Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτό ισχύει στον Alter γενικότερα.Μόλις ξεκινάν οι διαφημίσεις πετάγομαι κυριολεκτικά.Και συνήθως ξεκινούν με cd, τραγουδιστές και τα σχετικά.Τώρα γιατί το κάνουν..

Ίσως να παίζει ρόλο και η τηλεόραση, ίσως να λέω και μπαρούφες:D

afou to paratirises kai esu malon etsi tha einai...

den mporei na einai simptosh!:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η 3η ηλικία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε (ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα)

- Βρε άει στα διαλα που θα μας πουν ότι γεράσαμε :p

Το θεμα με την αυξημενη ενταση των διαφημισεων,δεν υπαρχει μονο στο Αλτερ,αλλα παντου!Ολα τα καναλια στις διαφημισεις αυξανουν το volume,ετσι για να τις ακουμε καλυτερα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Το θεμα με την αυξημενη ενταση των διαφημισεων,δεν υπαρχει μονο στο Αλτερ,αλλα παντου!Ολα τα καναλια στις διαφημισεις αυξανουν το volume,ετσι για να τις ακουμε καλυτερα!!

Σίγουρα ισχύει για όλα τα κανάλια αυτό, στο Alter όμως ίσως είναι που ξεκινάνε πιο απότομα οι διαφημίσεις και έτσι καταλαβαίνεις πιο έντονα τη διαφορά στην ένταση του ήχου!

κατα τα αλλα βαρεθηκα να ακουω "η ζωη σου να το ξερεις ειναι επικυρηγμενη.............."!

και γω...δεν αντέχω άλλο, βάλτε κάτι άλλο πια...αμάν :mad:

η καινουρια της κοσμοτε"δεν την αγαπαω την κορη σας..για τα λεφτα της την παιρνω..."
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

η καινουρια της κοσμοτε"δεν την αγαπαω την κορη σας..για τα λεφτα της την παιρνω..."

Πάρα πολύ κακή, γιατί δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Ο πατέρας θα'ναι ευχαριστημένος που ο γαμπρός του έχει cosmote και στα τέτοια του αν δεν αγαπάει την κόρη του. Πολύ φυσικό αυτό!

Lurpak βούτυρο, με το παιδάκι με τις τσίμπλες να τρώει ψωμί με βούτυρο και να καταπίνει ξανά και ξανά. ΑΗΔΙΑ. Το παιδάκι μοιάζει στον τασούλη που έτρωγε τις μύξες του στο νηπιαγωγείο.
[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Lurpak βούτυρο, με το παιδάκι με τις τσίμπλες να τρώει ψωμί με βούτυρο και να καταπίνει ξανά και ξανά. ΑΗΔΙΑ. Το παιδάκι μοιάζει στον τασούλη που έτρωγε τις μύξες του στο νηπιαγωγείο.

Απαράδεκτη !!! :cry::cry::cry: μέχρι και ο ήχος που ακούγεται όταν καταπίνει είναι σιχαμερός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές στις διαφημήσεις χαμηλώνουν την ένταση του ήχου , τα κανάλια αυξάνουν το volume για να το ''ισοφαρίσουν''

αυτη με το καλγκον "ειναι γεματο αλατα,πρεπει να το παρουμε.τι αποσκληρυντικο χρησιμοποειτε;;"

"εγω;;εεεεενα φτηνο"

δε θα σταματησει να προβαλεται ποτεεεε;;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτη με το καλγκον "ειναι γεματο αλατα,πρεπει να το παρουμε.τι αποσκληρυντικο χρησιμοποειτε;;"

"εγω;;εεεεενα φτηνο"

Μάλλον όχι :mad:

Εκτός αν ανεβάσουν τις τιμές τα άλλα αποσκληρυντικά και δεν λέει πλέον αλήθεια η διαφήμιση :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"εγω;;εεεεενα φτηνο"

...Ως αντιστάθμισμα. :p

Για να σοβαρευτώ, οι χειρότερες είναι οι ραδιοφωνικές του Jumbo, όπως έχω ξαναπεί.

Γιατί το επαναλαμβάνω; Μα επειδή πρόσφατα έβγαλαν καινούριο τραγουδάκι που μου ξυπνά φονικά ένστικτα... :shoot:

Για άλλη μία φορά λοιπόν το Χρυσό Βατόμουρο πάει σε αυτούς. :rolleyes:

autes palh me ta giaourtia ta yiotopia:lol:

ti xazomara!!!

akou leei parti me giaourtia!:X

Ε τώρα πια η μόδα επιβάλλει: yogurt party:lol::wacko:

Μου την σπάει πάρα πολύ το τραγουδάκι "μεγάλος θα γίνεις και θα χεις μαλλιά..":devil:

Από bergman cord νομίζω

Μου την σπάει πάρα πολύ το τραγουδάκι "μεγάλος θα γίνεις και θα χεις μαλλιά..":devil:

Από bergman cord νομίζω

ante re sei...

den to xo dei auto...

einai eteria pou vazei malia???:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ante re sei...

den to xo dei auto...

einai eteria pou vazei malia???:lol:

Συνέχεια στο ALTER.

Βλέπει η μάνα μου Θρασκιά και συνεχώς το ακούω το τραγουδάκι:angry::lol:

Ναι εταιρία εμφύτευσης μαλλιών.:)

Συνέχεια στο ALTER.

Βλέπει η μάνα μου Θρασκιά και συνεχώς το ακούω το τραγουδάκι:angry::lol:

Ναι εταιρία εμφύτευσης μαλλιών.:)

gia na to tsekaro!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lurpack (με τον άλλο να κάνει γκλου γκλου)

Αυτή της κοσμοτέ με το τραπέζι που γελάνε σα μ@λ@κες.

Κιτς

Φυσικά...JUMBO

Σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις...πάντου.

Ο διαφημιστής τους πρέπει να εκτελεστεί στα δύο μέτρα για το κακό όνομα που έχει βγάλει στο χώρο του marketing.

Ακόμα και το τραγούδι στη διαφήμιση με τις σακούλες του Jumbo, είναι απίστευτα εκνευριστικό.

Επίσης, αν και δεν ξέρω αν κολλάει στο παρόν thread, οι διαφημίσεις του Κωτσόβολου και της Media Markt. Αναρωτιέμαι αν οι εταιρίες αυτές πληρώνουν διαφημιστές για αυτά τα εκτρώματα ή αν οι διαφημιστές τις πληρώνουν για να τις πείσουν να χρησιμοποιήσουν τα ηλίθια σλόγκαν τους και τις άκυρες ιδέες τους. Βγάζουν μια τέτοια φτήνια και κακομοιριά που ειλικρινά με κάνουν να μη θέλω να πατήσω καν το πόδι μου σε αυτά τα μαγαζια... :mad:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

"Μη σεληνιάζεσαι. Ε όχι και σαν της Vodafone." :knife::chair::kill::rocket::whip:

Ούτε καν ηχητικά δεν μου κολλάει, πέραν του ότι είναι βλακώδες...

Mou ti spaei apistefta i diafimisi toy radio korasidi me auti poy leei onoma ki eksipiretisi...vlakodes...afiste poy exoume na akousoume ti diafimisi apo to 2001,ti mas tin evalan sti mapa tora????

Mou ti spaei apistefta i diafimisi toy radio korasidi me auti poy leei onoma ki eksipiretisi...vlakodes...afiste poy exoume na akousoume ti diafimisi apo to 2001,ti mas tin evalan sti mapa tora????

Κάποιες φράσεις είναι κλασσικές:

- Ράδιο Κορασίδη Όνομα κι εξυπηρετήση (ναι, τονίζεται λάθος)

- Μπαμπά διψάω, θέλω κι άλλο γάλα

- Μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά

- Πού πήγε ο λεκές; Τον πήρε το Εύρηκα!

- Θα την κρεμάσω!

- Είναι κεφάτη, γυρίζει απ' του Βερόπουλου

- Ηλεκτραγορά Μυλωνάς ή χασατέ-χασατέ-χασατέ (ναι, κι αυτό τονίζεται λάθος).

Όταν λοιπόν τα ξανακούς μετά από μισό αιώνα, δεν πρέπει να νευριάζεις, αλλά σε τυλίγει μια γλυκιά νοσταλγία :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαφημιση του conx(αυτη με τις γοργονες)

-''κ εκει π σερφαρα τι χτυπησα????'':confused:

-''και μια και δυο γοργονες!'':mad::angry::knife:

-_-πιο πιθανον ειναι να χτυπησες το κεφαλι σ στο serfing αδερφε....-_-

οτι πιο τρισαθλιο κυκλοφορει στν ελληνικη τηλεοραση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]