jimmarine Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εντάξει η σύγκριση με το αμάξι ήταν εντελώς άκυρη :) Το ένα κάνει 700ε και το άλλο 15.000ε. Επίσης μιλάς για αναβάθμιση ασφάλειας αν όντως είχε θέμα το s6 και γινόταν έκρηξη εννοείται η samsung θα έκανε ανάκληση ή θα έβγαζε αμέσως αναβάθμιση. Τώρα σχετικά με την καθυστέρηση είναι πολλοί παράγοντες. Και μερικές φορές το κάνουν εσκεμμένα για να μη "θάψουν" νέα συσκευή. Μη νομίζεις, εμείς που ασχολούμαστε με αναβαθμίσεις κλπ στα forums είμαστε είδος υπο εξαφάνιση :lol: Εδώ ρωτάς τον άλλο τι λογισμικό έχει το κινητό σου και λέει galaxy :P Άρα θα καθίσει η samsung να κάνει κάτι καλό να γλιτώσει τις γκρίνιες απο κακή αναβάθμιση, ή θα το καθυστερήσει να δει ο άλλος στο s7 το νέο λειτουργικό και να πάει να το πάρει αν είναι κολλημένος και δεν ξέρει οτι αν περιμένει μπορεί να αναβαθμιστεί. Εμείς που ξέρουμε και πως είναι η νέα έκδοση και πότε θα βγει περίπου ας κάνουμε λίγη υπομονή :) καλησπερα στην παρεα εχθες εκανα την πρωτη φορτηση και ελεγε γρηγορη φορτηση μηπος εχει και αργη, που ειναι΄΄ επεισης το wifi,δεν ειναι και πολυ καλο, το,προειγουμενο s2 plus που ειχα ειχε καλητερο σημα καθος και η μπαταρια του αυτα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπερα στην παρεα εχθες εκανα την πρωτη φορτηση και ελεγε γρηγορη φορτηση μηπος εχει και αργη, που ειναι΄΄ επεισης το wifi,δεν ειναι και πολυ καλο, το,προειγουμενο s2 plus που ειχα ειχε καλητερο σημα καθος και η μπαταρια του αυτα προς το παρον Γειά σου. Η αργή φόρτιση θα έρθει με την αναβάθμιση 6.0.1 όπου έχει να διαλέξεις αν θέλεις γρήγορη ή αργή. Σχετικά με το wifi είχα s5 πριν και μου φαίνεται ίδιο. Μπαταρία άστο να στρώσει 2-3 μέρες να γίνει και βελτιστοποίηση εφαρμογών και θα δεις μια μικρή βελτίωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εντάξει η σύγκριση με το αμάξι ήταν εντελώς άκυρη :) Το ένα κάνει 700ε και το άλλο 15.000ε. Επίσης μιλάς για αναβάθμιση ασφάλειας αν όντως είχε θέμα το s6 και γινόταν έκρηξη εννοείται η samsung θα έκανε ανάκληση ή θα έβγαζε αμέσως αναβάθμιση. Τώρα σχετικά με την καθυστέρηση είναι πολλοί παράγοντες. Και μερικές φορές το κάνουν εσκεμμένα για να μη "θάψουν" νέα συσκευή. Μη νομίζεις, εμείς που ασχολούμαστε με αναβαθμίσεις κλπ στα forums είμαστε είδος υπο εξαφάνιση :lol: Εδώ ρωτάς τον άλλο τι λογισμικό έχει το κινητό σου και λέει galaxy :P Άρα θα καθίσει η samsung να κάνει κάτι καλό να γλιτώσει τις γκρίνιες απο κακή αναβάθμιση, ή θα το καθυστερήσει να δει ο άλλος στο s7 το νέο λειτουργικό και να πάει να το πάρει αν είναι κολλημένος και δεν ξέρει οτι αν περιμένει μπορεί να αναβαθμιστεί. Εμείς που ξέρουμε και πως είναι η νέα έκδοση και πότε θα βγει περίπου ας κάνουμε λίγη υπομονή :) Μια απορία: αυτός που δεν έχει ιδέα τι λειτουργικό φοράει η συσκευή του, θα καταλάβει τις διαφορές στο sw του νέου galaxy ούτως ώστε αυτό να αποτελέσει κίνητρο για να την αγοράσει και να μην μείνει με το περσίνο galaxy? :rolleyes::confused::ninja: Ελπίζω να μην σκεφτόνται έτσι οι εταιρίες :X Τώρα το λίγη υπομονή είναι σχετικό(σεπτέμβρη βγήκε το Μ, φλεβάρη κοντεύουμε), αλλά όπως και να χει ανεξάρτητα από την υπομονή του καθένος, ένα είναι σίγουρο, το θέμα updates στα android είναι πονεμένη ιστορία από όπου και να το πιάσεις & δεν βρίσκω το λόγο να κλείνουμε τα μάτια και να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά νομίζω έπρεπε όλοι εμείς οι "ψαγμενοι" να προλαβαιναμε την εγγραφή και όλοι να είχαμε την beta 6.0.1 τώρα. Εγώ τόσες βδομάδες τώρα την βρίσκω πολύ σταθερή και σε καμία περίπτωση δεν θα γυρνουσα πίσω στην 5.1. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά νομίζω έπρεπε όλοι εμείς οι "ψαγμενοι" να προλαβαιναμε την εγγραφή και όλοι να είχαμε την beta 6.0.1 τώρα. Εγώ τόσες βδομάδες τώρα την βρίσκω πολύ σταθερή και σε καμία περίπτωση δεν θα γυρνουσα πίσω στην 5.1. εγω τουλαχιστον οσες beta ειχα δει και ειδικα οι πρωτες lollipop για το S5 περυσι ητανε δραμα και γι αυτο δε γραφτηκα ενω ειχα ηδη BTU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αναβάθμιση που θα βγάλει να είναι σωστή και να μην χαλάσει την ήδη πολύ καλή λειτουργία του κινητού. Τι να το κάνω να πάρει πρώτο την αναβάθμιση και να μην βελτιώσει το κινητό, πάρτε παράδειγμα τι έκανε η lg με το g4, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αναβάθμιση έτσι πως κατάντησε το κινητό άρα υπομονή και ας ελπίσουμε να κάνουν σωστή δουλειά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά ισχύει ότι με το marshmallow update δεν μπορείς να απενεργοποιησεις το Quick connect από το notification panel. Δηλαδή όταν σέρνεις με το δάχτυλο προς τα κάτω για να δεις τα notifications σου έχεις πάντα το Quick connect εκεί να σου τρώει χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 εγω τουλαχιστον οσες beta ειχα δει και ειδικα οι πρωτες lollipop για το S5 περυσι ητανε δραμα και γι αυτο δε γραφτηκα ενω ειχα ηδη BTU. Μάριε εγώ είναι η πρώτη φορά που μπήκα στην διαδικασία για beta update και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικά είναι πολύ καλή! Και να φανταστείς δεν την πέρασα "καθαρή". Με επαναφορά ρυθμίσεων κτλ. Έστησα την 5.1 BTU, και μετά έκανα εγκατάσταση οτα την 6.0 και στην συνέχεια την 6.0.1 γιατί βαριομουν το στήσιμο. Είπα αν δω κανένα κόλλημα θα το κάνω αλλά τίποτα. Όλα είναι πολύ ομαλά.! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όταν με το καλό δοθεί δλδ λες να κάνουμε μια επαναφορά; Καλύτερα θα ήταν κι ας θέλει στήσιμο μετά. Το μόνο που με χαλάει είναι το ενδεχόμενο χάσιμο των κωδικών για τα Wi-Fi. Δε μου τα κράτησε όταν έκανα log in στο Google account μου όταν το πρωτοπήρα... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχω ενα προβλημα ενω βαζω το κινητο να φωρτιση και βγαζει γρηγωρη φορτιση πολλες φορες το κινητο κολαει και αργη πολυ να φορτιση το παθαινει αλλος αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μάριε εγώ είναι η πρώτη φορά που μπήκα στην διαδικασία για beta update και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικά είναι πολύ καλή! Και να φανταστείς δεν την πέρασα "καθαρή". Με επαναφορά ρυθμίσεων κτλ. Έστησα την 5.1 BTU, και μετά έκανα εγκατάσταση οτα την 6.0 και στην συνέχεια την 6.0.1 γιατί βαριομουν το στήσιμο. Είπα αν δω κανένα κόλλημα θα το κάνω αλλά τίποτα. Όλα είναι πολύ ομαλά.! Ναι το βλεπω και στο xda λένε εξαιρετικά σχόλια. Ομολογώ δεν το περίμενα για beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά τα tempered glass που έχετε βάλει γύρω γύρω κολλάνε τέλεια; η αφήνουν ένα μικρό άσπρο που φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλα; γιατί αυτό που έβαλα εγώ έτσι είναι, και λέω μήπως να πάρω άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Παίδες ένα θέμα που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί προηγουμένως είναι η ασφάλεια. Πες ότι έχεις κωδικό ή fingerprint αλλά σου κλέβουν το κινητό και τα τσακάλια κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν λοιπόν γίνει αυτό ξέρει κανείς αν γίνεται χρήση του findmymobile.samsung.com αποτελεσματικά; Δλδ να κλειδώσει το τηλ μια και καλή; Γενικά τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση πέρα από τον σταυρό σου; Παιδιά τα tempered glass που έχετε βάλει γύρω γύρω κολλάνε τέλεια; η αφήνουν ένα μικρό άσπρο που φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλα; γιατί αυτό που έβαλα εγώ έτσι είναι, και λέω μήπως να πάρω άλλο Δυστυχώς έτσι είναι σε όλα. Συνήθεια είναι, δε θα το προσέχεις καν σε 2 μέρες... Edited January 28, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά τα tempered glass που έχετε βάλει γύρω γύρω κολλάνε τέλεια; η αφήνουν ένα μικρό άσπρο που φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλα; γιατί αυτό που έβαλα εγώ έτσι είναι, και λέω μήπως να πάρω άλλο Μη πάρεις άλλο. Όλα έτσι είναι, ακόμα και τα ακριβά. Επειδή η οθόνη του S6 έχει μια μικρή κούρμπα στην άκρη της για να μην "σκαλώνει" το δάχτυλο στα swipe από τις άκρες, όλα βγαίνουν με διαστάσεις ώστε να καλύπτουν μόνο την οθόνη χωρίς τα bezels. Επειδή όμως υπάρχει αυτή η κούρμπα δημιουργείται αυτό το κενό. Έχω αλλάξει 3 γυαλιά από διαφορετικές μάρκες. Όλα κάνουν το ίδιο. Αυτό που το κάνει σε μικρότερο βαθμό είναι το Nilkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα. Μου ζήτησε φίλος βοήθεια για την επιλογή ναυαρχίδας. Θα ήθελα να μάθω τρία πράγματα από τους κατόχους του S6 σχετικά με το κινητό. Η έκδοση 32GB, πόσο χώρο δίνει στον χρήστη με την πιο πρόσφατη έκδοση Android, όποια είναι αυτή; Όσο η συσκευή είναι καθαρή, πόση ελεύθερη ram έχει με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Πόσο screen on time βγάζει με πραγματική χρήση (όχι απλά να κάθεται με την οθόνη αναμμένη) η οποία να περιλαμβάνει χρήση wifi σε όλη αυτή τη διάρκεια και με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 1. Για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι θα πρέπει η συσκευή να παραμένει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της νύχτας; Αν ναι, υπάρχει εναλλακτική; 2. Υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί γυμνό χωρίς θήκες ή μεμβράνες; Δεν μου πάει η καρδιά να το τυλίξω με πλαστικά. Τουλάχιστον να μην έβαζα μεμβράνη. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα σε πτώση χωρίς γυαλί αλλά μέσα σε διάφανη θήκη; 3. Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα ένα apk στη συσκευή και μετά κάνεις την εγκατάσταση, στη συνέχεια το αρχείο apk χρειάζεται ή μπορούμε να το διαγράψουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 1. Για να λειτουργήσει το ξυπνητήρι θα πρέπει η συσκευή να παραμένει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της νύχτας; Αν ναι, υπάρχει εναλλακτική; 2. Υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί γυμνό χωρίς θήκες ή μεμβράνες; Δεν μου πάει η καρδιά να το τυλίξω με πλαστικά. Τουλάχιστον να μην έβαζα μεμβράνη. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα σε πτώση χωρίς γυαλί αλλά μέσα σε διάφανη θήκη; 3. Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα ένα apk στη συσκευή και μετά κάνεις την εγκατάσταση, στη συνέχεια το αρχείο apk χρειάζεται ή μπορούμε να το διαγράψουμε; 1.Ναι.Εναλλακτικη να το βαλεις σε λειτουργια πτησης. 2.Αναλογα την πτωση. Χωρις θηκη γλυστραει πολυ οποτε μια θηκη σιλικονης επιβαλλεται για μενα... Κοιταξε για την Nilkin που φοραμε πολλοι εδω. 3.Μπορεις να το διαγραψεις μετα την εγκατασταση αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω το s6 αλλά δεν έχω αποφασίσει τι χρώμα, είμαι μεταξύ black και gold, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου εκθεσιακό στην Θεσσαλονίκη να το δω σε χρυσό γιατί δεν το έχω βρεί πουθενά? γιατί από βιντεο και φωτογραφίες με προβληματίζει και δεν μπορώ να καταλάβω.Τέλος, υπάρχει τρόπος να μάθω από το S/N τι αισθητήρα κάμερας φοράει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω το s6 αλλά δεν έχω αποφασίσει τι χρώμα, είμαι μεταξύ black και gold, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου εκθεσιακό στην Θεσσαλονίκη να το δω σε χρυσό γιατί δεν το έχω βρεί πουθενά? γιατί από βιντεο και φωτογραφίες με προβληματίζει και δεν μπορώ να καταλάβω.Τέλος, υπάρχει τρόπος να μάθω από το S/N τι αισθητήρα κάμερας φοράει? Ευχαριστώ. Kαλησπερα,πληκτρο μενου δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ενώ δούλευε μια χαρά το fingerprint, εδώ και λίγη ώρα κολλάει και δεν αναγνωρίζει όπως πριν! Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παίδες ένα θέμα που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί προηγουμένως είναι η ασφάλεια. Πες ότι έχεις κωδικό ή fingerprint αλλά σου κλέβουν το κινητό και τα τσακάλια κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν λοιπόν γίνει αυτό ξέρει κανείς αν γίνεται χρήση του findmymobile.samsung.com αποτελεσματικά; Δλδ να κλειδώσει το τηλ μια και καλή; Γενικά τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση πέρα από τον σταυρό σου; Κανέναν δεν ενδιαφέρει; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα. Μου ζήτησε φίλος βοήθεια για την επιλογή ναυαρχίδας. Θα ήθελα να μάθω τρία πράγματα από τους κατόχους του S6 σχετικά με το κινητό. Η έκδοση 32GB, πόσο χώρο δίνει στον χρήστη με την πιο πρόσφατη έκδοση Android, όποια είναι αυτή; Όσο η συσκευή είναι καθαρή, πόση ελεύθερη ram έχει με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Πόσο screen on time βγάζει με πραγματική χρήση (όχι απλά να κάθεται με την οθόνη αναμμένη) η οποία να περιλαμβάνει χρήση wifi σε όλη αυτή τη διάρκεια και με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γύρω στα 24gb αν θυμάμαι καλά.. Το Android δεν δουλεύει όπως τα Windows. Όσο πιο ελεύθερη μνήμη έχεις, τόσο πιο πολλές εφαρμογές θα κρατάει στην μνήμη για την γρήγορη εκκίνηση τους.. Ακόμα και 8gb να βάλουν σε κινητό αυτή θα γεμίζει συνέχεια. Όσο για το πόσο κρατάει η μπαταρία είναι εντελώς σχετικό. Εξαρτάται από το πόσο ασχολείσαι με αυτό και τι κάνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ενώ δούλευε μια χαρά το fingerprint, εδώ και λίγη ώρα κολλάει και δεν αναγνωρίζει όπως πριν! Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασε να καθαρίσεις τον αισθητήρα. Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, το θεωρώ αναξιόπιστο.... Ηρθά κι εγώ στην παρέα εδώ, από το S4 (κάποιοι παλιοί θα με θυμούνται...) Μια μέρα άντεξα, το ρούταρα, του πέρασα την xlite....:p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα. Μου ζήτησε φίλος βοήθεια για την επιλογή ναυαρχίδας. Θα ήθελα να μάθω τρία πράγματα από τους κατόχους του S6 σχετικά με το κινητό. Η έκδοση 32GB, πόσο χώρο δίνει στον χρήστη με την πιο πρόσφατη έκδοση Android, όποια είναι αυτή; Όσο η συσκευή είναι καθαρή, πόση ελεύθερη ram έχει με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Πόσο screen on time βγάζει με πραγματική χρήση (όχι απλά να κάθεται με την οθόνη αναμμένη) η οποία να περιλαμβάνει χρήση wifi σε όλη αυτή τη διάρκεια και με την πιο πρόσφατη έκδοση Android; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρησιμοποιει σταθερα το 80% της ραμ, ο,τι και να κανω σπανια θα δω διαφορα..μονο αν κλεινω τα παντα που μετα απο λιγο τα ξαναφορτωνει βεβαια. Αλλα οπως λεει και ο φιλος παραπανω ετσι ειναι το ανδροιδ. Τωρα αν δεν εχεις FB και viber, τοτε σιγουρα θαναι πιο κατω η χρηση ραμ. Οσο για οθονη, εγω παιζω απο 2 ωρες εως 4. 2 ωρες θα εχω με 1,5-2 ωρες ομιλια και μικτη χρηση ιντερνετ. Δηλαδη μια μερα που θα τρεξω εξω σε υπηρεσιες κτλ και ταυτοχρονα θα μιλησω. Αν καθομαι στο γραφειο μου ολη μερα με wifi και το σκαλιζω θα φτασει τις 4 ωρες και τη 1,5 μερα. τις 2 δεν τις πας παρα μονο αν βαλεις στοχο να πιασεις 2 ημερες. Τη μια την κλεινεις σχεδον παντα εκτος αν το σκαλισεις πολυ. Επισης η εξοικονομηση ειναι παντα ανοιχτη σε μενα, και δημιουργει λαγκ στο κινητο, αρκετο. Αν δεν την ανοιξεις οι χρονοι θα ειναι χειροτεροι σιγουρα. ΘΕωρω πως αναλογα τη χρηση και το σημα, ειχε καλη αποδοση αλλα σιγουρα ηθελε μεγαλυτερη μπαταρια. Το κακο ειναι οτι με 15% μπαταρια δεν λειτουργει φλας και με 5% καθολου η καμερα. Αυτοι ειναι χαζοι περιορισμοι που με ενοχλουν, γιατι συνηθως το βραδυ θα βρεθω με 15% καθως καθε πρωι το βγαζω απο φορτιση, οποτε μου εχει τυχει σε γιορτες πχ να μην μπορω να βγαλω καλη φωτο που ηθελα. Κατα τα αλλα το κινητο τα σπαει, το edge που εχω θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο του 2015. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παίδες ένα θέμα που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί προηγουμένως είναι η ασφάλεια. Πες ότι έχεις κωδικό ή fingerprint αλλά σου κλέβουν το κινητό και τα τσακάλια κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν λοιπόν γίνει αυτό ξέρει κανείς αν γίνεται χρήση του findmymobile.samsung.com αποτελεσματικά; Δλδ να κλειδώσει το τηλ μια και καλή; Γενικά τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση πέρα από τον σταυρό σου; Από τη στιγμή που γίνει factory reset δεν έχει νόημα να κάνεις ούτε το σταυρό σου! Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι το εξής (προϋποθέτει root και Xposed Framework): 1) Έχω ορίσει κλείδωμα οθόνης με αποτύπωμα. 2) Έχω απενεργοποιήσει τις περισσότερες επιλογές από το Power Menu στην οθόνη κλειδώματος (με το APM+). Έτσι όταν είσαι στην οθόνη κλειδώματος και πατήσεις το Power Button έχω αφήσει να εμφανίζεται μόνο η επιλογή για Screenshot. Επίσης δεν μπορείς να χειριστείς κανένα άλλο διακόπτη όπως Wi-Fi/Bluetooth/GPS κτλ. 3) Έχω την τοποθεσία μονίμως ενεργή με ακρίβεια θέσης (τρώει μπαταρία όμως). Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη, με την πιθανότητα ότι αν το πάρει κάποιος δεν θα ξέρει το συνδυασμό των πλήκτρων για να το κλείσει βιαίως και ότι θα το αντιληφθείς γρήγορα, ίσως να σε οδηγήσουν κάπου. Επειδή με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα καθώς έχω πέσει μια φορά θύμα "ψειρίσματος" δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορείς να κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts