daydream59 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα σας. Αναροτιόμουν αν αξίζει το Jiayu s3 octacore 1.7 2gb ram 64bit απο κίνα. έχω πάρει και άλλο κινητό και βγήκε καλό απο εδώ Fastcardtech Best Prices!Best Quality!Best Service! ας μου στείλει κάποιος που ξέρει. Kατ αρχην ανοιγεις θεμα ενω υπαρχει ειδικο νημα για τετοιες ερωτησεις,δευτερον το κινητο εχει και αυτο νημα οπου μπορεις να ρωτησεις,τριτον πιστευω οτι διαφημιζεις το συγκεκριμενο κατ/μα το οποιο δεν εχει και τις καλυτερες αξιολογησεις,λοιπον ποσταρε στο νηματου κινητου αν θες και μιας και εχεις τοσο καλη πειρα απο το καταστημα αυτο παρε το απο εκει αν και υπαρχει σε ολα τα καταστηματα του φορουμ με δωρακλπ.Πρωτο ποστ εδω για σενα,παραξενο που ενω εχεις σχεση με κινητα απο την Κινα δεν εχεις προηγουμενο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 οκ, καταφερα εκανα επαναφορα το imei ειναι λιγο μπερδεμα αλλα γινεται. ειναι διαφορετικη μεθοδος στα 64bit κινητα. η εφαρμογη jiayu.es δεν μπορεσε να κανει επαναφορα το imei κ ας το ειχα αποθηκευσει! εκανα full φορματ γιατι μου ζητουσε κωδικο ασφαλειας μετα την πρωτη εγκατασταση(download). Φιλε μου οταν ειχες το "θεμα" σου ζητησες βοηθεια και στην παρειχαμε δινοντας σου καποια στοιχεια (οτι γνωριζαμε) περι της επαναφορας των imei, το ελυσες με δικο σου τροπο απ οτι καταλαβαινω και μπραβο σου διοτι σε τιμα αυτο, τωρα ομως καλο ειναι να μας πεις και πως το εκανες για να το μοιραστεις μαζι μας, γι αυτο ειναι το forum εξαλου, μην το κρατατε για εσας ρε παιδια. Πες μας λοιπον λιγα λογια για την "ειδικη" διαδικασια που εχουν τα 64bit κινητα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- update Και τωρα ειδα στο to2c.com:΅ ότι Free gifts Original Silicon Case + Screen Protector , Free Google Play Install - See more at: http://www.to2c.com/phone/jiayu/jiayu-s3.html#sthash.0xa7u1hJ.uS97tX6f.dpuf Τον ..... Στολισα .... εδώ >>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036301#post6036301 αλλα τί να το κανω ! ? ! εγω ... τον ηπια ... (είμαι ολος ...... αυτια .... για συμβουλες) :thanks: Ναι ρε συ, μην μασας τπτ λεμε, εδω ειμαστε εμεις, το αρχειο (apk στα κινεζικα) για την εγκατασταση των υπηρεσιων google και play store το εχεις? δες και στο youtube το βιντεο της fastcardtech. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ας σβηστεί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφια.... ειδα ενα βιντεο στο utube οτι το βιντεο του ειναι πολυ κακο ,ουτε για κινητο 100 δολαριων δεν ειναι. για οποιον εχει παραλαβει-δοκιμασει την καμερα του τη γνωμη του παρακαλω(με ενδιαφερει το βιντεο σε εσωτερικο χωρο ,χωρις πολυ φως και ακομη αν υπαρχει η δυνατοτητα κατα τη διαρκεια βιντεοσκοπησης ,η ληψη φωτογραφιων(στιγμιοτυπα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ευτυχώς που εδώ μέσα υπάρχουν μερικοί "γκουρού" του android :D (Fireblade1, w2o4ts, Asterisd, Thankin, κλπ) και μάλιστα με διάθεση να βοηθήσουν οπότε όσοι το περιμένουμε ξέρουμε ότι αν στην χειρότερη κάτι δεν πάει καλά στην λειτουργία, θα μας το λύσετε εσείς με τις κατευθύνσεις σας.... οπότε thanks μόνο και μόνο για την διάθεση σας να βοηθήσετε....ελπίζω όταν μου έρθει (από στιγμή σε στιγμή) να μην έχω κανένα πρόβλημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) ειδα ενα βιντεο στο utube οτι το βιντεο του ειναι πολυ κακο ,ουτε για κινητο 100 δολαριων δεν ειναι. για οποιον εχει παραλαβει-δοκιμασει την καμερα του τη γνωμη του παρακαλω(με ενδιαφερει το βιντεο σε εσωτερικο χωρο ,χωρις πολυ φως και ακομη αν υπαρχει η δυνατοτητα κατα τη διαρκεια βιντεοσκοπησης ,η ληψη φωτογραφιων(στιγμιοτυπα) ανεβασε το βιντεο να το δουμε και εμεις που περιμενουμε να μας ερθει το τηλ. εχω δει βιντεο τραβηγμενα σε εξωτερικο χωρο και φαινονται τελεια .Εξαλου κινητο αγοραζεις και οχι βιντεοκαμερα φιλε μου Edited March 25, 2015 by gk33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ειδα ενα βιντεο στο utube οτι το βιντεο του ειναι πολυ κακο ,ουτε για κινητο 100 δολαριων δεν ειναι. για οποιον εχει παραλαβει-δοκιμασει την καμερα του τη γνωμη του παρακαλω(με ενδιαφερει το βιντεο σε εσωτερικο χωρο ,χωρις πολυ φως και ακομη αν υπαρχει η δυνατοτητα κατα τη διαρκεια βιντεοσκοπησης ,η ληψη φωτογραφιων(στιγμιοτυπα) Δεν ξέρω τι είδες, δεν μας λες άλλωστε τι είδες. Ως χρήστης και μεσω των βιντεο που εχω ανεβάσει και εδω σου λεω οτι βγάζει εξαιρετικά βιντεο . Μπορεις να τραβάς φωτος κατα την διαρκεια του βιντεο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι ρε συ, μην μασας τπτ λεμε, εδω ειμαστε εμεις, το αρχειο (apk στα κινεζικα) για την εγκατασταση των υπηρεσιων google και play store το εχεις? δες και στο youtube το βιντεο της fastcardtech. Το τηλεφωνο είναι στο ... δρομο σε 20-30 μερες θα τοχω , τωρα το .... " αρχειο (apk στα κινεζικα) για την εγκατασταση των υπηρεσιων google και play store" .... εννοεις καπου να googl-αρω να το βρω ? εχεις καποιο - καποια link ? ειπαμε (ενώ σε computer εχω κανει κολπα με αλλαγες + modifications drivers + CPU + GPU ) , εδώ ...... στα smartphones είμαι :( .... ΣΤΡΑΒΑΚΑΣ ... πρωτη φορα ΘΑ ασχοληθώ :X FIREBLADE1 , :up: νασαι καλα ... προκαταβολικα Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ανεβασε το βιντεο να το δουμε και εμεις που περιμενουμε να μας ερθει το τηλ. εχω δει βιντεο τραβηγμενα σε εξωτερικο χωρο και φαινονται τελεια .Εξαλου κινητο αγοραζεις και οχι βιντεικαμερα φιλε μου Το κινητο τραβαει πολυ πολυ καλο βιντεο, ειδικα με το προγραμμα cinema fv-5 σκιζει, πειραζεις τις ρυθμισεις και απλα σκιζει, τωρα για οποιον ψαχνει κατι σε βιντεοκαμερες με nightshot-steadyshot κλπ και φακους zeiss-kreuznach-leica κλπ να παει στον κωτσοβολο καλυτερα... εδω μηχανακια χιλιαδων ευρω με συστηματα καταγραφης σε 0lux δεν τα καταφερνουν ο αλλος θελει με 180 ευρω να γραφει σε σκοταδια, και αν πιστευεις οτι τα led του κανουν την νυχτα μερα τοτε φιλε μου μαθε οτι δεν εχει λαμπες ξενου 100w, δυο ταπεινα philips led φοραει και κανουν οτι μπορουν...καποια στιγμη ρε παιδια πρεπει να γινουμε ρεαλιστες, ζηταμε απο ενα leon cupra να μας δωσει συγκινησεις ενος audi r8, εεεεε δεν γινεται ρε φιλε!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τηλεφωνο είναι στο ... δρομο σε 20-30 μερες θα τοχω , τωρα το .... " αρχειο (apk στα κινεζικα) για την εγκατασταση των υπηρεσιων google και play store" .... εννοεις καπου να googl-αρω να το βρω ? εχεις καποιο - καποια link ? ειπαμε (ενώ σε computer εχω κανει κολπα με αλλαγες + modifications drivers + CPU + GPU ) , εδώ ...... στα smartphones είμαι :( .... ΣΤΡΑΒΑΚΑΣ ... πρωτη φορα ΘΑ ασχοληθώ :X FIREBLADE1 , :up: νασαι καλα ... προκαταβολικα αφου εχεις κανει τοσα mod που λες, εισαι δικος μας οποτε δες εδω τι σου εχω!!!! http://www.boardsforphones.com/el/add-google-service-on-jiayu-s3/ Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Φιλε μου οταν ειχες το "θεμα" σου ζητησες βοηθεια και στην παρειχαμε δινοντας σου καποια στοιχεια (οτι γνωριζαμε) περι της επαναφορας των imei, το ελυσες με δικο σου τροπο απ οτι καταλαβαινω και μπραβο σου διοτι σε τιμα αυτο, τωρα ομως καλο ειναι να μας πεις και πως το εκανες για να το μοιραστεις μαζι μας, γι αυτο ειναι το forum εξαλου, μην το κρατατε για εσας ρε παιδια. Πες μας λοιπον λιγα λογια για την "ειδικη" διαδικασια που εχουν τα 64bit κινητα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ρε συ, μην μασας τπτ λεμε, εδω ειμαστε εμεις, το αρχειο (apk στα κινεζικα) για την εγκατασταση των υπηρεσιων google και play store το εχεις? δες και στο youtube το βιντεο της fastcardtech. Σας ευχαριστω για την όποια βοήθεια. Κ αφού μου ειπες "πες μας σε παρακαλώ" και όχι "πες μας λοιπον" μπορείς να ακολούθησεις τις οδηγίες απο εδώ http://forum.xda-developers.com/android/general/fix-adding-imei-to-mtk64bit-soc-t3042593. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σας ευχαριστω για την όποια βοήθεια. Κ αφού μου ειπες "πες μας σε παρακαλώ" και όχι "πες μας λοιπον" μπορείς να ακολούθησεις τις οδηγίες απο εδώ http://forum.xda-developers.com/android/general/fix-adding-imei-to-mtk64bit-soc-t3042593. Η διαδικασια που περιγραφει το Link που δινεις ειναι γνωστη , γινεται με το Mobileuncletools η με το mtk engineer mode απο το play store, οποτε δεν ειναι κατι νεο, μαλιστα μπορει να υλοποιηθει επαναφορα των imei με αυτον τον τροπο ακομη και αν το κινητο δεν ειναι root, οπως και να εχει σε ευχαριστουμε για την πολυτιμη πληροφορια σου και σε παρακαλουμε να την μοιραζεσαι μαζι μας στο μελλον. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) καλησπέρα, καλημέρα... επίσημα πλέον και εγώ μέσα στο club του JiaYu S3 advanced, ή αλλιώς αυτό με τα 3/16GB. (προέρχομαι από Zopo C2 1/4GB). Η παραγγελία έγινε από geekbuying. Δεν το ξεψάχνισα και πολύ, αλλά συνήθως από εκεί κάνω τις αγορές μου και έχω μείνει ικανοποιημένος, χωρίς παρατράγουδα. έχουμε και λέμε (παραγγελία 27/2/2015): 2015-03-04 08:07 The item is pre-advised 2015-03-06 10:38 The item is ready for shipment 13-03-2015 13:46 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 19-03-2015 10:59 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 24-03-2015 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Από εκεί και πέρα και αφού το παρέλαβα, επειδή διάβασα πως αναφορικά με το google Play, υπάρχουν διάφορες "αναποδιές", ούτε καν ανέφερα κάτι στην παραγγελία μου, και έτσι έτρεξα αμέσως τον γνωστό οδηγό Προσθήκη υπηρεσίας Google στο Jiayu S3. Ομολογουμένως, όλα πήγαν μια χαρά, συγχρονισμός επαφών, email, youtube, ημερολόγιο, κλπ. Αλλά πριν το γεμίσω τις εφαρμογές μου κλπ, είπα να παίξω και λίγο παραπάνω. Έτσι ξεκίνησα με τις δοκιμές του NeedRom.com Πρώτο βήμα ήταν να κατεβάσω την TWRP Recovery for Jiayu S3, είναι ένα αρχείο .img και πολύ εύκολα το εγκατέστησα μέσω της Rashr (play store). Να σημειώσω εδώ πως δοκίμασα και το app της JiaYu.es, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Δεν βρήκα αυτά που περίμενα. Εφόσον μπήκε και η recovery, είπα να δοκιμάσω την Pure AOSP V1 TF, αλλά και εκεί δεν ξέρω γιατί μετά το 2ο reboot, μου έβγαζε ένα σφάλμα για το keyguard, και ουσιαστικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παραπέρα, μέχρι να κάνω το reboot, έδειχνε να παίζει μια χαρά. Δεν το σκέφτηκα πολύ οπότε πέρασα την JY-S3 Stock Moded System, έμεινα κάποιες ώρες, έχει και ενσωματωμένο το Χposed και κάποια του PlugIns, πχ GravityBox, έκανα και επαναφορά τις εφαρμογές μου, αλλά σε κάποια φάση δεν ξέρω τί το προκάλεσε, αλλά δεν μπορούσα να ορίσω backgrounds κλπ, ενώ έδειχνε να φορτώνει η φωτογραφία, όλα ήταν γκρι. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι ήδη μία ολόκληρη μέρα με την S3S – (NFC/3GB RAM) 2015-02-13. Η συγκεκριμένη rom δεν ειναι για να περαστεί μέσω recovery και για αυτό ο εκδότης έχει προνοήσει και υπάρχουν για να κατέβουν σε άλλο συμπιεσμένο αρχείο οι drivers & flashtools, για windows. Δεν έχω βρει κάποιο ψεγάδι για την ώρα. Η αλήθεια είναι πως έχω ξανα-αναφερθεί, αλλά τελικά όταν είσαι "πειραχτήρι", καλά τα xposed κλπ, αλλά τελικά καταλήγεις να ασχολείσαι πιο πολύ με αυτά και τις ρυθμίσεις τους, ειδικά αν χρειάζεται να ξαναπεράσεις rom, παρά με το ίδιο το τηλέφωνο ουσιαστικά. Οπότε τώρα κυλάνε όλα οκ. 4G ακόμα δεν έχω δοκιμάσει, πρέπει να ενεργοποιηθεί από την Vodafon. Επίσης βγήκα και λίγο στο μπαλκόνι να δω τί δορυφόρους πιάνει, και τα πήγε αρκετά καλά παρόλο τον άσχημο καιρό και την "στενότητα" του δρόμου μου. Είδα πάντως αμερικάνικους, ρώσικους και κινέζικους. Ένα ακόμα ευτυχές γεγονός είναι πώς σχετικά πρόσφατα, είχαμε και στο Zopo C2, KitKat rom, 4.4.2, οπότε με ένα απλό backup με την βοήθεια του My Backup, όλων των εφαρμογών μου, επανήλθαν μια χαρά. Υ/Γ, στη φωτογραφία φαίνονται και τα Xiaomi Piston 2. Με το δικό μας κινητό, τα πλήκτρα ελέγχου για αυξομείωση της φωνής, δίνουν εντολή για αλλαγή κομματιού μουσικής. Το πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσης, τα πάει μια χαρά. Ο ήχος όντως υπέροχος. Edited March 25, 2015 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 αυτή τη ρομ την είδε κανείς? http://www.needrom.com/download/cooee-rom-v1-tf/ ολοκαινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 αφου εχεις κανει τοσα mod που λες, εισαι δικος μας οποτε δες εδω τι σου εχω!!!! http://www.boardsforphones.com/el/add-google-service-on-jiayu-s3/ :bow: χε χε χε >>> :kill: αν καταλαβα τα Κινεζοελληνικα , κι αν ο σχιστοματης δεν τοχει rooted πρεπει επιτελους να ... μαθω να τα κανω όλα στα smartfonia :X Αν θελεις μπορεις να μου απαριθμισεις (ειδικα με ποια σειρα - μην κανω καμμια μ@@@κια) τα βηματα που πρεπει με το ... ανοιγμα του κουτιου για να ... αρχισω το ψαξιμο- διάβασμα : δηλαδή για παράδειγμα 1. Οδηγός επιβίωσης για Flashing http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 2. 3. . IMEI ? - - - αυτό το χειαζομαι ? . .Root . Προσθήκη Google στο Jiayu S3 . . :bow: Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αν θελεις μπορεις να μου απαριθμισεις (ειδικα με ποια σειρα - μην κανω καμμια μ@@@κια) τα βηματα που πρεπει με το ... ανοιγμα του κουτιου για να ... αρχισω το ψαξιμο- διάβασμα. τζάμπα έγραφα πιο πάνω; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η διαδικασια που περιγραφει το Link που δινεις ειναι γνωστη , γινεται με το Mobileuncletools η με το mtk engineer mode απο το play store, οποτε δεν ειναι κατι νεο, μαλιστα μπορει να υλοποιηθει επαναφορα των imei με αυτον τον τροπο ακομη και αν το κινητο δεν ειναι root, οπως και να εχει σε ευχαριστουμε για την πολυτιμη πληροφορια σου και σε παρακαλουμε να την μοιραζεσαι μαζι μας στο μελλον. Θα μοιράστω οτι δεν γίνεται με το mobileuncle διοτι δεν το υοοστηριζει η συσκευη όπως λέει το error που εμφανιζει, ουτε με το πρόγραμμα της jiayu (jiayu.es είχα κανει backup), δεν γινόταν με κανένα τροπο γνωστό, Τουλαχιστον απο αυτό το forum. Το τηλέφωνο δεν υπακουγε σε ΤΙΠΟΤΑ, ουτε σε recovery ξεκινούσε, απλα άνοιγε κ δεν είχε σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) ναι μου εβγαλε προβλημα στη δευτερη μερα....αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη Κριμα.Και απο ποιο site ειχες κανει την αγορα? edit:Συγνωμη για το offtopic αν χρειαστει ας σβηστει το μηνυμα Edited March 25, 2015 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo40 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει την Pure AOSP V1 TF , έχουν βγεί ενημερώσεις που εκτός των άλλων διορθώνουν και το σφάλμα των επαφών . http://www.needrom.com/download/pure-aosp-v1-tf/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Όσοι καταφέρατε να βάλετε την καινούρια 20150319-073039 (είτε κατέβηκε από ΟΤΑ, είτε με flashtools), έχετε δει καμιά βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας...; (εμένα δεν τη "βλέπει" για ΟΤΑ αναβάθμιση - και δεν παίρνω ακόμα την απόφαση για ξανα-στήσιμο μετά από flashάρισμα... :() @gorillaz_gr: Καλορίζικο φίλε μου, και ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις που μοιράστηκες μαζί μας! Έχει παρατηρήσει άλλος ότι αν ορίσει κανείς από τις ρυθμίσεις τα πλήκτρα έντασης να ανάβουν (και αυτά) την οθόνη (όπως κάνει το power) *δεν* λειτουργούν σωστά και ανάβουν την οθόνη όποτε θέλουν (και στο 90% των περιπτώσεων δεν θέλουν!), ή μόνο σε μένα το κάνει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Όσοι καταφέρατε να βάλετε την καινούρια 20150319-073039 (είτε κατέβηκε από ΟΤΑ, είτε με flashtools), έχετε δει καμιά βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας...; (εμένα δεν τη "βλέπει" για ΟΤΑ αναβάθμιση - και δεν παίρνω ακόμα την απόφαση για ξανα-στήσιμο μετά από flashάρισμα... βγήκε κιόλας 19/03/2015? θα μας τρελάνουν με τις ημερομηνίες τους. Τέλος πάντων. Θα δοκιμάσω λίγο την τύχη μου. Όπως είπα, φοράω μέσω needrom.com , την S3S – (NFC/3GB RAM) 2015-02-13. Και στις ρυθμίσεις όντως έχει τον εξής τίτλο: S3SW 20150213-171816. Αν και μου βγάζει μέσω ΟΤΑ , οτι υπάρχει update, δεν το ολοκληρώνει. Κάποιο σφάλμα βρίσκει κατά την εγκατάσταση και με ενημερώνει πως θα απενεργοποιηθεί το ΟΤΑ update για την συσκευή μου. Κοιτώντας λίγο και το blog του geekbuing εδώ είδα πως έχουν νεότερο firmware και για τις 2 εκδόσεις του S3, Released 20150316, δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου συγκεντρωμένες τις διαφορές των firmware, αλλά θα το περάσω χειροκίνητα μέσω flashtools και θα δοκιμάσω μετά τα google services/play καθώς και επαναφορά των εφαρμογών μου. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το πήρα μόλις στα χέρια μου ...μάλιστα είχε και ζελατίνα δωρεάν και σιλικονάτη θήκη.λοιπόν google play ευτυχώς έχει και έκανα μια ενημέρωση και στο σύστημα 5-2-15. είχα ένα kernel 23-1-15. τώρα το θέμα μου είναι ότι δε μου αναγνωρίζει την 64άρα κάρτα microsd xd μάλιστα μου γράφει blank or unsupported system file ενώ έχω αρχεία μέσα. τώρα τα μεταφέρω στον υπολογιστή τα αρχεία και θα αλλάξω το file system της κάρτας μήπως το δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κοιτώντας λίγο και το blog του geekbuing εδώ είδα πως έχουν νεότερο firmware και για τις 2 εκδόσεις του S3, Released 20150316, δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου συγκεντρωμένες τις διαφορές των firmware, αλλά θα το περάσω χειροκίνητα μέσω flashtools και θα δοκιμάσω μετά τα google services/play καθώς και επαναφορά των εφαρμογών μου. τελικά μάλλον άνθρακας ο θησαυρός. Αν και υποστηρίζουν πως Released 20150316, στο blog@geekbuying, κάνοντας την εγκατάσταση με τα flashtools, ανακάλυψα πως είναι ακριβώς το ίδιο με του needrom.com, την S3S – (NFC/3GB RAM) 2015-02-13. (ίδιος Kernel, ίδια ημερομηνία έκδοσης, δηλαδή 13/02/2015). Οπότε ξαναπέρασα με TWRP την δική μου όπως το είχα στημένο. Για όποιον ενδιαφέρεται πώς παίρνουμε στιγμιότυπο της οθόνης μας, ισχύει το γνωστό power&volume(-) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν ξερω αν το στελνω σε σωστο νημα και συγνωμη αν κανω λαθος, ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε εσεις για τη καμερα; Στοκ αυτο που εχει μεσα; Σε ολα μου τα κινητα ετρεχα το Lenovo super cam με μεγαλη επιτυχια, αλλα στο S3 δεν παιζει καμια του εκδοση, ειτε δεν κανει εγκατασταση ειτε σε καποια εκδοση που επαιξε, οταν επιλεγω φιλτρα κλεινει μονο του. Θελω καποιο και ας ειναι και επι πληρωμης, οπου να βελτιστοποιει την καμερα. Με στοκ παντως οι φωτογραφιες ειναι μετριες. Επιπεδα Inew v3 (ισως χειροτερες). Οχι πως το Inew εβγαζε κακες φωτο, ισα ισα, απλα ελεγα εναμιση ετος αργοτερα και με το επομενο μοντελο αισθητηρα της Sony, περιμενα κατι καλυτερο. Η ιδια απορια και για βιντεο.. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε βεβαια μαμισιο πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Δεν ξερω αν το στελνω σε σωστο νημα και συγνωμη αν κανω λαθος, ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε εσεις για τη καμερα; Στοκ αυτο που εχει μεσα; Σε ολα μου τα κινητα ετρεχα το Lenovo super cam με μεγαλη επιτυχια, αλλα στο S3 δεν παιζει καμια του εκδοση, ειτε δεν κανει εγκατασταση ειτε σε καποια εκδοση που επαιξε, οταν επιλεγω φιλτρα κλεινει μονο του. Θελω καποιο και ας ειναι και επι πληρωμης, οπου να βελτιστοποιει την καμερα. Με στοκ παντως οι φωτογραφιες ειναι μετριες. Επιπεδα Inew v3 (ισως χειροτερες). Οχι πως το Inew εβγαζε κακες φωτο, ισα ισα, απλα ελεγα εναμιση ετος αργοτερα και με το επομενο μοντελο αισθητηρα της Sony, περιμενα κατι καλυτερο. Η ιδια απορια και για βιντεο.. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε βεβαια μαμισιο πως παει. Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το Camera Zoom FX premium http://s9.postimg.org/5jh1fatjv/Camera_ZOOM_20150321174632240.jpg και αν δεν το χω πολυψαξει ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για την ποιοτητα ηχου απο τα headset που με καιει πιο πολυ για να ακουω μουσικη στο γυμναστηριο, χρησιμοποιω το viper4android FX και ως Player το jetaudio plus , το οποιο εχει επιπλεον boost, Μιας και ρυθμίσεις mtk μεσω του Mobileuncle tools δεν μπορω να πειραξω. Σαφως καλυτερος ηχοπς απο το INEW V3. Edited March 26, 2015 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τα προγραμματα που αναφερεις απο οτι βλεπω ειναι οι ολοκληρωμενες εκδοσεις επι πληρωμη. Τι διαφορα εχουν απο τις βασικες που ειναι δωρεαν; Αξιζει το επιπλεον κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά σήμερα παρέλαβα και εγώ και έχω να πω ότι τα σπάει το τηλέφωνο. Στο antutu μου βγάζει 21000 όμως έχω το 3g. Να σας ρωτήσω ή εφαρμογή καιρού που έχει δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου κατεβάζω κάποια άλλη η κάνω κάτι στην ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts