Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδιά. είμαι ανάμεσα στην αγορά m1 note ή jiayu s3...

στη meizu βάζω συν ποιότητα κατασκευής και sto jiayu τα λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς είδα συγκρίσεις των δύο που κυκλοφορούν στο νετ.

Θα ήθελα και τη γνώμη σας εάν είναι δυνατόν.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε στο ίδιο λούκι είμαι.

Θεωρώ καλύτερο κατασκευαστικά το Μ1 ΝΟΤΕ, αλλά επειδή θα πήγαινα για το 32gb, αφού δεν παίρνει κάρτα sd, η διαφορά των 60$, κάνει το S3 αρκετά φτηνότερη επιλογή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

έχεις δίκιο...εάν έπαιρνε sd δε θα το συζητούσα αλλά τα 16gb κάνουν όσα τα 32 του s3 και με κάρτα sd αν θες.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

sto club1941 από 189.99 το ξαναπήγαν 229.99 που με κουπόνι μέχρι αύριο βγαίνει 200.

έχεις δίκιο...εάν έπαιρνε sd δε θα το συζητούσα αλλά τα 16gb κάνουν όσα τα 32 του s3 και με κάρτα sd αν θες.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

sto club1941 από 189.99 το ξαναπήγαν 229.99 που με κουπόνι μέχρι αύριο βγαίνει 200.

To S3 έχει στο Geekbuying 190$.

Χωρίς κουπόνι.

Για τους κατόχους:

Όσοι είχατε θέμα μπαταρίας με αργή φόρτιση ή να μην φτάνει το 100%, λύθηκαν μετά τα updates και την χρήση;

Βλέπετε τίποτα ποσοστά να αλλάζουν ξαφνικά κλπ;

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα,για προστασία οθόνης υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα?

Αν όχι έχετε βρει κάποια συμβατή απο άλλη συσκευή?

Treat me like i treat you..

Καλημέρα! το παρέλαβα σήμερα και με ενεργοποιημένο το superuser από το security, και το jiayu.es και το mobileuncletools μου βγάζουν το κινητό unroot και δεν μπορώ να bootαρω από recovery. Έχει συμβεί σε άλλον; υπάρχει λύση;

edit: πέρασα την ROM3 με Flashtools και το root δούλεψε κανονικά

Edited by ThanKanellop

παιδια καλησπερα πειτε μου για το paypal που χρειαζεται να παω στο σαιτ να τους στειλω φωτο μου ζητανε φωτο απο το paypal αλλα δεν ξερω που πρεπει να τις ανεβασω η τις στειλω στο paypal.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 9-2 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ TRACKING NUMBER ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti

Για τους κατόχους:

Όσοι είχατε θέμα μπαταρίας με αργή φόρτιση ή να μην φτάνει το 100%, λύθηκαν μετά τα updates και την χρήση;

Βλέπετε τίποτα ποσοστά να αλλάζουν ξαφνικά κλπ;

Εμένα δε μου έκανε τίποτα από όλα αυτά. Πρώτη φόρτιση πήγε κατευθείαν στο 100% και από εκεί πέφτει γραμμικά - προφανώς ταχύτερα ή βραδύτερα ανάλογα με το πόσο το... ταλαιπωρώ.

Συνολικά δε φαίνεται να έχει την απόδοση που περίμενα, αλλά είναι και νωρίς ακόμα - θέλει μερικούς κύκλους η μπαταρία για να "ανοίξει", οπότε μπορεί να είμαι και άδικος...

Τα προβλήματα όπου η φόρτιση δε φτάνει ποτέ το 100% ή γενικά κάνει παρόμοια "νούμερα" τα έχω παρατηρήσει (με άλλες συσκευές) όταν τις φόρτιζα σβηστές. Το S3 (και όλες τις φορητές συσκευές μου τα 1-2 τελευταία χρόνια) τα φορτίζω αναμμένα, οπότε και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Μόνο μια επιβράδυνση του ρυθμού φόρτισης όσο πλησιάζει το 100% - που μάλλον είναι αναμενόμενη.

Νομίζω μάλιστα κάποιος έγραψε σε προηγούμενες σελίδες (ή το είδα σε... γειτονικό thread; δε θυμάμαι...) ότι τα κυκλώματα φόρτισης το κάνουν επίτηδες, για να προστατεύουν την μπαταρία.

Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί τελικά είμαι περισσότερο άσχετος από ότι νόμιζα... Έχω βάλει 2 σιμ μέσα στο κινητό. Η μία είναι για τηλέφωνο και η άλλη μόνο για data. Ενώ έχω κλείσει τα δεδομένα (από 2 μεριές που βρήκα μέσα στις ρυθμίσεις) για την κάρτα τηλεφώνου, αυτό συνεχίζει και με χρεώνει δεδομένα στην κάρτα που ΔΕΝ θέλω. Δεν τα παίρνει δηλαδή από την κάρτα που έχω για αυτό το σκοπό. Το φοβόμουνα ότι θα συμβεί γιατί μου έβγαζε edge ενώ τα είχα κλειστό. Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να του κλείσω εντελώς τα δεδομένα για τη μία κάρτα?????

Μήπως είδε κανείς τίποτα σχετικό με αυτό που έγραφα κάποιες μέρες πριν, ότι το antivirus που χρησιμοποιώ στο τηλέφωνο (Dr. Web Light) μου επισήμανε σαν ιό/malware ένα αρχείο μέσα στη ROM;

Υπενθυμίζω ότι βρήκε το threat "Android.SkyMobi.2.origin" μέσα στο SysMarket_offline_noicon.apk, το οποίο βρίσκεται κάτω από το path: /system/priv-app.

H ROM που έχω βάλει είναι η "ROM 3" (S3W 20150205-141543) από το Needrom.

Το συνάντησε κανένας άλλος;

Κοιτάξατε αν το αρχείο αυτό υπάρχει και στα δικά σας τηλέφωνα;

Δοκίμασε κανείς full scan με antivirus (βάζοντας να σκανάρει και τη ROM)...;

Βλέπω τώρα ότι το αναφέρει και ένας τύπος στο 4pda.ru - αλλά δε βγάζω και πολλή άκρη τι λέει, ούτε με το google translate...

30 δευτερα που είδα το βίντεο ο τυπας λέει ότι έχει πρόβλημα στο φόρτωμα ιστοσελιδων κι είναι πολύ ενοχλητικό

Σε άλλα reviews δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί. Το τηλέφωνο που έχει ο τύπος σε αυτό το review είναι απο τα πρώτα όπως λέει πριν κυκλοφωρήσει.

να ρωτήσω ποια η πραγματική διαφορά ανάμεσα στο μοντέλο με τα 3gb και τα 2gb. έχει καμιά ουσία στην απόδοση 1gb παραπάνω ή δεν αξίζουν τα 20 ευρώ παραπάνω για αυτό?

να ρωτήσω ποια η πραγματική διαφορά ανάμεσα στο μοντέλο με τα 3gb και τα 2gb. έχει καμιά ουσία στην απόδοση 1gb παραπάνω ή δεν αξίζουν τα 20 ευρώ παραπάνω για αυτό?

Στην ταχύτητα δεν παίζει ρόλο νομίζω. Μπορούν να επιβεβαιώσουν και άλλοι. Το 3gb έχει και NFC που και πάλι τους περισσότερους δεν μας καίει...

Μήπως είδε κανείς τίποτα σχετικό με αυτό που έγραφα κάποιες μέρες πριν, ότι το antivirus που χρησιμοποιώ στο τηλέφωνο (Dr. Web Light) μου επισήμανε σαν ιό/malware ένα αρχείο μέσα στη ROM;

Υπενθυμίζω ότι βρήκε το threat "Android.SkyMobi.2.origin" μέσα στο SysMarket_offline_noicon.apk, το οποίο βρίσκεται κάτω από το path: /system/priv-app.

Βλέπω τώρα ότι το αναφέρει και ένας τύπος στο 4pda.ru - αλλά δε βγάζω και πολλή άκρη τι λέει, ούτε με το google translate...

Δεν είχα σκοπό να βάλω anti-virus, αλλά μια και το λες, με ποιο να κάνω σκανάρισμα? Εχουμε την ίδια ρομ

Δεν χρειαζεται antivirus τσαμπα χωρο πιανει καλυτερα σβηστο να αναρωτιεσαι τι ειναι αυτο το αρχειο,ποτε δεν εβαλα και ποτε δεν ειχα προβλημα.

Καλημέρα,για προστασία οθόνης υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ Ελλάδα?

Αν όχι έχετε βρει κάποια συμβατή απο άλλη συσκευή?

προστασία οθοόνης? Έχει gorilla τι να την κάνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί τελικά είμαι περισσότερο άσχετος από ότι νόμιζα... Έχω βάλει 2 σιμ μέσα στο κινητό. Η μία είναι για τηλέφωνο και η άλλη μόνο για data. Ενώ έχω κλείσει τα δεδομένα (από 2 μεριές που βρήκα μέσα στις ρυθμίσεις) για την κάρτα τηλεφώνου, αυτό συνεχίζει και με χρεώνει δεδομένα στην κάρτα που ΔΕΝ θέλω. Δεν τα παίρνει δηλαδή από την κάρτα που έχω για αυτό το σκοπό. Το φοβόμουνα ότι θα συμβεί γιατί μου έβγαζε edge ενώ τα είχα κλειστό. Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να του κλείσω εντελώς τα δεδομένα για τη μία κάρτα?????

Αν δεν κάνω λάθος Διαχείριση κάρτας SIM και στην συνδεση δεδομένων επιλέγεις ποια θα έχεις

Apple :rocket:

Και τα προφυλακτικά σπάνε και μετά ψάχνεις για εκκλησία...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δεν κάνω λάθος Διαχείριση κάρτας SIM και στην συνδεση δεδομένων επιλέγεις ποια θα έχεις

Από εκεί το είχα κανει και την πάτησα. Καπου αλλού?

Εσύ τα έχεις ανοιχτά τα δεδομένα?

Edited by hariklis

Δεν χρειαζεται antivirus τσαμπα χωρο πιανει καλυτερα σβηστο να αναρωτιεσαι τι ειναι αυτο το αρχειο,ποτε δεν εβαλα και ποτε δεν ειχα προβλημα.

Το αρχείο ήδη αποτελεί παρελθόν! :D Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά κάτι για το τι μπορεί να κάνει στο Android 4.4, είχα και το warning από το Antivirus... Έφυγε νύχτα!

Δεν είχα σκοπό να βάλω anti-virus, αλλά μια και το λες, με ποιο να κάνω σκανάρισμα? Εχουμε την ίδια ρομ

Εμένα μου το βρήκε το Dr. Web Light - απ' ο,τι διάβασα, και ο Ρώσος με το ίδιο το βρήκε.

Γενικά βάζω το συγκεκριμένο στις συσκευές μου γιατί είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ενώ -λένε ότι- είναι και αποτελεσματικό.

Ένα άλλο που φαίνεται να έχει καλά σχόλια στους ίδιους ακριβώς τομείς είναι το CM Security, αλλά δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα...

Από εκεί το είχα κανει και την πάτησα. Καπου αλλού?

Εσύ τα έχεις ανοιχτά τα δεδομένα?

Έχω μόνο μία κάρτα μέσα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά στη διαχείριση δεδομένων η επιλογή για ενεργοποίηση δεδομένων δικτύου φαίνεται να σου επιτρέπει να διαλέξεις από ποιά κάρτα θα γίνεται η κίνηση (αν και βέβαια εμένα μου δείχνει τη μία που έχω). Λογικά αυτό πρέπει να είναι που θέλεις.

Επιλέγεις από εκεί τη μία κάρτα και καταλήγει να κάνει κίνηση από την άλλη; Αν συμβαίνει, ίσως είναι bug στη ROM...!

Edited by w2o4ts

Παρηγγειλα hands free (xiaomi piston), tempered glass και genuine δερματινη θηκη γιατι μονο με το silicon case δεν το εβλεπα καλα το κινητο... Υπομονη τωρα μεχρι να ερθουν απο merimobiles και to2c...

Έχω μόνο μία κάρτα μέσα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά στη διαχείριση δεδομένων η επιλογή για ενεργοποίηση δεδομένων δικτύου φαίνεται να σου επιτρέπει να διαλέξεις από ποιά κάρτα θα γίνεται η κίνηση (αν και βέβαια εμένα μου δείχνει τη μία που έχω). Λογικά αυτό πρέπει να είναι που θέλεις.

Επιλέγεις από εκεί τη μία κάρτα και καταλήγει να κάνει κίνηση από την άλλη; Αν συμβαίνει, ίσως είναι bug στη ROM...!

Όπως το 'πες! Επιλέγω τη μία αλλά παίρνει δεδομένα από την άλλη.

Για την ακρίβεια, έχω επιλέξει:

1) Διαχείριση κάρτας sim/Σύνδεση δεδομένων και εκεί βάζω την κάρτα που θέλω

2) Ασύρματο και δίκτυα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνία/Υπηρεσία 4g/3G και εκεί επιλέγω πάλι την κάρτα που είναι για τα δεδομένα

Στο 2) μου βγάζει ένα περίεργο προειδοποιητικό μήνυμα και φοβάμαι μην έχει σχέση. Πως παίρνουμε screenshot?

το παρήγγειλα από gearbest με google play installed στα 174.99 δολλάρια και έμεινα στη μετατροπή από paypal 165 ευρώ... που περίμενα 155... τεσπα...

ατύχησα όμως, λένε ships in 3-5 days και στο live chat μου παν ήδη ότι τους τελείωσε και θα ξαναπαραλάβουν σε μια βδομάδα. περίμενε δηλαδή.

το παρήγγειλα από gearbest με google play installed στα 174.99 δολλάρια και έμεινα στη μετατροπή από paypal 165 ευρώ... που περίμενα 155... τεσπα...

ατύχησα όμως, λένε ships in 3-5 days και στο live chat μου παν ήδη ότι τους τελείωσε και θα ξαναπαραλάβουν σε μια βδομάδα. περίμενε δηλαδή.

Θαραλέο σε βλέπω.

Για αυτό δεν το αγοράζω εγώ από εκεί. Χωρίς απόθεμα, ποιος ξέρει πότε θα το στείλουν. Σε συνδυασμό με το Πάσχα, σε βλέπω να το παίρνεις μετά τις 14/4.

Amazon Fire stick 4k max

βασικά νόμιζα ήταν on stock όταν σου λέει ships in 3-5 days φαντάστηκα ότι εννοούν την εσωτερική τους διαδικασία μέχρι να τυλιχτεί κτλπ...

τεσπα πάντως εντάξει με τράβηξε περισσότερο ότι δέχετε επέκταση sd σε σχέση με το meizu m1 που το θεωρώ όμως ανώτερο πέραν αυτού.

επίσης έχω χειριστεί καλά ένα jiayu g4s και είμαι ευχαριστημένος με το πως στήνει η εταιρεία το λογισμικό android και τις λειτουργίες.

εν αναμονή λοιπόν.