Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω κατι !!!Αυτα τα VR Virtual Reality 3D Glasses κανουν για το κινητο μας???Εχει παρει κανεις???

Παιδες καλησπερα. Επανερχομαι με ενα θεματακι..τι θεματακι θεματαρα που εχει προκυψει με το κινητο μου εδω και ενα μηνα και βαλε...παραθετω εν ταχει τα γεγονοτα και τις ενεργειες και στο τελος βαζω τα ερωτηματα και αναμενω τη γνωμη σας.

1)μετα απο αναβαθμιση απο xtreme 2.2 se 2.3 και μετα 2.4 έπαψε να λειτουργει το flash και η οπισθια καμερα.

2) νομιζωντας οτι ειναι θεμα λαθος εγκαταστασης λειτουργικου...ξαναπηγα σε xtreme2.0 και μετα βημα βημα μεσω ΟΤΑ εφτασα παλι σε 2.4 (ακομα δεν ειχε βγει η 2.5)...το αποτελεσμα ιδιο...no rear camera

3)μετά πέρασα RC4 και έκανα αναβαθμιση σε RC5...δεν αλλαξε τιποτα στην συμπεριφορα του κινητου...no flash no rear camera!!!

4) κοιτωντας το απο hardware πλευρα αλλαξα την καμερα με αλλη (ευτυχως εχει ενας γνωστος το ιδιο οποτε εκανα τραμπα)...το αποτελεσμα το ιδιο

5)με μεγενθυντικο ειδα ότι ειχε σπασει ενα απο τα led του flash...παρηγγειλα νεο flash led...το εβαλα...αποτελεσμα ιδιο...

Εχω πελαγωσει και σκεφτομαι να κανω ενα καθαρο στησιμο λειτουργικου δηλ. Format+Download και ρωταω:

1)περα απο το ΙΜΕΙ που θα χαθει τι αλλο κινδυνευει να χαθει και

2) εαν καποιος σας εχει καποια ιδεα και καποια αλλη λυση να μου προτεινει να κοιταξω...

Ειναι κριμα τετοιο κινητο να το αλλαξω καθοτι την χρησιμοποιουσα πολυ την καμερα...και χωρις αυτη...δεν ξερω...σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω αλλο...

δλδ να φανταστώ ούτε κάποια εφαρμογή για φακό παίζει, ώστε να ανάβει το φλας έτσι;

η δική σου κάμερα φαντάζομαι έπαιξε στη συσκευή του φίλου σου κανονικά;

έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναδιαβάσει το συγκεκριμένο σύμπτωμα και ίσως πάλι με XtremeRom. ίσως και να κάνω λάθος. Αλλά δε μου ακούγεται για προγραμματιστικό σφάλμα, όσο σε hardware.

Και όντως κάνεις μας δεν γνωρίζει ποια συσκευή θα μπορούσε να αντικαταστήσει το JiaYu μας.

using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια να ρωτησω κατι !!!Αυτα τα VR Virtual Reality 3D Glasses κανουν για το κινητο μας???Εχει παρει κανεις???

τουλάχιστον στο ξένο φόρουμ στο XDA, έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρήστες τα έχουν αγοράσει. Σε κάποιες εκδόσεις των Rom μας δε δούλεψε καλά το γυροσκόπιο και έτσι η εικόνα όταν εσύ στεκόσουν ακίνητος, αυτή γύριζε σιγά σιγά κάνοντας κύκλο. Έχω καιρό να ξαναδιαβάσω για αυτό το ζήτημα κάτι. Ίσως υπάρχουν app που μπορείς να δοκιμάσεις τους σενσορες πριν αγοράσεις τα VR Glasses.

Από την Stable 3 σε Stable 5 (7.1->7.1.1) πρέπει να κάνω wipe data ή απλά flash-άρω από πάνω και μετά καπάκι Gapps nano ?

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Από την Stable 3 σε Stable 5 (7.1->7.1.1) πρέπει να κάνω wipe data ή απλά flash-άρω από πάνω και μετά καπάκι Gapps nano ?

ναι install από πάνω, χωρίς wipe data (και μετά καπάκι gapps nano όπως λες)

Και SuperSU έβαλα στο queue. Πέρασα πιό πριν και με Flashify την τελευταία TWRP. Πετάει το τηλεφωνάκι.... φτου φτου φτου...

δλδ να φανταστώ ούτε κάποια εφαρμογή για φακό παίζει, ώστε να ανάβει το φλας έτσι;

η δική σου κάμερα φαντάζομαι έπαιξε στη συσκευή του φίλου σου κανονικά;

έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναδιαβάσει το συγκεκριμένο σύμπτωμα και ίσως πάλι με XtremeRom. ίσως και να κάνω λάθος. Αλλά δε μου ακούγεται για προγραμματιστικό σφάλμα, όσο σε hardware.

Και όντως κάνεις μας δεν γνωρίζει ποια συσκευή θα μπορούσε να αντικαταστήσει το JiaYu μας.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τουλάχιστον στο ξένο φόρουμ στο XDA, έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρήστες τα έχουν αγοράσει. Σε κάποιες εκδόσεις των Rom μας δε δούλεψε καλά το γυροσκόπιο και έτσι η εικόνα όταν εσύ στεκόσουν ακίνητος, αυτή γύριζε σιγά σιγά κάνοντας κύκλο. Έχω καιρό να ξαναδιαβάσω για αυτό το ζήτημα κάτι. Ίσως υπάρχουν app που μπορείς να δοκιμάσεις τους σενσορες πριν αγοράσεις τα VR Glasses.

Ευχαριστω για την απαντηση...αμα θυμηθεις που διαβασες η ειδες παρομοιο προβλημα με xtreme ενημερωσε σε παρακαλω να δω τι μπορω να κανω γιατι θα τρελαθω...παντως την καμερα μου δεν τη δοκιμασα στου φιλου μου καθοτι αφου η δικη του δεν επαιζε στο δικο μου σημαινει οτι δεν ηταν η καμερα αλλα κατι αλλο...

Mπηκα και εγω στο τρυπακι να αντικαταστησω την τελεια Rc5 με την 7.1. Αλλα απο οτι φαινετε οι εφαρμογες του γουγλη μας κλωτσανε.

Θα περιμενω λιγο ακομη, θα γυρισω στην 5αρα που ειμαι 120% ευχαριστημενος, αλλα θα περιμενω να βγει καλυτερη 7αρα.

Ετσι εγκυκλοπαιδικα, για εφαρμογες τις Google πηγαινω εδω; και διαλεγω το νανο;

http://opengapps.org/

Ευχαριστω για την απαντηση...αμα θυμηθεις που διαβασες η ειδες παρομοιο προβλημα με xtreme ενημερωσε σε παρακαλω να δω τι μπορω να κανω γιατι θα τρελαθω...παντως την καμερα μου δεν τη δοκιμασα στου φιλου μου καθοτι αφου η δικη του δεν επαιζε στο δικο μου σημαινει οτι δεν ηταν η καμερα αλλα κατι αλλο...

μη σε κάνω να περιμένεις άδικα. Αμα οι Ισπανοί είχαν αγγλόφωνο φόρουμ ίσως και να είχα ασχοληθεί με την Rom τους αλλά έχουν χάσει πελατεία από αυτό το λόγο. Πιθανόν στο xda να το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι αν ο κάτοχος το είχε λύσει το πρόβλημα. Αν και φοβάμαι ότι από σύμπτωση να έχει χαλάσει η πλακέτα σου, γιατί δε δοκιμάζεις να περάσεις σε μια Official KitKat και γενικότερα σε κάτι Official ή στην New UI που μπορείς να βρεις στο needrom, μπας και φανείς τυχερός και "ξυπνήσει" η κάμερα;

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mπηκα και εγω στο τρυπακι να αντικαταστησω την τελεια Rc5 με την 7.1. Αλλα απο οτι φαινετε οι εφαρμογες του γουγλη μας κλωτσανε.

Θα περιμενω λιγο ακομη, θα γυρισω στην 5αρα που ειμαι 120% ευχαριστημενος, αλλα θα περιμενω να βγει καλυτερη 7αρα.

Ετσι εγκυκλοπαιδικα, για εφαρμογες τις Google πηγαινω εδω; και διαλεγω το νανο;

http://opengapps.org/

ποιες εφαρμογές εννοείς;

η stable 5 της 7.1.1 πετάει και μάλιστα με την έκδοση nano 7.1 των OpenGapps.

Edited by gorillaz_gr

μη σε κάνω να περιμένεις άδικα. Αμα οι Ισπανοί είχαν αγγλόφωνο φόρουμ ίσως και να είχα ασχοληθεί με την Rom τους αλλά έχουν χάσει πελατεία από αυτό το λόγο. Πιθανόν στο xda να το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι αν ο κάτοχος το είχε λύσει το πρόβλημα. Αν και φοβάμαι ότι από σύμπτωση να έχει χαλάσει η πλακέτα σου, γιατί δε δοκιμάζεις να περάσεις σε μια Official KitKat και γενικότερα σε κάτι Official ή στην New UI που μπορείς να βρεις στο needrom, μπας και φανείς τυχερός και "ξυπνήσει" η κάμερα;

ποιες εφαρμογές εννοείς;

Eκανα εγκατασταση την 7,1.1 και υστερα της εφαμοργες τις google. καθε φορα που επελεγα οποιαδηποτε εφαρμογη, μου την εκλεινε.

YΓ ... Ακυρο το καταφερα τελικα

Edited by Barlost

Eκανα εγκατασταση την 7,1.1 και υστερα της εφαμοργες τις google. καθε φορα που επελεγα οποιαδηποτε εφαρμογη, μου την εκλεινε.

YΓ ... Ακυρο το καταφερα τελικα

Ρε παιδια η nano έκδοση τι διαφορα έχει με τις άλλες???

εχει λιγοτερα πράγματα???

εγω θέλω Google Play, Google maps!! Αυτα τα έχει φαντάζομαι!!! ειμαι stable 3 και θέλω να πάω στην 5

ποιες εφαρμογές εννοείς;

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πάλι για την απαντησή σου.

Μπορείς να έχεις και δίκιο και να είναι σύμπτωση και να έχει χαλάσει η πλακέτα.

Θύμησε μου για να περάσω σε ΚΚ με SP πατάω Download μόνο?

Επιπλέον, εάν κάνω καθαρό flasharisma δηλ με Format+Download τι κινδυνεύω να χάσω?δεν εννοώ από δεδομένα αυτό το ξέρω...εννοώ ΙΜΕΙ κοκ

Ρε παιδια η nano έκδοση τι διαφορα έχει με τις άλλες???

εχει λιγοτερα πράγματα???

εγω θέλω Google Play, Google maps!! Αυτα τα έχει φαντάζομαι!!! ειμαι stable 3 και θέλω να πάω στην 5

stable 5, nano & supersu 2.78 και είσαι κύριος. Χωρίς wipe data. Απλά όταν τελειώσει το queue, κάνεις wipe cache/dalvic Και reboot.

είμαι με την RC4 είμαι ευχαριστημένος αλλά βλέπω η 7.1.1 τα πάει καλά και με βάζετε σε σκέψεις.... γιορτές έρχονται ίσως βρω χρόνο για να το κάνω....

Και εγώ με rc4 ήμουν, και δεν το μετάνιωσα.

Και εγώ με rc4 ήμουν, και δεν το μετάνιωσα.

Καλημέρα στους φίλους του forum.

Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω το μεγάλο βήμα απο την RC5 που είμαι αυτή τη στιγμή στην 7.1.1. Υπάρχει κάποιο καλό how-to ?

Να το κανεις, αφου πρωτα κανεις ενα ολιστικο backup μεσω του teamwin σε περιπτωση που παει κατι στραβα.

Κανεις διαγραφη data και μετα μεσω ζιπ περνας την νεα ρομ + μετα τα γουγλοεφαρμογες. Αργοτερα το ρουτ και οτι αλλο θελεις

Θυμάμαι ότι για τη μετάβαση από 4.4 σε 5.x χρειαζόταν οπωσδήποτε το SPFlashTool, καθώς άλλαζε ριζικά, απ' ό,τι φαίνεται, η δομή του filesystem, το partitioning κλπ.

Βλέπω τώρα ότι οι αλλαγές μεταξύ RC4/5 και ΜΜ ή και 7.x γίνονται μόνο με χρήση TWRP, οπότε υποθέτω ότι η 'νέα΄δομή του filesystem διατηρείται από το Android 5 και μετά και δεν έχει ξαναλλάξει. Καλό αυτό...!

Όσοι έχετε πάει σε 7.1.1, ποια έκδοση του TWRP ενδείκνυται να βάλει κανείς πριν προχωρήσει με την αναβάθμιση (είμαι ακόμα με RC5);

(οκ, ξέρω ότι κ ά π ο υ αναφέρεται και στις συνοδευτικές οδηγίες... :-)

πρέπει να είμαι ο μόνος που η Kompson η μπαταρία χάλασε :(

Τι σου κάνει; Πέφτει πολύ γρήγορα;

Ή το 'κλασσικό' bug του 15%...;

Δεν ξέρω για την Konpson αλλά είχα παρόμοιο πρόβλημα με το προηγούμενο κινητό (Wiko Darkmoon) και ένας τεχνικός την ενεργοποίησε πάλι και από τότε λειτουργεί άψογα.

Για περισσότερα με πμ.

δεν φορτίζει καν

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για 7.1.1 βάλε την twrp 3.0.2-0

Περασα την 7,1 εχοντας μονο την 2,8,7 απο την Rc5