Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ θεωρώ το λευκό που έχω ως το πιο εντυπωσιακό χρώμα.

Πάντως σε ένα δείγμα 5.000 περίπου ατόμων, έρχεται τελευταίο στις προτιμήσεις των όσων ψήφισαν και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά:

http://www.phonearena.com/news/Poll-results-which-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge-color-variant-do-you-like-best_id67336

[σ.σ: το green-emerlad που αναφέρεται λογικά είναι διαθέσιμο μόνο στο s6 edge]

Προσωπικά προτιμώ την κλασσική αξία του black Sapphire...μου κάνει πιο premium η διχρωμία (σκούρο μπλε-μαύρο) που έχει υπό γωνίες Αμέσως μετά το μαύρο και εγώ θα επέλεγα το λευκό.

Edited by panosf

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιείτε το δαχτυλικο αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της οθόνης; του έχετε εμπιστοσύνη; Δεν υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην πιάνει καλά και να μην ανοίγει η συσκευή; η να το ανοίξει κάποιος άλλος με το δικό του αποτύπωμα Γιατί για κάποιο λογο "μπερδεύτηκε " ;;

Μπορεί να ρωτάω χαζα, αλλά θα πάρω το κινητό Τέλος Δεκεμβρίου και θέλω να έχω λύσει τυχόν απορίες μου μέχρι τότε.

Επίσης πήγα σήμερα να το δω σε ένα κατάστημα Και παρατήρησα ότι η κάμερα του είναι φοβερή!!! Βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες

απ'όσο ξέρω είναι αρκετά αξιόπιστο

αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητάει κωδικό που τον έχεις βάλει εσύ

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

απ'όσο ξέρω είναι αρκετά αξιόπιστο

αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητάει κωδικό που τον έχεις βάλει εσύ

Α ωραία τότε! Έχει εναλλακτική

Α ωραία τότε! Έχει εναλλακτική

Κι αν δεν πιανει ουτε αυτο μου εχουν πει οτι μπορεις να κανεις log in με τον λογαριασμο της google

Επισης, ενας απο τους λογους που το διαλεξα ειναι οτι εχει αυτην την επιλογη ξεκλειδωματος ;)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Κι αν δεν πιανει ουτε αυτο μου εχουν πει οτι μπορεις να κανεις log in με τον λογαριασμο της google

Επισης, ενας απο τους λογους που το διαλεξα ειναι οτι εχει αυτην την επιλογη ξεκλειδωματος ;)

Φίλος που δεν ήξερε μου το κλείδωσε και δεν θυμόμουν ούτε τον κωδικό. Μετά ζητάει λογαριασμό της Google, αλλά πως να τον καταχωρήσεις αν τα δεδομένα είναι κλειστά?μετά θυμήθηκα τον κωδικό και το ξεκλειδωσα..

kountouraN

Φίλος που δεν ήξερε μου το κλείδωσε και δεν θυμόμουν ούτε τον κωδικό. Μετά ζητάει λογαριασμό της Google, αλλά πως να τον καταχωρήσεις αν τα δεδομένα είναι κλειστά?μετά θυμήθηκα τον κωδικό και το ξεκλειδωσα..

Αν είσαι στην οθόνη κλειδώματος Δεν κατεβαίνει η κουρτίνα των ειδοποιήσεων για να ανοίξεις τα δεδομένα;; περίεργο!! Στο g2 που έχω τώρα μπορείς στην οθόνη κλειδώματος να κατεβάσεις με το δάχτυλο την κουρτίνα και να κλεισεις η να ανοίξεις ότι θες πριν ξεκλειωσεις την οθονη.

Αν και να πω την αλήθεια αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει Γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαχειριστεί διάφορα χωρίς να ξεκλειδώσει καν!!!

Edited by lek88

Οτι και να λετε το gold στο s6 ειναι το καλυτερο χρωμα!Ολα τα αλλα ειναι κλασικα και συνηθισμενα!Κοσμημα απλα το χρυσο!

Φιλικα παντα!

Edited by Geo_1983

Οτι και να λετε το gold στο s6 ειναι το καλυτερο χρωμα!Ολα τα αλλα ειναι κλασικα και συνηθισμενα!Κοσμημα απλα στο χρυσο!

Φιλικα παντα!

Αγαπητε συμφορουμητη θα διαφωνησω. Το εχει η δικια μου σε gold και δεν.... Συγγνωμη που σου το χαλαω αλλα φυσικα ειναι προσωπικη αποψη :P

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντυπωση οτι το ειχε κανει απο υπολογιστη

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ο καθε ενας λεει τη αποψη του φυσικα,αλλα η αληθεια ειναι 7 στους 10 παιρνουν χρυσο,χεχε,αλλα δεν κολαμε στο χρωμα,η συκευη ειναι super σε ολα της,οτι καλυτερη αγορα εχω κανει μεχρι τωρα!

Θυμαμαι οταν ειχε βγει καποιο iPhone σε χρυσο,πολλοι το κοροιδευαν,οτι ειναι κλαρινογαμπριατικο. Οι πωλησεις το δικαιωσαν και ετσι ακολουθησαν και αλλοι. Εντυπωσιακο το πως αλλαζουν οι γνωμες με τον καιρο.

Προσωπικα, δε μου αρεσει ,γιατι μου κανει την εντυπωση ψευτικου. Πιστευω πως ταιριαζει σε μεταλλικη κατασκευη ( iphone,htc), σε γυαλι οχι τοσο. Το καλυτερο ολων για μενα ειναι το μπλε κι ας ειναι εντονο,αλλα δε βλεπω να το εχουν πολλοι.

Εχει κανείς κάποια προταση για theme απο το theme store? κατεβασα καποια αλλά ξενερωσα για δεν λειτουργουσαν οπως στο default πχ η ημερομηνια στο s planner εικονιδιο , η ώρα στο εικονιδιο του ρολογιου
Υπογραφή....

Παιδιά δέχεται αλλαγή γραμματοσειράς από το play store;;; έχετε δοκιμάσει; Γιατί το g2 που έχω τώρα δεν δεχετε από το play παραμόνο από το store Της lg. Για να δεχθεί από το plAy store θέλει root

Στο samsung είναι εύκολο να βάλω;;

Παιδιά δέχεται αλλαγή γραμματοσειράς από το play store;;; έχετε δοκιμάσει; Γιατί το g2 που έχω τώρα δεν δεχετε από το play παραμόνο από το store Της lg. Για να δεχθεί από το plAy store θέλει root

Κατεβασε από το Galaxy apps, έχει πολλές και ενδιαφερουσες

Hi font μια από αυτές

Το λογικό θα ήταν να κατεβάσεις τις γραμματοσειρές που θες στον κατάλογο \fonts και να τα διαβάζει απο εκεί...

τέτοια επιλογή δεν έχει...

Σου δίνει επιλογή "download fonts" αλλά σε πάει σε ένα store, μάλλον αυτό της samsung είναι - πάντως όχι το play store...

Βέβαια αν το θες για τις αρχικές οθόνες, μπορείς εύκολα να το κάνεις μέσω εναλλακτικού launcher (πχ Nova)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Την βελτιστοποιηση σε ποια επιλογη την εχετε?

To power saving εννοεις; Αν ναι εγω δεν εχω ενεργοποιημενο κανενα. Το θελω να παει οσο πιο σφαιρα γινεται

To power saving εννοεις; Αν ναι εγω δεν εχω ενεργοποιημενο κανενα. Το θελω να παει οσο πιο σφαιρα γινεται

τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών εννοεί φαντάζομαι...

εγώ την έχω στο αυτόματο

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδιά επανερχομαι στου αδερφού μου καποιες φορές ενω δείχνει φορτισμενο εντελως μετα απο ενα restart πεφτει στο 91.

Το κανει και με το δικο του φορτιστή και με το δικο μου.

Τι φταίει;

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα, πριν μια εβδομάδα έκανα την μετάβαση απο ενα s5 λευκό σε ένα s6 μαύρο 64gb. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε 2 πραγματάκια: 1) στο s5 όταν πατούσα στις τελίτσες με πηγαινε αυτοματα στην σελίδα που ήθελα στο κεντρικό μενού είτε στις εφαρμογές, τωρα αλλάζει σελίδα σελίδα, υπάρχει τρόπος να το αλλάξω? 2) Υπάρχει τρόπος να βλέπω στην κλήση σε full background την φωτογραφία ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατεβασε το χριστουγενιατικο που ειναι και εποχης, αρκετά καλό!!

Εχει κανείς κάποια προταση για theme απο το theme store? κατεβασα καποια αλλά ξενερωσα για δεν λειτουργουσαν οπως στο default πχ η ημερομηνια στο s planner εικονιδιο , η ώρα στο εικονιδιο του ρολογιου
Hyper82!

από σήμερα επίσημα internet browser από την samsung στο Gear VR.... απλά μαγευτικό.... με υποστήριξη youtube 3D και 360 videos... άλλη φάση.......!!!!!!!!

Από σήμερα μπαίνω και εγώ στην παρέα σας με ένα s6 gold... απλά σαγηνευτικό. Στο θέμα μας τώρα, όσον αφορά την πρώτη φόρτιση, ποια είναι η άποψη σας. Έχω ακούσει και έχω ακούσει αυτές τις μέρες( από 1 εώς 12 ώρες) . Αναμένω τα φώτα σας...

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)