spazoklabanias Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει ένα bug το s6 που πραγματικά μου σπάει τα νεύρα. Οταν ψαχνω μια επαφή από το Google search (και όχι από το search των επαφών) μου δημιουργεί ένα κενό μήνυμα sms. Το έχετε και οι υπόλοιποι αυτό; Εχεις δικιο,το δοκιμασα και το κανει και σε μενα. Αν σε βολευει,ψαξτην απ τη συντομευση του s finder,πολυ κουλο παντως αυτο με το google search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Αξιζει να παρω το s6 απο σκρουτζομαγαζο στην τιμη 476 περιπου ή καλυτερα να παω στο eshop?κατι δεν μου κολλαει που καποια σκρουτζομαγαζα το εχουν κατεβασει τοσο πολυ Το παίρνεις από skroutzomagazo και τα ρέστα τα πίνεις μπύρες. Μην κολλάς. Καμία διαφορά σε σχέση με e shop public germanos κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα σου μείνουν κάποια χρήματα στην τσέπη σου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το παίρνεις από skroutzomagazo και τα ρέστα τα πίνεις μπύρες. Μην κολλάς. Καμία διαφορά σε σχέση με e shop public germanos κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα σου μείνουν κάποια χρήματα στην τσέπη σου. Ετσι ακριβώς παιδιά. Αρκει να ειναι το F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εάν είναι το G920 χωρίς το F έχει διαφορά?? το ρώτησα και πιο πάνω και ξαναρωτάω γιατί βλέπω το τόνισες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εάν είναι το G920 χωρίς το F έχει διαφορά?? το ρώτησα και πιο πάνω και ξαναρωτάω γιατί βλέπω το τόνισες ?? Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει σκετο ναι το F πρεπει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καποια προτιμηση σε σκρουτζομαγαζο καλο Καλη εξυπηρετηση οχι χαλασμενες συσκεασιες και καλες αξιολογησεις? Ποια προτινεται απο την δικη σας εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καποια προτιμηση σε σκρουτζομαγαζο καλο Καλη εξυπηρετηση οχι χαλασμενες συσκεασιες και καλες αξιολογησεις? Ποια προτινεται απο την δικη σας εμπειρια? Kaizershop.gr από μένα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Kaizershop.gr από μένα. Εγώ απο kaizerstore το πήρα όπως και το s5. Άμεση αποστολή σε λιγότερο απο 24 ώρες μετά την παραγγελία το είχα στην επαρχία. Και δεν είχα κανένα θέμα με τα κινητά, προβλήματα με τα buttons που είδα σε μερικά μηνύματα πριν κλπ. Όλα τέλεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Από σήμερα είναι διαθέσιμη η marshmallow 6.0 έκδοση για την συσκευή μας σε έκδοση beta. Όποιος θέλει να γίνει beta tester πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/uk-android-6-0-marshmallow-beta-thread-t3276656 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εχεις δικιο,το δοκιμασα και το κανει και σε μενα. Αν σε βολευει,ψαξτην απ τη συντομευση του s finder,πολυ κουλο παντως αυτο με το google search Με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή sms δεν το κάνει. Μόνο με την Stock. Έβαλα texra και ξεμπερδεψα. Κρίμα γιατί η Stock εφαρμογή μου αρέσει που έχει συντομεύσεις στις επαφές στο επάνω τμήμα της εφαρμογής. Πολύ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Από σήμερα είναι διαθέσιμη η marshmallow 6.0 έκδοση για την συσκευή μας σε έκδοση beta. Όποιος θέλει να γίνει beta tester πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/uk-android-6-0-marshmallow-beta-thread-t3276656 Με τρωει χαχα αλλα αν γραψει knox? εχει επιστροφη στο κανονικο 5,1,1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 S6 -G920F ειναι τα μοντελα που κυκλοφορουν ευρωπη και ελλαδα..και αυτο που λες το σκετο το f ειναι.. SM-G920A (AT&T), SM-G920F (Global), SM-G920FD (Pakistan, Philippines), SM-G920I (LATAM, Singapore, India, Australia), SM-G920S (Korea), SM-G920T (T-Mobile) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μόλις έκανα UPDATE σε 6 beta, Το κινητό άλλαξε, πολλά οπτικά και λειτουργικά καλούδια κάνουν το s6 πολύ πολύ καλύτερο. Το δαχτυλικο αποτύπωμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το iPhone. Ταχύτατο σε χρήση, μείωση απαιτούμενης ράμ. Αυτά μέχρι στιγμής. Θα το εξέτασω λίγες ώρες και μετά θα γράψω. (βέβαια και γίνετε επιστροφή σε lolipop. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Φιλε μου πως το κατάφερες; Το galaxy care που κατέβασα μου γράφει unsupported device... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλημέρα !!! Ξαφνικά δεν χτυπάει το ξυπνητήρι μου γράφει ρολόι διακοπηκε και δεν χτυπάει ... καμία ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Φιλε μου πως το κατάφερες; Το galaxy care που κατέβασα μου γράφει unsupported device... Αν δεν κανω λαθος πρέπει να εχεις BTU ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μέχρι το 17 θα την δώσουν και επίσημα... Έως τότε πειραματόζωα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μέχρι το 17 θα την δώσουν και επίσημα... Έως τότε πειραματόζωα Δεν νομίζω να αργήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Έχω το XEF. Θα έχω πρόβλημα με knox να πάω BTU? Επίσης το έχει κανείς κατεβασμένο σε κάποιο DropBox folder γιατί τα links που βρίσκω είναι όλα με αργή ταχύτητα? Edited December 24, 2015 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχω το XEF. Θα έχω πρόβλημα με knox να πάω BTU? Επίσης το έχει κανείς κατεβασμένο σε κάποιο DropBox folder γιατί τα links που βρίσκω είναι όλα με αργή ταχύτητα? Φιλε πολυ σπανια αναφέρθηκε οτι γραφει ο knox εγω δεν είχα ποτέ θεμα. Το προβλημα που μπορει να έχεις ισως ειναι να γυρίσεις το csc σε btu καμια φορα δεν αλλαζει ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Πρέπει να είναι BTU η rom για να δουλέψει το galaxy care. Αν και εμένα δεν είναι BTU σκέφτομαι να το αλλάξω γιατί καίγομαι να δοκιμάσω την beta Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Πρέπει να είναι BTU η rom για να δουλέψει το galaxy care. Αν και εμένα δεν είναι BTU σκέφτομαι να το αλλάξω γιατί καίγομαι να δοκιμάσω την beta Εγω εχω φιλε αλλα ειμαι επιφυλακτικος με την lollipop θυμαμαι στο s5 οι beta ητανε δραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχω το XEF. Θα έχω πρόβλημα με knox να πάω BTU? Επίσης το έχει κανείς κατεβασμένο σε κάποιο DropBox folder γιατί τα links που βρίσκω είναι όλα με αργή ταχύτητα? Υπάρχει περίπτωση να γράψει το knox. Πατά στο λινκ της υπογραφής μου να ενημερωθείς σχετικά. Για το κατέβασμα της ρομ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εφαρμογή (είναι για υπολογιστή), κατεβάζει πολύ γρήγορα https://www.dropbox.com/s/sqgeu9eddy867tc/SamFirm_v0.3.3.zip?dl=0 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Πέρασα την τελευταία BTU, έβαλα galaxy care και έκανα εγγραφή για beta. Τώρα περιμένουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αν εβαλαν καποιοι καλο ειναι να αναφέρουν πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts