Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγινε, σε ευχαριστω! Αν τυχον εχει αλλαξει αυτο, και μπορεις, δες και στο 5% που δεν ανοιγει καθολου καμερα μπας και ανοιγει πλεον..

Φίλε μου δυστυχώς, ούτε στην 6.0.1 λειτουργεί το φλας με 15% μπαταρία..

kountouraN

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην προτρέχετε για την αναβάθμιση. Ακούγεται για 18/1. Κατα πόσο θα είναι τότε η διάθεση δεν γνωρίζω.

Υπάρχουν μικρά θεματάκια που μένουν να λυθούν. Ήδη πήραμε beta 2 που είναι πολύ καλύτερη απο την 1 και ακόμα πιο καλή απο 5.1

Θεωρώ οτι με την κίνηση αυτή η samsung θα βγάλει ίσως την καλύτερη αναβάθμιση που έβγαλε ποτέ. Για καλό όλων δουλεύει η beta. Υπομονή και σύντομα θα έχουμε 6.0.1 official :) :)

Βασικά είμαι να σκάσω από τη ζήλεια μου που δεν έχω την beta καθώς μένω UK άλλα το πήρα από το Amazon και έχει ιταλικό firmware! Γι'αυτό τρώγομαι με τα ρούχα μου!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Βασικά είμαι να σκάσω από τη ζήλεια μου που δεν έχω την beta καθώς μένω UK άλλα το πήρα από το Amazon και έχει ιταλικό firmware! Γι'αυτό τρώγομαι με τα ρούχα μου!

Φίλε μου δεν έχει να κάνει με το που μένεις..

Και το δικό μου ιταλικό filmware είχε, αλλά πρόλαβα όσο ήταν ανοιχτό το πρόγραμμα beta,περασα αγγλικό firmware έκανα εγγραφή και πήρα την Marshmallow.

Αν αλλαζες firmware και εσύ και προλαβαινες ανοιχτό το beta πρόγραμμα θα ήσουν οκ.

kountouraN

Μαρια στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass Edited by panosfx

Φίλε μου δεν έχει να κάνει με το που μένεις..

Και το δικό μου ιταλικό filmware είχε, αλλά πρόλαβα όσο ήταν ανοιχτό το πρόγραμμα beta,περασα αγγλικό firmware έκανα εγγραφή και πήρα την Marshmallow.

Αν αλλαζες firmware και εσύ και προλαβαινες ανοιχτό το beta πρόγραμμα θα ήσουν οκ.

Θέλω να μείνω stock όσο πάει ;)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Θέλω να μείνω stock όσο πάει ;)

Στόκ είναι και αυτή που πέρασαν τα παιδιά... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μαρια στον dialer πατας *#2663# και μετα πατας στο tsp fw update (general) και μετα θα σου γραψει pass

Ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!!

Το Android marshmallow ποτέ βγαίνει ??

Σαν να άρχισα να βαριέμαι την συσκευή ...:p

ΘΑ έχει διαφορές?

Στόκ είναι και αυτή που πέρασαν τα παιδιά... :rolleyes:

Μισό... Δεν πρέπει πρώτα να ρουτάρω, να περάσω custom recovery και μετά να περάσω όποια RΟΜ θέλω; :confused:

Μισό... Δεν πρέπει πρώτα να ρουτάρω, να περάσω custom recovery και μετά να περάσω όποια RΟΜ θέλω; :confused:

Αν είναι Official rom όχι.

Δεν χρειάζεται root, δεν χρειάζεται custom recovery απλά για να βάλεις μια Official rom απλά άλλης χώρας.

kountouraN

Καλησπέρα. Στην εφαρμογή email του κινητου όταν σε email δέχομαι μια διεύθυνση ίντερνετ και θέλω να την ανοίξω μου βγάζει επιλογές (άνοιγμα διεύθυνση, προσθήκη σελιδοδείκτης, αντιγραφή κειμένου). Γίνεται κάπως να με πηγαινει κατευθείαν στο browser χωρίς να μου βγάζει επιλογές;; Edited by panoramix77

Καλησπέρα. Στην εφαρμογή email του κινητου όταν σε email δέχομαι μια διεύθυνση ίντερνετ και θέλω να την ανοίξω μου βγάζει επιλογές (άνοιγμα διεύθυνση, προσθήκη σελιδοδείκτης, αντιγραφή κειμένου). Γίνεται κάπως να με πηγαινει κατευθείαν στο browser χωρίς να μου βγάζει επιλογές;;

Kαλησπερα ποια η διαφορα Galaxy S6 SM-925 και [Galaxy S6 SM-920 και ποια ειναι 5,7 in παιδια μια απαντηση

Λοιπόν μετά από μερικές μέρες με το τηλέφωνο μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι πολύ καλή και από τα πιο όμορφα κινητά που έχω αγοράσει. Να πω όμως και δυο αρνητικά πρώτον τα ακουστικά δεν με βολεύουν καθόλου για να τα βάλω στα αυτιά μου αναγκάστηκα να βγάλω τα προστατευτικά που έχουν και δεν ξέρω αν πειράζει η αν χαλάσουν που τα έχω γυμνά, αν και σε άλλες συσκευές που είχα έδιναν διαφορετικά μεγέθη για να βολεύουν όλα τα αυτιά εδώ από το παιδί που το πήρα δεν είχε άλλα, έτσι είναι η ξέχασε να μου τα δώσει? και δεύτερον το δαχτυλικό αποτύπωμα έμενα δε μου δουλεύει καλά, πολύ σπάνια με την πρώτη και συνήθως με την δεύτερη τρίτη προσπάθεια. Να πω βέβαια και το πολιτισμικό σοκ που έπαθα από τις τεράστιες διαφορές στις εφαρμογές ανάμεσα στα δυο λειτουργικά η microsoft πρέπει να τρέξει πολύ το πράγμα γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. Αυτά προς το παρόν..
:respect:

Λοιπόν μετά από μερικές μέρες με το τηλέφωνο μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι πολύ καλή και από τα πιο όμορφα κινητά που έχω αγοράσει. Να πω όμως και δυο αρνητικά πρώτον τα ακουστικά δεν με βολεύουν καθόλου για να τα βάλω στα αυτιά μου αναγκάστηκα να βγάλω τα προστατευτικά που έχουν και δεν ξέρω αν πειράζει η αν χαλάσουν που τα έχω γυμνά, αν και σε άλλες συσκευές που είχα έδιναν διαφορετικά μεγέθη για να βολεύουν όλα τα αυτιά εδώ από το παιδί που το πήρα δεν είχε άλλα, έτσι είναι η ξέχασε να μου τα δώσει? και δεύτερον το δαχτυλικό αποτύπωμα έμενα δε μου δουλεύει καλά, πολύ σπάνια με την πρώτη και συνήθως με την δεύτερη τρίτη προσπάθεια. Να πω βέβαια και το πολιτισμικό σοκ που έπαθα από τις τεράστιες διαφορές στις εφαρμογές ανάμεσα στα δυο λειτουργικά η microsoft πρέπει να τρέξει πολύ το πράγμα γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. Αυτά προς το παρόν..

Ξαναπερασε στο ίδιο δάχτυλο το αποτύπωμα.

Καλό βράδυ σε όλους.

Σήμερα το απόγευμα μόλις παρέλαβα. Το τηλέφωνο απλά πετάει, δεν κολλάει και εκτελει άμεσα ότι του ζητήσεις.

Ξέρω ότι είναι ακομη νωρίς για τη μπαταρία γιατί θέλει λίγο χρόνο για να στρώσει, αλλά μήπως μπορείτε να δώσετε τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές γιατί ενδέχεται να μη χρειάζομαι πολλές από αυτές.

Ευχαριστώ !

παιδια πως βλεπω ποιο ακριβως μοντελο s6 εχω από ποια χωρα κλπ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el

Καλημέρα. Στην εφαρμογή email του κινητου όταν σε email δέχομαι μια διεύθυνση ίντερνετ και θέλω να την ανοίξω μου βγάζει επιλογές (άνοιγμα διεύθυνση, προσθήκη σελιδοδείκτης, αντιγραφή κειμένου). Γίνεται κάπως να με πηγαινει κατευθείαν στο browser χωρίς να μου βγάζει επιλογές;;

Ξέρει κάποιος αν γίνεται να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη οι προγραμματισμένες για κάθε μέρα εργασίες του ημερολογίου; Δηλαδή να μην μπαίνω στο πρόγραμμα για να δω, αλλά στις 12 το βράδυ να εμφανίζονται σε γραμμή στην οθόνη οι προγραμματισμένες για αυτή τη μέρα εργασίες. Ευχαριστώ.:)

Ξέρει κάποιος αν γίνεται να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη οι προγραμματισμένες για κάθε μέρα εργασίες του ημερολογίου; Δηλαδή να μην μπαίνω στο πρόγραμμα για να δω, αλλά στις 12 το βράδυ να εμφανίζονται σε γραμμή στην οθόνη οι προγραμματισμένες για αυτή τη μέρα εργασίες. Ευχαριστώ.:)

smooth calendar στο play

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό... Τι μπαταρία έχει;

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και Νexus 5X!

Το Νεξους το διαλέγω λόγω καθατου Android και καλύτερης τιμής, το S6 λόγω πολύ καλής κάμερας και μεγέθους (στα μείον μόνο η πιο ψηλή τιμή και το bloatware της Samsung).

Πόσο κρατάει η μπαταρία;

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Καλησπέρα !!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συγχρονίζει τα γενέθλιά από τις επαφές του Facebook και άλλα συμβάντα από την συγκεκριμένη εφαρμογή με το ημερολόγιο της συσκευής ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)