Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οποιον ενδιαφερετε δινω το jiayu s3 μου. πληρως λειτουργικο με mad os 7.1.2. τιμη δε εχω σκεφτει οποτε ζηταω προσφορες :lol::lol:

περιοχή κατοικίας?

γενικά θα ήθελα ένα για backup δες πμ

Ρε παιδιά, ακόμη ΔΕΝ έχω βρει άξιο ακόλουθο για τη μετά S3 εποχή στη περιοχή των 150-170€ (όσο είχα πάρει και το S3 δηλαδή)! Έχω δει τόσα και τόσα, όλα έχουν κάποια καλά, αλλά τα κακά είναι deal breaker για 'μένα. Όπως το S3, κανένα λέμε!

• 3 weeks later...
Ρε παιδιά, ακόμη ΔΕΝ έχω βρει άξιο ακόλουθο για τη μετά S3 εποχή στη περιοχή των 150-170€ (όσο είχα πάρει και το S3 δηλαδή)! Έχω δει τόσα και τόσα, όλα έχουν κάποια καλά, αλλά τα κακά είναι deal breaker για 'μένα. Όπως το S3, κανένα λέμε!
XIAOMI redMi 5 (plus, note... ) και μάλιστα από Ελλάδα. Δε θα το μετανιώσεις.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Redmi 5 Note (με Snap 636) από σκρουτζομάγαζο... τί πρέπει να προσέξω να λέει; Αν λέει απλά Global είμαι εντάξει;

Σορρυ για το :offtopic:

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Redmi 5 Note (με Snap 636) από σκρουτζομάγαζο... τί πρέπει να προσέξω να λέει; Αν λέει απλά Global είμαι εντάξει;

oλα τα σκρουτζομαγαζα εχουν την επισημη ρομ

ναι. να επαναληφθεί ότι εμείς θέλουμε global version, ΟΧΙ global rom.

• 1 month later...

Μετά από 3.5 χρόνια μαζί του και καμιά 60αριά πτώσεις που του αφήνανε μόνο σημάδια στο κέλυφος, σήμερα ήρθε η αποφράδα ημέρα που έπεσε πάνω του ένα Bluetooth ηχείο και του έσπασε την οθόνη. Πάμε για Xiaomi Note 5...

Αν υπάρχει κάνα κουφάρι S3 μαύρο να του πάρω την οθόνη, στείλτε μήνυμα, μπας και ζήσει δεύτερη ζωή στα χέρια του γιού...

• 1 month later...

καλησπέρα. βρήκα αυτή τη ρομ. https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-official-mados-jiayu-s3-t3706919

υπαρχει η πιθανοτητα να γραψει καποιος αναλυτικα οδηγιες εγκαταστασης?

Edited by pegy_pegy
Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

καλησπέρα. βρήκα αυτή τη ρομ. https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-official-mados-jiayu-s3-t3706919

υπαρχει η πιθανοτητα να γραψει καποιος αναλυτικα οδηγιες εγκαταστασης?

Υπαρχει στην πρωτη σελιδα αναλυτικα.

εκει που λεει 7,1,1 ειναι η ιδια διαδικασια και για την 8

Για να εγκατασταθεί η 8.1.0 χρειάζεται πρώτα η εγκατάσταση της twrp_20180417.img

https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=23282#downloads

Μετά από 3.5 χρόνια μαζί του και καμιά 60αριά πτώσεις που του αφήνανε μόνο σημάδια στο κέλυφος, σήμερα ήρθε η αποφράδα ημέρα που έπεσε πάνω του ένα Bluetooth ηχείο και του έσπασε την οθόνη. Πάμε για Xiaomi Note 5...

Αν υπάρχει κάνα κουφάρι S3 μαύρο να του πάρω την οθόνη, στείλτε μήνυμα, μπας και ζήσει δεύτερη ζωή στα χέρια του γιού...

βρηκες καποιο για αντικατασταση της οθονης;;

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
μετά απο 4 χρονιά σχεδόν,, άψογης λειτουργίας άρχισε να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα το τέλειο τηλ..Τον τελευταίο διάστημα παρατήρησα οτι δεν περιστρέφετε η οθόνη στο άνοιγμα των φωτογραφιών ,και στα παιχνίδια στους χάρτες , κτλ, ΚΆΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ δουλευη για λιγο η αυτοματη περιστροφη και μετα ξαναμπλοκαρη .Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει ?? εχω την 4.4 ακομα

Έχω 3 χρόνια το S3+ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από θέμα με τις μπαταρίες, που η μια πέφτει κατακόρυφα από το 30% περίπου και η άλλη πέφτει κανονικά αλλά δεν ανεβαίνει πάνω από το 93% !!! (παλαιότερα σταματούσε στο 82 και σταδιακά έφτασε στο 93).

Είναι root στην 5.1

μετά απο 4 χρονιά σχεδόν,, άψογης λειτουργίας άρχισε να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα το τέλειο τηλ..Τον τελευταίο διάστημα παρατήρησα οτι δεν περιστρέφετε η οθόνη στο άνοιγμα των φωτογραφιών ,και στα παιχνίδια στους χάρτες , κτλ, ΚΆΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ δουλευη για λιγο η αυτοματη περιστροφη και μετα ξαναμπλοκαρη .Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει ?? εχω την 4.4 ακομα
Γιατί δεν δοκιμάζεις 5.1 ή 7.1 ? Όταν το είχα, με την 7.1 πήγαινε τέλεια.

Συν τοις άλλοις, το 4.4 (ανεξαρτήτως κατασκευαστή) πρέπει σα λειτουργικό να είχε κάποια σοβαρά vulnerabilities, γιατί όσες συσκευές έχω δει με 4.4 έχουν γίνει... φωλιές ιών(!)

Ανεξαρτήτως του προβλήματος με την περιστροφή (για το οποίο κι εγώ θα συνιστούσα μια αναβάθμιση - έχει πιθανότητες να ωφελήσει), θεωρώ επιβεβλημένο να φύγεις από την 4.4 για λόγους ασφαλείας.

Όπως σωστά επισημαίνει και ο apotsi, η 5.1.1 (των M.A.D.) πρέπει να είναι η σταθερότερη ROM που βγήκε ποτέ για το S3, με την 7.1 (7.1.1, 7.1.2...; Δε θυμάμαι το ακριβές version που είχε φτάσει) να είναι η δεύτερη καλύτερη (από άποψη σταθερότητας) και βεβαίως νεώτερη σα λειτουργικό (και για τους λάτρεις του... απολύτως καινούριου, υπάρχει και η 8.1.0!)

Συν τοις άλλοις, το 4.4 (ανεξαρτήτως κατασκευαστή) πρέπει σα λειτουργικό να είχε κάποια σοβαρά vulnerabilities, γιατί όσες συσκευές έχω δει με 4.4 έχουν γίνει... φωλιές ιών(!)

Ανεξαρτήτως του προβλήματος με την περιστροφή (για το οποίο κι εγώ θα συνιστούσα μια αναβάθμιση - έχει πιθανότητες να ωφελήσει), θεωρώ επιβεβλημένο να φύγεις από την 4.4 για λόγους ασφαλείας.

Όπως σωστά επισημαίνει και ο apotsi, η 5.1.1 (των M.A.D.) πρέπει να είναι η σταθερότερη ROM που βγήκε ποτέ για το S3, με την 7.1 (7.1.1, 7.1.2...; Δε θυμάμαι το ακριβές version που είχε φτάσει) να είναι η δεύτερη καλύτερη (από άποψη σταθερότητας) και βεβαίως νεώτερη σα λειτουργικό (και για τους λάτρεις του... απολύτως καινούριου, υπάρχει και η 8.1.0!)

Αν θυμάμαι καλά, η 7.1.2 πετούσε.

Αν θυμάμαι καλά, η 7.1.2 πετούσε.

Μία αναβάθμιση στην 7.1.2 είναι ότι το καλύτερο , αν και αυτή έχει πάρα πολύ καιρό να ενημερωθεί

Edited by george26

τελικά φίλοι μου ,μετά από αφαιρέσει μερικών εφαρμογών που είχα βάλει το τελευταίο διάστημα έφτιαξε η αυτόματη περιστροφή ,και το τέλειο τηλ. δουλεύει πάλι άψογα. Θα πιάσω πάλι να βάζω μια,μια τις εφαρμογές που αφαίρεσα και θα δω ποια δημιουργούσε το πρόβλημα. Όταν πάρω καινούργιο κάποια στιγμή ,και βρω χρόνο θα δοκιμάσω να κάνω της αναβάθμισης που λέτε σε 5,1 'η 7,1 γιατί φοβάμαι μη τυχόν και μείνω χωρίς τηλ. κάνοντας καμιά πατάτα και δεύτερον δεν έχω χρόνο για να το ξαναστήνο το τηλ. τώρα. Ευχαριστώ παντός για τις προτάσεις σας

Ωραία! Έτσι γλύτωσες και την έξτρα ταλαιπωρία.

Αν βρεις ποια εφαρμογή έκανε τη ζημιά, πες μας, αν θέλεις, για να την αποφεύγουμε.

Ωραία! Έτσι γλύτωσες και την έξτρα ταλαιπωρία.

Αν βρεις ποια εφαρμογή έκανε τη ζημιά, πες μας, αν θέλεις, για να την αποφεύγουμε.

Ναι, αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχει 4.4. Μπορεί σε 7.1.2 να μην έχει πρόβλημα.

μεχρι στιγμης η RC5 ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Πηγα απο την 5 στην 7 και στην 8, που ενω ειναι εντυπωσιακες... δεν με γεμισαν.

Δεν κοιταξα την εκδοση 6 που πρεπει να το κοιταξω καποια στιγμη. Ευτυχως εχω δευτερο S3 και το εχω για πειραματα.

Το πηρα ρημαδι, χωρις οθονη, χωρις καπακι και το εκανα τηλεφωνο ( ενα δακρυ κυλησε )

σειρα εχει ενα HONOR 8 το οποιο θα γινει τηλεφωνο οταν ερθουν τα υλικα ( τι μας ενδιαφερει, λαθος νημα )

ΥΓ Σχιζοφρενεια λεγεται μην δινεται σημασια.:rolleyes:

ΥΓ Σχιζοφρενεια λεγεται μην δινεται σημασια.:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάσχω απ το ίδιο . Γι αυτό και συνιστώ 7.1.2

Αν η 7.1.2 δε μου έκανε τα γνωστά που κάνει σε πολλούς (όχι όμως σε όλους απ' ότι φαίνεται) με τη μπαταρία που από 20%, ή από 15%, ή από 8% π.χ. να βυθίζεται με γρηγορότερους ρυθμούς και από τον Τιτανικό, τότε πραγματικά δε θα ψαχνόμουν για νέο τηλέφωνο... Και πριν βιαστείτε να μου πείτε tips, έχω κάνει τα πάντα, στρώνει για 2/3 φορτίσεις και μετά πάλι τα ίδια!

Καλησπέρα, έχω το Jiayu S3 εδώ και τρία χρόνια, και τις τελευταίες μέρες κλείνει μόνο του, μετά ανοίγει πάλι μόνο του, βάζω pin, παραμένει ανοιχτό 40 δευτερόλεπτα κ μετά κλείνει μόνο του κ ξανά ανοίγει μόνο του.

Μήπως κάποιος μπορεί να εικάσει τι συμβαίνει;

Το πήγα σε ένα μαγαζί που επισκευάζει κινητά, κ δεν το γνώριζαν (εννοείται) κ μου είπαν ότι δεν φτιάχνει επειδή δεν μπορούν κ δεν γνωρίζουν που κ πως να παραγγείλουν ανταλλακτικά.