Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω το ublock (όχι το origin) και δουλεύει κανονικά. Βασικά το μόνο θέμα που έχει είναι ότι ενώ έχω κάνει whitelist κάποια site εξακολουθεί να μπλοκάρει διαφημίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εγώ έχω το adblock plus και λειτουργεί κανονικά.

Το σβηνω και το ξαναπερναω αμα ειναι...

Εγώ έχω το ublock (όχι το origin) και δουλεύει κανονικά. Βασικά το μόνο θέμα που έχει είναι ότι ενώ έχω κάνει whitelist κάποια site εξακολουθεί να μπλοκάρει διαφημίσεις.

αμα δεν δουλεψει θα δοκιμασω αυτο που με ειπες!!

Ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια!!

Edited by Bayern

γιατι ublock και οχι origin; origin εχω εγω και το συγχρονιζω κιολας με τις αλλαγες που κανω στο laptop (μεταφερω το αρχειο με τις ρυθμισεις και το φορτωνω στον firefox του κινητου)

Μικρολεπτομέρειες. Μου δουλεύει καλύτερα το ublock από το ublock origin. Μόνο σε μία συσκευή χρησιμοποιώ firefox έτσι κ αλλιώς (PC)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

ναι, αλλα δεδομενου οτι παιζει ακομα και σε chrome το συγκεκριμενο (το origin, δεν ξερω για το αλλο) ειναι πολυ βολικο να εχεις ενα "πακετο ρυθμισεων" και να το εχεις σε ολους τους browsers, σε ολες τις συσκευες πιστευω

Καλησπέρα έχω τον firefox 42 και δεν μου ανοίγουν κάποια site με το λουκέτο δηλ με κρυπτογραφηση όπως taxisnet τραπεζες κλπ ,οταν ανοίγει η σελιδα μου γράφει αδυναμία ασφαλούς σύνδεσης .Έκανα format όλο τον υπολογιστή και τώρα μου το γράφει πάλι αυτό μόνο στο site της cosmote ,εννοείτε ότι με τους άλλους brownser δεν έχω πρόβλημα καμιά ιδέα να πάω σε προηγούμενη έκδοση ; Ρώτησα κάτι φίλους δεν έχουν πρόβλημα με τον firefox

Όταν κλείνω τον browser, δεν γίνεται logout από το Gmail μου όπως συμβαίνει με τις άλλες ιστοσελίδες και mails.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ρυθμίσω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Όταν κλείνω τον browser, δεν γίνεται logout από το Gmail μου όπως συμβαίνει με τις άλλες ιστοσελίδες και mails.

Προφανως εχεις επιλεξει να κραταει τον κωδικο και να κανει αυτοματη εισοδο (stay signed in).

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Είναι χαζομάρα του Firefox αυτό. Υπάρχει και bug report από το 2011 και ακόμα δεν έχει διορθωθεί. Πάνε Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό -> Ο Firefox θα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό -> Τσεκάρεις Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox -> Πατάς Ρυθμίσεις και τσεκάρεις το Ενεργές συνδέσεις. Και φυσικά όποια άλλη επιλογή επιθυμείς εδώ και στην προηγούμενη σελίδα. Υπόψιν, αν κλείσεις τον Firefox ενώ έχεις ανοιχτή καρτέλα στο gmail και ανοίξεις τον Firefox και πατήσεις επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας, είσαι κανονικά πάλι συνδεμένος στο gmail. Bug του Firefox.

Προφανως εχεις επιλεξει να κραταει τον κωδικο και να κανει αυτοματη εισοδο (stay signed in).

Ποτέ δεν το κάνω αυτό, για κανένα site.

Είναι χαζομάρα του Firefox αυτό. Υπάρχει και bug report από το 2011 και ακόμα δεν έχει διορθωθεί. Πάνε Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> Ιστορικό -> Ο Firefox θα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό -> Τσεκάρεις Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox -> Πατάς Ρυθμίσεις και τσεκάρεις το Ενεργές συνδέσεις. Και φυσικά όποια άλλη επιλογή επιθυμείς εδώ και στην προηγούμενη σελίδα. Υπόψιν, αν κλείσεις τον Firefox ενώ έχεις ανοιχτή καρτέλα στο gmail και ανοίξεις τον Firefox και πατήσεις επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας, είσαι κανονικά πάλι συνδεμένος στο gmail. Bug του Firefox.

Το έκανα και δεν άνοιγε ο mozilla με τίποτα. :lol: Μετά, με ασφαλή λειτουργία επανέφερα τις ρυθμίσεις και όλα Ο.Κ.. :)

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένω να λυθεί το bug.

Σ' ευχαριστώ πάντως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Το έκανα και δεν άνοιγε ο mozilla με τίποτα. :lol: Μετά, με ασφαλή λειτουργία επανέφερα τις ρυθμίσεις και όλα Ο.Κ.. :)

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένω να λυθεί το bug.

Σ' ευχαριστώ πάντως.:)

Δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο ένα τικαρισμα σε αυτήν την ρύθμιση να προκαλεί τέτοιο πρόβλημα. Μάλλον θα έχει φάει γενικότερο κόλλημα ίσως λόγω παλαιότητας η κάποιου κάποιων add-on. Το bug μην περιμένεις να διορθωθεί. Για κάποιο λόγο περνάει απαρατήρητο η έχει αγνοηθεί. Ο Mozilla διαθέτει αρκετά λεφτά για την επιδιόρθωση κενών ασφαλείας, οπότε θα έπρεπε να έχει ήδη διορθωθεί τέσσερα χρόνια τώρα.

Καλησπέρα ,μια χαζη ερωτηση πως απενεργοποιοω στον mozilla την μπαρα που μου βγαζει καθε φορα που μπαίνω σε ενα site και αναφερετε σε cookies;καθε φορα εμφανιζετε και πρεπει να παταω δεχομαι για να μην εμφανιζετε...ευχαριστω

Δυστυχώς αυτό δεν το εμφανίζει ο Firefox αλλά το εκάστοτε site. Μακάρι να υπήρχε ένα addon να το εξαφανίζει αυτόματα, είναι πολύ εκνευριστικό.

Δυστυχώς αυτό δεν το εμφανίζει ο Firefox αλλά το εκάστοτε site. Μακάρι να υπήρχε ένα addon να το εξαφανίζει αυτόματα, είναι πολύ εκνευριστικό.

Αρα καθε φορά θα αναγκαζόμαστε ή να πατάμε δεχομαι ή να παταμε το Χ ;;;εκνευριστικό πολύ είναι...θυμάμαι πριν κανα χρονο ειχε ξαναεμφανιστεί αλλα ως δια μαγείας εξαφανίστηκε,νομιζω ότι επανήλθε μετα απο αναβάθμιση του mozilla αν δεν κανω λάθος...αρα γιατρειά δεν υπάρχει;χαχαχαχαχα

Αν εννοείς την ημιδιαφανή μπάρα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας όταν ανοίγεις το myphone ή την μπλέ μπάρα που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας όταν ανοίγεις το youtube, τότε ναι, δεν υπάρχει λύση. Εξαρτάται καθαρά από την κάθε σελίδα και δεν οφείλεται στον Firefox.

Και επειδή την είχα πατήσει εάν έχετε βάλει στην έξοδο από firefox να κάνει εκκαθάριση cache, cookies κλπ την ειδοποίηση για τα cookies θα την βλέπετε συνέχεια!

Και επειδή την είχα πατήσει εάν έχετε βάλει στην έξοδο από firefox να κάνει εκκαθάριση cache, cookies κλπ την ειδοποίηση για τα cookies θα την βλέπετε συνέχεια!

Και πως το απενεργοποιούμε αυτό;

Πατάς Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> στο Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox πατάς Ρυθμίσεις -> ξετικάρεις Cookies και Προσωρινή μνήμη. Εγώ ξετίκαρα και το Δεδομένα ιστοσελίδων αλλά τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις εξακολουθώ να τις λαμβάνω.

Πατάς Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> στο Εκκαθάριση ιστορικού όταν κλείνει ο Firefox πατάς Ρυθμίσεις -> ξετικάρεις Cookies και Προσωρινή μνήμη. Εγώ ξετίκαρα και το Δεδομένα ιστοσελίδων αλλά τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις εξακολουθώ να τις λαμβάνω.

Το κάνουν οι ιστοσελίδες γιατί θέλουν την συναίνεσή σου για να σε παρακολουθούν!

Παλιά σε παρακολουθούσαν χωρίς να το ξέρεις, αλλά προέκυψαν νομικά θέματα και τώρα σε ρωτάνε...:O

Linux myphone υπογραφή.jpeg

ξερουμε ποτε θα βγει ο 64αρης στην σελιδα με τα downloads αλλα με υποστηριξη plugins?η δεν θα βγει καθολου?

Ριξε μια ματια εδω εχει να κατεβασεις και 64bit οσο αφορα αν θα υποστηριζει τα υπαρχον plugins που εχει ο καθε χρηστης δεν ξερω... και εγω αυτη την απορια εχω...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

ξερουμε ποτε θα βγει ο 64αρης στην σελιδα με τα downloads αλλα με υποστηριξη plugins?η δεν θα βγει καθολου?

Εγώ ήδη εδώ και 1-2 μήνες τρέχω τον 64αρι, με τα addons (ακόμα) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ότι είχα έχω...

Εγώ ήδη εδώ και 1-2 μήνες τρέχω τον 64αρι, με τα addons (ακόμα) δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ότι είχα έχω...

βασικά και σελίδες με παιχνίδια του μικρού λειτουργουν με plug-in και τώρα δεν παίζουν.φοβάμαι μην χρειαστεί να αγοράσω εισιτήρια από κανένα σαιτ που θα θέλει java μόνο.

Έκανα αναβάθμιση στο 43.0.1 και δεν μου παίζει το add-on για ελληνικό λεξικό που είχα (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/)

οπότε έκανα μετάβαση σε αυτό: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/greek-spellchecker/

Και ένα θέμα που έχω (και από την προηγούμενη έκδοση ακόμα) Με όποιο adblocker και να δοκιμάσω (uBlock, uBlock Origin, AdBlock Plus) δεν μπορώ να κάνω whitelist κάποια sites που θέλω. Απενεργοποιώ το εκάστοτε adblocker και όλα τα άλλα (πχ ghostery) και πάλι δεν μου βγάζει διαφήμιση. Αυτό συμβαίνει με Google AdSense συγκεκριμένα και όχι σε άλλα site όπου το whitelisting δουλεύει κανονικά (πχ reddit). Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, σας έχει τύχει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;