olympiakos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 τι είναι το twrp? το custom recovery εννοω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εφόσον υπάρχει custom recovery για το κινητό γιατί δεν φλασαρετε ένα πακέτο με base gapps οσοι έχετε πρόβλημα με play store, sync κλπ? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχουν στο xda forum πακέτα με τα απαραίτητα gapps που δουλεύουν απροβλημάτιστα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 το custom recovery εννοω.. μπα όχι...εμένα μου φαίνονται λίγο κινέζικα αυτά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά...περιμένω απλά την επίσημη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 freemind11 λογικο αμα δεν εχεις ασχοληθει με αναβαθμισεις να σου φαινονται κινεζικα εξισου και το κινητο κινεζικο που ειναι :) ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον υπάρχει custom recovery για το κινητό γιατί δεν φλασαρετε ένα πακέτο με base gapps οσοι έχετε πρόβλημα με play store, sync κλπ? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Υπάρχουν στο xda forum πακέτα με τα απαραίτητα gapps που δουλεύουν απροβλημάτιστα.zananiro εχεις βαλει στο κινητο custom recovery??εχεις δηλαδη το jiayu s3 advanced?...αν ναι πως το εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 αυτές οι custom recovery είναι αναβαθμίσεις που γίνονται από άλλους και δεν είναι από την μαμά εταιρία? και αν ναι, ποιος ο λόγος που τις βάζετε? γιατί διορθώνουν κάποια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Το παρηγγειλα απο το Efox http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-jiayu-s3-3gb-ram-mtk6752-64-bit-octa-core-55-zoll-ips-fhd-bildschirm-andro-g-301058 απο την ευρωπαικη αποθηκη τους για ενα φιλο μου στα 240 και ζητησα απο το facebook τους κουπονι ρωτωντας τους κιολας γιατι εφυγαν απο το φορουμ. Μου δωσαν το κουπονι myphone που ριχνει την τιμη κανα ταληρο και το τηλεφωνο βγηκε στα 235 με δωρεαν μεταφορικα απο την DHL.!! :) Edited April 21, 2015 by drillerkiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 γεια σας. παρηγγειλα το κινητο 3/4 και την παρασκευη μου ηρθε χαρτι οτι εφτασε.δεν προλαβα να το παρω και το πηρα σημερα. εχω το S3 advanced. εχω ενα προβλημα, οταν παω να μπω στο playstore μου λεει ¨προεκυψε προβλημα επικοινωνιας με τους διακομιστες της google. προσπαθηστε ξανα'' μπορει καποιος να με βοηθησει??? πως να το φτιαξω?Επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι σωστή η ώρα και η ημερομηνία του κινητού. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) SOS : έχει γίνει κάτι εδώ και λίγη ώρα και μέσα από τον browser του υπολογιστή αν πάω πχ από το google play να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή, δεν μου εμφανίζει το τηλέφωνο μου, αλλά μόνο το παλιο....μέχρι πριν τα εμφάνιζε και τα 2...τι μπορεί να φταίει? ααα είχα κάνει πιο νωρίς το παρακάτω: http://www.insomnia.gr/wiki/_/smartphones/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-android-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ota-update-r252 Edited April 21, 2015 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 [/color]zananiro εχεις βαλει στο κινητο custom recovery??εχεις δηλαδη το jiayu s3 advanced?...αν ναι πως το εβαλες? Ακόμα περιμένω να παραλάβω το advanced για γνωστό μου και θα πρέπει να το στησω. Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ για twrp recovery, γι' αυτό ρώτησα αν δοκίμασε κάποιος να φλασάρει gapps. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ακόμα περιμένω να παραλάβω το advanced για γνωστό μου και θα πρέπει να το στησω. Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ για twrp recovery, γι' αυτό ρώτησα αν δοκίμασε κάποιος να φλασάρει gapps.εβαλα εγω το twrp και φλασαρα gapps και ολα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μου ήρθε S3S-20150411-154516 (3GB). Πέρασε μιά χαρά. Κάτι για battery bag fixes και camera optimization, λένε οι μεταφράσεις από τα κινέζικα forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα, σε όλους από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του S3 3gb. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια. Το παρήγγειλα από to2c. Δεν είχε play store. Ζήτησε αναβάθμιση και έκανε κανονικά. Μετά έβαλα play store όπως υποδεικνύεται στο φορουμ. Όλα τέλεια μέχρι εδώ αλλά μου βγάζει συχνά πυκνά μήνυμα " η εφαρμογή play store έχει σταματήσει". Παρόλα αυτά όλα λειτουργούν κανονικά. Πως θα μπορούσα να το διορθώσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Καλησπέρα, σε όλους από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του S3 3gb. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια. Το παρήγγειλα από to2c. Δεν είχε play store. Ζήτησε αναβάθμιση και έκανε κανονικά. Μετά έβαλα play store όπως υποδεικνύεται στο φορουμ. Όλα τέλεια μέχρι εδώ αλλά μου βγάζει συχνά πυκνά μήνυμα " η εφαρμογή play store έχει σταματήσει". Παρόλα αυτά όλα λειτουργούν κανονικά. Πως θα μπορούσα να το διορθώσω; Ευχαριστώ Θελει μια επανεκινηση για να στρωσει και εισαι κομπλε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι που παρατηρησα και ειδα οτι το γραψανε και στο xda κανα δυο ατομα ειναι στο σερφαρισμα με δεδομενα απο 4g ζεσταινεται η μπαταρια πολυ μετα απο λιγη ωρα.Ειδικα το Πασχα που ειχαμε ξεμεινει απο ηχοσυστημα επαιζα τραγουδια απο youtube με το τηλ και μετα απο κανα μισαωρο αρχισε και βαραγε και ελεγε αφαιρεστε ην μπαταρια γιατι εχει φτασει τους 60 βαθμους.Εχει καταλαβει κανεις κατι παρομοιο; Edited April 21, 2015 by lilikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Συνεχίζει να βγάζει σφάλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) SOS εχω καρτοκινητο και μου τρωει τα ευρωπουλα απο την καρτα χωρις να εχω ανοικτα τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Ποιο συγκεκριμενα απο 11/4 μεχρι σημερα απο 9 ευρω που ειχε η καρτα μου μεσα πηγε σημερα στα 3 και κατι χωρις να εχω ανοικτα τα δεδομενα αυτο ειναι σιγουρο . Απο κυριακη μεχρι σημερα μονο εφαγε τσεκαρισμενα 2 ευρω. Ξερει κανεις να μου πει τι γινετε? ποια εφαρμογη μπορει να τρωει ευρωπουλα , ειχα ανοικτο το gps σε αυτο το διαστημα λετε να ειναι αυτο ??Σας ανεβαζω και φωτο με τα δεδομενα και της ρυθμησεις που ειχα Επειδη ειμαι σε νησι διπλα στην τουρκια και οπου δεν εχει σημα η vodafonGR μπαινει, VodafonTR εχω το τηλ. μου σε μη αυτοματο επιλογη δικτυου ,λετε να ειναι αυτο ?? γιατι καπου καπου ψαχνει για σημα Edited April 21, 2015 by gk33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Από ότι έχω καταλάβει Γορίλα έχει μόνο στην θεωρία; Πώς το κατάλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Αρχικά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που γίνεται στο forum. Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή καθώς είχα επιλέξει το κινητό για αγορά με το που ανακοινώθηκε. Παρακολουθούσα βέβαια σιωπηλά καθώς δεν μπορούσα να εκφέρω γνώμη για κάτι που δεν είχα στα χέρια μου. Ευτυχής κάτοχος του από την Παρασκευή. Το αγόρασα από το vickmall, όπως πολλοί από εδώ, γεγονός που με έκανε να αισθανθώ πιο ασφαλής για την επιλογή του καταστήματος. Είναι η 3GB/NFC έκδοση. Ήρθε με google apps (playstore, gmaps, gmail Κτλ). Έχει την ROM S3SW 20150213-171816. Προς το παρόν όλα δουλεύουν ΑΨΟΓΑ. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα καθώς δεν είχα χρόνο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Είναι πάρα πολύ γρήγορο σαν λειτουργικό (βέβαια δεν έχει τίποτα μέσα) αλλά όπως έχουν διαπιστώσει πολλοί το WIFI είναι πύραυλος!!!! Καλή ποιότητα κατασκευής και εργονομικό για κάτι τόσο μεγάλο. Θα επανέλθω εκτενώς για εντυπώσεις και λειτουργίες για να παράσχω και την δική μου εμπειρία σε πιθανούς αγοραστές και χρήστες του forum. Παρόλα αυτά έχω δυο θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την συσκευή σαν hardware. 1. Προσπαθώ ΣΚ να κάνω Backup της ROM με το ΜΤΚ droid 2.5.3. Οι drivers εγκαταστάθηκαν αμέσως και το κινητό αναγνωρίστηκε από τον Η/Υ (win 7). Δυστυχώς έφαγα μια μέρα γιατί το πρόγραμμα δεν έκανε το root shel. Έβγαζε όλο ERROR παρόλο που το είχα στο SU. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου γιατί όσο και να έψαξα (που έψαξα πολύ) δεν υπάρχει κανένας οδηγός backup με προβλήματα. Όλα συνήθως βαίνουν καλώς. Εμένα κολλούσε στο πρώτο βήμα. Τι ακριβώς έκανα και το ξεπέρασα δεν μπορώ να σας πώ ακριβώς καθώς δοκίμαζα διάφορα ταυτόχρονα. Το γεγονός είναι ότι δεν συμπαθεί το πρόγραμμα εφαρμογές στην συσκευή που έχουν root δικαιώματα. Πολλά factory reset λοιπόν κατέστησαν εφικτή την πραγματοποίηση του πρώτου βήματος του Backup, το ROOT δηλαδή. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι το πρόγραμμα θέλει οπωσδήποτε ΕΧΤ SD κάρτα στο κινητό παρόλο που δεν είναι λογική πουθενά η απαίτηση αυτή. Εκεί που έχω κολλήσει 2 μέρες είναι ότι μου βγάζει μήνυμα κατά την σύνδεση --->>> Connect to device <<<--- --- ERROR : --- TotalBytesPerChunk Not Found. Set default Page/Spare=2048/64 !!! με αποτέλεσμα να μην κάνει backup. To Κουμπί ενεργοποιείται αλλά κατά την διαδικασία δημιουργεί μόνο τα folder. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μάλλον δεν διαβάζει την μνήμη του κινητού ή/και τα blocks. Σας εκλιπαρώ, ειδικά όσοι έχουν κάνει την διαδικασία με το jiayu s3, πείτε μου τι πρέπει να κάνω. Έχω κατεβάσει drivers, ABD drivers, universal, PDAnet drivers, δεν δουλεύει τίποτα. Φταίει η έκδοση του προγράμματος? Φταίνε οι drivers (αν και ο explorer και το device manager την αναγνωρίζει την συσκευή)? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό? 2. Όσον αφορά την δεύτερο θέμα μου, πιστεύω είναι κάτι γενικό. Έχει να κάνει λοιπόν με την ROM. Στο needrom υπάρχουν διάφορες official. Στο link με τις πολλές ROM όπου γίνεται και update δεν περιέχει την δική μου. Ως εκ τούτου αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με διάφορους από εδώ, ότι δηλαδή δεν κάνει Update γιατί είναι πλήρως ενημερωμένο. Από αναζήτηση που έκανα στο Jiayu.es δίνει (4.4.4)Rom Oficial China 20150314-141844 S3A (δηλαδή την ROM 2 στο http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/). Η δική μου είναι International? Είναι official? Πιστεύετε ότι πρέπει να την αλλάξω? Γενικά πριν κάνω οτιδήποτε θέλω να κρατήσω ένα Backup της ήδη λειτουργικής ROM από vickmall οπότε το πρώτο θέμα αποτελεί προτεραιότητα. Επισημαίνω ότι η συγκεκριμένη και όσον αφορά βασικές λειτουργίες του κινητού λειτουργεί άψογα. GMAIL, PLAYSTORE, GPS, WIFI κτλ. Antutu 41800 και RAM 600MB μόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρω.το κινητο ειναι απο μονο του ρουταρισμενο,πας ασφαλεια στο μενου ρυθμισεις και θα βρεις το supersu θα το τικαρεις και ειναι root μετα Κατεβαζεις απο το playstore την εφαρμογη της jiayu του fraggel,οτι χρειαζεσαι για το back up,θα κατεβασεις recovery και μετα μεσα απο την εφαρμογη την ιδια θα το εγκαταστησεις πολυ απλα.μεσα απο την εφαρμογη εκανα back up το imei και μεσα απο recovery γενικο back up(αν και δεν το χρειαζομουν το γενικο) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω πετύχει κάποια σχόλια σε διάφορα σημεία, διάβασα και ένα σχόλιο στο γειτονικό φόρουμ και αναφέρθηκε και στο review του αυστριακού. Θα βρω λίγο... Εχω το κινητο πανω απο μηνα και η οθονη δεν εχει παθει τιποτα,δεν εχω ουτε ζελατινα πανω,το βαζω στην τσεπη του μπουφαν με κλειδια και οπως να ναι.ακομη ψαχνετε σε φορουμ και μαρτυριες ξενων,δεν σας φτανουν οι δικες μας που το χρησιμοποιουμε εδω και καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 http:// http://www.movilesdualsim.com/tema/custom-rom-performed-v2-recovery.97633/ Εχω αυτη την rom v3 περιπου 2 βδομαδες και δεν ειχα κανενα προβλημα,ολα δουλευουν μια χαρα,εχει εξτρα δυο εφαρμογες με καμερες κι εβαλα ακομη μια lenovo super camera που ειναι πολυ καλυτερη απο τις stock κατα την γνωμη μου.ειναι και για τις δυο εκδοσεις 2gb και 3gb.περνιεται μεσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagra Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Με το Jiayu.es μπορώ να κατεβάσω τα πάντα για Backup και recovery. Έχω κρατήσει backup ήδη. Το TWRP είναι super όπως και η εφαρμογή της Jiayu. Παρόλα αυτά ήθελα να κάνω Backup για χρήση με το SP Flash ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση που τυχόν ή κάνω κάτι εγώ και κρασάρει το κινητό να μπορώ να το κάνω recover ή restore από το PC που θα είναι και ο μόνος τρόπος. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται με το MTK droid tool που κάνει backup σε μορφή για χρήση από το Flash Tool. Για να απαντήσω στη δική μου ερώτηση και για να μεταδώσω την γνώση μου σας λέω ότι το MTK droid 2.5.3 που είναι και το τελευταίο ΔΕΝ υποστηρίζει τους καινούργιους 64bit επεξεργαστές. Εξού και το σφάλμα (ERROR) που μου βγάζει. Υπάρχει διαδικασία για μερική αποθήκευση της ROM μέσω του ABD terminal για όποιον ενδιαφέρεται. Αναμένουμε λοιπόν την αναβάθμιση του MTK droid tool ώστε να υποστηρίζει τους καινούργιους επεξεργαστές. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Επίσης παρακαλώ για επιβεβαίωση του παραπάνω. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει κάποιος από εδώ που κατάφερε να χρησιμοποιήσει το MTK droid tool με το συγκεκριμένο κινητό ή άλλο με τον ίδιο επεξεργαστή. Τώρα όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση για την ROM μάλλον υπάρχει ένα σύννεφο για το πια είναι η επίσημη China ή International ή τι τροποποιήσεις γίνονται κατά τις αναβαθμίσεις. Εγώ δεν μπορώ να βρώ κάτι και δεν μπορώ να ξέρω πια είναι καλύτερη. Φαίνονται σαν official. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μας πεί !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Με το Jiayu.es μπορώ να κατεβάσω τα πάντα για Backup και recovery. Έχω κρατήσει backup ήδη. Το TWRP είναι super όπως και η εφαρμογή της Jiayu. Παρόλα αυτά ήθελα να κάνω Backup για χρήση με το SP Flash ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση που τυχόν ή κάνω κάτι εγώ και κρασάρει το κινητό να μπορώ να το κάνω recover ή restore από το PC που θα είναι και ο μόνος τρόπος. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται με το MTK droid tool που κάνει backup σε μορφή για χρήση από το Flash Tool. Για να απαντήσω στη δική μου ερώτηση και για να μεταδώσω την γνώση μου σας λέω ότι το MTK droid 2.5.3 που είναι και το τελευταίο ΔΕΝ υποστηρίζει τους καινούργιους 64bit επεξεργαστές. Εξού και το σφάλμα (ERROR) που μου βγάζει. Υπάρχει διαδικασία για μερική αποθήκευση της ROM μέσω του ABD terminal για όποιον ενδιαφέρεται. Αναμένουμε λοιπόν την αναβάθμιση του MTK droid tool ώστε να υποστηρίζει τους καινούργιους επεξεργαστές. Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Επίσης παρακαλώ για επιβεβαίωση του παραπάνω. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει κάποιος από εδώ που κατάφερε να χρησιμοποιήσει το MTK droid tool με το συγκεκριμένο κινητό ή άλλο με τον ίδιο επεξεργαστή. Τώρα όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση για την ROM μάλλον υπάρχει ένα σύννεφο για το πια είναι η επίσημη China ή International ή τι τροποποιήσεις γίνονται κατά τις αναβαθμίσεις. Εγώ δεν μπορώ να βρώ κάτι και δεν μπορώ να ξέρω πια είναι καλύτερη. Φαίνονται σαν official. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας μας πετο μο Το μονο που κανω back up εγω ειναι οι επαφες ,οτι και να παθει το κινητο διορθωνονται ευκολα,αν εχεις κατεβασει το flashtol και την rom στο pc σου το φλασαρεις και ξαναγινεται καινουργιο,μπορεις βεβαια με την stock εφαρμογη που εχει η rom να κανεις ενα backup και τις εφαρμογες για να μην ψαχνεις μετα .τωρα ποια ειναι επισημη και ποια οχι δεν γνωριζω αλλα παντα εβαζα custum rom γιατι δουλευαν καλυτερα απο τις μαμισιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να σε πιστέψουμε και δεν την καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση. Άκου τι λέει εδώ Αυτός ο τύπος κάνει εξαιρετικά και πολύ λεπτομερή review. Δεν λέω ότι είναι σωστός αλλά δεν είναι αρκετός λόγος κάποιος να ανησυχήσει και να ρωτήσει; Πέρα από αυτόν, έχω διαβάσει και σχόλια σε διάφορα σημεία γιαυτό και αναρωτήθηκα. Η αμαρτία μου όπως είπα, δεν είχα διαβάσει όλο το νήμα γιατί έχει πολλά ποστ για την ρομ και όχι για το κινητό το ίδιο Δεν ηταν με τσαμπουκα η απαντηση μου ουτε να στην πω ηθελα,συγνωμη αν σου φανηκε ετσι.ειχα και το thl t100s που κι εκεινο ειχε gorilla class 3 αλλα μερικες γρατζουνιες τι εκανε σε σχεση με το jiayu s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 -προσωπικά πιστεύω πως μερικές λύσεις, πρέπει να γίνονται πλεον pinned στην 1η σελίδα- ανανεώνω τις πληροφορίες λοιπόν. Για όσους προχώρησαν στην αναβάθμιση S3 20150411-155027 , είτε για τα 2GB είτε για τα 3GB, θα παρατηρήσετε πως η εγκατάσταση Google Services κλπ με τον τρόπο του app από fastcardtech δεν είναι συμβατός και πιθανόν να βγάζει μηνύματα λάθους ως προς το PlayStore, ή να μην συγχρονίζουν οι επαφές και το ημερολόγιο. Η νεότερη διαδικασία προσφέρεται με την παρακάτω εγκατάσταση των GAPPS: Google Apps Minimal Edition for Android. Διαδικασία: Step 1. Copy .zip to sdcard or internal storage Step 2. Boot into recovery Step 3. Flash .zip Step 4. Wipe dalvik & cache Step 5. Reboot system and bask in all your glory! Τέλος η LENOVO SUPER CAMERA, συνεχίζει να είναι λειτουργική κυρίως η έκδοση 3.6.7, που υπενθυμίζω μπορεί κανείς να την κατεβάσει από εδώ: versions 3.6.7 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 -προσωπικά πιστεύω πως μερικές λύσεις, πρέπει να γίνονται πλεον pinned στην 1η σελίδα- ανανεώνω τις πληροφορίες λοιπόν. Για όσους προχώρησαν στην αναβάθμιση S3 20150411-155027 , είτε για τα 2GB είτε για τα 3GB, θα παρατηρήσετε πως η εγκατάσταση Google Services κλπ με τον τρόπο του app από fastcardtech δεν είναι συμβατός και πιθανόν να βγάζει μηνύματα λάθους ως προς το PlayStore, ή να μην συγχρονίζουν οι επαφές και το ημερολόγιο. Η νεότερη διαδικασία προσφέρεται με την παρακάτω εγκατάσταση των GAPPS: Google Apps Minimal Edition for Android. Διαδικασία: Step 1. Copy .zip to sdcard or internal storage Step 2. Boot into recovery Step 3. Flash .zip Step 4. Wipe dalvik & cache Step 5. Reboot system and bask in all your glory! Τέλος η LENOVO SUPER CAMERA, συνεχίζει να είναι λειτουργική κυρίως η έκδοση 3.6.7, που υπενθυμίζω μπορεί κανείς να την κατεβάσει από εδώ: versions 3.6.7 Έχεις δίκιο προφανώς εγώ το έκανα με την παλιά μέθοδο και μου βγάζει σφάλμα, πως θα το διορθώσω τώρα; Υπάρχει τρόπος; Βέβαια δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, απλά για το μήνυμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 -προσωπικά πιστεύω πως μερικές λύσεις, πρέπει να γίνονται πλεον pinned στην 1η σελίδα- ανανεώνω τις πληροφορίες λοιπόν..... Η νεότερη διαδικασία προσφέρεται με την παρακάτω εγκατάσταση των GAPPS: Google Apps Minimal Edition for Android. Διαδικασία: Step 1. Copy .zip to sdcard or internal storage Step 2. Boot into recovery Step 3. Flash .zip Step 4. Wipe dalvik & cache Step 5. Reboot system and bask in all your glory! Έχεις δίκιο προφανώς εγώ το έκανα με την παλιά μέθοδο και μου βγάζει σφάλμα, πως θα το διορθώσω τώρα; Υπάρχει τρόπος; Βέβαια δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, απλά για το μήνυμα.... ωραία λοιπόν, να συμπληρώσω πως και εγώ είχα πρόβλημα με την προηγούμενη μέθοδο και απλά ακολούθησα την νέα διαδικασία χωρίς να πειράξω κάτι. (Δηλαδή σα να λέμε τις πέρασα "από πάνω"). Επίσης φαντάζομαι πως το συγκεκριμένο πακέτο για τα GAPPS, θα λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις από Κίνα -που δεν τα περιέχουν-, χωρίς πρόβλημα, μια που όλες είναι 4.4.4. Απλά φαίνεται πως η μέθοδος "fastcardtech" διαδόθηκε "πρώτη". Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makingccc Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα! Μετά από εγκατάσταση του Root cleaner και εγκατάσταση busybox το κινητό αργεί κατά την εκκίνηση. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο μετά από εγκατάσταση busybox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts