Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και αυτή είναι μια καλή ερώτηση.....

έχουμε κάποιον λόγο που προτιμάμε το S3 από το Meizu m1 note ?

έχει κανείς να παραθέσει τα υπέρ και τα κατά του καθενός?

Υποδοχή για SD card

Έκδοση με 3GB RAM

Αφαιρούμενη μπαταρία

Χαμηλότερη τιμή

Επίσης διαβάζω ότι στο Meizu, μένεις με Flyme, οπότε αν θες άλλη ROM, πρόσθεσε και αυτό

Αντίστοιχα υπάρχουν και αρνητικά

ƒ

• Administrators
και αυτή είναι μια καλή ερώτηση.....

έχουμε κάποιον λόγο που προτιμάμε το S3 από το Meizu m1 note ?

έχει κανείς να παραθέσει τα υπέρ και τα κατά του καθενός?

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα αν θέλεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου.

Modpic.gif

Χαλάρωσε, μπορεί τα θέματα να υπήρχαν και να φτιάχτηκαν με ota updates. Δεν πηρες κανενα? Εγω σου λεω το ειδα πως έτρωγε πολύ στο stand by ΜΕ ΤΗ ΡΟΜ που το εβλεπα πριν καν flasharw τη ποιο καινούρια που βγήκε λίγες μέρες μετα. Κατα πασα πιθανοτητα εκει εγιναν τα fix. Μαζι σου! ΤΩΡΑ δεν εχει θεμα. Αυτο δε σημαινει πως δεν ειχε. Οπως εγραψα κατι παρομοιο στο νημα του μχ4προ , το Hw Ειναι για εκει, 5-6 ωρες, το sw δεν ΗΤΑΝ. Στο προ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ μεσα σε ενα update πηγε απο τις 3-4 ωρες στις 6+... ;) Μη γίνεσαι επιθετικός για τις αποψεις των άλλων γιατι μπορει να εχουν ολοι δικιο. Και οι με και οι δε.

Εdit: ΧΑΛΑΡΩΣΕ και απόλαυσε τη κινητήρα σου!!! Πολυ ωραίο και σε κανα μηνα-40 μερες θα το εχω διπλα διπλα με το meizu m1 note ίδιων χαρακτηριστικων στο περίπου και σας υπόσχομαι ενα VS με φωτογραφίες και στατς, πιστεύω πως ειναι στα ιδια κατα 99% βεβαια.

Οταν σχολιαζα για τα της μπαταριας δεν ειχα στο μυαλο μου εσενα. Εσυ το ειχες στα χερια και ελεγες αυτα που εβλεπες και καλα εκανες. Προφανως τα οποια θεματα βελτιωθηκαν με το update που πηραμε οταν ανοιξαμε το κινητο και πιθανον να βελτιωθει η κατασταση περαιτερω και σε επομενα updates.

Τα βαζω με αυτους που χωρις να εχουν το κινητο στα χερια τους μπαινουν και εκφερουν "εμπεριστατομενη" αποψη για το ποσα mA ειναι η μπαταρια και ποσο κραταει και ποσο κοροιδα πιαστηκαν αυτοι που το πηραν!!! Οι χρηστες τον διαψευδουν και αυτος επιμένει!!! Ευτυχως μαλλον την εκανε απο το νημα και ηρεμησαν τα πραγματα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποδοχή για SD card

Έκδοση με 3GB RAM

Αφαιρούμενη μπαταρία

Χαμηλότερη τιμή

Επίσης διαβάζω ότι στο Meizu, μένεις με Flyme, οπότε αν θες άλλη ROM, πρόσθεσε και αυτό

Αντίστοιχα υπάρχουν και αρνητικά

επισης το m1 οταν κυκλοφροσε το s3 αυτο δεν κυκλοφορουσε και απο οτι διαβαζω για την ωρα δεν υπαρχει international εκδοση αλλα μονο κινεζικη.

Με τις φορτίσεις, δεν αλλάζει συμπεριφορά η μπαταρία. Αλλάζουν τα batterystats, γιατί το android τα προσαρμόζει βλέποντας την πορεία της λειτουργίας του κινητού. Εκεί που πριν είχε 14% ένδειξη αντιστοιχισμένη στα 3.55V, τώρα το αντιστοίχισε στα 3.7V και πλέον δεν κλείνει στα 5 λεπτά. Αλγόριθμος αντιστοίχισης των V της μπαταρίας, σε σχέση με το ποσοστό είναι τα batterystats και όσο πιό καλά ρυθμισμένος είναι, τόσο πιό ομαλή είναι η μετάβαση του ποσοστού 100-0%, από τα 4.3V στα 3.5V που το κινητό κλείνει.

καλημέρα....

πάντως εγώ τελικά κατέληξα εδώ, και όχι στο ZTE Blade S6.

για την ώρα με βλέπω για παραγγελία από το geekbuying έχει και δωράκι σιλικονοθήκη :rolleyes:

ή από aliexpress πού δίνει μόνο με 13€ αποστολή με DHL , απλά δεν θυμάμαι σε τί κατάσταση είμαστε πλέον με τα τελωνεία μέσω courier.

έτσι και αλλιώς ακόμα έχουν πρωτοχρονιά εκεί κάτω και δεν κινείται τίποτα

(παρακαλώ μην αρχίσει καμιά αντιπαράθεση για τα ιντερνετομάγαζα, ο καθένας έχει τις εμπειρίες του)

Οταν σχολιαζα για τα της μπαταριας δεν ειχα στο μυαλο μου εσενα. Εσυ το ειχες στα χερια και ελεγες αυτα που εβλεπες και καλα εκανες. Προφανως τα οποια θεματα βελτιωθηκαν με το update που πηραμε οταν ανοιξαμε το κινητο και πιθανον να βελτιωθει η κατασταση περαιτερω και σε επομενα updates.

Τα βαζω με αυτους που χωρις να εχουν το κινητο στα χερια τους μπαινουν και εκφερουν "εμπεριστατομενη" αποψη για το ποσα mA ειναι η μπαταρια και ποσο κραταει και ποσο κοροιδα πιαστηκαν αυτοι που το πηραν!!! Οι χρηστες τον διαψευδουν και αυτος επιμένει!!! Ευτυχως μαλλον την εκανε απο το νημα και ηρεμησαν τα πραγματα!

Καλό είναι να μιλάς για τον εαυτό σου και να μην αλλάζεις τις φράσεις των άλλων. Δεν σε τιμάει ως άτομο τέτοια συμπεριφορά, εκτός αν είσαι κανένας πιτσιρικάς 15 χρονών και για αυτό δεν δέχεσαι τα επιχειρήματα των άλλων, όταν σου αποδεικνύουν ότι έχεις άδικο.

Εξάλλου σε κανένα σχόλιο δεν ανέφερε κάποιος ότι τα παιδιά που αγόρασαν την συσκευή είναι κορόιδα και μόνος στόχος είναι να ξέρουν όσοι σκέφτονται να αγοράσουν αυτή την συσκευή, ότι η μπαταρία ΔΕΝ ανταποκρίνεται στα 3.000mah που αναφέρει.

Υπάρχουν επιχειρήματα και σχόλια χρηστών που αποδεικνύουν ότι σε βαριά χρήση δεν πιάνει τις ώρες η οθόνη που θα έπρεπε κανονικά να πιάνει.

Εσύ ανέβασες έναν screenshot με 5 ώρες Screen on time, χωρίς κάρτα SIM μέσα. Ισχύει; Τότε δεν μετράει δυστυχώς αυτό σαν απόδειξη ότι η μπαταρία κρατάει αρκετή ώρα, γιατί πάντα οι μετρήσεις που γίνονται ως συγκριτικό για ώρες οθόνης είναι με κάρτα SIM. Επίσης, έτσι και αλλιώς οι 5 ώρες είναι λίγες. Άλλα κινητά, με 2.100mah μπαταρία βγάζουν 5 ώρες επίσης.

Προφανώς είσαι νέος στο Android και δεν τα γνωρίζεις όλα αυτά, αλλά δεν χρειάζεται να προσβάλλεις και να κατηγορείς επειδή δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα. Κουβέντα κάνουμε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλό είναι να μιλάς για τον εαυτό σου και να μην αλλάζεις τις φράσεις των άλλων. Δεν σε τιμάει ως άτομο τέτοια συμπεριφορά, εκτός αν είσαι κανένας πιτσιρικάς 15 χρονών και για αυτό δεν δέχεσαι τα επιχειρήματα των άλλων, όταν σου αποδεικνύουν ότι έχεις άδικο.

Εξάλλου σε κανένα σχόλιο δεν ανέφερε κάποιος ότι τα παιδιά που αγόρασαν την συσκευή είναι κορόιδα και μόνος στόχος είναι να ξέρουν όσοι σκέφτονται να αγοράσουν αυτή την συσκευή, ότι η μπαταρία ΔΕΝ ανταποκρίνεται στα 3.000mah που αναφέρει.

Υπάρχουν επιχειρήματα και σχόλια χρηστών που αποδεικνύουν ότι σε βαριά χρήση δεν πιάνει τις ώρες η οθόνη που θα έπρεπε κανονικά να πιάνει.

Εσύ ανέβασες έναν screenshot με 5 ώρες Screen on time, χωρίς κάρτα SIM μέσα. Ισχύει; Τότε δεν μετράει δυστυχώς αυτό σαν απόδειξη ότι η μπαταρία κρατάει αρκετή ώρα, γιατί πάντα οι μετρήσεις που γίνονται ως συγκριτικό για ώρες οθόνης είναι με κάρτα SIM. Επίσης, έτσι και αλλιώς οι 5 ώρες είναι λίγες. Άλλα κινητά, με 2.100mah μπαταρία βγάζουν 5 ώρες επίσης.

Προφανώς είσαι νέος στο Android και δεν τα γνωρίζεις όλα αυτά, αλλά δεν χρειάζεται να προσβάλλεις και να κατηγορείς επειδή δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα. Κουβέντα κάνουμε.

Φιλε εισαι μεσα στην ανακρίβεια!

Λες οτι δεν ανταποκρινεται η μπαταρια στα 3000mA .Πως το τεκμιριώνεις? Που ειναι τα επιχειρηματα των αλλων χρηστων με την βαρια χρηση? στον φανταστικο σου κοσμο?

Εγραψες προχθες ενα κινητο με αυτή την μπαταρια πρεπει να βγάζει οπωσδηποτε 4-4.5 ωρές οθονη, σου δειχνω screenshot με 12% εναπομένουσα μπαταρια και +5 h οθονη (οταν εκλεισε είχε φτασει 5 ωρες και 45 λεπτα!) και τωρα λες οτι προφανώς δεν έχεις βαλει καρτα σιμ!!! ενω στα screenshot φαινεται ξεκαθαρα το σημα της σιμ!! και ενω επιπλεον εχω γραψει σε αλλο μηνυμα οτι το κινητο εχει αψογη ανοικτη ακροαση!!! και αυτη χωρις σιμ εγινε?

Το επομενο που θα πεις είναι οτι τα screenshot ειναι απο άλλο τηλεφωνο και θα πρεπει να σου προσκομιστει το κινητο για να το πιστεψεις μονος σου!!!

Τρυκυμια εν κρανιω....σταματα να γραφεις γιατι εκτιθεσαι περισσοτερο...αν παλι επιμενεις συνεχισε....έχει πλακα....

Edited by THANKIN

παιδια δυο ερωτησεις.. τραβαει βιντεο 4κ?εχει την δυνατοτητα αυτη??.....και κατι αλλο ξερουμε τι αισθητηρα καμερας εχει το jiayu s3??...το ρωταω γιατι ειμαι σε αναμονη να παρω η το jiayu s3 η το zte nubia z7 max που ξερω οτι τραβαει 4κ.....απλα ειναι βλεπεις η διαφορα τιμης μεταξυ τους..ετσι και αλλιως τα χαρακτιριστηκα και των δυο τα ξερω.....και η αληθεια ειναι μονο οτι το zte nubia z7 η μπαταρια του τα παει καλα απο οτι ξερω,,για αυτο και εχω εναν ενδιασμο ως προς την μπαταρια του jiayu s3. Edited by olympiakos

Συμφωνώ με το φίλο THANKIN. Κάποιοι έχουν πέσει πολύ έξω στις προβλέψεις τους και έχουν αρχίσει το τρολαρισμα.

Περαστικά...

Edited by minotavros
No root->No problem

παιδια δυο ερωτησεις.. τραβαει βιντεο 4κ?εχει την δυνατοτητα αυτη??.....και κατι αλλο ξερουμε τι αισθητηρα καμερας εχει το jiayu s3??...το ρωταω γιατι ειμαι σε αναμονη να παρω η το jiayu s3 η το zte nubia z7 max που ξερω οτι τραβαει 4κ.....απλα ειναι βλεπεις η διαφορα τιμης μεταξυ τους..ετσι και αλλιως τα χαρακτιριστηκα και των δυο τα ξερω.....και η αληθεια ειναι μονο οτι το zte nubia z7 η μπαταρια του τα παει καλα απο οτι ξερω,,για αυτο και εχω εναν ενδιασμο ως προς την μπαταρια του jiayu s3.

δεν τραβαει, και σενσορα εχει Sony IMX214 Exmor RS CMOS f/ 2.0

εσενα thakin ποια ειναι η γνωμη σου για αυτα τα δυο τηλεφωνα??ετσι απο περιεργια ρωταω μια γνωμη...η διαφορα τιμης ειναι γνωστη οκ...εσυ τι λες ασχετα οτι εχεις ηδη το jiayu

εσενα thakin ποια ειναι η γνωμη σου για αυτα τα δυο τηλεφωνα??ετσι απο περιεργια ρωταω μια γνωμη...η διαφορα τιμης ειναι γνωστη οκ...εσυ τι λες ασχετα οτι εχεις ηδη το jiayu

η διαφορα τιμης ειναι κομβικη. Σχεδον διπλασια τιμη το zte.

zte-s3

Σε επιδοσεις Χ2

Σε καμερα Χ

Σε μπαταρια 1 (αλλα του zte δεν βγαινει)

Σε design 1Χ

Σε connectivity 2

Το s3 ειναι ασυγκριτα πιο vfm. Αν δεν σε απασχολει η τιμη παίρνεις το zte.

:offtopic:

Edited by THANKIN

τι εννοεις του zte δεν του βγαινει??εννοεις οτι η μπαταρια δεν βγαινει,,,,το ξερω αυτο αν εννοεις..καλα κοιταξε νε δεις εγω μιλαω για το s3 με 3 γιγα ραμ οτι η διαφορα τιμης ειναι περιπου με του zte στα 70 με 80 ευρω...ετσι και αλλιως οι διαστασεις και των 2 ειναι ιδιες παιζουνε στο μισο εκατοστο διαφορα μεταξυ τους,,εκτος απο το βαρος που ειναι πιο βαρυ το zte.....και σαν μαρκα προσωπικη μου γνωμη οτι η zte ειναι πιο επωνυμη....Δεν θελω να βγω off topic απλα εκανα μια παρατηρηση...:) Edited by olympiakos

τι εννοεις του zte δεν του βγαινει??εννοεις οτι η μπαταρια δεν βγαινει,,,,το ξερω αυτο αν εννοεις..καλα κοιταξε νε δεις εγω μιλαω για το s3 με 3 γιγα ραμ οτι η διαφορα τιμης ειναι περιπου με του zte στα 70 με 80 ευρω...ετσι και αλλιως οι διαστασεις και των 2 ειναι ιδιες παιζουνε στο μισο εκατοστο διαφορα μεταξυ τους,,εκτος απο το βαρος που ειναι πιο βαρυ το zte.....και σαν μαρκα προσωπικη μου γνωμη οτι η zte ειναι πιο επωνυμη....Δεν θελω να βγω off topic απλα εκανα μια παρατηρηση...:)

zte-s3 3gb

Σε επιδοσεις 2

Σε καμερα Χ

Σε μπαταρια 1 (αλλα του zte δεν βγαινει)

Σε design 1Χ

Σε connectivity 2

Εδω νομιζω η ζυγαρια γερνει ελαφρως υπερ του s3 και αν υπολογισεις και τα 80 ευρω γερνει περισσότερο. Εννοείται το zte εχει βαρυτερο ονομα. Διαλέγεις.

Γνωμη μου οι διαφορες ειναι μικρες. Το s3 2gb ειναι αστραπη , δεν ξερω ποση διαφορα στις επιδοσεις θα δεις με το 3gb. Παρε το 2gb και γλιτωνεις 120 ευρω σε σχεση με το zte.

Edited by THANKIN

δηλαδη thankin το μονο που δεν ξερουμε αυτη την στιγμη ειναι που θα βρει κανεις το 3 giga ram να πουλιεται τωρα αμεσα και οχι preorder....Εκτος απο εκεινο το παιδι που ειπε απο το geekbyuing οτι το περιμενει να του ερθει αν και μου κανει εντυπωση πως γινεται χωρις να εχει κυκλοφορισει το 3 ραμ...δεν ξερουμε αλλου.. Edited by olympiakos

αν και το jiayu s3 θα επαιρνα λογω χρηματων και αυτων που προσφερει σε αυτα τα χρηματα, δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με το nubia z7 max

δηλαδη thankin το μονο που δεν ξερουμε αυτη την στιγμη ειναι που θα βρει κανεις το 3 giga ram να πουλιεται τωρα αμεσα και οχι preorder....Εκτος απο εκεινο το παιδι που ειπε απο το geekbyuing οτι το περιμενει να του ερθει αν και μου κανει εντυπωση πως γινεται χωρις να εχει κυκλοφορισει το 3 ραμ...δεν ξερουμε αλλου..

Οπως προανεφερα και υπερθεματισε ο Thankin ειναι σε στοκ απο του αγιου βαλεντινου ( :love: )

Η αποστολη ειναι καθοδον....αγοραστηκε 181Ε ..θα υπαρξει εκτεταμενο review..

ΥΓ με το συστηματακι του Thankin στο προπο επιασα 13ρι :p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

junglist κουρασες.

Α ρε Junglist Movement...περιμενε λιγες μερες να ξεζουμισω το 3gb και θα πεσουν οι μασκες...της Jiayu...

Εκει στη Μαλτα κανενα Ragga Jungle Party δεν παιζει?Γι'αυτο μου εισαι δυστροπος?:p:p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης το m1 οταν κυκλοφροσε το s3 αυτο δεν κυκλοφορουσε και απο οτι διαβαζω για την ωρα δεν υπαρχει international εκδοση αλλα μονο κινεζικη.

Φίλε να ρωτησω κατι. Σε εμένα θα το στείλει ένας φίλος που μενει στην Κίνα αρα φανταζομναι είναι η κινεζική εκδοση. Τι διαφορά έχει; επειδή θα ρωτησετε σας λέω οτι το αγόρασαν 140 ευρω.