GMF80 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Λαθος θεμα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 26, 2017 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 για αλλαγη μπαταριας σε αυτο το τηλ ξερει κανεις που μπορεις να το στειλεις; και ποσο ειναι το κοστος; Στη θεσσαλονικη αλλα και αθηνα μιας και η αδερφη μου μενει εκει να τις το στειλω να το δωσει. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Στην θεσσαλονικη εχει τρια εξουσιοδοτημενα service διαλεξε το κοντινοτερο και μην σκεφτεσαι αποστολες.1 hour service ειναι η αλλαγη μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Είναι έμπιστη μια τέτοια εφαρμογή; Accu Battery είναι η εφαρμογή http://i63.tinypic.com/admblz.jpg Με Flight Mode και σκληρή χρήση βγάζει κοντά στα 3:30 sot. Με ανάμεικτη χρήση WiFi 4g το πολύ 2ωρες sot και κάνα 6-7 ώρες και αν αντέξει! Μιας και λέω να το κρατήσω την αλλαγή μπαταρίας δεν βλέπω να την γλυτώσω?!?!?! Εσάς πόσο σας βγάζει με ανάμεικτη χρήση? Edited June 14, 2017 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Στην θεσσαλονικη εχει τρια εξουσιοδοτημενα service διαλεξε το κοντινοτερο και μην σκεφτεσαι αποστολες.1 hour service ειναι η αλλαγη μπαταριαςμπορεις να μου πεις πως λεγεται και που βρισκεται,και ποσο περιπου στοιχιζει η αλλαγη μπαταριασ´ το θεμα ειναι πως το κινητο αρχισε να υπερθερμενεται σε μεγαλο βαθμο και οταν το φορτιζω η φορτιση δεν γινεται γρηγορα οπως γινοταν,ενω η μπαταρια πεφτει καταφορυφα.νομιζω οτι θα κανει μπουμ:lol: το χε κανεις αυτο το προβλημα και αν ειναι θεμα μπαταριας; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 γεια σας παιδια ,,εκανα την αναβαθμιση και ενω εχω επιλεξη να μην κανει αυτοματη ενημερωση τον εφαρμογων το messenger kai to facebook κανουν συνεχεια ενημερωση απο μονα τους ...τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 γεια σας παιδια ,,εκανα την αναβαθμιση και ενω εχω επιλεξη να μην κανει αυτοματη ενημερωση τον εφαρμογων το messenger kai to facebook κανουν συνεχεια ενημερωση απο μονα τους ...τι γινεται? Αυτές οι δύο εφαρμογές, όπως και το instagram, παρακάμπτουν τις ρυθμίσεις του store. Πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μέσα από τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Αυτές οι δύο εφαρμογές, όπως και το instagram, παρακάμπτουν τις ρυθμίσεις του store. Πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μέσα από τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής. με εσωσες φιλαρακι ευχαριστω πολυ ,,,μ ειχε σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλησπερα..αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.. Εδώ και λίγο καιρό οταν πέφτει η μπαταρία στο 25% κ στο 15% μου βγαίνει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας..Αλλά δν είναι το γνωστο παράθυρο του κινητού και ειναι στα αγγλικα..(βγαίνει και του κινητού κανονικα) Ειναι καποιος ιός?Έκανα επαναφορά έστρωσε για 5 μέρες κ πάλι τα ίδια..δεν είναι εφαρμογη η κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Καλησπερα..αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.. Εδώ και λίγο καιρό οταν πέφτει η μπαταρία στο 25% κ στο 15% μου βγαίνει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας..Αλλά δν είναι το γνωστο παράθυρο του κινητού και ειναι στα αγγλικα..(βγαίνει και του κινητού κανονικα) Ειναι καποιος ιός?Έκανα επαναφορά έστρωσε για 5 μέρες κ πάλι τα ίδια..δεν είναι εφαρμογη η κάτι τέτοιο.. Αυτό το παράθυρο σου προτείνει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις (Wi-Fi, GPS κτλ) και έχει επιλογές Dismiss και OK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Αυτό το παράθυρο σου προτείνει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις (Wi-Fi, GPS κτλ) και έχει επιλογές Dismiss και OK? Μάλλον αυτό εννοεί. Τα βγάζει και εμένα πάντα όταν πάει στα 25% η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και πως το απενεργοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Και πως το απενεργοποιείς; Θα πάτε μπαταρία πάνω τρεις τελίτσες συνθετες ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, ειδοποίησης χαμηλής ισχύος μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μάλλον αυτό εννοεί. Τα βγάζει και εμένα πάντα όταν πάει στα 25% η μπαταρία Και πως το απενεργοποιείς; Είναι ρύθμιση από το Peel Remote. ΤΟ βάλανε σε κάποιο update γι αυτό άρχισε να εμφανίζεται ξαφνικά. Πας στις ρυθμίσεις του Peel Remote> Ειδοποιήσεις> ξετικάρεις το Battery Saver Alerts. Θα πάτε μπαταρία πάνω τρεις τελίτσες συνθετες ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, ειδοποίησης χαμηλής ισχύος μπαταρίας Όχι δεν είναι αυτό που λες. Αυτό θα απενεργοποιήσει την ειδοποίηση του συστήματος για την μπαταρία αλλά το άλλο παράθυρο θα παραμείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστω super_f Δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου στην εφαρμογη peel :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ευχαριστώ κ εγώ πολύ super_f..εχω κάνει 3 φορές επαναφορά σε 5 μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ευχαριστω super_f Δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου στην εφαρμογη peel :thanks: Ευχαριστώ κ εγώ πολύ super_f..εχω κάνει 3 φορές επαναφορά σε 5 μερες! Να 'στε καλά παιδιά. Και γω από άλλους το ανακάλυψα και το μετέφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες μου έκαναν δώρο ένα S6 Edge (SM-G925F - XSG United Arab Emirates). Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το αναβαθμίσω σε Nougat 7.0 (May security update). Στην συνέχεια του πέρασα TWRP και Magisk. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να παίρνω τα καινούρια OTA updates (your operating system has been modified in an unauthorized way). Έχω στην κατοχή μου το τελευταίο firmware που περιέχει το June security update. Κάνοντας το extract με το 7zip μπορώ να δω μέσα το system.img . Και εδώ έρχεται η ερώτησή μου: αν περάσω μόνο το system.img (αφού πρώτα το μετατρέψω σε .tar με το Unified Android Toolkit), θα δουλέψει σαν ένα είδος dirty flash ώστε να έχω το τελευταίο security update χωρίς όμως να χάσω τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα μου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 καλησπερα, εχω το κινητο περιπου 1,5 χρονο. ειχα προβλημα με την μπαταρια, κρατουσε 5 - 6 ωρες (παντα τα data ανοιχτα). αλλαξα μπαταρια πριν 3 βδομαδες και το κινητο κραταει ακριβως οπως πριν. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 χαιρετω τη παρεα το s6 edge μια φιλης ξαφνικα βγαζει προβλημα με τις υπηρεσιες google και δεν συνδεετια πουθενα που να εχει σχεση με αυτα το playstore υπαρχει οπως μου ειπε αλλα και παλι δεν ανοιγει εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο? δεν ξερω αν εχει σκαλισει κατι η αληθεια αλλα το βασικο ειναι να γλιτωσουμε το φορματ καποιες ιδεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Πηγα να στειλω sms σε πενταψηφιο αριθμο και στην ερωτηση που μου εβγαλε οτι ενδεχομενως να προκειται για αριθμο αυξημενης χρεωσης πατησα καταλαθος να μην στελνει ποτε μηνυμα σε αυτο τον αριθμο. Πως απενεργοποιουμε αυτη την ρυθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Έχω έχω ενεργοποιημένη την αναφορά μηνυμάτων στα sms έχει σταματήσει να μου έρχεται πλέον... το έχει πάθει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Πουλαει καποιος το κινητο s6 edge με προβλημα αναγνωσης της καρτας sim ολα τα αλλα δουλευουν.αξιζει να το αγορασω και να το επισκευασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αξιζει η αγορα s6edge με προβλημα στην αναγνωση της καρτας sim στα 100ευρω?ποσο θα στοιχισει να το επισκευασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Πουλαει καποιος το κινητο s6 edge με προβλημα αναγνωσης της καρτας sim ολα τα αλλα δουλευουν.αξιζει να το αγορασω και να το επισκευασω? Όχι.....θέλει πλακέτα και το κόστος είναι πολύ ψηλό, κοίτα αλλού Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts