THANKIN Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 μήπως πρέπει να είμαι σε ανοιχτό χώρο για να ξεκλειδώσει? γιατί είμαι στο σπίτι τώρα Ε ναι ρε συ εισαι στο σπίτι το ανοίγεις για πρωτη φορα και απορεις γιατι δεν κουμπώνει! Βγες τουλαχιστον στο μπαλκόνι άνοιξε wifi ή data την πρωτη φορα και περίμενε κανά λεπτο για πρωτη φορα. Μετα θα κουμπώνει με τα παντα κλειστά σε 20 δευτερα Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ε ναι ρε συ εισαι στο σπίτι το ανοίγεις για πρωτη φορα και απορεις γιατι δεν κουμπώνει! χααχχαχαχα οκ! Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 χααχχαχαχα οκ! Κάνε μια δοκιμή σε βεράντα και πες μας. Βάλε δεδομένα ανοιχτά ώστε να σε εντοπίσει πιο γρήγορα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Κάνε μια δοκιμή σε βεράντα και πες μας. Βάλε δεδομένα ανοιχτά ώστε να σε εντοπίσει πιο γρήγορα. βγήκα αλλα μένω ισόγειο και γύρω μου ειναι πολυκατοικίες. το μόνο που κατάφερε να γράψει είναι In views 9 και ανεβοκαέβαιναν 3 μπάρες. θα το δοκιμάσω στο κέντρο και θα δώ. Edited February 28, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Όσοι έχετε πρόβλημα με το συγχρονισμό μπορείτε να δοκιμάσετε εγκατάσταση το Google installer από εδώ http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html Έχει μέσα διάφορες υπηρεσίες του Google play και τις επαφές του play. Έχει μέσα μια εφαρμογή που σχετίζεται με το συχγρονισμό που λογικά εκεί είναι το πρόβλημα. Αν δεν κάνει τίποτα στην αρχή δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη με φτιάξατε παιδια!δουλευουν οι επαφες,σας ευχαριστωωω! ήταν η τελευταια πινελια σε ένα ομορφο και αποδοτικο ως τωρα κινητο. ουσιαστικά ένα ρετουσαρισμένο jiayu s1 είναι το s3, έχει δώσει προσοχή η jiayu στα s και φαίνεται.. Edited February 28, 2015 by athanaso77 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) κατεβαζω apk μεσα στο κινητο και δεν το αναγνωριζει σαν apk.. καλα παμε.. (καλα το μετονομασα δουλεψε,απλα γελαω με τα κουλα) για να δουμε Έχεις ενεργοποιήσει το root και τις άγνωστες πηγές? Προσοχή πάρτε backup πριν κάνετε οτιδήποτε ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να επαναφέρετε το τηλέφωνο Edited February 28, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Προσοχή πάρτε backup πριν κάνετε οτιδήποτε ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να επαναφέρετε το τηλέφωνο Πώς ακριβώς γίνεται το backup και η επαναφορά του; Εννοείς nandroid; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) με φτιάξατε παιδια!δουλευουν οι επαφες,σας ευχαριστωωω! ήταν η τελευταια πινελια σε ένα ομορφο και αποδοτικο ως τωρα κινητο. ουσιαστικά ένα ρετουσαρισμένο jiayu s1 είναι το s3, έχει δώσει προσοχή η jiayu στα s και φαίνεται.. Eγώ τι κάνω λάθος ρε παιδιά; γιατί δεν δουλεύει; Edited February 28, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proteinshake Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπέρα είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω το κινητό! Μια ερώτηση ξέρει κανείς αν θα βγουν δερμάτινες θήκες και tempered glass, μάλλον από vickmall θα το πάρω! (πρώτη φορά από Κίνα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkonto Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Για θήκη http://www.ebay.com/itm/201280532212?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ρε παιδιά Singapore ή Netherlands post απο vickmall ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πώς ακριβώς γίνεται το backup και η επαναφορά του; Εννοείς nandroid; Ναι ..... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkias1990 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 γεια σας παιδια..εχω το τηλ και μου ηρθε με το google play αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο gmail και να ανοιξει το google play...εκανα αυτα που ελεγαν τα παιδια πιο πανω για το πακετο με τα διαφορα προγραμματα αλλα και παλι δεν εφτιαξε...μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ρε παιδιά Singapore ή Netherlands post απο vickmall ??? Μακριά από NL Post... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Μακριά από NL Post... Είμαστε εκτός θέματος αλλά... ο λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkias1990 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Όποιος έχει θέμα με τα Google play, ή τα Gmail, περνάει φλασαριστή αυτήν την ROM: http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/02/S3W-20150123-225823.zip και δουλεύουν όλα ΟΚ... με την ρομ αυτη το 4g σου δουλευει? με TWRP Recovery μπαινει και αυτη η ρομ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keen Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παράθεση από Stavros_P Μακριά από NL Post... Είμαστε εκτός θέματος αλλά... ο λόγος; +1 Γιατι? ?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Είμαστε εκτός θέματος αλλά... ο λόγος; Είμαστε όντως έχεις δίκιο. Αλλά μιας και ρωτάς, το αντίστοιχο θέμα για αγορές από Κίνα είναι γεμάτο από παράπονα για την NL Post πρώτον και δεύτερον πρόσφατη προσωπική εμπειρία που το δέμα μου (αγορά από Vickmall) δεν έφτασε ποτέ γιατί εστάλη από δικό τους λάθος στην Αγγλία και μετά χάθηκαν τα ίχνη του... Αυτά σαν προσωπική άποψη και sorry για το offtopic. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Είμαστε όντως έχεις δίκιο. Αλλά μιας και ρωτάς, το αντίστοιχο θέμα για αγορές από Κίνα είναι γεμάτο από παράπονα για την NL Post πρώτον και δεύτερον πρόσφατη προσωπική εμπειρία που το δέμα μου (αγορά από Vickmall) δεν έφτασε ποτέ γιατί εστάλη από δικό τους λάθος στην Αγγλία και μετά χάθηκαν τα ίχνη του... Αυτά σαν προσωπική άποψη και sorry για το offtopic. Μπορούν να βρεθούν άλλοι 100 (ανάμεσά τους και εγώ μετά από πολλές αγορές) που θα πουν ότι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το NL Post, συνεπώς δεν βρίσκω λόγο για τέτοια συζήτηση στο παρόν θέμα. Συνεχίζουμε στα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 αυτή τη στιγμή σε αυτή τη τιμή είναι το καλύτερο αλλά επειδή είχα κινητό με ανάλογη οθόνη με πλαστικό γυρω γύρω και όχι αλουμίνιο όπως βλέπω πχ από τη meizu και μου σπασε η οθόνη στη κακή στιγμή ( είναι μη σου τύχει θα μου πείτε _ είμαι επιφυλακτικός), προτιμώ πχ to meizu mx4 ή mx1 note σε αυτά τα λεφτά λόγω κατασκευής αλλά με χαλάει η...samsung camera έναντι της κορυφής sony.. είδα fotos και videos και μέρα με τη νύχτα. ελπίζω ότι θα βγει κάτι σαν το jiayu s3 με αλουμίνιο γυρω γύρω όπως πχ to jiayu g4s που καμμία σχέση δεν έχει με τα πλαστικά αυτού του μοντέλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 αυτή τη στιγμή σε αυτή τη τιμή είναι το καλύτερο αλλά επειδή είχα κινητό με ανάλογη οθόνη με πλαστικό γυρω γύρω και όχι αλουμίνιο όπως βλέπω πχ από τη meizu και μου σπασε η οθόνη στη κακή στιγμή ( είναι μη σου τύχει θα μου πείτε _ είμαι επιφυλακτικός), προτιμώ πχ to meizu mx4 ή mx1 note σε αυτά τα λεφτά λόγω κατασκευής αλλά με χαλάει η...samsung camera έναντι της κορυφής sony.. είδα fotos και videos και μέρα με τη νύχτα. ελπίζω ότι θα βγει κάτι σαν το jiayu s3 με αλουμίνιο γυρω γύρω όπως πχ to jiayu g4s που καμμία σχέση δεν έχει με τα πλαστικά αυτού του μοντέλου. Καλα φίλε αμα σου πέσει το κινητο και ειναι να σπάσει η οθονη δεν θα το σώσει το οποιο πλαίσιο αλουμινίου! Μια χαρα θα σπάσει είτε ειναι πλαστικό είτε οχι. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω το κινητό! Μια ερώτηση ξέρει κανείς αν θα βγουν δερμάτινες θήκες και tempered glass, μάλλον από vickmall θα το πάρω! (πρώτη φορά από Κίνα)! Για δερματινη θηκη δεν ξερω, εγω πηρα μια για την ζωνη για 5,5 inch οθονη, αλλα tempered glass εχει το vickmall το εχω παραγγειλει μαζι με το τηλεφωνο http://www.vickmall.com/original-tempered-glass-for-jiayu-s3-smartphone.html Παρεμπιπτοντως η θηκη ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα το τηλ. ειναι ακομα στο δρομο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω το κινητό! Μια ερώτηση ξέρει κανείς αν θα βγουν δερμάτινες θήκες και tempered glass, μάλλον από vickmall θα το πάρω! (πρώτη φορά από Κίνα)! Για tempered glass κ ά τ ι πήρε το μάτι μου κάπου ήδη, αλλά δυστυχώς δε συγκράτησα πού... Για θήκες, για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι πιο 'γενικό', μέσα στο οποίο απλώς να μπαίνει το τηλέφωνο για προστασία (όπως η θήκη ζώνης του johnsot-1 παραπάνω), και όχι κάτι που θέλετε να εφαρμόζει ακριβώς στο τηλέφωνο (π.χ. σε μικρόφωνο, ακουστικό, πλήκτρα κλπ), έχετε υπ' όψιν ότι αν αναζητήσετε θήκες ειδικά για Jiayu S3 θα βρείτε σχετικά λίγες, καθώς το τηλέφωνο είναι άκομα νέο, ενώ -για τον ίδιο λόγο- πιθανότατα θα είναι και... ανήθικα ακριβές. Στο τηλέφωνό μας κάνουν (ξαναλέω μόνο από γενικότερες διαστάσεις, όχι για κάτι που πρέπει να εφαρμόσει ακριβώς!) οι θήκες από το iPhone 6 Plus, καθώς και από τα (διάφορα μοντέλα) Samsung Galaxy Note, οι οποίες -λόγω διάδοσης- έχουν πέσει στα... σωστά 'κινέζικα' επίπεδα :p Εγώ ας πούμε του είχα πάρει (έφτασε πολύ πριν το τηλέφωνο...) αυτήν εδώ την... πανάκριβη: http://www.ebay.com/itm/1x-For-iphone-4-5-6-4-7-Plus-5-5-S3-Mini-i8190-Leather-Pouch-Pocket-Case-Cover-/361169543494 (επιλέγοντας iPhone 6 Plus), η οποία (μόλις 'άνοιξε' και λίγο) του ήρθε γάντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλημερα. Update απο το GPS, χρηση για πρωτη φορα... Χωρις δεδομενα, WiFi η καποιο fix μεσα σε περιπου 1 λεπτο ειδε 10 δορυφορους και κλειδωσε στους 6. Μετα απο περιπου μισο λεπτο εβλεπε 13 και ειχε λοκαρει τους 9. Εργαλειουμπα !!!!!! Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Tempered glass και δερματινη θηκη βρηκα στο 1949deal και τα τσιμπισα στα 13 ευρω με την ισοτιμια του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts