sakis543 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδια και εγω περιμενω το S3 advanced!!! Αγοράστηκε απο Aliexpress!!!σταλθηκε 25/03 απο σιγκαπουρη!!! λετε να ερθει μεσα στην βδομαδα η μετα το πασχα????? Αυτή η κακοποίηση της έρμης και κακόμοιρης -πλέον- ελληνικής γλώσσας είναι το κάτι άλλο... Τα κινητά μας τηλέφωνα είναι πανέξυπνα αλλά δυστυχώς οι χρήστες τους είναι στο άλλο άκρο. Η κατάργηση των γκρικλις το μάρανε το φόρουμ. Σου εύχομαι πάντως να σου έρθει αύριο. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αυτή η κακοποίηση της έρμης και κακόμοιρης -πλέον- ελληνικής γλώσσας είναι το κάτι άλλο... Τα κινητά μας τηλέφωνα είναι πανέξυπνα αλλά δυστυχώς οι χρήστες τους είναι στο άλλο άκρο. Η κατάργηση των γκρικλις το μάρανε το φόρουμ. Σου εύχομαι πάντως να σου έρθει αύριο. ???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 sakis543 τι εννοείς; Μια χαρά γράφει σωστά Ελληνικά εκτός από μερικούς τόνους. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το πήρα και εγώ απόφαση και θα παραγγείλω σήμερα το advanced version. 1. Η μόνη μου ανησυχία είναι η μπαταρία :blink: Φαντάζομαι για να μη βγάλει τη μέρα πρέπει να το ξεσκίσεις, σωστά; 2. Ποιο μαγαζί μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αυτή η κακοποίηση της έρμης και κακόμοιρης -πλέον- ελληνικής γλώσσας είναι το κάτι άλλο... Τα κινητά μας τηλέφωνα είναι πανέξυπνα αλλά δυστυχώς οι χρήστες τους είναι στο άλλο άκρο. Η κατάργηση των γκρικλις το μάρανε το φόρουμ. Σου εύχομαι πάντως να σου έρθει αύριο. Εντάξει μην είσαι και εσύ τόσο αυστηρός!! sakis543 τι εννοείς; Μια χαρά γράφει σωστά Ελληνικά εκτός από μερικούς τόνους. Ο sakis543 Έχει δίκιο...Και ξέρεις γιατί? Γιατί έχει αρχίσει και συνηθίζει πια το μάτι μας σε αυτά τα μικρό-λαθάκια. Έτσι πλέον δεν μας κάνει εντύπωση να γράφεται η Σιγκαπούρη με μικρό σ (και ας είναι χώρα) Ή ας πούμε η "εβδομάδα" έγινε "βδομάδα" και άλλα πολλά.... Η "ημέρα" πλέον έχει γίνει "μέρα"...Και όταν θέλουμε να πουμε κάτι για το τρέχον έτος, το "εφέτος" έγινε "φέτος" (το αρσενικό της φέτας) Τέλος πάντων....Όλα αυτά είναι off topic και sorry που το ανέπτυξα τόσο πολύ το θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Το πήρα και εγώ απόφαση και θα παραγγείλω σήμερα το advanced version. 1. Η μόνη μου ανησυχία είναι η μπαταρία :blink: Φαντάζομαι για να μη βγάλει τη μέρα πρέπει να το ξεσκίσεις, σωστά; 2. Ποιο μαγαζί μου προτείνετε; Το pandawill το έχει σήμερα σε προσφορά (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) με $198.68 . Έχω ψωνίσει 2 φορές σ' αυτούς. Την τελευταία φορά ένα OnePlus one για ένα φίλο ήρθε σε λιγότερο από 20 μέρες νομίζω. Παλιότερα κάποιο τάμπλετ έκανε ένα μήνα ενώ ενδιάμεσα μια άλλη παραγγελία την ακύρωσα επειδή 3 εβδομάδες μετά δεν υπήρχε ακόμα διαθεσιμότητα... Πάντως το S3 μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ τώρα... Το G3 που έχω εδώ και 2+ χρόνια τα πήγε πολύ καλά... Edited April 6, 2015 by Selespeed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το pandawill το έχει σήμερα σε προσφορά (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) με $198.68 . Έχω ψωνίσει 2 φορές σ' αυτούς. Την τελευταία φορά ένα OnePlus one για ένα φίλο ήρθε σε λιγότερο από 20 μέρες νομίζω. Παλιότερα κάποιο τάμπλετ έκανε ένα μήνα ενώ ενδιάμεσα μια άλλη παραγγελία την ακύρωσα επειδή 3 εβδομάδες μετά δεν υπήρχε ακόμα διαθεσιμότητα... Πάντως το S3 μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ τώρα... Το G3 που έχω εδώ και 2+ χρόνια τα πήγε πολύ καλά... Κι εγώ από (περισσότερα του ενός!) G3S πήγα λίγο με... κλειστά μάτια (pre-sale, Ιανουάριο) στο S3. Σε σχέση με τα "παλιά" Jiayu, περίμενε: *Αισθητά* χειρότερη μπαταρία! Λιγότερο λαμπρά και 'ζωντανά' χρώματα στην οθόνη (έχει όμως ένα ενσωματωμένο utility με το οποίο μπορείς να τα πειράξεις και βελτιώσεις...) Customised (non-stock) Android για πρώτη τους φορά. Αυτό μπορεί να είναι κακό αν σου αρέσει το stock look and feel (οκ, υποκειμενικό), αλλά δημιουργεί και αντικειμενικά προβλήματα, όπως π.χ. ότι δεν μπορείς να βάλεις το (αγαπητό σε πολλούς!) GravityBox. Αρκετά προβληματάκια στις πρώτες ROM, τίποτα τραγικό μεν, αλλά αρκετά ενοχλητικά. Περισσότερα, νομίζω, από τα αντίστοιχα σε παλιότερα μοντέλα, κατά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας τους. Επίσης, βρίσκω μάλλον μέτριο τον ήχο του ακουστικού (στη συνομιλία) σε σχέση με G3S και G4. Κακό πάντως δε θα τον έλεγα, απλώς υποδεέστερο σε σχέση με το παρελθόν (της Jiayu). Σε ξένα fora γράφουν και για πιο ουσιαστικά προβλήματα όπως θόρυβο, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και δεν έχω δει και άλλον εδώ να διαμαρτύρεται. Κατά τα άλλα, έχει τα τυπικά προτερήματα των Jiayu: Ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής, καλή λήψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, εξαιρετική λήψη wi-fi. Α ναι, και -ελέω νέου SoC- επιτέλους αξιοπρεπή λήψη και λειτουργία GPS! Όσον αφορά στο μαγαζί... Δεν έχω ψωνίσει ο ίδιος από το Pandawill (με έχουν αποτρέψει τα σχόλια που διαβάζω στα ελληνικά και ξένα fora). Απ' ό,τι γράφουν πάντως, δε θα περίμενα να υπάρξει πρόβλημα με την εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας, αλλά με τη μεταπωλητική υποστήριξη (ή απουσία αυτής...), σε περίπτωση που χρειαστεί. Γνώμη μου πάντα, βέβαια, αλλά θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό thread για γνώμες, πριν παραγγείλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εντάξει μην είσαι και εσύ τόσο αυστηρός!! Ο sakis543 Έχει δίκιο...Και ξέρεις γιατί? Γιατί έχει αρχίσει και συνηθίζει πια το μάτι μας σε αυτά τα μικρό-λαθάκια. Έτσι πλέον δεν μας κάνει εντύπωση να γράφεται η Σιγκαπούρη με μικρό σ (και ας είναι χώρα) Ή ας πούμε η "εβδομάδα" έγινε "βδομάδα" και άλλα πολλά.... Η "ημέρα" πλέον έχει γίνει "μέρα"...Και όταν θέλουμε να πουμε κάτι για το τρέχον έτος, το "εφέτος" έγινε "φέτος" (το αρσενικό της φέτας) Τέλος πάντων....Όλα αυτά είναι off topic και sorry που το ανέπτυξα τόσο πολύ το θέμα.... Προφανώς εννοεί για το "Αγοράστηκε απο Aliexpress" αλλά οκ... πάνω στην βιασύνη, γίνονται μικρο-λαθάκια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μόλις έκανα την παραγγελία, διάβασα το post σου και οφείλω να πω ότι απογοητεύτηκα. Κυρίως με το "αισθητά χειρότερη μπαταρία"! Δυστυχώς με ενδιαφέρει πάρα πολύ η μπαταρία. Τι να περιμένω τώρα δηλαδή; Ότι θα μου σβήσει στο μέσο της μέρας; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosm11 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλημέρα...επειδή έχω ενα θεματάκι με τον ορισμό χρώματος των καρτών Sim, δεν μου δεχεται το χρωμα που επιλέγω, μπορεί καποιος να βοηθήσει; Στις ρυθμίσεις-διαχείρηση κάρτας sim, φαίνεται ο χρωματισμός, δεν φαίνεται όμως στο επάνω μέρος που δείχνει το σήμα της κάθε κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 δεν βγάζει ούτε σε εμένα χρώμα στο πάνω μέρος σου χρησιμεύει σε κάτι αυτό; τι σημασία έχει αν δεν βγάζει χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μόλις έκανα την παραγγελία, διάβασα το post σου και οφείλω να πω ότι απογοητεύτηκα. Κυρίως με το "αισθητά χειρότερη μπαταρία"! Δυστυχώς με ενδιαφέρει πάρα πολύ η μπαταρία. Τι να περιμένω τώρα δηλαδή; Ότι θα μου σβήσει στο μέσο της μέρας; :( Το σκίζω και μου κρατά πάνω από 24 ώρες. Μην ανησυχείς φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Oποιος το εχει , ειναι σχετικα ευκολο να παρει μια photo σε raw-dng και να την ανεβσει καπου? (θα προτιμουσα να εχει και φωτεινα και σκοτεινα η φωτο , το τι θα περιεχει μου ειναι αδιαφορο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Κι εγώ από (περισσότερα του ενός!) G3S πήγα λίγο με... κλειστά μάτια (pre-sale, Ιανουάριο) στο S3. Σε σχέση με τα "παλιά" Jiayu, περίμενε: *Αισθητά* χειρότερη μπαταρία! Λιγότερο λαμπρά και 'ζωντανά' χρώματα στην οθόνη (έχει όμως ένα ενσωματωμένο utility με το οποίο μπορείς να τα πειράξεις και βελτιώσεις...) Customised (non-stock) Android για πρώτη τους φορά. Αυτό μπορεί να είναι κακό αν σου αρέσει το stock look and feel (οκ, υποκειμενικό), αλλά δημιουργεί και αντικειμενικά προβλήματα, όπως π.χ. ότι δεν μπορείς να βάλεις το (αγαπητό σε πολλούς!) GravityBox. Αρκετά προβληματάκια στις πρώτες ROM, τίποτα τραγικό μεν, αλλά αρκετά ενοχλητικά. Περισσότερα, νομίζω, από τα αντίστοιχα σε παλιότερα μοντέλα, κατά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας τους. Επίσης, βρίσκω μάλλον μέτριο τον ήχο του ακουστικού (στη συνομιλία) σε σχέση με G3S και G4. Κακό πάντως δε θα τον έλεγα, απλώς υποδεέστερο σε σχέση με το παρελθόν (της Jiayu). Σε ξένα fora γράφουν και για πιο ουσιαστικά προβλήματα όπως θόρυβο, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και δεν έχω δει και άλλον εδώ να διαμαρτύρεται. Κατά τα άλλα, έχει τα τυπικά προτερήματα των Jiayu: Ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής, καλή λήψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, εξαιρετική λήψη wi-fi. Α ναι, και -ελέω νέου SoC- επιτέλους αξιοπρεπή λήψη και λειτουργία GPS! Όσον αφορά στο μαγαζί... Δεν έχω ψωνίσει ο ίδιος από το Pandawill (με έχουν αποτρέψει τα σχόλια που διαβάζω στα ελληνικά και ξένα fora). Απ' ό,τι γράφουν πάντως, δε θα περίμενα να υπάρξει πρόβλημα με την εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας, αλλά με τη μεταπωλητική υποστήριξη (ή απουσία αυτής...), σε περίπτωση που χρειαστεί. Γνώμη μου πάντα, βέβαια, αλλά θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό thread για γνώμες, πριν παραγγείλεις... Ελπίζω η μπαταρία του S3, σε σχέση με την ταλαιπωρημένη του G3 μου, να είναι "αισθητά" καλύτερη, επειδή η τωρινή με μέτρια χρήση τελείωνει τη μέρα του με 30-40% και δε μου δίνει και πολλή ελπίδα ότι στα δύσκολα θα τα καταφέρει. Πάντως αλλιώς τα διαβάζω εδώ, αφού άλλα παιδιά λένε ότι βγάζει άνετα τη μέρα με 5-6 ώρες χρήσης (όχι ομιλία, αφού άλλωστε ούτε εγώ μιλάω πολύ)... Για Rom και τέτοια δεν έχω άποψη ενώ για την οθόνη ελπίζω και εγώ στο πείραγμα. Για το σήμα που είπες με προβλημάτισες. Με το G3 έψαχνα παράθυρα στο σπίτι για να μπορώ να μιλήσω χωρίς διακοπές και η γυναίκα μου με κορόιδευε για τα κινέζικά μου, αφού μιλούσε καθαρά από τον καναπέ με το Nokia 620 της (στη Wind-Q και οι δυό μας). Σχετικά με την υποστήριξη, η αλήθεια είναι ότι απ' οπουδήποτε δεν περιμένω και πολλά. Το G3 από το merimobiles ήρθε λάθος χρώμα, non rooted, χωρίς Ελληνικά (τα είχα πληρώσει επιπλέον) και με θήκη που δεν παρήγγειλα. Μετά από πολλή προσπάθεια μου έκαναν ένα πιστωτικό για τα επιπλέον που είχα δώσει.:( Ελπίζω να με ικανοποιήσει όπως το προηγούμενο (αν και ετοιμάζομαι για Win10 όταν βγουν). :) Edited April 6, 2015 by Selespeed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 πιαδια με ενδιαφερει το κινητο απλα οταν το παραγγειλω απο κινεζομαγαζο πρεπει να ζητησω καποια συγκεκριμενη rom η αυτη που θα στειλουν θα ειναι οκ ελληνικα playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Μόλις έκανα την παραγγελία, διάβασα το post σου και οφείλω να πω ότι απογοητεύτηκα. Κυρίως με το "αισθητά χειρότερη μπαταρία"! Δυστυχώς με ενδιαφέρει πάρα πολύ η μπαταρία. Τι να περιμένω τώρα δηλαδή; Ότι θα μου σβήσει στο μέσο της μέρας; :( Ελπίζω η μπαταρία του S3, σε σχέση με την ταλαιπωρημένη του G3 μου, να είναι "αισθητά" καλύτερη, επειδή η τωρινή με μέτρια χρήση τελείωνει τη μέρα του με 30-40% και δε μου δίνει και πολλή ελπίδα ότι στα δύσκολα θα τα καταφέρει. Πάντως αλλιώς τα διαβάζω εδώ, αφού άλλα παιδιά λένε ότι βγάζει άνετα τη μέρα με 5-6 ώρες χρήσης (όχι ομιλία, αφού άλλωστε ούτε εγώ μιλάω πολύ)... Εντάξει, δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Απλά τα παλιότερα Jiayu μας έχουν κακομάθει με την... κτηνώδη τους αυτονομία. Για να δώσω ένα μέτρο, να πω ότι η μπαταρία του είναι λίγο χειρότερη από την 3000αρη του τελευταίου μου G3S, η οποία κουβαλάει ενάμιση χρόνο χρήσεως στην πλάτη της και προφανώς έχει 'πέσει' αρκετά. Όπως ήτανε στα... νιάτα της όμως, απλώς δε θα τολμούσα να τη συγκρίνω...! Ή για να το πω και αλλιώς: Τη μέρα με αρκετά βαριά χρήση κατά πάσα πιθανότητα θα τη βγάλει και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό που έκανα με το G3S, να το βάζω στην τσέπη χωρίς να (πολυ)κοιτάξω καν τη στάθμη της μπαταρίας και να φέυγω για... μονοήμερο ταξίδι, σίγουρος ότι δεν πρόκειται να με 'κρεμάσει', ό,τι και να του ζητήσω, απλώς δεν υπάρχει περίπτωση να το τολμήσω με το S3. Πλήρη φόρτιση και (κάτω από τέτοιες συνθήκες) σχετικά προσεκτική χρήση, για να... έχουμε! πιαδια με ενδιαφερει το κινητο απλα οταν το παραγγειλω απο κινεζομαγαζο πρεπει να ζητησω καποια συγκεκριμενη rom η αυτη που θα στειλουν θα ειναι οκ ελληνικα playstore Η ROM του έχει έτσι κι αλλιώς multilanguage support, οπότε εκεί δεν υπάρχει θέμα. Τα περισσότερα μαγαζιά πλέον (μάλλον όλα) βάζουν επίσης και google apps (playstore κλπ). Δες όμως λίγο και τις προηγούμενες σελίδες. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα gapps που εγκαθιστούν κάποια μαγαζιά (όπως το Vickmall) είναι μια χαρά και παίζουν με το που το πάρεις, ενώ κάποιοι που ψώνισαν από αλλού είδα να παραπονούνται για προβληματάκια (σύνδεση με Google / συγχρονισμό κλπ) και βρέθηκαν να ψάχνονται να ξαναπεράσουν τα gapps οι ίδιοι - ή να περάσουν καινούρια ROM. Στη χειρότερη των περιπτώσεων πάντως, ακόμα και το πέρασμα καινούριας ROM είναι ευκολότατο - αλλά γιατί να παιδευτεί κανείς, αν δεν τα "κυνηγάει" αυτά έτσι κι αλλιώς και μπορεί να το αποφύγει...; Edited April 6, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 ε λογικό είναι...το G3S είχε 1 ίντσα μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση...οπότε χρειαζόταν πολύ λιγότερη ενέργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 ε λογικό είναι...το G3S είχε 1 ίντσα μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση...οπότε χρειαζόταν πολύ λιγότερη ενέργεια Εκ πρώτης όψεως θα έλεγα ναι. Όμως το καινουριο chipset παρουσιάζεται σαν εξαιρετικά βελτιστοποιημένο και οικονομικό (και μάλιστα σε σχέση ειδικά με το ψιλο-"αρχαίο" ΜΤ6589/Τ των G3S) και αναμενόταν ίσως και καλύτερο σε οικονομία - παρά τις σημαντικά υψηλότερες απαιτήσεις της οθόνης, τον αριθμό -και το χρονισμό!- των πυρήνων κλπ. Και πέρα από τη θεωρία (αυτή) έχουμε και το παράδειγμα του (ιδίας αρχιτεκτονικής) Meizu M1 Note, που -αν δείτε το "διπλανό" νήμα- φαίνεται να είναι... τέρας αυτονομίας - ειδικά σε σχέση με το S3 μας. Συνεχίζω να έχω... μεγάλες προσδοκίες από τη Jiayu πάντως, οπότε α) δεν πιστεύω να μας κορόιδεψε σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας (αν και μου φαίνεται... ελαφρούλα σε σχέση με τις "παλιές" - τις έβαλα δίπλα δίπλα) β) ελπίζω με κάποιο μελλοντικό optimisation της ROM η κατάσταση να βελτιωθεί αισθητά. Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία*! ________________________________________________________________ * Γι' αυτό είναι και το χειρότερο όνομα για... πεθερά, όπως λέει και το σχετικό ανέκδοτο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosm11 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 δεν βγάζει ούτε σε εμένα χρώμα στο πάνω μέρος σου χρησιμεύει σε κάτι αυτό; τι σημασία έχει αν δεν βγάζει χρώμα; Δεν με πειραζει τόσο..απλα το προηγούμενο κινητο μου, ένα Lenovo, έβγαζε τα χρωματα. νόμιζα ότι εχει καποιο πρόβλημα, αλλα μάλλον είναι η κατασκευή του τέτοια. ευχαριστω πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα το κινητο με τα 3γιγα μνημη .μπορω να πω παρα πολυ ευχαριστημενος και παρα πολυ καλη οθονη σε σχεση με το xioami hongmi που ειχα .οσο για την μπαταρια μιαμιση μερα μου βγαζει ανετα με ιντερνετ συνεχεια ανοιχτο ειτε ειμε σπιτι η εξω. Οθονη γυρο στις 6 ωρες μια φορα που το προσεξα απο περιεργεια να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μετα απο 1 μηνα με το S3 2ram(Πριν είχα jiayu G3s και Thl T11) δεν έχω κανενα παραπονο.Παει σφαιρα δεν κανει το παραμικρο κόλλημα ότι και να του κανεις.Η καμερα του ειναι απο τις καλύτερες που έχω δει σε κινητα και το βράδυ σε πίσσα σκοταδι βγάζει πολυ καλα γιατι έχει πολυ δυνατο φλας. Η μπαταρία για 5.5 inches ειναι μια χαρα εγω το φορτίζω καθε βράδυ εχει δεν εχει μπαταρια αν δεν ασχοληθω ολη μερα μονο κανα τηλ.και λιγο internet το βράδυ ειναι στο 80% περιπου.Και με σκληρή χρήση βγάζει ολη την μέρα. Κατέβασα απο youtube ενα video 4κ το οποιο ειναι 600mb και ειναi 4 min και το παει σφαιρα!ενω το umi zero ενος φίλου σερνόταν κολούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_24 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το σκίζω και μου κρατά πάνω από 24 ώρες. Μην ανησυχείς φίλε. κι εγω επισης το σκισω καθε μερα και η μπαταρια βγαζει μιαμιση μερα χαλαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μετά από 1,5 μήνα, να πω και εγώ ότι με μέτρια έως ελαφριά χρήση βγάζω 2 μέρες με την μπαταρία, ενώ με σκληρή χρήση 1 μέρα και κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 προσυπογράφω...όποιος λέει και χωρίς παρεξήγηση ότι η μπαταρία του δε κρατάει ούτε μια μέρα πολύ απλά δε κάνει τπτ άλλο τη μέρα του από το να ασχολείται με το κινητό του. η μπαταρία του είναι πολύ καλή και με κανονική προς βαριά χρήση στο τέλος της μέρας μου μένει 30-40%. Αλλά ναι πετάει αλλά δεν...εκτοξεύετε κιόλας μου έχει τύχει να κολλήσει 2-3 φορές για δευτερόλεπτα βέβαια αλλά εντάξει είναι μη άξιο λόγου να κριθεί αυτό. δεν υπάρχει κινητό να μη κολλάει καθόλου... η φωτογραφία του είναι καλή αλλά όχι και τέλεια με λίγο ζουμ πιξελιάζει εμφανώς αλλά για μέση χρήση φωτογραφίας είναι μια χαρά. δεν είναι και 500 ευρω κινητό αν και σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχει να ζηλέψει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 εσεις που το εχετε,τι χρωμα εχουν τα δυο led της φωτογραφικης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts