dhmhtrhs71 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δυστυχώς αυτό δεν το εμφανίζει ο Firefox αλλά το εκάστοτε site. Μακάρι να υπήρχε ένα addon να το εξαφανίζει αυτόματα, είναι πολύ εκνευριστικό. Αρα καθε φορά θα αναγκαζόμαστε ή να πατάμε δεχομαι ή να παταμε το Χ ;;;εκνευριστικό πολύ είναι...θυμάμαι πριν κανα χρονο ειχε ξαναεμφανιστεί αλλα ως δια μαγείας εξαφανίστηκε,νομιζω ότι επανήλθε μετα απο αναβάθμιση του mozilla αν δεν κανω λάθος...αρα γιατρειά δεν υπάρχει;χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αν εννοείς την ημιδιαφανή μπάρα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας όταν ανοίγεις το myphone ή την μπλέ μπάρα που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας όταν ανοίγεις το youtube, τότε ναι, δεν υπάρχει λύση. Εξαρτάται καθαρά από την κάθε σελίδα και δεν οφείλεται στον Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Και επειδή την είχα πατήσει εάν έχετε βάλει στην έξοδο από firefox να κάνει εκκαθάριση cache, cookies κλπ την ειδοποίηση για τα cookies θα την βλέπετε συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Και επειδή την είχα πατήσει εάν έχετε βάλει στην έξοδο από firefox να κάνει εκκαθάριση cache, cookies κλπ την ειδοποίηση για τα cookies θα την βλέπετε συνέχεια! Και πως το απενεργοποιούμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πατάς Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> στο Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox πατάς Ρυθμίσεις -> ξετικάρεις Cookies και Προσωρινή μνήμη. Εγώ ξετίκαρα και το Δεδομένα ιστοσελίδων αλλά τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις εξακολουθώ να τις λαμβάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πατάς Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> στο Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox πατάς Ρυθμίσεις -> ξετικάρεις Cookies και Προσωρινή μνήμη. Εγώ ξετίκαρα και το Δεδομένα ιστοσελίδων αλλά τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις εξακολουθώ να τις λαμβάνω. Το κάνουν οι ιστοσελίδες γιατί θέλουν την συναίνεσή σου για να σε παρακολουθούν! Παλιά σε παρακολουθούσαν χωρίς να το ξέρεις, αλλά προέκυψαν νομικά θέματα και τώρα σε ρωτάνε...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ξερουμε ποτε θα βγει ο 64αρης στην σελιδα με τα downloads αλλα με υποστηριξη plugins?η δεν θα βγει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ξερουμε ποτε θα βγει ο 64αρης στην σελιδα με τα downloads αλλα με υποστηριξη plugins?η δεν θα βγει καθολου? Ριξε μια ματια εδω εχει να κατεβασεις και 64bit οσο αφορα αν θα υποστηριζει τα υπαρχον plugins που εχει ο καθε χρηστης δεν ξερω... και εγω αυτη την απορια εχω... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ξερουμε ποτε θα βγει ο 64αρης στην σελιδα με τα downloads αλλα με υποστηριξη plugins?η δεν θα βγει καθολου? Εγώ ήδη εδώ και 1-2 μήνες τρέχω τον 64αρι, με τα addons (ακόμα) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ότι είχα έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εγώ ήδη εδώ και 1-2 μήνες τρέχω τον 64αρι, με τα addons (ακόμα) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ότι είχα έχω... βασικά και σελίδες με παιχνίδια του μικρού λειτουργουν με plug-in και τώρα δεν παίζουν.φοβάμαι μην χρειαστεί να αγοράσω εισιτήρια από κανένα σαιτ που θα θέλει java μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έκανα αναβάθμιση στο 43.0.1 και δεν μου παίζει το add-on για ελληνικό λεξικό που είχα (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/) οπότε έκανα μετάβαση σε αυτό: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/greek-spellchecker/ Και ένα θέμα που έχω (και από την προηγούμενη έκδοση ακόμα) Με όποιο adblocker και να δοκιμάσω (uBlock, uBlock Origin, AdBlock Plus) δεν μπορώ να κάνω whitelist κάποια sites που θέλω. Απενεργοποιώ το εκάστοτε adblocker και όλα τα άλλα (πχ ghostery) και πάλι δεν μου βγάζει διαφήμιση. Αυτό συμβαίνει με Google AdSense συγκεκριμένα και όχι σε άλλα site όπου το whitelisting δουλεύει κανονικά (πχ reddit). Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, σας έχει τύχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χρησιμοποιω τον Firefox.Οταν ειμαι σε κανονικο παραθυρο τα βιντεο στο youtube ξεκινανε με μικρη καθυστεριση περιπου 15 δευτερα,αν το ιδιο βιντεο το ανοιξω σε ενα παραθυρω ιδιοτικης περιηγησης ανοιγει αμεσως,τι μπορει να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καθάρισε την cache, τα cookies κτλ. και δοκίμασε εκ νέου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Έπεσα θύμα του XPCOM. Βρίσκω κάποιες οδηγίες για το πως να απεγκαταστήσω σωστά τον Firefox αλλά μπερδεύομαι στο εξής θέμα: να σώσω τα bookmakrs και το προφίλ μου. Εδώ λέει κατά την απεγκατάσταση Do NOT remove "personal data" when you uninstall your current Firefox version αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποια φάση της διαδικασίας θα το κάνω αυτό, δεν έχω απεγκαταστήσει ξανά τον Firefox για να ξέρω που εμφανίζεται αυτή η επιλογή. Όπως και αυτό το , δεν εξηγεί που βρίσκονται τα personal data ώστε να τα σώσω. Θα με βοηθούσατε με κάθε διευκρίνιση ώστε να προχωρήσω άφοβα χωρίς απώλειες. Edited July 15, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ο τυπικός τρόπος για να σώσεις/εξάγεις τα αγαπημένα (σελιδοδείκτες) σου, είναι αυτός. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα του προφίλ του Firefox που χρησιμοποιείς, βρίσκονται στη παρακλατω διαδρομή: C:\Users\<your_username>\%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile_folder>. Αν ξέρεις πως να προσπελάσεις κρυφούς φακέλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Windows File Explorer για να δεις το φάκελο του προφίλ. Αλλιώς, κάνε τα παρακάτω: Κάνε κλικ στο κουμπί μενού (Ξ) Κάνε κλικ στο Βοήθεια (?) Επιλέξε Αντιμετώπιση προβλημάτων Στην ενότητα Βασικά εφαρμογής κάνε κλικ στο κουμπί Προβολή φακέλου Για να σώσεις τα στοιχεία σύνδεσης σου (credentials - usernames & passwords), στις διάφορες ιστοσελίδες, αρκεί να κρατήσεις τα παρακάτω δύο αρχεία: key3.db logins.json Για να σώσεις τα αγαπημένα (σελιδοδείκτες) και το ιστορικό περιήγησης, αρκεί να κρατήσεις το παρακάτω αρχείο: places.sqlite Για να σώσεις τυχόν προσαρμοσμένες λέξεις που έχεις προσθέσει στο λεξικό του Firefox, αρκεί να κρατήσεις το παρακάτω αρχείο: persdict.dat Για να σώσεις τις τρέχουσες ανοικτές καρτέλες και παράθυρα, αρκεί να κρατήσεις το παρακάτω αρχείο: sessionstore.js Εσύ επιλέγεις τι θέλεις να σώσεις. Όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο, ώστε να αρχίσεις από καθαρή βάση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα σύντροφοι :) Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω τρόπο να μπορέσω να βλέπω τα βιντεάκια του Φεσμπούκ όταν μπαίνουν σε φόρουμ σαν συνημμένα και ακόμα δεν τα έχω καταφέρει :lol: Τα Γιουτούμπ παίζουν. Μόνο από το ΦΒ δεν θέλει με τίποτε να δείξει... Ανοίγω το FF σε safe mode και παίζουν τα βιδεάκια. Επαναφέρω τον κανονικό ΦΦ, μπαίνω στα extensions, κάνω απενεργοποίηση όσα έχει μέσα (5-6 δηλαδή, μην φανταστείτε...) και πάλι δεν παίζει. Default theme έχω και βέβαια έχω ξετικάρει το hardware acceleration. Ε δεν ξέρω τι άλλο να δω. Μια βοηθειούλα από το κοινό;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μην μού πείτε ότι ντρέπεστε να βοηθήσετε και στέκεστε στο παρασκήνιο :lol: Ομπρός ελάτε και πείτε τα όλα :X:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ελάτε ελάτε μην ντρέπεστε :lol: Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 παιδια ο νεος mozilla απλα τα σπαει η μου φαινεται ? παει σφαιρα μιλαμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 παιδια ο νεος mozilla απλα τα σπαει η μου φαινεται ? παει σφαιρα μιλαμε ... Nαι ισχύει, πολύ γρήγορος και πιο ελαφρύς όσον αφορά τη Ram σε σχέση με τον Chrome... Tον δοκιμάζω και εγώ εδώ και καμιά 10αριά μέρες και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Το σκέφτομαι σοβάρα για μετάβαση από τον Chrome σε αυτόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Και που να δειτε την 60, που θα ειναι η επομενη Nightly.... Και η 59 στο Android βελτιωθηκε αρκετα (επιτελους) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Και που να δειτε την 60, που θα ειναι η επομενη Nightly.... Και η 59 στο Android βελτιωθηκε αρκετα (επιτελους) εγω εχω στο pc το κανονικο και εχω παθει σοκ ...την 60 μπορουμε να την δουμε στην beta μορφη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Τωρα στην Nightly (alpha) ειναι η 59. Η Nightly ομως δουλευει λιγο διαφορετικα, με την εννοια οτι οι αλλαγες της 59 τωρα μπαινουν σε αυτην, δεν ειναι ολοκληρωμενη εκδοση. Οταν παει στην εκδοση 60, η τελευταια 59 γινεται η Beta 59 και μετα Stable 59 Μπορεις να την δοκιμασεις, ειναι πολυ σταθερη γενικα https://www.mozilla.org/el/firefox/channel/desktop/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Τωρα στην Nightly (alpha) ειναι η 59. Η Nightly ομως δουλευει λιγο διαφορετικα, με την εννοια οτι οι αλλαγες της 59 τωρα μπαινουν σε αυτην, δεν ειναι ολοκληρωμενη εκδοση. Οταν παει στην εκδοση 60, η τελευταια 59 γινεται η Beta 59 και μετα Stable 59 Μπορεις να την δοκιμασεις, ειναι πολυ σταθερη γενικα https://www.mozilla.org/el/firefox/channel/desktop/ εγινε σε ευχαριστω ....δοκιμαζω .... επιτελους ενας broswer να πηγαινει σφαιρα ακομη και στο αθλιο facebook ...επαθα πλακα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 η ιδέα μου είναι η η 57 στο Android αργεί πάρα πολύ να φορτώσει σελίδες. μιλάμε για 1 λεπτό καθυστέρηση. που δεν υπήρχε στην 56. στο πισι φυσάει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts