karlomagnos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 το εχω μια βδομαδα το κινητο, τι να πω, οπως προειπαν ολοι ,ειναι φωτια.υπερ-ευχαριστημενος σε βαθμο που να σκεφτομαι οτι δεν το αξιοποιω στο επακρο με τοσα πραγματα που εχει. εχει κανει σε κανεναν η μπαταρια αποτομο 'σκαλοπατι' απο το 15% στο 1% ?μου το εκανε την μοναδικα φορα που το αφησα να φτασει τοσο κατω η μπαταρια, τις αλλες φορες το χρειαζομουν και δεν το διακινδυνευσα να μου κλεισει. //το (γνωστο) κολπο με το ρυζι μου θυμισε αυτη την εικονα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 karlomagnos said: το εχω μια βδομαδα το κινητο, τι να πω, οπως προειπαν ολοι ,ειναι φωτια.υπερ-ευχαριστημενος σε βαθμο που να σκεφτομαι οτι δεν το αξιοποιω στο επακρο με τοσα πραγματα που εχει. εχει κανει σε κανεναν η μπαταρια αποτομο 'σκαλοπατι' απο το 15% στο 1% ?μου το εκανε την μοναδικα φορα που το αφησα να φτασει τοσο κατω η μπαταρια, τις αλλες φορες το χρειαζομουν και δεν το διακινδυνευσα να μου κλεισει. //το (γνωστο) κολπο με το ρυζι μου θυμισε αυτη την εικονα :lol: Αυτο με την μπαταρια μου το κανει και εμενα αλλα μονο αν κανω reboot το κινητο μου πιο πριν. Δηλαδη μπορει να εχω 75% και να το κανω reboot και μετα να μου λεει 80% +. Τοτε θα πεσει πολυ αποτομα απο το 15% στο 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 timkos40 said: Τελικά έχω καταλήξει στο s3 και είμαι πολύ κοντά στο να πατήσω το κουμπί της παραγγελίας.θα ήθελα όμως να παραγγείλω και μια θήκη μαζί αν είναι δυνατόν s-view flip case και θα ήθελα να μου προτείνατε καμία.Επίσης θέλω να ξέρω αν αναγνωρίζει το κινητό το s-view δλδ όταν κλείνει το καπάκι της θήκης από το παραθυράκι της να φαίνεται η ώρα και όταν υπάρξει κλήση να φαίνονται τα δύο στρογγυλά της απάντησης-απόρριψης κλήσης (πολλά θέλω ε).Αλλιώς ας μου προτείνει κάποιος κάποια αξιόπιστη θήκη.Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις σας. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim86 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εχω αυτή http://www.ebay.com/itm/Quality-Case-Jiayu-S3-Case-Flip-Cover-Leather-Case-For-Jiayu-S3-Phone-Black-/201280532212?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edd412ef4 αλλα δες και αυτή, μαλλον αυτη θες.(δεν ξερω αν υποστηριζει S-view) http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-slim-Build-in-Case-Leather-Cover-Skin-For-5-5-JiaYu-S3-Smartphone-/151656516110?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item234f6eca0e και μια ακομα http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-Cover-Case-Skin-Protector-for-5-5-JIAYU-S3-Smartphone-PU-Leather-/291426752644?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item43da635884 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ερωτηση απο ασχετο!! Jiayu s3-ecoo aurora plus η elephone p7000? Και αλλη μια ερωτηση θα γινει official update σε lolipop 5.00. Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Επειδη μαλλον το κλαιω το κινητο μιας και μου επεσε για χιλιοστα δευτερολεπτων στην θαλασσα αλλα βραχυκυκλωσε (περιμενω απο το καταστημα που το πηγα νμπας και το φτιαξει με αντιπηκτικο υγρο και καθαρισμα), ξερει κανεις αν το to2c με την ελληνικη αποθηκη ειναι αξιοπιστο; Δηλαδη θα το παραλαβω σε 2 μερες που αναγραφει η καλυτερα να παω για κινα ξανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 junior288009 said: Ερωτηση απο ασχετο!! Jiayu s3-ecoo aurora plus η elephone p7000? Και αλλη μια ερωτηση θα γινει official update σε lolipop 5.00. Ευχαριστω.. Το Jiayu s3 advanced 3gb ram καθώς και το Jiayu S3 2gb ram θα πάρουνε απευθείας λολιποπ 5.1 Official. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavouras2k Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπερα ! Αρχικα ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο. Αντιμετωπιζω ενα θεμα με το S3 (3gb) ενος φιλου και χρειαζομαι απελπισμενα την βοηθεια σας :) Δοκιμασα να περασω custom rom απο needrom αλλα λογω απειριας δεν τα καταφερα με το flashtools (τωρα συνειδητοποιω οτι μαλλον δεν ειχανε περαστει σωστα οι drivers στο PC) οποτε ψαχνοντας στο google κατεληξα στη δοκιμη του flashify. Το θεμα ειναι οτι μετα το reboot της συσκευης δεν ξανανοιξε ποτε. Για την ακριβεια μπαινει σε loop boot δηλαδη παει να ξεκινησει και μετα το λογοτυπο της Jiayu ξανακανει restart. Δοκιμασα σε Pc (win 8 και win 7) με διαφορους τροπους να το ξαναφλασαρω μηπως διορθωθει. Ειτε μεσα απο sp flashtools 3 και 5, ειτε με διαφορα unbricks που βρηκα αλλα ματαια. Στην περιπτωση του flashtools που υποτιθεται δουλευει μολις κανεις DOWNLOAD και συνδεσεις κινητο και μετα μπαταρια, ενω θα επρεπε να αρχισει να φορτωνει το 0% προς 100% , η ενδειξη παραμενει κολλημενη στο 0%. Κι αν το αποσυνδεσεις μετα απο ωρα, πεταει σφαλμα (αναμενωμενο). Μπορει καποιος να βοηθησει? Νιωθω πιο brick και απο το jiayu :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Tomygr said: Επειδη μαλλον το κλαιω το κινητο μιας και μου επεσε για χιλιοστα δευτερολεπτων στην θαλασσα αλλα βραχυκυκλωσε (περιμενω απο το καταστημα που το πηγα νμπας και το φτιαξει με αντιπηκτικο υγρο και καθαρισμα), ξερει κανεις αν το to2c με την ελληνικη αποθηκη ειναι αξιοπιστο; Δηλαδη θα το παραλαβω σε 2 μερες που αναγραφει η καλυτερα να παω για κινα ξανα; Αξιόπιστο είναι Αλλά ούτε το to2c ούτε το minideal.net που έχουν Ελληνικά warehouses το έχουν σε διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 panos314 said: Το Jiayu s3 advanced 3gb ram καθώς και το Jiayu S3 2gb ram θα πάρουνε απευθείας λολιποπ 5.1 Official. Η lolipop 5.1 ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odisseass Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ρε παιδια εχω το τηλ. Εδω κ 2 εβδομαδες και απο χθες αρχησε κ μου κανει επανεκινισεις που και που το χει κανει σε κανενα αλλο? Και για τι μπωρει να συμβενει αυτο? Δεν του εχω αλαξει ρομ η κατι ολλα τα αλλα εινια οκ με το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 karajim86 said: Εχω αυτή http://www.ebay.com/itm/Quality-Case-Jiayu-S3-Case-Flip-Cover-Leather-Case-For-Jiayu-S3-Phone-Black-/201280532212?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edd412ef4 αλλα δες και αυτή, μαλλον αυτη θες.(δεν ξερω αν υποστηριζει S-view) http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-slim-Build-in-Case-Leather-Cover-Skin-For-5-5-JiaYu-S3-Smartphone-/151656516110?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item234f6eca0e και μια ακομα http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-Cover-Case-Skin-Protector-for-5-5-JIAYU-S3-Smartphone-PU-Leather-/291426752644?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item43da635884 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.το θεμα ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις καμια απο τις αλλες με το τζαμακι και τι συμπεριφορα εχει οταν κλεινει το καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 timkos40 said: σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.το θεμα ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις καμια απο τις αλλες με το τζαμακι και τι συμπεριφορα εχει οταν κλεινει το καπακι. Δεν ξερω αν μπορεις να εισαι σιγουρος μετα την απαντηση μου. Ενας φιλος μου εχει το mlais m52 και οταν το παρηγγειλε πηρε μαζι και μια θηκη με s-view. Σημερα την δοκιμασα στο δικο μου ( το οποιο κολυμπουσε :P ) και ειδα οτι δεν λειτουργουσε το s-view. Μπορει να φταιει το οτι δεν ηταν σχεδιασμενη η θηκη για την συσκευη μας. Μπορει απλα να μην αναγνωριζει την συγκεκριμενη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να εφάπτεται ακριβώς για να λειτουργήσει το s view (αν το υποστηρίζει φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Το υποστηρίζει δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=UX2p-S5pc-Y. Έχει και link για αγορά της θήκης http://www.aliexpress.com/item/New-Flip-case-with-Magnet-for-JIAYU-S3-smart-phone-with-Awake-Sleep-function/32321728669.html. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 tsarlatanos said: Η lolipop 5.1 ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί; Σήμερα βγήκε η πρώτη 5.1 unofficial στο needrom! Αν κατάλαβα καλά και από το Google translate, στην κινεζική αντίστοιχη σελίδα, πιθανόν να κάνει και για την advanced έκδοση. Τα αρχεία τα έχω κατεβάσει και θα προσπαθήσω αργότερα να την φλασάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 κανει το εχω βαλει εγω ολα δουλεουν καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Kavouras2k said: Καλησπερα ! Αρχικα ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο. Αντιμετωπιζω ενα θεμα με το S3 (3gb) ενος φιλου και χρειαζομαι απελπισμενα την βοηθεια σας Μπορει καποιος να βοηθησει? Νιωθω πιο brick και απο το jiayu :( υπάρχουν οδηγοί για αυτό το λόγο, στην πρώτη σελίδα, :):):) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glarosni Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπερα .Εχω το s3 advance μηπως ξερει κανεις γιατι με χρεωνει internet απο τον παροχο χωρις να εχω ανοιχτο το data connection.Εχω παροχο την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 έχω ακριβώς την ίδια θήκη με αυτή στο βίντεο αλλά δεν λειτουργεί το s view .. πρεπε να το επιλέξω από κάπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Μάλλον κάπου πρέπει να ρυθμίσεις τον σενσορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Παρέλαβα χθες το s3 advanced. Το σκάλισα λίγο γιατί δεν ειχα πολύ χρόνο. Τα θετικά είναι : Γρήγορα κινητό / ΣΦΑΙΡΑΤΟ wifi (τόσο γρήγορα δεν εχω ματαξαναδει , με δεδομένα ακομα δεν το δοκίμασα), οθόνη καλή για τα λεφτά του (όχι κατι το εξαιρετικο παρα τη αναλυση και τα ppi-δεν ξερω αλλα έχει μια θαμπάδα -δεν