prazi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ειναι ροοτ η ρσ5 πηγαινε στισ ρυθμισεισ σχετικα με το τηλεφωνο παντα 7 φορες συνεχομενεσ το τερμα κατω που λεει αριθμος εκδοσης επειτα πηγαινε ενα πισω και βρες το επιλογεσ για προγραμματιστες μπες μεσα και πηγαινε εκει που λεει προσβαση ροοτ μπεσ και διαλεξε εφαρμογες και abd εισαι πλεον ροοτ :) Ευχαριστω για ολα αδερφε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 οτι θες εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Τελικά βρέθηκε ξεκάθαρη λύση για την αργή φόρτιση; :blink: Εμένα χρειάζεται τουλάχιστον 5 ώρες για να φορτίσει από 0% μέχρι 100%. Επίσης το τελευταίο 15% πέφτει πολύ γρήγορα :wacko: βαλε rc5 παρε ενα φορτιστη 2Α και ενα καλο καλωδιο και σε 2 ωρες το πολυ εχεισ φορτισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 βαλε rc5 παρε ενα φορτιστη 2Α και ενα καλο καλωδιο και σε 2 ωρες το πολυ εχεισ φορτισει υπάρχει κάποιο λινκ για την RC5 ???? έχει μέσα gapps? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 υπάρχει κάποιο λινκ για την RC5 ???? έχει μέσα gapps? http://www.needrom.com/download/jiayu_s3_5-1-1/ εγω αυτην περασα πριν μερικες μερες.. υπαρχουν τα GAPPS και ολα δουλευουν απροβληματιστα μεχρι στιγμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι: Την περνάς με download only ή firmware upgrade για να μην χάσεις apps ?? Είμαι με RC4 τώρα. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι: Την περνάς με download only ή firmware upgrade για να μην χάσεις apps ?? Είμαι με RC4 τώρα. αν εισαι σε rc4 και εχεισ TWRP φλασαρε αυτο δεν μπορω να το γραψω εδω δες τα pm σου και εισαι κομπλε δεν χανεις τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι: Την περνάς με download only ή firmware upgrade για να μην χάσεις apps ?? Είμαι με RC4 τώρα. Αν την έχεις για φλασάρισμα, download only και ξε-τσεκάρεις τα User Apps (στο Flashtool). Ακόμα καλύτερα πάντως το περίπου 35ΜΒ (αν θυμάμαι καλά) OTA update που έχει κυκλοφορήσει, που περνάει γρήγορα και εύκολα με TWRP (φαντάζομαι αυτό πρέπει να σου υπέδειξε και ο sokolataki παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Είπα να μετρήσω πόσο γρήγορα φορτώνει το Jiayu S3 advanced έβαλα φορτιστη 1.5A Από 18% που ξεκίνησα την φόρτιση ήταν 14.00 το μεσημέρι και τώρα που είναι 15.00 είναι 76% κάνει καλή δουλειά το Fast charge. Εκεί που έκανε 3 ώρες να φορτώσει, τώρα πετάει. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Αν την έχεις για φλασάρισμα, download only και ξε-τσεκάρεις τα User Apps (στο Flashtool). Ακόμα καλύτερα πάντως το περίπου 35ΜΒ (αν θυμάμαι καλά) OTA update που έχει κυκλοφορήσει, που περνάει γρήγορα και εύκολα με TWRP (φαντάζομαι αυτό πρέπει να σου υπέδειξε και ο sokolataki παραπάνω). Η αλήθεια είναι ότι η ΟΤΑ θα μου ήταν πιο εύκολη για να την περάσω παρά με το flashtools αλλά δεν την βρίσκω. Ο sokolataki μου έστειλε όντως ένα λινκ αλλά μάλλον από το forum το "κλείνουν" και βγάζει αστεράκια. Δεν πειράζει όμως θα το κάνω με flashtools. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Η αλήθεια είναι ότι η ΟΤΑ θα μου ήταν πιο εύκολη για να την περάσω παρά με το flashtools αλλά δεν την βρίσκω. Ο sokolataki μου έστειλε όντως ένα λινκ αλλά μάλλον από το forum το "κλείνουν" και βγάζει αστεράκια. Δεν πειράζει όμως θα το κάνω με flashtools. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. δες το email σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Όλα καλά. Μόλις φλασάρισα RC5. Ευχαριστώ και πάλι sokolataki. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τίποτα φίλε αντέ να το χάρεις με τη γρήγορη φόρτιση θα δεις μεγάλη διαφορά αν και ο φορτιστής σου το υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα του κινητού μου (S3 Plus) επειδή η προσωρινή "θεραπεία" της μπαταρίας (μέχρι να παραλάβω τη νέα που έχω παραγγείλει), με τη διαγραφή του αρχείου με Battery calibration, αν και δούλεψε για λίγο καιρό, φαίνεται ότι δεν πάει άλλο. Στο μεσοδιάστημα, αγόρασα 1) ένα ταχυφορτιστή Qualcomm Blitz Wolf QC2.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter από το Banggood και 2) αντίστοιχα καλώδια , με τα οποία φορτίζω από την προηγούμενη βδομάδα τη μπαταρία. Αυτό που παρουσιάζεται πλέον είναι να μηδενίζεται η μπαταρία από το 94% (!!!), να τη φορτίζω πάλι, και να επαναλαμβάνει το reboot (λόγω της καταραμένης αναβάθμισης που είχα κάνει) για άπειρες πλέον φορές. Σήμερα το πρωί και προκειμένου να σταματήσω τα αέναα reboots και ενώ η μπαταρία ήταν 100% σκέφτηκα να το απενεργοποιήσω, να βγάλω και να βάλω τη μπαταρία (τι ήθελα και το έκανα) και όταν το ενεργοποίησα η μπαταρία έδειξε 14% (!!!). Στην απελπισία μου σκέφτομαι να προχωρήσω σε rootάρισμα μήπως γλυτώσω από όλα αυτά. Το ερώτημα προς τους ειδικούς είναι αν θα εξακολουθήσουν τα προβλήματα αυτά ή πρέπει να περιμένω μέχρι την παραλαβή της μπαταρίας; Βοηθείστε ... χωριανοί ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αν το batterystats.bin διαγράφεται κανονικά και χωρίς root, δε νομίζω το root να βοηθήσει κάπου αλλού... Με βάση αυτά που περιγράφεις, το 14% που είδες ήταν μάλλον η πραγματική φόρτιση της μπαταρίας - ή τέλος πάντων κάτι πιο κοντά σε αυτήν από αυτά που έβλεπες ως τώρα. Γι' αυτό και πιστεύω ότι πολύ καλά έκανες που έβγαλες την μπαταρία! Μάλιστα νομίζω/ελπίζω (δε θυμάμαι και σίγουρα...) ότι σε παλιότερο post είχα προτείνει και εγώ να βγάλεις την μπαταρία και να την αφήσεις έξω για 1-2 ώρες, ώστε να "ξεχάσει" το τηλέφωνο την ψευδή εικόνα που είχε και να προσπαθήσει να εκτιμήσει (προσεγγιστικά έστω) μια καινούρια με βάση πλέον την τάση που βλέπει στους ακροδέκτες. Με 1-2 "calibrations" μετά απ' αυτό, περιμένω να δεις ιδιαίτερα αξιοπρπεπή αποτελέσματα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Πως μπορώ να ελέγξω αν έχει διαγραφεί το bin, δηλαδή που θα το βρω αν υπάρχει; Έβγαλα και έβαλα τη μπαταρία, δεν την άφησα έξω 1-2 ώρες, όπως πράγματι είχες πει παλαιότερα. Το είχα φορτίσει (44%) το πρωί για να κινηθώ και μετά από χρήση με ίντερνετ, τηλέφωνα, πλοηγό κλπ έπεσε στο 24% και τώρα το φορτίζω πάλι. Edited May 9, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) To batterystats.bin βρίσκεται κάτω από το /data/system - κατευθείαν κάτω από το root filesystem της συσκευής. Οι περισσότεροι file managers πρέπει να μπορούν να πλοηγηθούν ως εκεί και να δείξουν τα περιεχόμενα - έστω και αν χωρίς root access είναι πολύ πιθανό να μην μπορούν να τα τροποποιήσουν. Αν το αρχείο σβηστεί επιτυχώς, απλά δε θα μπορεί να βρεθεί εκεί (οκ, προφανές...) για λίγη ώρα. Το λειτουργικό θα το ξαναδημιουργήσει (απ' ό,τι έχω δει) με το που μεταβληθεί κατά 1% το ποσοστό της μπαταρίας (πράγμα που λογικά δίνει λίγη ώρα για να το αναζητήσεις). Με τα παραπάνω που γράφεις (φόρτιση στο 44%, 24% μετά από χρήση κλπ), μου ακούγεται σαν η μπαταρία να αρχίζει να έρχεται στα ίσια της (οκ, όχι η ίδια η μπαταρία στην πραγματικότητα, μάλλον το πώς το τηλέφωνο την "αντιλαμβάνεται")... Edited May 9, 2016 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μετά τη φόρτιση στο 100% έψαξα για το bin αλλά δεν το βρήκα (με τον δικό του διαχειριστή αρχείων) και, φυσικά, δεν βρήκα data/system. Μπήκα στο Engineer Mode, βρήκα στο Hardware Testing το Power και στο Log and Debugging το BatteryLog αλλά δεν βρήκα κάποια βοηθητικά στοιχεία για το πρόβλημα. Στο batteryLog γράφει Battery Level 100, Battery scale Good, Battery Voltage 4223mV κλπ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μετά τη φόρτιση στο 100% έψαξα για το bin αλλά δεν το βρήκα (με τον δικό του διαχειριστή αρχείων) και, φυσικά, δεν βρήκα data/system. Μπήκα στο Engineer Mode, βρήκα στο Hardware Testing το Power και στο Log and Debugging το BatteryLog αλλά δεν βρήκα κάποια βοηθητικά στοιχεία για το πρόβλημα. Στο batteryLog γράφει Battery Level 100, Battery scale Good, Battery Voltage 4223mV κλπΘα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο file manager (ES File Explorer, Root Explorer). Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγκατέστησα τον ES File Explorer, εμφάνισε πολλά περισσότερα αρχεία και φακέλους, στη root διαδρομή έχει φάκελο data που είναι κενός, δηλαδή δεν έχει φάκελο system και από όλο το ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό με τη μπαταρία. Υπάρχει system/data αλλά και πάλι χωρίς κάποιο σχετικό αρχείο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγκατέστησα τον ES File Explorer, εμφάνισε πολλά περισσότερα αρχεία και φακέλους, στη root διαδρομή έχει φάκελο data που είναι κενός, δηλαδή δεν έχει φάκελο system και από όλο το ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σχετικό με τη μπαταρία. Υπάρχει system/data αλλά και πάλι χωρίς κάποιο σχετικό αρχείο. Δυστυχώς το /data, απ' ό,τι βλέπω τώρα, δεν έχει read permission για "other" (κοινώς για όλους), που σημαίνει ότι χωρίς root δε σε αφήνει καν να δεις τα περιεχόμενά του! (έχει όμως execute, που σημαίνει ότι σε αφήνει να μπεις μέσα, δε βλέπεις όμως τι έχει εκεί - ενδιαφέρον...! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Root Explorer μέσα από τις επιλογές του ES File Explorer ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εάν εννοείς το δικό μου κινητό, δεν ενεργοποιείται, πιθανόν επειδή δεν είναι rooted. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Επιτέλους βρήκα 2.0A φορτιστη και δοκιμασα το fastcharge. Πλέον φορτίζει σαν σφαίρα το κινητό, το πρόβλημα είναι πως αποφορτίζει επίσης αρκετα πιο γρηγορα από πριν. Έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις του υπομενού να φορτίζει με τάση 1700 mAh. Είναι μήπως υπερβολικό; Εχει κανένας αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δες αυτά που επισημαίνει για την (ταχυ)φόρτιση χρήστης του Ulefone Power εδώ (με τα οποία προφανώς συμφωνώ και εγώ, μιας και παραπέμπω στο post του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts