Jump to content

thomasfiatgt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thomasfiatgt

  1. Καλή μας επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. για πιο λαμπάκι λες φίλε μου να ανάβει όταν φορτίζει . το s4 mini δεν έχει κανένα λεντάκι πάνω
  3. Καλη χρονια και καλη επιτυχια σε ολους.!!!!!
  4. εάν είναι το G920 χωρίς το F έχει διαφορά?? το ρώτησα και πιο πάνω και ξαναρωτάω γιατί βλέπω το τόνισες ??
  5. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. παιδιά μια γρήγορη ερώτηση έχει ένα μοντέλο G920 και ένα G920F πιες η διαφορές τους . και τι παίζει με την κάμερα μπορούμε να ξέρουμε πριν αγοράσουμε την συσκευή ποιον αισθητήρα κάμερας φοράει ??
  7. 4.4.2 είναι ι τελευταία δεν έχει βγει άλλη. πως έγινε και έκανες κάτι τέτοιο εσύ.
  8. το s4 mini gt-i9195 δεν έχει πάρει ποτέ αναβάθμιση σε 4.4.3 είναι και θα είναι μια ζωή 4.4.2 .εκτός εάν έχεις το gt-l9195L που δεν γνωρίζω τι έκδοση φοράει.
  9. την πέρασα για δοκιμή όντος έχει κάποια πράγματα παραπάνω . αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να καταλάβεις εάν είναι πιο γρήγορη ι όχι το ίδιο σταθερή μου φάνηκε ίσος επειδή δεν έβαλα το κερνελ βασικά πάλη δεν μπορώ να το περάσω πάλι σφάλμα μου λέει .
  10. τις rom της κατεβάζω είτε από το site της cyanogen η από το κινητό απευθείας δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις built του f4k τώρα κατάλαβα υπάρχει official kai unofficial CM 12.1 μόλις το είδα στο XDA και κατάλαβα αλλά πιες η διαφορές ???
  11. είπα και εγώ να δοκιμάσω το κερνελ f4k 2.3.1 που είναι πιο καινούργιο αλλά και το 2.3.0 που ανέφερες και δεν το βάζει σε CM 12.1 και λέει ότι συνεργάζεται με αυτήν την ρομ στο XDA . το recovery ήταν CWM και μετά άλλαξε από μόνο του σε cyanogen μήπως παίζει ρόλο το ρεκόβερυ?
  12. η κατανάλωση είναι μια χαρά εμένα μου κρατάει σχεδόν 2 μέρες. ίσως σε μερικά update ίσος να καταναλώνει λίγο παραπάνω αλλά τα διορθώνουν με το επόμενο update . επειδή βαριέμαι να αλλάζω συνέχεια rom μπορεί κάποιος να μου πει που τις έχει δοκιμάσει ποια είναι η καλύτερη ???
×
×
  • Create New...