μπορώ να σας το εξηγήσω- δεν είναι κρύσταλλο αλλα και για 180 ευρω....) Αρνητικά : η καμερα είναι ψιλοάθλια ρε παιδιά. Πως αρέσει σε κάποιους εδω μεσα. Τουλάχιστον το βράδυ, (μιλάω πάντα για εσωτερικό χώρο και ημίφως) σε φώτο αλλά πολύ χειρότερη σε βίντεο (σκοτεινή και πορτοκαλίζει σε εσωτερικο χωρο με ημιφως). Πολύ κόκκος και αλλοίωση χρωμάτων. Και δεν εστιάζει και καλά. Δηλ πατούσα να εστιάσει και ενω έδειχνε ότι εστίαζε έβλεπα στην οθόνη ότι έχει θαμπάδα. Και δεν έχει καθόλου καλή οξύτητα.Έχει και sony 214 αισθητήρα, τελικά είναι ψιλοάθλιος και μ'αρέσει που διαφημίζεται απο πολλούς σαν θετικό στοιχείο για τα περισσότερα καινούρια κινέζικα κινητά πχ elephone p7000. Απογοητεύτηκα και ευτυχως που δεν παρήγγειλα και το elephone. Sim εβαλα ακομα για να δω ποιότητα κλήσης. Θα το ψάξω περαιτέρω. Αυτά και επανέρχομαι. Edited June 5, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 geornirv said: Παρέλαβα χθες το s3 advanced. Το σκάλισα λίγο γιατί δεν ειχα πολύ χρόνο. [...] Sim εβαλα ακομα για να δω ποιότητα κλήσης. Θα το ψάξω περαιτέρω. Αυτά και επανέρχομαι. Με γειές! Ναι, έχεις δίκιο σε αυτά που επισημαίνεις (και τα θετικά και τα αρνητικά). Και όταν δοκιμάσεις και με SIM, θα διαπιστώσεις δυστυχώς και απογοητευτική ποιότητα ήχου στις κλήσεις - και προς τις δύο κατευθύνσεις... :( Μια από τις παραδοσιακές αρετές των Jiayu που (ευτυχώς) έχει το S3 είναι η πολύ καλή λήψη τόσο σε wifi, όσο και στα δίκτυα τηλεφωνίας. Και αυτό που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτό που δείχνει την ισχύ του κινητού, η ταχύτητα με την οποία κάνει render τις ιστοσελίδες (θεαματική, ακόμα και με τα μέτρα επιτραπέζιου υπολογιστή)! Με την οθόνη ήμουν αρχικά εντελώς απογοητευμένος, αλλά υπάρχει τρόπος να τη βελτιώσεις. Κάνε μια βόλτα από το Settings -> Display -> Miravision (το καινούριο -και πολύ ωραίο- παιχνιδάκι που βάζει η Mediatek στα καινούρια της chipset), με αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης της οθόνης. Αυτά που έχω βάλει εγώ μέχρι στιγμής (αν και βεβαίως είναι πρωτίστως θέμα προσωπικού γούστου) είναι Dynamic Contrast -> on, έχω αυξήσει και τη χειροκίνητη ρύθμιση του contrast (προσοχή, δε θέλει πολύ, γιατί θα αρχίσεις να μην μπορείς να διακρίνεις πράγματα στην οθόνη!), και έχω ανεβάσει σχετικά και το sharpness. Με αυτά, η οθόνη έχει έρθει πιο κοντά σε αυτό που περίμενα, αλλά ακόμα τη θεωρώ κατώτερη των προσδοκιών. Και δυστυχώς και η αυτόματη φωτεινότητα είναι για τα πανηγύρια, οπότε πρέπει να έχεις το νου σου να τη ρυθμίζεις με το χέρι, ιδίως αν βρεθείς έξω στον ήλιο... Όσο για την κάμερα, έχει βελτιωθεί αισθητά με κάποια ROM updates (ήταν χειρότερη!), αλλά ακόμα μπορώ να πω ότι έβγαζα σαφώς καλύτερες φωτογραφίες με τις (αγνώστου προελεύσεως) κάμερες παλιότερων και φτηνότερων -κινέζικων πάντα- κινητών. Και αν τη μέρα τρώγονται κάπως, τη νύχτα είναι απλώς τραγικές! Δεν υπάρχει δε καμία ρύθμιση που να βοηθάει την κατάσταση... (αν μπορούσε π.χ. κανείς να μειώσει την αυαισθησία (ISO) και να αυξήσει χειροκίνητα το χρόνο έκθεσης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα...). Πάντως είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα του firmware της Jiayu Και όχι της ίδιας της κάμερας - άλλωστε έχει άλλα κινητά με τον ΙΜΧ214 που βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες... Οπότε ελπίζουμε σε βελτίωση με τις προσεχείς αναβαθμίσεις (και μάλλον στο Lollipop, γιατί δεν πολυ-βλέπω να αφιερώνει άλλο χρόνο στο 4.4 η Jiayu...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 w2o4ts said: Με γειές! Ναι, έχεις δίκιο σε αυτά που επισημαίνεις (και τα θετικά και τα αρνητικά). Και όταν δοκιμάσεις και με SIM, θα διαπιστώσεις δυστυχώς και απογοητευτική ποιότητα ήχου στις κλήσεις - και προς τις δύο κατευθύνσεις... :( Μια από τις παραδοσιακές αρετές των Jiayu που (ευτυχώς) έχει το S3 είναι η πολύ καλή λήψη τόσο σε wifi, όσο και στα δίκτυα τηλεφωνίας. Και αυτό που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτό που δείχνει την ισχύ του κινητού, η ταχύτητα με την οποία κάνει render τις ιστοσελίδες (θεαματική, ακόμα και με τα μέτρα επιτραπέζιου υπολογιστή)! Με την οθόνη ήμουν αρχικά εντελώς απογοητευμένος, αλλά υπάρχει τρόπος να τη βελτιώσεις. Κάνε μια βόλτα από το Settings -> Display -> Miravision (το καινούριο -και πολύ ωραίο- παιχνιδάκι που βάζει η Mediatek στα καινούρια της chipset), με αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης της οθόνης. Αυτά που έχω βάλει εγώ μέχρι στιγμής (αν και βεβαίως είναι πρωτίστως θέμα προσωπικού γούστου) είναι Dynamic Contrast -> on, έχω αυξήσει και τη χειροκίνητη ρύθμιση του contrast (προσοχή, δε θέλει πολύ, γιατί θα αρχίσεις να μην μπορείς να διακρίνεις πράγματα στην οθόνη!), και έχω ανεβάσει σχετικά και το sharpness. Με αυτά, η οθόνη έχει έρθει πιο κοντά σε αυτό που περίμενα, αλλά ακόμα τη θεωρώ κατώτερη των προσδοκιών. Και δυστυχώς και η αυτόματη φωτεινότητα είναι για τα πανηγύρια, οπότε πρέπει να έχεις το νου σου να τη ρυθμίζεις με το χέρι, ιδίως αν βρεθείς έξω στον ήλιο... Όσο για την κάμερα, έχει βελτιωθεί αισθητά με κάποια ROM updates (ήταν χειρότερη!), αλλά ακόμα μπορώ να πω ότι έβγαζα σαφώς καλύτερες φωτογραφίες με τις (αγνώστου προελεύσεως) κάμερες παλιότερων και φτηνότερων -κινέζικων πάντα- κινητών. Και αν τη μέρα τρώγονται κάπως, τη νύχτα είναι απλώς τραγικές! Δεν υπάρχει δε καμία ρύθμιση που να βοηθάει την κατάσταση... (αν μπορούσε π.χ. κανείς να μειώσει την αυαισθησία (ISO) και να αυξήσει χειροκίνητα το χρόνο έκθεσης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα...). Πάντως είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα του firmware της Jiayu Και όχι της ίδιας της κάμερας - άλλωστε έχει άλλα κινητά με τον ΙΜΧ214 που βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες... Οπότε ελπίζουμε σε βελτίωση με τις προσεχείς αναβαθμίσεις (και μάλλον στο Lollipop, γιατί δεν πολυ-βλέπω να αφιερώνει άλλο χρόνο στο 4.4 η Jiayu...) Εννοείται φίλε με to miravision. Είχα διαβάσει εδω μέσα οπότε όταν μου ηρθε κατευθειαν το ρυθμισα. Χωρίς το miravision ήταν χάλια η οθόνη. Την βελτίωσα κατα πολύ αλλα και πάλι έχει μια θαμπάδα δεν είναι κρύσταλλο. Ποιο κινητό με τον ίδιο αισθητήρα βγαζει καλές ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εμένα πάντως οι φωτό μου είναι πολύ καλές...καλύτερες και από το HTC one και το LG Optimus G ίσως είναι θέμα έκδοσης ROM Δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts