Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.. Σε γενικες γραμμές οι κατοχοι ειστε ευχαριστημενοι? Κυριο προβλημα εκτος του οτι αργει να φορτισει και οτι καταναλωνει πολυ σε stand by παρατηρηθηκε? Απο σημα πως παει? Και τελος απο εμφάνιση-ποιοτητα τι λεει?

w2o4ts

συνεχιζει να με ρωταει για εκχωρισει δικαιωματων ,και εβαλα και το SuperSu Free απο το play store, νομιζω το προτεινε το Titanium που ξαναεβαλα

Άρα όλα καλά

μπορεις να μου πεις πια κουμπια με ποια σειρα τα πατησα και μπηκα στην μαυρη οθονη με τα κινεζικα... γιατι με τα νευρα που ειχα δεν θυμαμε τιποτα

Συνήθως είναι το πάνω (ή το κάτω) volume key, πατημένο μαζί με το power.

Επειδή όμως με τα... ζογκλερικά δεν τα πήγαινα ποτέ πολύ καλά, ευτυχώς υπάρχουν διάφορες εφαρμογούλες (όπως πχ το Quick Boot) που -ανάμεσα σε άλλες επιλογές- έχουν και κάτι σαν "reboot to recovery" και απαλλάσσουν από κράμπες στα δάχτυλα :p

ευχαριστω για τις απαντησης σου, λιγοι μειναμε να ασχολουμαστε με το τηλ. στο φορουμ

Ευτυχως πηγαν ολα καλα ,και το τηλ. παει μια χαρα ,σημερα μου εβγαλε 2 μερες χωρις φορτιση οχι με ιδιαιτερη χρηση βεβαια, εκανα και ενα αντιγραφο με το titanioum σε ολα τα 134 αρχεια- εφαρμογες- δεδομενα καπου 660ΜΒ ,και τα αντεγραψα στον υπολογιστη για σιγουρια .

Το update το καινουργιο το εκανες ?

Αμα βαλω σαν προεπιλεγμενο αποθηκευτικο χωρο την Micro sd θα πηγαινουν τα παντα εκει;; Και οι εφαρμογες;;

Φτού... Δοκίμασα να κάνω το καινούριο update. Προς μεγάλη μου χαρά το βρήκε (πρώτη φορά που το βλέπω να βρίσκει κάτι τέτοιο μόνο του...), το κατέβασε και... "Your system is damaged. Automatic updates have been disabled" (κλασσικό μήνυμα - το έχω δει και σε άλλα τηλέφωνα)

Το κακομαθημένο μάλιστα πήγε και έσβησε αυτό που είχε κατεβάσει, και τώρα δεν επιχειρεί καν να το ξανακατεβάσει...

Απ' ό,τι κατάλαβα με τα λίγα κινέζικά μου (πλάκα κάνω - google translate και άγιος ο θεός!) από εδώ, μάλλον τα φταίει το ότι έχω κάνει enable το root - και δε διορθώνεται αν πας και κλείσεις το root, ή ακόμα και αν το κλείσεις και κάνεις και factory reset από πάνω...!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο περισσότερος κόσμος δε θα μπορέσει να δει ποτέ OTA update στο κινητό του...

Υπάρχει βέβαια για κατέβασμα η 20150411-155027 (και στο παραπάνω site και τώρα και στο needrom), αλλά σαν πλήρης ROM (538ΜΒ - και κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να ξαναστήνει κανείς το τηλέφωνο απ' την αρχή...) και όχι σαν απλό incremental update των -περίπου- 35ΜΒ, που ήταν αυτό που κατέβασε για λίγο...

Μ ή π ω ς έπαιξε σε κανέναν το OTA update, και του έμεινε επίσης μετά το zip file των ~35MB...;

Αν το βρίσκαμε, θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε manually και μάλιστα με την ίδια τη διαδικασία του update του τηλεφώνου (εκτός αν εκεί που θα πάει να διαβάσει το αρχείο με το update... θυμηθεί ότι το τηλέφωνο είναι... damaged! :))

Edit:

Clear data στο Wireless Update και "ξέχασε" τα περί damaged system. Ξανακατέβασε το update, του είπα "update later" και το update zip file των 35ΜΒ μου έμεινε!

Το κακό ήταν ότι όταν πήγα να του πω να κάνει local update χρησιμοποιώντας το αρχείο, βγήκε σε recovery, επιχείρησε να κάνει το update και... "signature verification failed". Μάλλον το πιο χαμηλού επιπέδου αντίστοιχο του μηνύματος που μου είχε βγάλει νωρίτερα.

Οπότε τζίφος... Μόνο το πλήρες update μένει, με τη φουλ ROM των 538ΜΒ, είτε μέσω flashtool, είτε μέσω recovery... :(

Edited by w2o4ts

Εγώ παιδιά που είμαι με S3W Rom, κάνω ένα ΟΤΑ update το μήνα μέχρι τώρα (Μαρτιο και Απρίλιο). Το root είναι συνέχεια ανοικτό και δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Μάλλον κάποιο από τα πειράγματα που του έχεις κάνει το ενοχλεί. Όπως μου είχε κάνει και εμένα με το Home button μετά από πείραγμα μιας .db. Στο XDA έψαξες? δεν λένε κάτι για αυτό?

Φτού... Δοκίμασα να κάνω το καινούριο update. Προς μεγάλη μου χαρά το βρήκε (πρώτη φορά που το βλέπω να βρίσκει κάτι τέτοιο μόνο του...), το κατέβασε και... "Your system is damaged. Automatic updates have been disabled" (κλασσικό μήνυμα - το έχω δει και σε άλλα τηλέφωνα)

Το κακομαθημένο μάλιστα πήγε και έσβησε αυτό που είχε κατεβάσει, και τώρα δεν επιχειρεί καν να το ξανακατεβάσει...

Απ' ό,τι κατάλαβα με τα λίγα κινέζικά μου (πλάκα κάνω - google translate και άγιος ο θεός!) από εδώ, μάλλον τα φταίει το ότι έχω κάνει enable το root - και δε διορθώνεται αν πας και κλείσεις το root, ή ακόμα και αν το κλείσεις και κάνεις και factory reset από πάνω...!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο περισσότερος κόσμος δε θα μπορέσει να δει ποτέ OTA update στο κινητό του...

Υπάρχει βέβαια για κατέβασμα η 20150411-155027 (και στο παραπάνω site και τώρα και στο needrom), αλλά σαν πλήρης ROM (538ΜΒ - και κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να ξαναστήνει κανείς το τηλέφωνο απ' την αρχή...) και όχι σαν απλό incremental update των -περίπου- 35ΜΒ, που ήταν αυτό που κατέβασε για λίγο...

Μ ή π ω ς έπαιξε σε κανέναν το OTA update, και του έμεινε επίσης μετά το zip file των ~35MB...;

Αν το βρίσκαμε, θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε manually και μάλιστα με την ίδια τη διαδικασία του update του τηλεφώνου (εκτός αν εκεί που θα πάει να διαβάσει το αρχείο με το update... θυμηθεί ότι το τηλέφωνο είναι... damaged! :))

Edit:

Clear data στο Wireless Update και "ξέχασε" τα περί damaged system. Ξανακατέβασε το update, του είπα "update later" και το update zip file των 35ΜΒ μου έμεινε!

Το κακό ήταν ότι όταν πήγα να του πω να κάνει local update χρησιμοποιώντας το αρχείο, βγήκε σε recovery, επιχείρησε να κάνει το update και... "signature verification failed". Μάλλον το πιο χαμηλού επιπέδου αντίστοιχο του μηνύματος που μου είχε βγάλει νωρίτερα.

Οπότε τζίφος... Μόνο το πλήρες update μένει, με τη φουλ ROM των 538ΜΒ, είτε μέσω flashtool, είτε μέσω recovery... :(

εγω δεν εκανα το update εχθες το βραδυ γιατι δεν ειχε μπαταρια

Σημερα το πρωι που ειχε φορτωση 100% εκανα ληψη του αρχειου, αφου ειχα απενεργοποιηση πριν το Superuser απο ρυθμησης-ασφαλεια , το τηλ. εκανε το update ενημερωσε 90 εφαρμογες το ανθρωπακι της android και εγραψε επυτιχης η εγκατασταση

Το κουφο ειναι οτι η μπαταρια επεσε στο 14% μεσα σε 7 λεπτα που εκανε το update να μπει ,και τωρα το εχω παλι να φορτωση

Ξερεται τι εγινε??

w2o4ts ... στης ληψης που ειδα δεν το ειχε αποθηκευση το αρχειο 35ΜΒ ,υπαρχει περιπτωση να το εχει βαλει καπου αλλου και που ??

Η μπαταρια φορτωσε απο 14% - 100% σε 45 λεπτα μετα το update παραξενο εεε

νεοτερα το μεσημερη

καλημερα σας

Το update file το αποθηκεύει στο directory adupsfota... και το σβήνει αμέσως με το που ξεκινήσει τη διαδικασία update και το φορτώσει στη μνήμη!

Εγώ (τη 2η φορά...) με το που το κατέβασα, του είπα "update later", οπότε το άφησε (προσωρινά) στη θέση του, και επωφελήθηκα και έκανα μια κόπια αλλού!

Για την μπαταρία, ένα από τα πράγματα τα οποία (λέει ότι) βελτιώνει (ή τέλος πάντων πειράζει...) είναι και η διαχείριση της μπαταρίας, οπότε πιθανότατα αυτό που είδες μετά το update οφείλεται σε αυτές τις αλλαγές.

Γεμίζοντας στο φουλ πρέπει να διέγραψε μόνο του και το /data/system/batterystats.bin (αυτό που λένε -και καλά- "battery calibration" και γράφουν και... ολόκληρες εφαρμογές για να το κάνουν(!)), οπότε κάπου από τον επόμενο κύκλο φόρτισης πρέπει να δεις και τις -όποιες- διαφορές (μας λες, αν δεις τιποτα καλό...! :))

To MobileUncle έχει επιλογή για το Engineer Mode - αλλά δεν πειράζει κι αν δεν τη βρίσκεις (και ναι, τα Jiayu είναι λίγο ιδιοότροπα -για κάποιο δικό τους λόγο- με το να δεχτούν την παραπάνω ακολουθία στον dialer...)

Αν ψάξεις στο Play Store με "MTK Engineer", θα σου βγάλει τουλάχιστον 3-4 εφαρμογούλες (της τάξεως των 25-30ΚΒ) - βασικά απλά shortcuts προς το σχετικό μενού, που σου ανοίγουν το Engineer Mode.

Κάνε μια δοκιμή - και πες μας αν θέλεις τι θα γίνει - και αν δουλέψει, πες και τι τιμές είχες στις ρυθμίσεις του μικροφώνου, πριν και αφού τις αλλάξεις. Μιας και οι υπόλοιποι δεν έχουμε αντιμετωπίσει ανάλογο θέμα, θα έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό στη συσκευή σου (ή στις default ρυθμίσεις στη ROM σου)...

Mόλις έκανα αναβάθμιση συστήματος στην S3 20150411-155027,

ελπίζω να φτιάξει και το μικρόφωνο,

πρώτη δυσλειτουργία από 100% μπαταρία που ήμουν, το φόρτισα την νύχτα, πήγε στο 24% !

Νομίζω όμως ότι θα στρώσει με την επόμενη φόρτιση, λέω να μην το φορτίσω τώρα, αποκλείεται να δαπάνησε 76% για την αναβάθμιση!

Πείτε αν με τη 20150411 έφτιαξαν και 2 πραγματάκια σχετικά μικρά μεν, αλλά αρκετά σπαστικά (τουλάχιστον για μένα)...:

1. Η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης, η οποία τώρα παίζει ανάμεσα σε... πολύ σκοτεινό και σκοτεινό, οπότε αν βρεθείς κάπου με *κάπως* δυνατό περιβάλλοντα φωτισμό, η μόνη επιλογή είναι να γυρίσεις σε χειροκίνητη ρύθμιση και να το ανεβάσεις μόνος σου...

2. Η επιλογή να ανάβει η οθόνη (και) με τα πλήκτρα έντασης, κάτι το οποίο δεν παίζει (παίζει μια φορά στις 20 ίσως, αν το... θυμηθεί - και δεν έχω μπορέσει να βρω και τι είναι αυτό που του το... θυμίζει! :p)

Σε όλες τις ως τώρα ROM, αυτά τα 2 χαζά προβληματάκια εκεί...

Νομίζω όμως ότι θα στρώσει με την επόμενη φόρτιση, λέω να μην το φορτίσω τώρα, αποκλείεται να δαπάνησε 76% για την αναβάθμιση!

Όταν έρθει η ώρα να το φορτίσεις, κάνε και μία διαγραφή (με έναν file manager με πρόσβαση στα αρχεία συστήματος) και το αρχείο /data/system/batterystats.bin και κάνε στο καπάκι και ένα reboot πριν το βάλεις για φόρτιση...

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνει κάτι (καλό εννοώ), αλλά σίγουρα κακο ΔΕ θα κάνει...

Edited by w2o4ts

2. Η επιλογή να ανάβει η οθόνη (και) με τα πλήκτρα έντασης, κάτι το οποίο δεν παίζει (παίζει μια φορά στις 20 ίσως, αν το... θυμηθεί - και δεν έχω μπορέσει να βρω και τι είναι αυτό που του το... θυμίζει! :p)

.

Εμένα μια χαρά δουλεύει αυτό. Απλά τελικά είδα ότι δεν με βόλευε και το απενεργοποίησα

Έχω το S3 advantage δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά δεν νομίζω

Εμένα μια χαρά δουλεύει αυτό. Απλά τελικά είδα ότι δεν με βόλευε και το απενεργοποίησα

Έχω το S3 advantage δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά δεν νομίζω

Thanks! Ελπίζω να είναι κάτι σχετικά πρόσφατο, που έβαλαν (έφτιαξαν μάλλον) σε ROM του S3S και ίσως το δούμε και σε πιο πρόσφατη του basic...!

Δεν έχω και τα πιο επιδέξια χέρια, οπότε όταν προσπαθώ να το ανάψω, βρίσκομαι να πατάω διάφορα κουμπιά (όπου κάτσει το χέρι μου) και να... βλαστημάω (μόνο 1 στα 3 δουλεύει! :))

Καλησπέρα.. Σε γενικες γραμμές οι κατοχοι ειστε ευχαριστημενοι? Κυριο προβλημα εκτος του οτι αργει να φορτισει και οτι καταναλωνει πολυ σε stand by παρατηρηθηκε? Απο σημα πως παει? Και τελος απο εμφάνιση-ποιοτητα τι λεει?

Ολα πολυ καλα. Και σε stand by δεν εχει καταναλωση.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω δεν εκανα το update εχθες το βραδυ γιατι δεν ειχε μπαταρια

Σημερα το πρωι που ειχε φορτωση 100% εκανα ληψη του αρχειου, αφου ειχα απενεργοποιηση πριν το Superuser απο ρυθμησης-ασφαλεια , το τηλ. εκανε το update ενημερωσε 90 εφαρμογες το ανθρωπακι της android και εγραψε επυτιχης η εγκατασταση

Το κουφο ειναι οτι η μπαταρια επεσε στο 14% μεσα σε 7 λεπτα που εκανε το update να μπει ,και τωρα το εχω παλι να φορτωση

Ξερεται τι εγινε??

w2o4ts ... στης ληψης που ειδα δεν το ειχε αποθηκευση το αρχειο 35ΜΒ ,υπαρχει περιπτωση να το εχει βαλει καπου αλλου και που ??

Φιλε μου δεν επεσε η μπαταρια απλα με το update εγινε fix στην εφαρμογη της μπαταριας και δειχνει το σωστο ποσοστο. Εγω που εκανα το update με ποσοστο 64%, μετα το update εδειχνε 70%.

Μια μικρή ανωμαλία που πρόσεξα χθες. Στη σιμ1 έχω μια κάρτα που είναι μόνο για data και δεν έχει χρόνο ομιλίας. Στη σιμ2 έχω μια f2g. Ο τηλεφωνητής της Wind είναι το 122 και όταν προσπαθώ να τον καλέσω προσπαθεί να πάρει το νούμερο από την κάρτα που είναι τα data και όχι από αυτήν που είναι για τις τηλ. κλήσεις παρόλο που φυσικά στη διαχείριση των σιμ έχω δηλώσει τη σιμ2 και κλήσεις και μηνύματα.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να μην μπορεί να γίνει κλήση. Δείχνει ότι θεωρεί το 122 σαν αριθμό έκτακτης ανάγκης (το αναφέρει στον dialer) και πηγαίνει προκαθορισμένα στη σιμ1 για να ολοκληρώσει τη ζητηθείσα ενέργεια. Όταν απενεργοποιώ εντελώς τη σιμ1 μέσω της rom, τότε κάνει την κλήση κανονικά μέσω της σιμ2. Μάλλον πρέπει να τις βάλω ανάποδα στο τηλέφωνο για να τον καλώ χωρίς άλλες ενέργειες.

Έχω το basic και φοράω S3W rom

Εδω και δυο βδομαδες σχεδον εχω την εκδοση με τα 3GB.Το τηλ είναι πολύ καλύτερο απο αυτό που περίμενα.Αυτονομία σχεδόν μιάμιση με δύο μέρες με κλήσεις και τρελλό σερφάρισμα.Η κάμερα και το video απλά τα σπάνε, (τρείς γνωστοί μου μόλις είδαν την ποιότητα των φωτό το παραγγείλανε) και γενικά δέν έχω βρεί κάτι αρνητικό μέχρι στγμής.

Άσχετο αλλά εάν κάποιος έχει να προτείνει καμιά καλή εφαρμογή για οτιδήποτε όσον αφορά κάποια διαχείρηση εδώ είμαι...

Εδω και δυο βδομαδες σχεδον εχω την εκδοση με τα 3GB.Το τηλ είναι πολύ καλύτερο απο αυτό που περίμενα.Αυτονομία σχεδόν μιάμιση με δύο μέρες με κλήσεις και τρελλό σερφάρισμα.Η κάμερα και το video απλά τα σπάνε, (τρείς γνωστοί μου μόλις είδαν την ποιότητα των φωτό το παραγγείλανε) και γενικά δέν έχω βρεί κάτι αρνητικό μέχρι στγμής.

Άσχετο αλλά εάν κάποιος έχει να προτείνει καμιά καλή εφαρμογή για οτιδήποτε όσον αφορά κάποια διαχείρηση εδώ είμαι...

φιλε μου το περιμενω απο ωρα σε ωρα, απο που το πηρες? τι ρομ φοραει?gmail και google play δουλευουν σωστα? ο συγχρονισμος επαφων εγινε μεσω gmail?

φιλε μου το περιμενω απο ωρα σε ωρα, απο που το πηρες? τι ρομ φοραει?gmail και google play δουλευουν σωστα? ο συγχρονισμος επαφων εγινε μεσω gmail?

Το είχα πάρει από vickmall με gapps εγκατεστημένα και όλα δουλεύουν ρολόι και ο συγχρονισμός επαφών.Δέν θυμάμαι ποιά rom φόραγε αλλά εγκατέστησα εγώ λίγο αργότερα την S3SW 20150314-141844 από needrom.Βέβαια και αυτήν που είχε από vickmall δούλευε άψογα.

