sot20 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Κατεβασε Dolby atmos εφαρμογη σε zip μορφη (https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100) και περασε την με recovery...μετα πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης και πραγματικα κουφαινεσαι... Την έχω κατεβασμένη την εφαρμογή αλλά πως δουλεύει ; Το θέλω ειδικά για να ακούω εγώ καλύτερα τον συνομιλητή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 δεν φταιει το κινητο απλα εχεισ Q WIND η οποια λειτουργει απο το δυκτιο της wind μεσω roaming για αυτο και το R Τωρα για το 4G μαλλον εχεις παλια καρτα ( για αυτο δεν ποιανεις καθολου σημα) και πρεπει να πας wind να σου δωσουν μια 4G καρτα. Ναι αλλά επισημαίνω πως πριν αλλάξω την ρομ το 4G (η κάρτα είναι 4G από την πρώτη μέρα λειτουργίας του δικτύου της Q) δούλευε κανονικά. Και στο σήμα του κινητού έδειχνε το 4G ή το 3G ανάλογα την επιλογή που του έδινα. Τώρα όταν επιλέγω 4G δεν έχω σήμα καθόλου και αν προσπαθήσω να κάνω κάποια κλήση μου βγάζει μήνυμα πως το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμο.... Όσο για το roaming το είχα πάντα ανοιχτό και πριν (με την μαμά ρομ 4.4.4.) αλλά δεν είχε για σήμα το R (το R δηλαδή το έχει πάντα? Όποιο δίκτυο και να διαλέξεις στην RC5?) αλλά το επιλεγμένο δίκτυο ή το διαθέσιμο (E, 3G, 4G) και φυσικά και την ανάλογη ταχύτητα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Παιδια καλησπέρα, αντιμετωπίζω ενα προβλημα!! Ενω στο φβ, στον καιρο και στους χαρτες εμφανιζει κανονικα την τοποθεσία στο Instagram μου γραφει δεν ειναι δυνατη η φορτώση την τοποθεσίας!! Εχει συμβει σε κανεναν??? Κανεις??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 δεν χρησιμοποιώ instagram δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 εχω μονο fb και εκεινο το ανοιγω οποτε το θυμαμαι. Ινστα, δεν ειχα και ουτε με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το θεμα δεν ειναι αν σε ενδιαφέρει το Instagram!!! Το θεμα ειναι αν μπορεις να μου δωσεις μια απάντηση!! Μπορει να ειναι bug της rom και να συμβαινει και σε αλλες εφαρμογές!! Αυτο ρωτησα!! Τεσπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το θεμα δεν ειναι αν σε ενδιαφέρει το Instagram!!! Το θεμα ειναι αν μπορεις να μου δωσεις μια απάντηση!! Μπορει να ειναι bug της rom και να συμβαινει και σε αλλες εφαρμογές!! Αυτο ρωτησα!! Τεσπα!!! Απο την στιγμη που δεν το εχω δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Το οτι δεν με ενδιαφερει ειναι επισης προσωπικη μου επιλογη. Με τα τρεχων δεδομενα χωρις φατσοβιβλιο και ινστα μπορω να πω οτι δεν υπαρχει σφαλμα τις ρομ. Αν η απαντηση μου σε καλυψε καλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το θεμα δεν ειναι αν σε ενδιαφέρει το Instagram!!! Το θεμα ειναι αν μπορεις να μου δωσεις μια απάντηση!! Μπορει να ειναι bug της rom και να συμβαινει και σε αλλες εφαρμογές!! Αυτο ρωτησα!! Τεσπα!!!Επέτρεψε μου να πώ ότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το ύφος σου. Είμαστε εδώ μέσα μιά κοινότητα η οποία είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει ο ένας τον άλλο, εφόσον όμως κάποιος μπορεί. Αν κανένας δε χρησιμοποιηεί την εφαρμογή που αναφέρεις, προφανώς και δεν θα βοηθηθείς. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ αναγκασμένος/υποχρεωμένος να σου απαντήσει/βοηθήσει. Σχετικά με το θέμα σου τώρα. Εγώ έχω instagram. Πες μου τί θέλεις να κοιτάξω. Και όταν έχω χρόνο, θέλω και μπορώ, θα το κάνω. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζω μία την RC5 , μία την madOs_7.1.1_s3_h560_20170311 . Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η MadOs έχει εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει πλέον απο την RC5 εκτός απο την προεπισκόπηση στα βίντεο που έχουμε αποθηκευμένα στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζω μία την RC5 , μία την madOs_7.1.1_s3_h560_20170311 . Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η MadOs έχει εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει πλέον απο την RC5 εκτός απο την προεπισκόπηση στα βίντεο που έχουμε αποθηκευμένα στο τηλέφωνο Πολύ χρήσιμη επισήμανση, καθώς απαντά σχετική απορία που έχω (και φαντάζομαι ότι δε θα είμαι ο μόνος). Μια ερώτηση μόνο: Έχει αναφερθεί κάπου σε προηγούμενες σελίδες ότι οι τελευταίες εκδόσεις της 7.1.1 έχουν βελτιώσει πολύ και τα επίπεδα του ήχου (στο ακουστικό κατά τη συνομιλία, στο ηχείο κατά την αναπαραγωγή π.χ. μουσικής ή βίντεο κλπ), αν και μάλλον δεν έχουν φτάσει ακόμα στα επίπεδα της RC5, η οποία έχει πραγματικά *πολύ* δυνατούς ήχους (αλλά και πολύ καλής ποιότητας, "γεμάτους", χωρίς παραμορφώσεις παρά τη σχετικά υψηλή ένταση κλπ). Έχοντας δει... κοντά-κοντά και τις 2 εκδόσεις, έχεις μήπως να κάνεις κάποιο σχόλιο και επ' αυτού...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Πολύ χρήσιμη επισήμανση, καθώς απαντά σχετική απορία που έχω (και φαντάζομαι ότι δε θα είμαι ο μόνος). Μια ερώτηση μόνο: Έχει αναφερθεί κάπου σε προηγούμενες σελίδες ότι οι τελευταίες εκδόσεις της 7.1.1 έχουν βελτιώσει πολύ και τα επίπεδα του ήχου (στο ακουστικό κατά τη συνομιλία, στο ηχείο κατά την αναπαραγωγή π.χ. μουσικής ή βίντεο κλπ), αν και μάλλον δεν έχουν φτάσει ακόμα στα επίπεδα της RC5, η οποία έχει πραγματικά *πολύ* δυνατούς ήχους (αλλά και πολύ καλής ποιότητας, "γεμάτους", χωρίς παραμορφώσεις παρά τη σχετικά υψηλή ένταση κλπ). Έχοντας δει... κοντά-κοντά και τις 2 εκδόσεις, έχεις μήπως να κάνεις κάποιο σχόλιο και επ' αυτού...; Τα επίπεδα ήχου κατά την αναπαραγωγή στα βίντεο μουσική κτλ είναι εφάμιλλα της RC5 . Όσον αφορά την ένταση του ακουστικού κατά την συνομιλία , στην MadOs είναι ποιό έντονη . Ενώ σε όλες τις εκδόσεις της RC προσπαθούσα να βρώ τρόπους να αυξήσω την ένταση του ακουστικού , εδώ σκέφτομαι πλέον να την μειώσω !! ( χωρίς υπερβολή ) Μιλώ πάντα για το δικό μου τηλέφωνο και τις εφαρμογές (76) που έχει αυτό . Γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία μου , έχει δείξει ότι εγκαθιστώντας κάποια χ.. εφαρμογή μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία κάποιων άλλων προς το χειρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Επέτρεψε μου να πώ ότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το ύφος σου. Είμαστε εδώ μέσα μιά κοινότητα η οποία είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει ο ένας τον άλλο, εφόσον όμως κάποιος μπορεί. Αν κανένας δε χρησιμοποιηεί την εφαρμογή που αναφέρεις, προφανώς και δεν θα βοηθηθείς. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ αναγκασμένος/υποχρεωμένος να σου απαντήσει/βοηθήσει. Σχετικά με το θέμα σου τώρα. Εγώ έχω instagram. Πες μου τί θέλεις να κοιτάξω. Και όταν έχω χρόνο, θέλω και μπορώ, θα το κάνω. Και εγω για να βοηθηθώ εγραψα στο φορουμ, και οχι για να μου εκφερει καποιος την προσωπική του άποψη για το Instagram!! Επειδη παλαιοτερα δεν είχα αυτο το θέμα, και ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει!!! Δλδ αν κάποιος ρωτούσα για ένα bank app της εθνικής ας πουμε εγω θα απαντούσα οτι δεν με ενδιαφερει και δεν το χρησιμοποιώ ?? Απο την στιγμή που δεν γνωρίζω κάτι απλα δεν απαντάω!!! Μιλάω πάντα σε φιλικό επιπεδο και όχι επιθέτικα!!! μην παρεξηγηθέι η απαντηση μου!!! Στο θέμα μου τώρα!! ενω σε όλες τις εφαρμογες μου έμφανίζει την τοποθεσία στο Instagram μου γράφει "Η φόρτωση της τοποθεσίας απέτυχε". έκανα και update της εφαρμογης και πάλι τπτ! την εσβησα την ξαναέβαλα πάλι τπτ!!! Μονο στο Instagram συμβαίνει αυτο|!! όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά help! Έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί το wifi απο χθες. Δουλεύουν μόνο τα δεδομένα. Μόλις πάω να το ανοίξω, αναβοσβήνει η ένδειξη με τα διαθέσιμα δικτυα και δε μπορεί να συνδεθεί με κανένα. Πριν μου έκανε και επανεκκίνηση από μόνο του μόλις έψαχνε για wifi. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 @ george26: Νομίζω ότι μόλις ήρθησαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί μου για να βάλω την 7.1.1! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Και εγω για να βοηθηθώ εγραψα στο φορουμ, και οχι για να μου εκφερει καποιος την προσωπική του άποψη για το Instagram!! Επειδη παλαιοτερα δεν είχα αυτο το θέμα, και ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει!!! Δλδ αν κάποιος ρωτούσα για ένα bank app της εθνικής ας πουμε εγω θα απαντούσα οτι δεν με ενδιαφερει και δεν το χρησιμοποιώ ?? Απο την στιγμή που δεν γνωρίζω κάτι απλα δεν απαντάω!!! Μιλάω πάντα σε φιλικό επιπεδο και όχι επιθέτικα!!! μην παρεξηγηθέι η απαντηση μου!!! Στο θέμα μου τώρα!! ενω σε όλες τις εφαρμογες μου έμφανίζει την τοποθεσία στο Instagram μου γράφει "Η φόρτωση της τοποθεσίας απέτυχε". έκανα και update της εφαρμογης και πάλι τπτ! την εσβησα την ξαναέβαλα πάλι τπτ!!! Μονο στο Instagram συμβαίνει αυτο|!! όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικα!!!Εγώ είμαι με 7.1.1 stable 4 και λειτουργεί κανονικά. Μέσα στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, σου έχει τo Instagram ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τισ σελίδες. Εδώ και κάτι μήνες έχω κολλήσει κάποιον ιό σε εφαρμογή συστήματος. (jiayu την ονομάζει) Έχω κατεβάσει όλα τα αντιβαρους ,antimalware , trojian killer κλπ αλλά δε σβήνεται με τπτ. Αυτός ο ιός μου πετάει συνέχεια διαφημήσεις κ μου εγκαθιστά εφαρμογές απο μόνο του. Υπάρχει κάποια λύση εκτός απο την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ευχαριστώ. :) Edit : έχω την κλασσική ρομ που είχε το τηλ. όταν το αγόρασα. Edited April 11, 2017 by pegy_pegy Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τισ σελίδες. Εδώ και κάτι μήνες έχω κολλήσει κάποιον ιό σε εφαρμογή συστήματος. (jiayu την ονομάζει) Έχω κατεβάσει όλα τα αντιβαρους ,antimalware , trojian killer κλπ αλλά δε σβήνεται με τπτ. Αυτός ο ιός μου πετάει συνέχεια διαφημήσεις κ μου εγκαθιστά εφαρμογές απο μόνο του. Υπάρχει κάποια λύση εκτός απο την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ευχαριστώ. :) Edit : έχω την κλασσική ρομ που είχε το τηλ. όταν το αγόρασα. Άλλαξε ρομ ή κάνε επαναφορά.γνωμη μου πάντως να αλλάξεις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Άλλαξε ρομ ή κάνε επαναφορά.γνωμη μου πάντως να αλλάξεις ρομ. Επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ σε κανένα κινητό, γνωρίζεις ποια διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω απο αυτές που αναφέρονται στη πρώτη σελίδα? Έχω το plus. Ευχαριστώ και ξανά συγνώμη επειδή είμαι σίγουρη πως έχουν απαντηθεί ξανά αυτα που ρωτάω. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ σε κανένα κινητό, γνωρίζεις ποια διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω απο αυτές που αναφέρονται στη πρώτη σελίδα? Έχω το plus. Ευχαριστώ και ξανά συγνώμη επειδή είμαι σίγουρη πως έχουν απαντηθεί ξανά αυτα που ρωτάω. Αναλογα την ρομ που διαλέξεις να βάλεις τα παιδιά τα έχουν αναλυτικά το τι πρέπει να κάνεις και τη να κατεβάσεις.αν χρειαστείς βοήθεια για κάτι που δεν καταλαβαίνεις εκεί ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εγώ είμαι με 7.1.1 stable 4 και λειτουργεί κανονικά. Μέσα στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, σου έχει τo Instagram ? Εγω ειμαι με stable 10! Και σε μενα παλιοτερα δουλευε κανονικα!!! Γι αυτο ρωταω μηπως ειναι bug απο την ρομ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Άλλαξε ρομ ή κάνε επαναφορά.γνωμη μου πάντως να αλλάξεις ρομ. Επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ σε κανένα κινητό, γνωρίζεις ποια διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω απο αυτές που αναφέρονται στη πρώτη σελίδα? Έχω το plus. Ευχαριστώ και ξανά συγνώμη επειδή είμαι σίγουρη πως έχουν απαντηθεί ξανά αυτα που ρωτάω. Γνώμη μου και εμένα να αλλάξεις ROM. Η αρχική/ές που είχε το κινητό, με Android 4.4.4, ήταν μια χαρά από λειτουργικής απόψεως, αλλά οι προδιαγραφές ασφαλείας τους είναι διετίας (και βάλε) και πλέον τις καθιστούν εντελώς εκτεθειμένες σε ιούς. Θα ήταν μια καλή περίπτωση να βάλεις την τελευταία διαθέσιμη 7.1.1 από τη M.A.D. team, αλλά όπως θα δεις και στην πρώτη σελίδα, έχει λίγο παραπάνω φασαρία για να εγκατασταθεί. Πιστεύω θα είσαι μια χαρά και με την RC5, η οποία είναι η τελευταία διαθέσιμη με Android 5.1.1, απόλυτα σταθερή, αξιόπιστη και λειτουργική και με... οκ, αρκετά φρέσκο patch level σε ό,τι αφορά ασφάλεια (μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με ιούς με αυτήν - και παρεμπιπτόντως αυτήν έχω και εγω - μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή με τα SP Flashtools - δες τον οδηγό του sokolataki (υπάρχει link στην πρώτη σελίδα του νήματος). Update: Oops! Τώρα είδα ότι έχεις το Plus! Οι ROM που έχουν βγει για το 'απλό' με τον ΜΤ6752, δεν κάνουν για το Plus, που φοράει τον ΜΤ6753 επεξεργαστή! Παραλίγο να σε πάρω στο λαιμό μου - sorry... H M.A.D. team νομίζω ότι έχει βγάλει νεώτερες ROM με Android 5.x (ή ίσως και 6.x) για το Plus, θέλει λίγο ψάξιμο όμως, γιατί έχοντας το 'σκέτο' δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα με τις αντίστοιχες για Plus... Εναλλακτική λύση για τον ιό που αντιμετωπίζεις (δε σε προφυλάσσει όμως από μελλοντικές... μολύνσεις!): Η εφαρμογή jiayu που έχει "μολυνθεί" (JIAYU με κεφαλαία πρέπει να στη βγάζει, μάλιστα) είναι ο launcher με τον οποίο έρχεται το τηλέφωνο. Βάλε έναν άλλο launcher από το play store (π.χ. τον εξαιρετικά δημοφιλή Nova launcher), ρύθμισέ τον σύμφωνα με τα γούστα σου και μετά κάνε τον default launcher και από τη διαχείριση εφαρμογών κάνε freeze / disable (ή όπως αλλιώς το λέει) το "JIAYU". Σαν εφαρμογή συστήματος, πιθανότατα θα θέλει root access για να γίνει αυτό, αλλά η 'μαμά' ROM έχει ήδη πρόβλεψη για root - απλώς θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις (security settings ή developer options - δε θυμάμαι πλέον, ομολογώ...), αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Με αυτό θα απαλλαγείς τουλάχιστον από τον ιό που έχει "κάτσει" στο launcher... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ειμαι με stable 10! Και σε μενα παλιοτερα δουλευε κανονικα!!! Γι αυτο ρωταω μηπως ειναι bug απο την ρομ!! Δεν έχω το instagram (ούτε καν το έχω δει ποτέ...), οπότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, αλλά θυμάσαι μήπως πότε έπαψε να λειτουργεί η αναγνώριση τοποθεσίας; Ήταν με την τελευταία αλλαγή της ROM, η μήπως με κάποια αναβάθμιση της ίδιας της εφαρμογής; Αν ήταν το δεύτερο, ενδέχεται να είναι πρόβλημα της εφαρμογής (όπως θυμάμαι είχε γίνει πριν καμια διετία με το facebook, όταν αρκετοί χρήστες είχαν αναγκαστεί να αναζητήσουν παλιότερη έκδοση σε .apk και να κάνουν χειροκίνητα downgrade και εν συνεχεία να αγνοήσουν αρκετές νέες αναβαθμίσεις του fb, μέχρι να γίνει γνωστό ότι το πρόβλημα -δε θυμάμαι πλέον ποιο ακριβώς ήταν- διορθώθηκε. Περιέργως δε, το πρόβλημα δεν είχε επηρεάσει όλους τους χρήστες του fb - αρκετοί έλεγαν ότι δεν το έχουν δει!) Edited April 11, 2017 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπερα παιδια μετα απο μια επανεκκινηση του κινητου μου αυτο δεν μπορει να ανοιξει και μου βγαζει συνεχεια το λογοτυπο το ασπρο.Συγκεκριμενα μετα απο το λογοτυπο μου κανει βελτιστοποιηση των εφαρμογων μου και μετα ξανα το λογοτυπο το ασπρο.Τι μπορει να εχει γινει?Ας βοηθησει καποιος παρακαλω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ ρομ σε κανένα κινητό, γνωρίζεις ποια διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω απο αυτές που αναφέρονται στη πρώτη σελίδα? Έχω το plus. Ευχαριστώ και ξανά συγνώμη επειδή είμαι σίγουρη πως έχουν απαντηθεί ξανά αυτα που ρωτάω. Στο 1ο post του νήματος του Jiayu Plus έχουν προστεθεί οι οδηγίες για να κάνεις root το κινητό και, επομένως, να βάλεις μια από τις λίγες διαθέσιμες rom που έχουν βγει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Γεια σας παιδιά μηπως εχει κρατησει κανείς μπακ απ απο το jiayu του να μου το στειλει για να δω αν θα φτιαχτεί ενα προβλημα με τις σιμ που εχω;η εστω τον φακελο απο τα μόντεμ και γενικώς οτι αφορα τις σιμ..Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Update: Oops! Τώρα είδα ότι έχεις το Plus! Οι ROM που έχουν βγει για το 'απλό' με τον ΜΤ6752, δεν κάνουν για το Plus, που φοράει τον ΜΤ6753 επεξεργαστή! Παραλίγο να σε πάρω στο λαιμό μου - sorry... H M.A.D. team νομίζω ότι έχει βγάλει νεώτερες ROM με Android 5.x (ή ίσως και 6.x) για το Plus, θέλει λίγο ψάξιμο όμως, γιατί έχοντας το 'σκέτο' δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα με τις αντίστοιχες για Plus... Βασικά μάλλον έχω μείνει πολύ πίσω στην ενημέρωση. Νόμιζα ότι plus λέγεται αυτο που εχει 3 gb ram... Δεν ήξερα ότι είχε βγει μετά κ άλλο μοντέλο με άλλον επεξεργαστή. Το benchmark και το cpu-z μου λένε ότι έχω τον mt6752. Άρα μπορώ να περάσω την RC5 απο το sokolataki ετσι? :) (Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. ) edit: έβαλα την rc5 και δουλέυει μια χαρά. (άντε να τη συνηθίσω τώρα :p ) Σας ευχαριστώ όλους ξανά. Edited April 12, 2017 by pegy_pegy Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts