Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε προηγούμενες εκδόσεις αν ήσουν με τον html5 player δεν είχε πάρα μόνο αυτές τις 2 αναλύσεις σαν επιλογές. Είχες τον html5 εσύ και σου τις έβγαζε όλες; Μήπως σου γύρναγε σε φλας γιατί μου το γύρναγε εμένα πχ όταν καθάριζα δεδομένα.

Δεν θυμάμαι σε ποια έκδοση άλλαξε, στην 37 πρέπει να ήτανε που πλέον υποστήριζε περισσότερες αναλύσεις σε html5

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Με την 40 είμαι καλά, το πρόβλημα μου τελικά ήταν λόγω ενεργοποίησης του multi process, που σε εσάς θα έρθει στην 42 νομίζω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σε προηγούμενες εκδόσεις αν ήσουν με τον html5 player δεν είχε πάρα μόνο αυτές τις 2 αναλύσεις σαν επιλογές. Είχες τον html5 εσύ και σου τις έβγαζε όλες; Μήπως σου γύρναγε σε φλας γιατί μου το γύρναγε εμένα πχ όταν καθάριζα δεδομένα.

Δεν θυμάμαι σε ποια έκδοση άλλαξε, στην 37 πρέπει να ήτανε που πλέον υποστήριζε περισσότερες αναλύσεις σε html5

Δε γύρναγε σε flash γιατί το είχα τσεκάρει. Απλά δε θυμάμαι σε ποια έκδοση ήμουν. Σίγουρα ήμουν στην 37 αλλά για πιο παλιά δε θυμάμαι.

Το ίδιο και σε εμένα Γιώργο. Επιστροφή στον Chrome και βλέπουμε με την έκδοση 39 τι θα γίνει.

Chrome και να με πληρώσουν δεν χρησιμοποιώ. Το αστείο είναι ότι στον υπολογιστή της δουλειάς (με λιγότερα add on όμως κι όχι ίδια με αυτά που έχω στον προσωπικό μου υπολογιστή) η 38 πάει σφαίρα!

Κάποιο add on την κάνει τη ζημιά από ότι φαίνεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Από τις τρέχουσες εκδόσεις (latest release, beta, aurora κτλ) η πλέον σταθερή είναι η 38.0.5b2 για τα δικά μου συστήματα. Πιθανότατα κάποια add on κάνουν νερά με τα τελευταία releases.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Εγώ τον έχω πολύ light.

Χρησιμοποιώ μόνο τα εξής:

AdBlock Plus

Pocket

Pushbullet

Ghostery

Firebug

και Greek dictionary

αυτά μόνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Chrome και να με πληρώσουν δεν χρησιμοποιώ. Το αστείο είναι ότι στον υπολογιστή της δουλειάς (με λιγότερα add on όμως κι όχι ίδια με αυτά που έχω στον προσωπικό μου υπολογιστή) η 38 πάει σφαίρα!

Κάποιο add on την κάνει τη ζημιά από ότι φαίνεται.

Γιατί τόσο hate; :p

Προσωπικά, αυτή τη στιγμή, βλέπω τον Chrome να πηγαίνει εξαιρετικά στο PC μου με τον Firefox να είναι πολύ πίσω.

Γιατί τόσο hate; :p

Προσωπικά, αυτή τη στιγμή, βλέπω τον Chrome να πηγαίνει εξαιρετικά στο PC μου με τον Firefox να είναι πολύ πίσω.

Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα. Εδώ και λίγες μέρες χάθηκαν οι σελιδοδείκτες απο την μπάρα. Ενώ την έχω ενεργοποιημένη και στο αντίστοιχο μενού φαίνονται κανονικά, κάτω απο την γραμμή αναζήτησης δεν φαίνεται τίποτα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Είμαι στην 37 ακόμα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μήπως έχεις κρύψει την εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών κατά λάθος;

Όχι είναι κανονικά ενεργοποιημένη. Ήταν το πρώτο που κοίταξα. :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εντωμεταξύ το είπες κιόλας αλλά το παρέλειψα σαν να μην το έγραψες καν :p

Προσωπικά δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα.

Εντωμεταξύ το είπες κιόλας αλλά το παρέλειψα σαν να μην το έγραψες καν :p

Προσωπικά δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα.

χαχαχα... ναι, δεν πειράζει. Βασικά θα το ψάξω μια στο forum του firefox. Αν βρώ λύση θα την ποστάρω εδώ.

edit: Απο το customize είχε εξαφανιστεί η κανονική toolbar, και δεν φαινόταν ενώ ήταν ενεργοποιημένη. Την ξαναέβαλα εκεί και όλα είναι μια χαρά τώρα.

Edited by AgelosMo

Εγώ τον έχω πολύ light.

Χρησιμοποιώ μόνο τα εξής:

AdBlock Plus

Pocket

Pushbullet

Ghostery

Firebug

και Greek dictionary

αυτά μόνο

Να προτείνω την desktop εφαρμογή του pushbullet? :p

Επίσης, πως μπορείτε και χωρίς χωρίς το fire gestures? :lol: Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω καν άλλο υπολογιστή

Να προτείνω την desktop εφαρμογή του pushbullet? :p

Επίσης, πως μπορείτε και χωρίς χωρίς το fire gestures? :lol: Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω καν άλλο υπολογιστή

Τον έχω και τον desktop client αλλά να σου πω την αλήθεια απλά συνήθισα το firefox add-on. Το fire geastures δεν το ξέρω, θα το δοκιμάσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αν παίξεις με τις ρυθμίσεις του, κάνεις παπάδες. Το έχω με δεξί κλικ, και ανανέωση σελίδας/κλείσιμο σελίδας/άνοιγμα νέας κάνω μόνο έτσι πια

καλά πόσα add-ons έχετε και λέτε ότι σας κολλάει ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

17 ενεργά addons. Κάποια από αυτά όπως το fire gestures, το MyWords, το URLCorrector, το X-notifier είναι απλά αναντικατάστατα!

Το Url Corrector είναι που αλλάζει τα Ελληνικά σε αγγλικά στη μπάρα;

Για πες δύο λόγια για το δεύτερο και το τέταρτο, μιας και ψάχνω κάνα ακόμα να βάλω :p

Ναι, στην μπάρα διευθύνσεων. Βασικά αποφεύγεις το σπαστικό που πας να γράψεις ένα url στην μπάρα και επειδή έχεις ξεχάσει τη γλώσσα στα Ελληνικά γράφεις κάτι τέτοιο: ςςς.μυπηονε.γρ!!!! Με το Corrector ότι γλώσσα και να έχεις θα γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες. ;)

Το δεύτερο είναι χρήσιμο σε περίπτωση που γράφεις τα ίδια πράγματα. Σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις τα κείμενα και στη συνέχεια να τα εισάγεις κάνοντας απλά ένα δεξί κλικ. Είναι πολύ χρήσιμο για το moderating. Όταν θέλω να εισάγω μια φράση πχ

":!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09"

τότε το μόνο που έχω να κάνω είναι απλά ένα δεξί κλικ και η φράση εισάγεται αυτόματα!!

Το τέταρτο είναι για τον έλεγχο του web mail. Μπορείς να εισάγεις όποιον και όσους λογαριασμούς έχεις (Gmail, Yahoo, Hotmail κτλ) και να γίνεται αυτόματος έλεγχος εισερχομένων.

Ευχαριστώ, το url corrector το είχα και το είχα χάσει. Θα δοκιμάσω και τα άλλα δύο :)

Έχει περάσει κανείς από όσους είχαν πρόβλημα με την 38 την έκδοση 38.0.5; Παραμένουν τα προβλήματα με τα addons;

Έχει περάσει κανείς από όσους είχαν πρόβλημα με την 38 την έκδοση 38.0.5; Παραμένουν τα προβλήματα με τα addons;

Εγώ την έχω περάσει εδώ και δύο μέρες τι προβλήματα; Δεν έχω δει κάτι

Αν δεν είχες προβλήματα με την 38, όπως γράφει το προηγούμενο post μου, τότε είναι λογικό να μην έχεις δει κάτι. ;)

Mε την 38.0.5 δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Με την 39 πάλι εμφανίστηκαν κάποια από τα προβλήματα της 38. :wacko:
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

• 3 weeks later...

Eχει κανεις το firefox developer edition ?

απο το πρωι που ανοιγω μου βγαζει ολη την οθονη μαυρη το εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα το ιδιο προβλημα

το χεις κανεις ?

με τη κανονικη εκδοση του firefox δεν εχω κανενα θεμα