Καλησπερα,εχω ενα θεμα με το instagram στο jiayu μου.....δεν μπορω να βαλω τοποθεσια οταν παω να ανεβασω φωτο...ξερει κανεις τι παιζει;;
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Εκανα και εγω σημερα το ota update και δουλευουν ολα μια χαρα....προς το παρον.....

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Καθως εδω και κανενα 2μηνο διαβάζω το thread (και έχω ανατρέξει πολλες φορες ολες τις σελιδες) και έχοντας 1 μηνα σχεδον το κινητο στα χερια μου, ειπα να τα συνοψίσω και εγω:

(Ενημερωτικα το κινητο ειναι με τα 2gb ram απο vickmal με την rom3 20150205-141543 απο needrom εγκατεστημενη απο πριν)

Σχετικά με τις rom(ενημερωτικά χρησιμποιω το κινητο στα αγγλικα οποτε οτιδηποτε σχετικα με ελλειψη καλης μεταφρασης της rom στα ελληνικα δεν το γνωριζω) : εχω δοκιμάσει τις cooee, lewa, pure aosp στο κυνηγι της πιο ελαφριάς ( για τη ram) και αφου τις δουλεψα για καποιες ωρες την καθεμια σας συνιστω τις πρωτες 2 ουτε που να τις δοκιμασετε... η τελευταια αν και παναλαφρη οπως επισης και γρηγορη εχει αρκετα bugs ακομα οποτε θα την ξαναδοκιμασω σε κάποιο επομενο update της.

Το μεγαλυτερο διαστημα χρησης το έχω περάσει με την rom που μου ήρθε (την αναφερω παραπανω) και με ενα ota update, που βγηκε στην πορεια, το οποιο δεν το εχω δει ακομα στο needrom (S3W 20150325-102656). Αν και τρωει παραπάνω ram απο οσο θα ήθελα ολα δουλευουν πολυ καλα χωρίς να εχω συναντησει σχεδον κανενα προβλημα και ειδηκα μετα το update (οπου μεταξυ αλλων καθαρισε το κινητο απο καποιες "σπαστικες" προεγκατεστημενες εφαρμογες). Το μονο προβλημα που ειχα ηταν η χρηση του google calendar οπου ο μονος τροπος να καταφερω να το τρεξω ηταν ο τροπος που αναφερει καποιος αλλος 2-3 σελιδες νωριτερα με το google installer του miui, που βεβαια μετα απο καποιο update της εφαρμογης σταματησε και παλι να δουλευει και δεν ασχοληθηκα ξανα. Υπαρχει παντα το default calendar που εχει απο την rom η συσκευη :)

Επισης αν και δεν εχει καποιο προβλημα ο default launcher, αλλα αληθεια σε 5,5 ιντσες οθονη δε μπορω να δεχτω το 4x4 grid :mad:

εχω καταληξει μετα απο δοκιμες αλλων το nova launcher που ειναι και πιο ελαφρης απο τον default. Ενημερωτικα οταν καταληξετε σε καποιον launcher καντε τη σχετικη επιλογη στις ρυθμισεις->Home γιατι αλλιως φορτωνει και τους 2..

Ολα τα υπολοιπα συγχρονιστηκαν κανονικα και με καμια αλλη εφαρμογη δε συναντησα καποιο προβλημα. Ram used σε μονιμη βαση (μετα απο καθαρισμα με το default "καθαρισμα της συσκευης και clean master) απο 0.9 μεχρι 1.1.

Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω για καποιες μερες την rom2 20150411-155027, η οποια δεν περιεχει gapps (τα περασα χωριστα), με σκοπο να βρω τις διαφορες μεταξυ(αν υπαρχουν).

Στα υπολοιπα τωρα:

Αρχικα ολα τρεχουν σταθερα πολυ smooth( στα ελληνικα δεν ξερω πως να το ορισω :p ), εφαρμογες ολω των ειδων και (βαρια η μη) παιχνιδια ετρεξαν χωρις το παραμικρο θεμα.

Στις 2 καρτες και στις επιλογες για data/κλησεις, χρωματων και δεν ξερω τι αλλο δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα. Το wifi πεταει, τα 3g/4g δουλευουν κανονικα, η καμερα εχει ακομα αρκετα περιθωρια για βελτιωση(με το βιντεο να ειναι σχετικα απογοητευτικο) . Απο την οθονη ειμαι εξαιρετικα ευχαιστημενος (εξαιρωντας το 1 καμενο Pixel που ανακαλυψα το οποιο ευτυχως σε αυτη την αναλυση θελει πολυ ψαξιμο για να το ξεχωρισεις :p ) και επιπλεον με τις ρυθμισεις του miravision δε νομιζω να μπορει κανεις να πει οτι εχει το παραμικρο στραβο. Οσον αφορα τη θερμοκρασια το κινητο μονο στην περιπτωση που τρεχει καποιο παιχνιδι θα ανεβασει και αν, κατα τα αλλα δε ζεσταινεται ποτε. Για την μπαταρια μπορω να πω οτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος:

-με πολυ βαρια χρηση βγαζει σχετικα ευκολα τη 1 μερα

-με κανονικη χρηση, wifi/4g μονιμα ανοιχτα (το μισο χρονο στο wifi) και καποια μεση χρηση browsing/εφαρμογων/κληση φτανει 1.5 μερα + ευκολα.

Τα μονα προβληματα ειναι τα ποσοστα που αλλαζουν καμια φορα απλα ανοιγοκλεινοντας το, που και παλι δε χαθηκε ο κοσμος, και η φορτιση η οποια ειναι σχετικα αργη ( ~3 ωρες ). Για τη φορτιση πλεον πιστευω οτι φταιει και ο φορτιστης καθως μετα απο 15 λεπτα στην πριζα καιει υπερβολικα και γι αυτο πηγα και αγορασα εναν καινουριο επωνυμο να ειμαι σιγουρος. δεν περιμενω θαυματα 3000mA ειναι η μπαταρια :) αν δω σημαντικη διαφορα θα σας το αναφερω.

Επιπλεον πληροφοριες σχετικα με updates και rom:

- Αρχικα χρησιμοποιω cwm για backups/restore/install το οποιο περνιεται ευκολα μεσω της jiayu.es

- Τις rom και τα updates τους απο αυτο το link http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ ΜΟΝΟ με flashtools μπορειτε να τα περασετε πολυ ευκολα (στα Windows 8.1 βεβαια δεν ειναι ολα τοσο ροδινα καθως υπαρχουν καποια θεματακια με τους drivers αλλα οποιος εχει προβλημα μπορω να τον βοηθησω).

- την πρωτη φορα που που μου εβγαλε ota update κατεληξε σε damaged το οποιο και λυθηκε αφου ξαναπερασα απο την αρχη την ιδια rom και μετα το ota update εγινε κανονικα.

- Επαναλβανω update χειροκινητα με cwm/twrp στις συγκεκριμενες rom ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να περαστει..

αυτα :)

Ξερω οτι πολλα απο αυτα εχουν αναφερθει πολλες φορες απλα τα επαναλαμβανω γιαυτους που δεν τα εχουν διαβασει :)

ΥΓ: επειδη ειδα οτι καποιοι απορουσαν για το gorila glass σε 2 διιαφορετικα video στο youtube (ουτε 1 ουτε 3) που χαζευα reviews οι τυποι απεκτησαν γρατσουνια πολυ ευκολα, οποτε οτι καταλαβαινετε.... εγω παντως το tempered glass το παρηγγειλα :P

Edited by norvinos

για να έχεις 4G πρέπει να πας στον πάροχο να ζητήσεις να σου μετατρέψει την SIΜ?

Εννοείτε πρέπει να έχεις σιμ 4g και πρέπει να τους πεις να στο ενεργοποιησουν κιόλας αλλιώς δεν γίνεται.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

οκ thanks

οποτε αν ειναι παλια η SIM μάλλον θέλει αλλαγη

Η Sim πρέπει να γράφει από πίσω 4g

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3