Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε January 27, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2015 http://www.mlais.com/upload/image/2014-12-15/14186610892865.jpg Basic Information Model Mlais M9 Band GSM 850/900/1800/1900 MHz WCDMA 850/2100 MHz Sim Card Dual sims dual standby, Double Micro SIM Style Bar Color White, Black System OS Android 4.4 (Can be updated to Android 5.0 later ) CPU MTK6592 Qcta-core 1.4GHz ROM 8GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type QHD 960*540 IPS OGS Full lamination technology Resolution 960*540 pixels Support Format Picture format JPEG, GIF, BMP, PNG Video format RMVB,MP4 Music format MP3,ACC,AMR,OGG,M4A,MID,WMA,FLAC,APE,AAC,WAV E-book Format TXT MS Office format Word, Excel, PPT Card Extend Support SD/TF Card up to 64GB Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI Network 3G,EDGE,GPRS,EGSM ,WAP, WI-FI Camera Rear Camera 8.0MP AF with True Flash LED Camera F1.8 Front Camera 2.0MP + 88° Wild-angle Front-facing Camera General Language English, Spanish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Italian, German, Dutch, French, Polish, Romanian, Turkish, Russian, Arabic, Indonesian, Malay, Thai, Vietnamese, Hindi, Hebrew, Simplified Chinese, Traditional Chinese. (It has updated 48 languages) WIFI Yes, 802.11b/g Data Interface Mini USB 5pin Bluetooth Support 4.0 GPS GPS, A-GPS OTG Support G-Sensor Support P-sensor Support Light Sensor Support Gesture sensing Support Batteries & IO Capacity 2800mAh Charger Input :100-240V, Output: 5V-2000mA quick charge Earphone 3.5mm SIZE 146x71x7.5MM Package Includs 1 x Mlais M9 Smartphone 1 x 2800mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual 1 x Box Επίσημη σελίδα Youtube review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Λόγω προβλήματος, το προηγούμενο θέμα για τη συγκεκριμένη συσκευή χάθηκε. Sorry for any incovenience caused. Παραθέτω και τις προσφορές που είχαν ανεβάσει τα μέλη: Gearbest με κουπόνι GBEUL στα $86,99. 88,99 στο cool coupon MM9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Τουμπανο το μηχανημα...και απο τιμη αν και ειναι χαλια η ισοτιμια τα σπαει...ειμαι ετοιμος να την ριξω αλλα εχω παρει φοβο με το gearbest και μαλλον θα προτιμισω το σιγουρο για μενα geekbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εγώ πάντως την έριξα χθες για ένα φίλο από το Gearbest πρωτίστως για την τιμή αλλά και γιατί ένα S200 που έφυγε στις 10/01, ήρθε στα χέρια μου στις 23/01 (με NL). Ά ρε Αθανάσιε μούφαγες το topic. Μάλλον είσαι χορτοφάγος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δεν αντεξα τελικα..την εριξα κι εγω...αντε να δουμε αν και τωρα τελευταια οτι κινεζικο αποδειχθηκε χρυσαφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Υπάρχει και το geekbuying στα 94.99 με κάρτα 8GB ως δώρο, σαν τηλέφωνο εχει ωραία σχεδίαση και χαρακτηριστικά για την τιμή του, απο ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Υπάρχει και το geekbuying στα 94.99 με κάρτα 8GB ως δώρο, σαν τηλέφωνο εχει ωραία σχεδίαση και χαρακτηριστικά για την τιμή του, απο ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω θα δειξει αν και ως τωρα ολα τα πειραματα μας βγηκανε σε καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σαν τυπογραφικό είναι κι αυτό το όνομα... Λίγη παραπάνω σκέψη των ιδρυτων καλό θα έκανε :p δυνατή και αξιοπρεπής συσκευή. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εριξα και εγω για ενα λευκο απο gearbest. Εχει κανενας εμπειρια γενικα απο αυτη την εταιρια? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εριξα και εγω για ενα λευκο απο gearbest. Εχει κανενας εμπειρια γενικα απο αυτη την εταιρια? Ψωνίζω συνέχεια απο εκεί δεν είχα ποτέ πρόβλημα, είχε γίνει μεγάλο θέμα με το cubot s200 όταν είχε πρωτοβγεί που τα άργησε Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο gearbeat τωρα στα 60€ με κουπονι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Το τσιμπισα και εγώ απο το GearBest στα 66$ :D Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ελπίζω να μας βγει καλό.Πήρα κι εγώ ένα.Κόστος 65,17 ευρώ μαζί με μια θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 οποιος παει για το mlais m9 παντως ας διαβασει πρωτα και το review στο gizchina ΤΟ GPS ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ Το τσιμπισα και εγώ σε λευκό απο GearBest στα 65.99$ Είχα διαβάσει από πριν αυτό το review που πέρα από το θέμα του GPS, είναι αρκετά κολακευτικό. Ευτυχώς το GPS δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Το τσιμπισα και εγώ σε λευκό απο GearBest στα 65.99$ Είχα διαβάσει από πριν αυτό το review που πέρα από το θέμα του GPS, είναι αρκετά κολακευτικό. Ευτυχώς το GPS δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.. δεν ξέρω μην του έκατσε του reviewer αλλά όπως λένε και τα αγγλακια στα 66$ it's a steal :lol: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagour3 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Στο gearbeat τωρα στα 60€ με κουπονι... ποιο κουπόνι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 ποιο κουπόνι; Mlais M9 http://www.gearbest.com/ce...pp_138387.html Coupon: GBMM9 (JUST 100) $65/ €57.97 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδω δειχνει κανονικα στο παραθυρο οτι κλειδωνει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Τι έχει τι gps παιδιά γιατί παραγγειλα ενα για την γυναικα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisrocavlon Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά παρήγγειλα και εγώ ένα από gearbest.Η τιμή ήταν χώμα, με το κουπόνι 58 ευρώ... Όταν το παραλαβω θα σας πω εντυπώσεις.. Πάντως τα μισα να κάνει από όσα λέει , το review του gizchina, καλά θα είναι..::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το τηλεφωνακι θα αποδειχθει θησαυρος σαν το s168 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για τα λεφτα του δεν νομιζω οτι παιζει αντιπαλος! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν και πηγαινα για cubot x9 τσιγγουνευτηκα και εριξα παραγγελια απο gearbest. Η τιμη απλα δεν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Απλα αργουνε να στειλουν φαινεται μαζευουν παραγγελιες και χτυπανε τιμες με τα πολλα κομματια απο τις αντιπροσωπειες.Το βλεπω καμια εβδομαδα παλι για να στειλουν.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 To Σαββατο που το παραγγειλα απο gearbest στα 75 ευρω Δευτερα ειχα tracking number και φωτογραφια το πακετο. Aϊντε να δουμε τι θα γινει τωρα και ποτε θα τα στειλουν. Στοκ υπηρχε παντως Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts