w2o4ts Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εσύ έχεις την 2gb ραμ? Ναι (η 3GB δεν είχε βγει ακόμα όταν το είχα παραγγείλει... :() τυχερέ κατευθείαν σε turbo καταστάσεις. Να το πάρεις άφοβα, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το νήμα μεγαλώνει με τρελούς ρυθμούς καθώς και η υποστήριξη με εναλλακτικές rom. Και αν μπορέσεις , γνώμη μου είναι να ζητήσεις να αποσταλεί με NL Post. Όπως φαίνονται τα πράγματα, φαίνεται να έχει καλύτερες πιθανότητες να φτάσει... φέτος, σε σχέση με τη SingPost. Εκτός και αν μένει Θεσσαλονίκη, οπότε -με αυτά που έγιναν πρόσφατα με PostNL και το εκεί τελωνείο- ίσως είναι καλά για λίγο καιρό οι Θεσσαλονικείς να αποφεύγουν την PostNL, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δε θα υπάρξει... επανάληψη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven_g20 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες!! Άντε να δούμε τι θα δούμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι (η 3GB δεν είχε βγει ακόμα όταν το είχα παραγγείλει... :() Όπως φαίνονται τα πράγματα, φαίνεται να έχει καλύτερες πιθανότητες να φτάσει... φέτος, σε σχέση με τη SingPost. Εκτός και αν μένει Θεσσαλονίκη, οπότε -με αυτά που έγιναν πρόσφατα με PostNL και το εκεί τελωνείο- ίσως είναι καλά για λίγο καιρό οι Θεσσαλονικείς να αποφεύγουν την PostNL, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δε θα υπάρξει... επανάληψη! :) Το εργαλείο τα σπάει εγώ πήγα από zopo zp998 σε jiayu s3 advanced και είδα διάφορα στην ταχύτητα η σελίδες δεν φορτώνουν πετάνε όχι από το zopo zp998 δεν είμαι ευχαριστημένος το έχει η γυναίκα μου τώρα. Κάμερα και φώτο δεν με ενδιαφέρουν πολύ μόνο μουσική κλήσεις Email Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 το ιδιο ειναι και εμενα σαν voip που λες...μαλλον ετσι ειναι κατασκευαστικα και εμενα με χαλαει ετσι οπως ακουγεται...και να φανταστεις της γυναικας μου το jiayu f1 που ειναι των 60 ευρω συσκευη ακουγεται πολυ καλα το ακουστικο......το jiayu s3 το πουλησα εχθες αλλα κατα τα αλλα τρομερο τηλεφωνο...παντως η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει μεν αρκετες συσκευες κινεζικες αλλα πρωτη φορα συναντησα το ακουστικο να ακουγεται σαν voip....τωρα εβαλα στο ματι το elephone p7000 για αγορα αν δεν μου βγει καλο το πολυ πολυ ξαναγυρναω στο jiayu s3. Και σε μενα συμβαινει αυτο που ακουγεται σαν voip, αλλα μονο στην vodafone που την εχω στο sim2. Στο sim1 που εχω την cosmote, ακουγεται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wxkin Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 εγώ ειναι με vodafone στη σιμ1 και είναι σαν voip θα κάνω δοκιμές και θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ τους ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα :). GPS απροβλημάτιστο. Ή μπαταρία μου βγάζει άνετα τη μέρα :D. Λειτουργεί και φορτίζει, στο γραφείο, στο χέρι μου, στο τραπέζι, στον καναπέ, πρόθυμα οπουδήποτε. Με τη φωτογραφική δεν έχω προβλήματα αλλά ούτε και μεγάλες απαιτήσεις. Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμα :O. Οθόνη καλή ως πολύ καλή. Εχω πιάσει όμως τον εαυτό μου να προσπαθώ να δω ποιος με καλεί, κάτω απ'τον λαμπρό μας ήλιο. Το μόνο μελανό σημείο, είναι που βγάζει μια δυσλειτουργία με τα gapps, ότι σταμάτησαν και "δε μπορούνε", μια επαναφορά εργοστασιακών :whip: και στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μετα την τελευταια αλλαγη στην ρομ που εκανα η καμερα βελτιωθηκε αισθητα.Ειναι το πιο γρηγορο smartphone που ειχα ποτε απροβληματιστο χωρις ιχνος latency δεν κολλαει πουθενα.Η οθονη του απλα ψευτικη με την καλη εννοια,οντως fullHD με φοβερα χρωματα.Το μονο πραγμα που με χαλαει πλεον είναι η μπαταρια γιατι από το πρωι στις 7 την βγαζει μεχρι το απόγευμα στην 7 αλλα το κινητο το σκιζω κυριολεκτικα :lol: ατελειωτες ωρες παιχνιδιού online wifi ανοιχτο κτλ.(πολύ λογικο).Τωρα κανω σκεψεις γιατι είναι να παρει κινητο και ο αδερφος μου τον επομενο μηνα,να παρω άλλη μια μπαταρια με φορτιστη τοιχου για να μην μενω ποτε από μπαταρια. :w00t: Απροβληματιστο αγοραστε το χωρις δευτερη σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 παιδια το τηλεφωνο παει σφαιρα σε ολα του επειδη το δουλεψα καμια 10αρια μερες και το συστηνω ανεπιφυλακτα....απλα για μενα το μελανο του σημειο ηταν το ακουστικο που ηταν σαν voip οποιον και να ακουγα ειτε σταθερο ειτε κινητο..... και στις 2 καρτες σιμ cosmote που ειχα μεσα....και δεν ειχα θεματα με φυσιματα και ρομποτικη ακουστικη η να ακουω την φωνη μου απλα ακουγα τους αλλους σαν voip.....απο εκει και περα ομως το τηλ. πραγματικα δεν παιζεται...ισως μελλοντικα το ξανααγορασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Μετα την τελευταια αλλαγη στην ρομ που εκανα η καμερα βελτιωθηκε αισθητα.Ειναι το πιο γρηγορο smartphone που ειχα ποτε απροβληματιστο χωρις ιχνος latency δεν κολλαει πουθενα.Η οθονη του απλα ψευτικη με την καλη εννοια,οντως fullHD με φοβερα χρωματα.Το μονο πραγμα που με χαλαει πλεον είναι η μπαταρια γιατι από το πρωι στις 7 την βγαζει μεχρι το απόγευμα στην 7 αλλα το κινητο το σκιζω κυριολεκτικα :lol: ατελειωτες ωρες παιχνιδιού online wifi ανοιχτο κτλ.(πολύ λογικο).Τωρα κανω σκεψεις γιατι είναι να παρει κινητο και ο αδερφος μου τον επομενο μηνα,να παρω άλλη μια μπαταρια με φορτιστη τοιχου για να μην μενω ποτε από μπαταρια. :w00t: Απροβληματιστο αγοραστε το χωρις δευτερη σκεψη Εσύ έχεις τα 2gb? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τους ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα :). GPS απροβλημάτιστο. Ή μπαταρία μου βγάζει άνετα τη μέρα :D. Λειτουργεί και φορτίζει, στο γραφείο, στο χέρι μου, στο τραπέζι, στον καναπέ, πρόθυμα οπουδήποτε. Με τη φωτογραφική δεν έχω προβλήματα αλλά ούτε και μεγάλες απαιτήσεις. Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμα :O. Οθόνη καλή ως πολύ καλή. Εχω πιάσει όμως τον εαυτό μου να προσπαθώ να δω ποιος με καλεί, κάτω απ'τον λαμπρό μας ήλιο. Το μόνο μελανό σημείο, είναι που βγάζει μια δυσλειτουργία με τα gapps, ότι σταμάτησαν και "δε μπορούνε", μια επαναφορά εργοστασιακών :whip: και στρώνει. Έχεις δίκιο μιλάμε το GPS μεσα στο σπίτι το ανοίγω και πιάνει 5 δορυφόρους έξω φουλ ακουστικό μικρόφωνα όλα καθαρά και ξαστερα από ταχύτητα τίποτα ούτε ένα κόλλημα ήχος τραγούδια τέλεια οθόνη κανονική δεν λέω και πολλά για την οθόνη γιατι ειχα και ζοπο zp998 και δεν βλέπω διαφορά είναι απλός τέλεια και όλα λειτουργούν άψογα ούτε κρασαρισματα από το playstore και συγχρονίζουν τα πάντα. Τώρα περιμένουμε λολιποπ να απογείωθουμε. Μπαταρία μια μέρα στάνταρ. Με λιώσιμο. με έχει κρατήσει και 2 μερες με ποιο χαλαρή χρήση. έχω πάρει το φουλ πακετάκι από το Vickmall με δεύτερη μπαταρία και φορτιστη και είμαι οκ έκδοση jiayu s3 advanced 3gb. Edited May 9, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim86 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και ακόμα το περιμένω. Έχουμε κάτι πιο επίσημο για το πότε θα βγει rom lollipop? Μάλλον μέχρι να μου έρθει από Κίνα θα έχει βγει android 6 το περιμένω από 11/4/2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Εσύ έχεις τα 2gb? Οχι με τα 3gb εχω.Και σημερα το μεσημερι μου εβγαλε ΟΤΑ αναβαθμηση η 20150411 Edited May 9, 2015 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Οχι με τα 3gb εχω.Και σημερα το μεσημερι μου εβγαλε ΟΤΑ αναβαθμηση η 20150411 Εγώ πήρα την S3S 20150507-083407 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ακόμα το περιμένω. Έχουμε κάτι πιο επίσημο για το πότε θα βγει rom lollipop? Μάλλον μέχρι να μου έρθει από Κίνα θα έχει βγει android 6 το περιμένω από 11/4/2015 Πάνε στο GizmoChina και δες εκεί έχει νεότερα έτοιμη είναι η λολιποπ βγαίνει σε λίγες εβδομάδες Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εγώ πήρα την S3S 20150507-083407 Μολις κανω ελεγχο για ενημερωσεις μου τα εχει ολα στα κινεζικα και ειναι 16mb.Να την κανω λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εχει δει κανενας το προβλημα που μου κανει και το εχω γραψει στο νημα του vickmall; I have done some more tests on the device. The problem is very annoying, it makes the phone unsusable when is on any flat surface, while holding it on the hand is working good (not perfect). I uploaded one more video that shows clearly the problem (especially on keybord typing). https://www.dropbox.com/s/ohbh9cixva4a88t/20150509_111703.mp4?dl=0 Build number S3S 20150411-154516 My Order #100011537 Τι κανω, dispute στο paypal και απαιτω καινουρια συσκευη ; η θα πρεπει να υποστω την ταλαιπορια 1. Στελνω πισω Κινα 2. Περιμενω ποτε κι ΑΝ το φτιαξουν 3. Περιμενω ποτε θα το ξαναπαρω στα χερια μου 2μηνο + δηλαδη χωρις κινητο γιατι το παλιο που ειχα αρνειται να ανοιξει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μολις κανω ελεγχο για ενημερωσεις μου τα εχει ολα στα κινεζικα και ειναι 16mb.Να την κανω λες? Ναι αυτη. Έκανα εγκατάσταση έχει ελληνικά κανονικά αλλά δεν έχει playstore αλλά το έβαλα με την μέθοδο που μας παραπέμπει το παλικάρι να είναι καλά και όλα καλά δεν έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ναι αυτη. Έκανα εγκατάσταση έχει ελληνικά κανονικά αλλά δεν έχει playstore αλλά το έβαλα με την μέθοδο που μας παραπέμπει το παλικάρι να είναι καλά και όλα καλά δεν έχει κανένα πρόβλημα Χαροπαλευει 2 ωρες τωρα να κατεβει.Δεν φορτωνει με τιποτα τι κωλοκινεζοσερβερ είναι ενας θεος ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Χαροπαλευει 2 ωρες τωρα να κατεβει.Δεν φορτωνει με τιποτα τι κωλοκινεζοσερβερ είναι ενας θεος ξερει Το ξέρω εμένα δεν κατέβαινε και τι έκανα εγώ την κατέβασα από το needrom και την έβαλα με flash Tools Μετά πέρασα το playstore και μετά τις δύο εφαρμογές για συγχρονισμο επαφών και ημερολογιου όλα μια χαρά. Edited May 9, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagra Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εχει δει κανενας το προβλημα που μου κανει και το εχω γραψει στο νημα του vickmall; Τι κανω, dispute στο paypal και απαιτω καινουρια συσκευη ; η θα πρεπει να υποστω την ταλαιπορια 1. Στελνω πισω Κινα 2. Περιμενω ποτε κι ΑΝ το φτιαξουν 3. Περιμενω ποτε θα το ξαναπαρω στα χερια μου 2μηνο + δηλαδη χωρις κινητο γιατι το παλιο που ειχα αρνειται να ανοιξει :( Το τεσταρα και δεν το κανει το δικο μου. Βεβαια μου φαινεται software το θεμα και οχι hardware αφου δουλευει καποια στιγμη. Κανε κανα factory reset και βαλε ή ξαναπέρασε την rom. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξέρω εμένα δεν κατέβαινε και τι έκανα εγώ την κατέβασα από το needrom και την έβαλα με flash Tools Μετά πέρασα το playstore και μετά τις δύο εφαρμογές για συγχρονισμο επαφών και ημερολογιου όλα μια χαρά. Εχετε δει καμια βελτίωση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Το τεσταρα και δεν το κανει το δικο μου. Βεβαια μου φαινεται software το θεμα και οχι hardware αφου δουλευει καποια στιγμη. Κανε κανα factory reset και βαλε ή ξαναπέρασε την rom. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχετε δει καμια βελτίωση ??? Κάμερα βελτίωση κατά τα άλλα δεν είδα κάποια διαφορά Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emaildimitris Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα, έχω και εγώ το s3 advanced εδώ και 2 εβδομάδες... πάρα πολύ καλό, αν εξαιρέσεις τον ήχο στις κλήσεις, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα και και το φορητό σημείο πρόσβασης... ενώ και το laptop και το άλλο μου κινητό συνδέονται κανονικά πάνω του, δεν τους δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ... έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με το hotspot, από την Sim1 (wind) δίνει κανονικά internet ενώ από την Sim2 (vofadone) δεν δίνει. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα τρέχουν κανονικά και οι συσκευές συνδέονται με το κινητό απροβλημάτιστα. Υποψιάζομαι θεματάκι της rom για μένα (s3sw 20150213-171816) Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με το hotspot, από την Sim1 (wind) δίνει κανονικά internet ενώ από την Sim2 (vofadone) δεν δίνει. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα τρέχουν κανονικά και οι συσκευές συνδέονται με το κινητό απροβλημάτιστα. Υποψιάζομαι θεματάκι της rom για μένα (s3sw 20150213-171816) Έκδοση S3S 20150507-083407 jiayu s3 advanced κανένα πρόβλημα και από τις δύο σιμ στην πρώτη έχω cosmote 4g σφαίρα και στην σιμ 2 Q 3g που πιάνει κανονικά φορτώνει. Και στο. Pc μου και η δύο κάρτες σιμ δίνουν κανονικά ίντερνετ. Edited May 9, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Προταση διορθωσης βλαβης σε wifihotspot. Για διαβαστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5985861#post5985861 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχει κάνα δυό-τρεις μέρες, που το σήμα του wifi που λαμβάνει το τηλέφωνο, έχει πέσει στο μισό. Είμαι δίπλα στον router και πιάνει με 2 μπάρες, ενώ στα 10 μέτρα συνδέεται-δεν συνδέεται. Δεν συζητάμε για αυλή, στα 20 μέτρα μέσα από τοίχο, ούτε καν το βλέπει, ενώ πριν έπιανε 2 μονάδες. Τα υπόλοιπα κινητά-tablet του σπιτού, είναι μιά χαρά, τα ίδια κάνει και σε άλλα router, οπότε από βδομάδα πάει πίσω στο Vickmall για επισκευή κεραίας λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Έχει κάνα δυό-τρεις μέρες, που το σήμα του wifi που λαμβάνει το τηλέφωνο, έχει πέσει στο μισό. Είμαι δίπλα στον router και πιάνει με 2 μπάρες, ενώ στα 10 μέτρα συνδέεται-δεν συνδέεται. Δεν συζητάμε για αυλή, στα 20 μέτρα μέσα από τοίχο, ούτε καν το βλέπει, ενώ πριν έπιανε 2 μονάδες. Τα υπόλοιπα κινητά-tablet του σπιτού, είναι μιά χαρά, τα ίδια κάνει και σε άλλα router, οπότε από βδομάδα πάει πίσω στο Vickmall για επισκευή κεραίας λογικά... Δυστυχώς για κάτι τέτοιο ακούγεται... Συνέβη κάτι που μπορεί να το προκάλεσε (καμιά πτώση ή τίποτα τέτοιο)...; Γιατί έτσι στα καλά καθούμενα θα είναι περίεργο να πάθει κάτι η κεραία. Πες μας αν έχεις καμιά εξέλιξη (και ελπίζω να έχεις καλά/εύκολα/γρήγορα ξεμπερδέματα...!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts