Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,σχετικά με την sd,οταν το πήρα έβαλα μια 16αρα kingston που είχα στο android την έκανα φορματ στο πσ και την τοποθέτησα.Στην αρχή με τα 8 δεν την έβλεπε,κάνω φορματ όπως ήταν στο 640 και από τότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα .Οσον αφορα την αναβάθμιση χθες το βραδυ στην 318 για την μπαταρία,και εγώ βλέπω μεγάλη απώλεια σε λίγη ώρα.Π.Χ.Το φόρτιζα όλη νύχτα και το αποσύνδεσα στις 9.00,στις9.15 είχα 96% χωρίς χρήση.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία μετά από 10 ώρες με ανοιχτό το wifi και κάνα 20λεπτο στο ιντερνετ είναι στο 79%. Δεν μπορώ να πω αν βελτιώθηκε γιατί σε αυτή την έκδοση δεν έχω ενεργοποιημένη την Cortana που είχα ανοιχτή στην προηγούμενη. Μάλλον ίδια διάρκεια πρέπει να είναι.

Και η γυναίκα μου αναρωτιέται αν υπάρχει βελτίωση στην νέα έκδοση. Μπορεί να είναι νωρίς και να χρειάζεται να "στρώσει" ίσως με μερικούς κύκλους φόρτισης.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί όντως να θέλει λίγους κύκλους αν και το θεωρώ λιγάκι τραβηγμένο.θα δούμε,αν και έχω την υποψία πως την τραβάει λίγο παραπάνω.

Xiaomi 12 Pro

Εμένα με 10 λεπτά με data έπεσε 12% το ποσοστό της μπαταρίας. Μεγαλύτερη κατανάλωση από πριν.

Εμένα από χθες το βράδυ που την φόρτισα (1:20 βγήκε από τον φορτιστή) μέχρι τώρα που γράφω από αυτό,με τηλέφωνα ( λιγα )Viber,wi fi και δεδομένα συνέχεια ανοιχτά έχω τώρα 79% μπαταρία.

640 ds παίζει και αυτό ρόλο.

Εμένα με 10 λεπτά με data έπεσε 12% το ποσοστό της μπαταρίας. Μεγαλύτερη κατανάλωση από πριν.

Αν εννοείς από το 100%, είναι περισσότερο πλασματική η ένδειξη, παρά ρεαλιστική. Αυτό σε όλα τα smartphones, ανεξαρτήτως OS.

Huawei Nova 5T

Ωχ όλοι με Kingston κάρτα έχετε πρόβλημα; Κι εγώ Kingston εχω αλλά δεν την έβαλα ακόμα στη συσκευή! :( Μ' αυτά που ακούω θα τη βάλω μετά την αναβάθμιση! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ωχ όλοι με Kingston κάρτα έχετε πρόβλημα; Κι εγώ Kingston εχω αλλά δεν την έβαλα ακόμα στη συσκευή! :( Μ' αυτά που ακούω θα τη βάλω μετά την αναβάθμιση! ;)

Κι εγώ Kingston έχω. Και στο 820 και στο 640. Με μία από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις στα 10 (στο 640) ήθελε συνέχεια scan, μετά από κάθε restart, αλλά σταμάτησε. Και οι 2 λειτουργούν ακόμα άψογα.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ισχύει.Φαίνεται πως τα 10άρια τρώνε περισσότερο.Βέβαια είναι και πιο ζωντανό το κινητό.:lol:

Xiaomi 12 Pro

Γενικά απο ότι κατάλαβα οτι με τα 10αρια ένα μεγάλο ατου τον Lumiaη μπαταρία χάθηκε!:(

Κι απ' ότι φαίνεται πρέπει να ειναι καθαρά θέμα firmware!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αν εννοείς από το 100%, είναι περισσότερο πλασματική η ένδειξη, παρά ρεαλιστική. Αυτό σε όλα τα smartphones, ανεξαρτήτως OS.

Από 64% πήγε στο 52%.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι να βάλεις τα 10ρια θα έχει κοπεί η υποστήριξη για σένα και θα μείνεις στα 8ρια.

Χαχαχαχα..

Αυτό μόνο η ms μπορεί να μας το απαντήσει.

Xiaomi 12 Pro

Εμένα πάλι μετα την χθεσινή αναβάθμιση η διάρκεια της μπαταρίας αυξήθηκε κατακόρυφα!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι νωρίς να πούμε κάτι για την μπαταρία. Αν διακινδύνευα μια προβλέψει, με ότι έχω δει από το πρωί πρέπει να υπάρχει μια βελτίωση 4-5%. Ξαναλέω πως είναι νωρίς ακόμη. Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν θέλω να δημιουργήσω αρνητική ας πούμε εντύπωση για τις Kingston SDs. Και την πρώτη των 32GB, αλλά και την δεύτερη των 16GB, τις είχα αρκετά χρόνια σε android συσκευές χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να ήταν τυχαία η σύμπτωση να καούν και οι δύο, ίσως να ήταν κάποιο bug των technical preview builds. Από εδώ διάβασα και εγώ, στο thread των αξεσουάρ για τις samsung SDs, ότι θεωρούνται ανώτερες. Θα δοκιμάσω και αυτή που έχω παραγγείλει και θα γράψω σχετικά, αλλά όχι εδώ λόγω εκτός θέματος. Πάντως ήθελε αρκετό χώρο η 318 και έχω την απορία, αφού εμφανισιακά δεν είδα κάποια διαφορά, μόνο σε επίπεδο διορθώσεων κάποιων bugs και ήθελε κάπου 72GB.

Δεν θέλω να δημιουργήσω αρνητική ας πούμε εντύπωση για τις Kingston SDs. Και την πρώτη των 32GB, αλλά και την δεύτερη των 16GB, τις είχα αρκετά χρόνια σε android συσκευές χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να ήταν τυχαία η σύμπτωση να καούν και οι δύο, ίσως να ήταν κάποιο bug των technical preview builds. Από εδώ διάβασα και εγώ, στο thread των αξεσουάρ για τις samsung SDs, ότι θεωρούνται ανώτερες. Θα δοκιμάσω και αυτή που έχω παραγγείλει και θα γράψω σχετικά, αλλά όχι εδώ λόγω εκτός θέματος. Πάντως ήθελε αρκετό χώρο η 318 και έχω την απορία, αφού εμφανισιακά δεν είδα κάποια διαφορά, μόνο σε επίπεδο διορθώσεων κάποιων bugs και ήθελε κάπου 72GB.

72 Mb θες να πεις...

72 Mb θες να πεις...

Ναι, συγνώμη για το λάθος, είχα μείνει στα GBs των SDs:)

Μάλλον,δες το και μετά την δεύτερη φόρτιση.

ελπίζω να στρώσει,γιατί βελτίωση έχει μόνο αν δεν έχω data/wifi ανοιχτά και δεν το πειράζω.Αλλιώς η μπαταρία φεύγει σαν νερό.

Xiaomi 12 Pro

τι διάολο,μόνο εγώ βλέπω μείωση της μπαταρίας;

Μην στεναχωριέσαι και εγώ είμαι εδώ,χαχαχα

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)