσεις..

Google Pixel 5

Εγώ πάντως μονό με τα δικά του αξεσουάρ φορτιζω.

Τα παράδοξα συνεχίζονται, εχθές το φόρτιζα από έναν charger 2A και έκανε σχεδόν 8 ώρες να φορτίσει από 5 - 100%.. Σήμερα, με τον ίδιο φορτιστή, γέμισε πλήρως σε 2 ώρες..

Ενα factory reset θα βοηθουσε μηπως; Το μονο οτι ειναι μπελας..

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Ενα factory reset θα βοηθουσε μηπως; Το μονο οτι ειναι μπελας..

Είναι ολοκαινουργιο, 5-6 φορτίσεις όλες και όλες και αυτό το παρουσίασε μόνο με συμβατικό chrager, σε 2 quick chargers διαφορετικούς δεν είχε θέμα..:worry:

Google Pixel 5

@ταξιδιώτης22, μαν κανονικά ανάβουν και το πρωί, δεν νομίζω πως ρθυμίζονται από κάποιο prox. sensor, by default ούτε το χρόνο που μένουν on δε μπορείς να ρυθμίσεις..

Κάτι αντίστοιχο έχω πάθει παλαιότερα και εγώ με φορτιστη 2Α σε κινητό HTC one (m7). Μπορεί να φταίει ο φορτιστής.

Δεύτερη περίπτωση, (αν και δύσκολο λόγω διαφορετικών κατασκευαστών) bug της lollipop, που επίσης μου έχει τύχει στο HTC one m7. Να φορτίζει με τον φορτιστή του και το ποσοστό να ανεβαίνει δραματικά αργά. Πήρε 9 ώρες να φορτισει.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Παρατηρησα οτι τριζει το μεγαφωνο μ στην ανοιχτη ακροαση..

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Μήπως έβαλες επέκταση στο καλώδιο;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κατέβασε το trexta,απλό και με 160 χαρακτήρες στην κατάλληλη ρύθμισή

Μήπως έβαλες επέκταση στο καλώδιο;

Nope, σήμερα πάλι το έκανε..

Επιπλέον, εχθές ξαφνικά έσβησαν τα capacitive και σε εμένα και παρόλη την αναζήτηση, δεν βρήκα τρόπο για να τα ανάψω πάλι, οπότε κατέβασα ένα app που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις ποση ώρα θέλεις να είναι on και πλέον αρχοντόπουλο.:lol:

Google Pixel 5

Nope, σήμερα πάλι το έκανε..

Επιπλέον, εχθές ξαφνικά έσβησαν τα capacitive και σε εμένα και παρόλη την αναζήτηση, δεν βρήκα τρόπο για να τα ανάψω πάλι, οπότε κατέβασα ένα app που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις ποση ώρα θέλεις να είναι on και πλέον αρχοντόπουλο.:lol:

Το ενδεχόμενο να το φορτίζεται με τον δικό του φορτιστή το έχετε σκεφτεί?

Παιδιά ισχύει. Δεν ξέρω τί σκάλωμα φάγατε πολλοί από εσάς με τον γρήγορο φορτιστή και τη διάρκεια μπαταρίας, εγώ έχω το note 4 n910c εδώ και 6 μήνες, το φορτίζω κανονικά μία φορά την ημέρα/ τις 2 μέρες ανάλογα και δεν έχει πάθει τπτ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ούτε το κινητό κρατάει λιγότερο. Πάντα πάνω από 5 ώρες οθόνη μου δίνει και πάντα στην αυτόματη φωτεινότητα που είναι υποδειγματική.

Αμέ, τον έχω στο σπίτι όμως, όχι στο γραφείο οπότε τζίφος η #φάση!

Google Pixel 5

Οσοι το εχετε με τους χαρακτηρες στα μηνυματα τι κανετε?

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κανονικά 160 χαρακτήρες. Όταν γράφω, γράφει με μικρά, αλλά το στέλνει με κεφαλαία.

Είχα σκοπό να το πάρω σήμερα και να το σετάρω το ΣΒΚ αλλά με όλα αυτά που διαβάζω και με την ενημέρωση σε 5.1 από Ιούλιο θα μείνω με το LG GII για να έχει πέσει και η τιμή, η οπόια στο Skroutz είχε φτάσει 587 και ξαναπήγε 600+ προφανώς γιατί σε κάποιους αρέσουν τα "προβλήματα" :)

Είχα σκοπό να το πάρω σήμερα και να το σετάρω το ΣΒΚ αλλά με όλα αυτά που διαβάζω και με την ενημέρωση σε 5.1 από Ιούλιο θα μείνω με το LG GII για να έχει πέσει και η τιμή, η οπόια στο Skroutz είχε φτάσει 587 και ξαναπήγε 600+ προφανώς γιατί σε κάποιους αρέσουν τα "προβλήματα" :)

Φιλε μου μια χαρα ειναι το τηλέφωνο. .να το πάρεις. .και η 5.1 θα ερθει άμεσα. Και θα φτιάξει κατα πολυ και την μπαταρια και την ραμ.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Το έβαλα πριν λίγο να φορτίσει στο 15% και μου έχει βγάλει 5 ώρες και 15 λεπτά μέχρι την πλήρη φόρτιση του!!!! Με τον δικό του φορτιστή!!!!! Είναι η τέταρτη φόρτιση που του κάνω.. Η πρώτη κράτησε 50 λεπτά,πάλι στο 15% και οι υπόλοιπες τρεις πάνω απο 5 ώρες! Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά...
Rogers

Το έβαλα πριν λίγο να φορτίσει στο 15% και μου έχει βγάλει 5 ώρες και 15 λεπτά μέχρι την πλήρη φόρτιση του!!!! Με τον δικό του φορτιστή!!!!! Είναι η τέταρτη φόρτιση που του κάνω.. Η πρώτη κράτησε 50 λεπτά,πάλι στο 15% και οι υπόλοιπες τρεις πάνω απο 5 ώρες! Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά...

Άλλαξε φορτιστή και αν κάνει το ίδιο τότε κατευθείαν στο service.

Βάλε έναν νορμάλ αν δεν βρεις τον δικό του, αρκεί να βγάζει 2.0Α

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άλλαξε φορτιστή και αν κάνει το ίδιο τότε κατευθείαν στο service.

Βάλε έναν νορμάλ αν δεν βρεις τον δικό του, αρκεί να βγάζει 2.0Α

Θα δοκιμάσω με άλλον στην επόμενη φόρτιση και θα σας ενημερώσω!

Rogers

Παιδια καλησπερα ... ενδιαφερομαι και εγω αμμεσα για την αποκτηση του συγκεκριμενου κιν ... όντας κάτοχος Ζ3/. Θα ηθελα να ρωτησω ποσες ωρες σας βγαζει με συνεχεια ανοικτο το WI-FI κ με μια κανονικη χρηση λιγες φωτο π.χ .... αντεχει την ημερα ??? Κ κατι δευτερο μαυρο η χρυσο ? Μερικοι λετε πως αφηνει δαχτιλιες {αν κ θα μπει κατευθειαν σε θηκη}. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας ... η βοηθεια σας ανεκτιμητη ...!

Παιδια καλησπερα ... ενδιαφερομαι και εγω αμμεσα για την αποκτηση του συγκεκριμενου κιν ... όντας κάτοχος Ζ3/. Θα ηθελα να ρωτησω ποσες ωρες σας βγαζει με συνεχεια ανοικτο το WI-FI κ με μια κανονικη χρηση λιγες φωτο π.χ .... αντεχει την ημερα ??? Κ κατι δευτερο μαυρο η χρυσο ? Μερικοι λετε πως αφηνει δαχτιλιες {αν κ θα μπει κατευθειαν σε θηκη}. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας ... η βοηθεια σας ανεκτιμητη ...!

Την βγάζει τη μέρα αλλά μετά από αρκετές φορτίσεις. Το δικό μου άργησε να γίνει η μπαταρία καλή. Όσο για το χρώμα είναι θέμα γούστου. Μαύρο το δικό μου με γνήσια θήκη μια χαρά είναι. Δεν κάνει δακτυλιες μπροστά.

Προφανως εννοεις θα παρει σιγα σιγα τα πανω του η μπαταρια ... !? Γιατι μερικοι λενε οτι τους ειναι κομπλε κ αλλοι παραπονιουντε πως ρουφαει γρηγωρα ...! Κατευθειαν ανοιγω το κιν την πρωτη φορα κ σεταρω μεχρι να πεσει στο 20 η μπαταρια η φορτιζω μεχρι να γεμισει κ το ανοιγω μετα ? Edited by NOTHS77

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)