gorillaz_gr Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Link για την τελευταία καλή Rom που κυκλοφορεί? :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: ειλικρινά τώρα, τόσες σελίδες δε αναφέρεται πουθενά η απάντηση για την απορία σου; μόλις 2 μηνύματα πιο πάνω αναφέρθηκε. Η πορεία των νέων εκδόσεων έχει μείνει στάσιμη από τους devs και έτσι οι περισσότεροι έχουν βάλει RC4 ή RC5. Στο πρώτο νήμα της πρώτης σελίδας υπάρχουν λεπτομέρειες! Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Link για την τελευταία καλή Rom που κυκλοφορεί? Συγνώμη λίγο ρε παιδιά αλλά θα κάνω μια παρατήρηση. Είναι καλό όταν ψάχνουμε κάτι να διαβάζουμε τα προηγούμενα ποστ και όχι να τα θέλουμε όλα έτοιμα. Πίστεψε με θα κάνει καλό και σε εσάς τους ίδιους. Εγώ όταν ξεκίνησα δεν ήξερα τίποτα όσα έμαθα τα έμαθα από το διάβασμα. Πραγματικά συγνώμη αν η παρατήρηση μου ενοχλει Ορίστε και το link για rc5 https://yadi.sk/d/Caxs-BXEr77Kq Edited July 24, 2016 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Sorry ρε παιδιά αλλά είπαμε είμαι εντελώς άσχετος με αυτά. Κι επειδή μετά από 1,5 χρόνο που έχω το κινητό την έπαθα με αυτόν τον ιό και χρειάζεται να βάλω καινούρια Rom μου έιπε ένας φίλος ότι θα βοηθήσει και μου είπε αν έχω την τελευταία Rom που κυκλοφορέι... ε και ζήτησα για να είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Με τη μαμίσια εφαρμογή backup (πιστεύω ότι είναι ίδια και στο Plus) γίνεται δουλειά; Είστε ικανοποιημένοι; Πόσο συχνά παίρνετε backup; Edit 1. Πρέπει να έκανα λάθος γράφοντας ότι είναι η μαμίσια ενώ πρέπει να είναι μάλλον η εφαρμογή "recovery" που εγκαταστάθηκε με το φλασάρισμα της rom Jiayu S3 Plus-FL-Update 02/22 του xda, που έκανα στο S3 Plus. Επειδή έχω μπερδευτεί, έχετε εφαρμογή "Backup and Restore" version 1.0 στο κινητό σας; 2. Έχοντας, πλέον, αυτή την εφαρμογή στο κινητό, χρειάζεται να συνεχίζω να προσπαθώ για την εγκατάσταση της TWRP που δεν γίνεται με τίποτε; Edited July 25, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Με τη μαμίσια εφαρμογή backup (πιστεύω ότι είναι ίδια και στο Plus) γίνεται δουλειά; Είστε ικανοποιημένοι; Πόσο συχνά παίρνετε backup; Edit 1. Πρέπει να έκανα λάθος γράφοντας ότι είναι η μαμίσια ενώ πρέπει να είναι μάλλον η εφαρμογή "recovery" που εγκαταστάθηκε με το φλασάρισμα της rom Jiayu S3 Plus-FL-Update 02/22 του xda, που έκανα στο S3 Plus. Επειδή έχω μπερδευτεί, έχετε εφαρμογή "Backup and Restore" version 1.0 στο κινητό σας; 2. Έχοντας, πλέον, αυτή την εφαρμογή στο κινητό, χρειάζεται να συνεχίζω να προσπαθώ για την εγκατάσταση της TWRP που δεν γίνεται με τίποτε; Η εφαρμογή αυτή που λες κάνει backup μόνο επαφές μηνύματα η recover9 κάνει backup όλο το λογισμικό δηλαδή τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Κάνει και τις εφαρμογές και έκανα ήδη χθες και τα δύο και τα αρχεία τους τα βλέπω στην sd. Την έχουν όλα τα S3 ή μπήκε με το φλασάρισμα που έκανα; Και αν θέλω να βάλω το twrp, υπάρχει άλλη μέθοδος αφού όλες οι προσπάθειές μου έχουν αποτύχει; (έχω πλήρη ανάλυση στο νήμα του S3 Plus με screenshot). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το έχω πάει από το πρωί ****το το κινητό σε έναν τεχνικό να μου βάλει την RC5 και δεν τα καταφέρνει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 το έχω πάει από το πρωί ****το το κινητό σε έναν τεχνικό να μου βάλει την RC5 και δεν τα καταφέρνει :cry: Δεν σημαίνει επειδή είναι τεχνικός ότι μπορεί να βάλει την ρομ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Λέει ότι έχει βάλει κι άλλες Rom, αλλά.... Αν δεν τα καταφέρει υπάρχει κανείς εδώ μέσα από Ανατολική ή Κεντρική Θεσσαλονίκη που θέλει και μπορεί να μου την βάλει? Και πόσο θα κοστίσει Edited July 25, 2016 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) το έχω πάει από το πρωί ****το το κινητό σε έναν τεχνικό να μου βάλει την RC5 και δεν τα καταφέρνει :cry: Έχεις υπολογιστή με windows 7??? Αν ναι βάλε το πρόγραμμα teamviewer Και θα στο φτιάξω εγώ μη ταλαιπωρησε Είναι 10 λεπτά δουλειά Edited July 25, 2016 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Τελικά μου το έκανε όμως! Έκανε το λάθος και πατούσε στο Download Only. Τελικά του το είπα εγώ που το διάβασα εδώ μέσα ότι θέλει την άλλη επιλογή και το κανε. Σε ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseass Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Να μεινω στην rc4η να παω στην rc5 τι λετε ?ριναι μεγαλες οι διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Να μεινω στην rc4η να παω στην rc5 τι λετε ?ριναι μεγαλες οι διαφορες? Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες ουσιαστικά έχουν προσθέσει τη γρήγορη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ...και έχουν κάνει και κάτι διορθώσεις στον launcher που μερικές φορές έβγαζε μήνυμα λάθους και έκανε επανεκκίνηση (όχι το τηλέφωνο, ο launcher). Αν χρησιμοποιείς άλλο launcher, δεν σε ακουμπά αυτό. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 αυτό με την γρήγορη φόρτιση τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 αυτό με την γρήγορη φόρτιση τι κάνει?Το φορτίζει γρήγορα.... Αφού λέει τί κάνει. :p Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 ναι οκ αυτό το κατάλαβα :D αλλά κάνει δουλειά όντως? κι αν κάνει γιατί να μην είναι default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Γιατί πρέπει να έχεις ανάλογο φορτιστή και καλώδιο, και γιατί λογικά, θα χαλάει την μπαταρία πιό γρήγορα. Για έκτακτη ανάγκη, καλό είναι. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Τελικά μου το έκανε όμως! Έκανε το λάθος και πατούσε στο Download Only. Τελικά του το είπα εγώ που το διάβασα εδώ μέσα ότι θέλει την άλλη επιλογή και το κανε. Σε ευχαριστώ και πάλι Συγχαρητήρια!! Η κοινότητα φίλε μου είναι όπως βλέπεις για να βοηθάει και όχι να την λέει στους "καινούριους". Απλά είναι βασανιστικό να γεμίζει το νήμα, ανά 4 μηνύματα με τα ίδια πράγματα. Γι αυτό οι πιο συχνοί χρήστες που κάποτε ήμασταν και εμείς νέοι, πιέζουμε για να διαβάσει κάποιος λίγο από τα προηγούμενα μηνύματα. Θα μπορούσε να το είχε κάνει και ο "τεχνικός" σου αλλά τον πρόλαβες και εύχομαι να μην πλήρωσες. Γενικότερα να ξέρεις πως ναι μεν δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο τεχνιγνωσίας αλλά πίστεψέ με, μπορεί ο καθένας όταν ακολουθήσει σοβαρά ένα ένα τα βήματα. Ακόμα και εσύ. Καλορίζικο λοιπόν το κινητό σου με την νέα σου Rom. Ετοιμάζεται και η έκδοση 6,οπότε πιστεύω να την περάσεις μόνος σου :cool: :cool: :cool: :cool: ναι οκ αυτό το κατάλαβα :D αλλά κάνει δουλειά όντως? κι αν κάνει γιατί να μην είναι default? Γιατί είναι μια λειτουργία που πρόσθεσαν οι developers εκτός JiaYu. Αν χρειάζεσαι μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό είναι να το ενεργοποιήσεις, αλλιώς με τη συνηθισμένη φόρτιση το βράδυ, δε χρειάζεται. !sent through TapaTalk from my JiaYu S3! Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 @gorillaz_gr Πιατεψε με δεν ειχα στοχο να την πω σε καποιον απλα εκανα μια παρατηρηση στο τι συμβαινει στο φορουμ ο στοχος μου ηταν να βαλω το παιδι αυτο να ψαχτει και να δραστηριοποιηθει μονος του και αν χρειαζοταν βοηθεια εδω ειμαστε να τον βοηθησουμε και να του δειξουμε τη διαδικασια αν χρειαζεται live απο teamviewer ετσι κερδιζει και γνωση και χρημα. προσωπικα θεωρω κλεψια αυτο που κανουν καποιοι τεχνικοι δλδ μια διαδικασια που χρειαζεται 5 λεπτα για να τελειωσει και χρειαζεται το πατημα ενος μονο κουμπιου να τη χρεωνουν και μαλιστα πανακριβα. πραγματικα θα ηθελα να ξερω ποσο του πηρε ο τεχνικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 10 ευρώ μου πήρε θεωρώ ότι είναι οκ όταν βγει η 6 θα χρειαστεί πάλι η ίδια διαδικασία? δεν θα το βγάζει αυτόματα σαν ενημέρωση? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγχαρητήρια!! Η κοινότητα φίλε μου είναι όπως βλέπεις για να βοηθάει και όχι να την λέει στους "καινούριους". Απλά είναι βασανιστικό να γεμίζει το νήμα, ανά 4 μηνύματα με τα ίδια πράγματα. Γι αυτό οι πιο συχνοί χρήστες που κάποτε ήμασταν και εμείς νέοι, πιέζουμε για να διαβάσει κάποιος λίγο από τα προηγούμενα μηνύματα. Θα μπορούσε να το είχε κάνει και ο "τεχνικός" σου αλλά τον πρόλαβες και εύχομαι να μην πλήρωσες. Γενικότερα να ξέρεις πως ναι μεν δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο τεχνιγνωσίας αλλά πίστεψέ με, μπορεί ο καθένας όταν ακολουθήσει σοβαρά ένα ένα τα βήματα. Ακόμα και εσύ. Καλορίζικο λοιπόν το κινητό σου με την νέα σου Rom. Ετοιμάζεται και η έκδοση 6,οπότε πιστεύω να την περάσεις μόνος σου :cool: :cool: :cool: :cool: ! καλά μην νομίζεις ότι θα μπορέσω να το κάνω και πάλι... δεν είμαι σίγουρος αν και νομίζω την ψιλοκατάλαβα την διαδικασία αν κάποιος δηλ μου δώσει τα αρχεία νομίζω ότι ίσως τώρα να μπορούσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 10 ευρώ μου πήρε θεωρώ ότι είναι οκ όταν βγει η 6 θα χρειαστεί πάλι η ίδια διαδικασία? δεν θα το βγάζει αυτόματα σαν ενημέρωση? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλά μην νομίζεις ότι θα μπορέσω να το κάνω και πάλι... δεν είμαι σίγουρος αν και νομίζω την ψιλοκατάλαβα την διαδικασία αν κάποιος δηλ μου δώσει τα αρχεία νομίζω ότι ίσως τώρα να μπορούσα :p μια χαρα ειναι τα 10 ευρω εγω εχω ακουσει 30 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση έχω.Η default εφαρμογή "αντίγραφα ασφαλείας" Κάθε πότε παίρνει αντίγραφα των εφαρμογών και αν γίνεται να επέμβω έτσι ώστε να επιλέγω μερικές εφαρμογές που θέλω εδώ να κάνει backup. Στάλθηκε από το JY-S3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 από χθες που πέρασα την RC5 δεν χτυπάει το ξυπνητήρι... έλεγξα τον ήχο είναι κανονικά ανοικτός είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Με τη μαμίσια εφαρμογή backup (πιστεύω ότι είναι ίδια και στο Plus) γίνεται δουλειά; Είστε ικανοποιημένοι; Πόσο συχνά παίρνετε backup; Edit Πρέπει να έκανα λάθος γράφοντας ότι είναι η μαμίσια ενώ πρέπει να είναι μάλλον η εφαρμογή "recovery" που εγκαταστάθηκε με το φλασάρισμα της rom Jiayu S3 Plus-FL-Update 02/22 του xda, που έκανα στο S3 Plus. Επειδή έχω μπερδευτεί, έχετε εφαρμογή "Backup and Restore" version 1.0 στο κινητό σας; Επαναφέρω την ερώτηση, για την εφαρμογή Backup and Restore, όπως φαίνεται στο screenshot στο #6234 με το logo αυτό, γιατί έψαξα στο Google Play αλλά και στο δίκτυο και δεν τη βρήκα πουθενά. Σαν εφαρμογή καλύπτει αφενός τα γνωστά (επαφές, μηνύματα κλπ) αφετέρου τις εφαρμογές αλλά δεν έχει δυνατότητα ρυθμίσεων. Edited July 26, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts