cb600f Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μετά από καμιά δεκαριά δεν έκανα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μετά από καμιά δεκαριά δεν έκανα άλλο Α πάω πάσο. Λοιπόν μπήκα και εγώ στο τρυπάκι να την κάνω για να εντοπίσω διαφορές. Εεεε όπως ήταν αναμενόμενο,δεν υπάρχει καμία διαφορά με τα insider. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα έδωσαν νωρίτερα τότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θα κάνω hard reset έτσι και αλλιώς δεν θα χάσω τίποτα, πέρα από τον χρόνο μου. Τίποτα νέο δηλαδή από την ενασχόληση μου με το λειτουργικό. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θα κάνω hard reset έτσι και αλλιώς δεν θα χάσω τίποτα, πέρα από τον χρόνο μου. Τίποτα νέο δηλαδή από την ενασχόληση μου με το λειτουργικό. Κρίμα δεν έκανες;εγώ το θεωρώ δεδομένο σε τέτοιες αναβαθμίσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τώρα αυτό θα κάνω. Επανέρχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά καλημέρα και τα φώτα σας. Αναβάθμισα και εγώ σε windows 10 το 640 DS LTE που αγόρασα πρόσφατα. Αυτό που δε βρίσκω είναι η αφή στις ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το διπλό χτύπημα για την οθόνη (το οποίο είναι από μόνο του ενεργοποιημένο) και να αφαιρέσω τη δόνηση όταν πατάω πλήκτρο της γραμμής περιήγησης. Εάν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις παραπάνω ρυθμίσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 [/color]Τώρα αυτό θα κάνω. Επανέρχομαι. Πάντως εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο γιατί μπορεί να είναι και προσωρινό θέμα του store. Αν δεν σου δούλευε η κάμερα στο skype ή κάτι τέτοιο τότε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πρέπει να κατεβάσεις το βοηθητικό πρόγραμμα από την πρώτη σελίδα του Myphone. Tο εχω κατεβασει αλλα δεν γινεται τιποτα. Μου λεει οτι ειμαστε σε επικοινωνια με τον παροχο και τον κατασκευαστη του τηλεφωνου για να δοθει συντομα η αναβαθμση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 [/color] Πάντως εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο γιατί μπορεί να είναι και προσωρινό θέμα του store. Αν δεν σου δούλευε η κάμερα στο skype ή κάτι τέτοιο τότε ναι. Καλό είναι να κάνεις hard reset,σε εμάς τους insider,το έλεγε η ίδια η ms. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Differ Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά καλημέρα και τα φώτα σας. Αναβάθμισα και εγώ σε windows 10 το 640 DS LTE που αγόρασα πρόσφατα. Αυτό που δε βρίσκω είναι η αφή στις ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το διπλό χτύπημα για την οθόνη (το οποίο είναι από μόνο του ενεργοποιημένο) και να αφαιρέσω τη δόνηση όταν πατάω πλήκτρο της γραμμής περιήγησης. Εάν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις παραπάνω ρυθμίσεις...... Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ τελικά την κατέβασα από εδώ: http://windowsphone.com/s?appid=bbc57c87-46af-4c2c-824e-ac8104cceb38 Παράθεση Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ τελικά την κατέβασα από εδώ: http://windowsphone.com/s?appid=bbc57c87-46af-4c2c-824e-ac8104cceb38 δλδ δεν υπάρχει κάτι στο μενού ρυθμίσεις - πρόσθετα - αφή ; Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ τελικά την κατέβασα από εδώ: http://windowsphone.com/s?appid=bbc57c87-46af-4c2c-824e-ac8104cceb38 Ευχαριστώ φίλε μου. Για το double tap μήπως γνωρίζεις που μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δλδ δεν υπάρχει κάτι στο μενού ρυθμίσεις - πρόσθετα - αφή ; Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 στα πρόσθετα είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 στα πρόσθετα είναι. και γω εκεί το βρήκα.. δεν ξέρω βέβαια εάν παίζει ρόλο η συσκευή (κάτοχος 730) Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 στα πρόσθετα είναι. Κοίταξα επανειλημμένως και στα πρόσθετα. Δεν υπάρχει και όπως είπα το double tap είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Μετά την αναβάθμιση σε 10 έκανα και hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Differ Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κοίταξα επανειλημμένως και στα πρόσθετα. Δεν υπάρχει και όπως είπα το double tap είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Μετά την αναβάθμιση σε 10 έκανα και hard reset. Μπες στο link που σου έχω στείλλει από το κινητό σου ώστε να σε πάει στο store και να κατεβάσεις την εφαρμογή. Μετά πας ρυθμίσεις πρόσθετα και θα δεις την αφή! Παράθεση Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κοίταξα επανειλημμένως και στα πρόσθετα. Δεν υπάρχει και όπως είπα το double tap είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Μετά την αναβάθμιση σε 10 έκανα και hard reset. κατεβασε το από εδώ. http://www.windowscentral.com/windows-10-mobiles-touch-settings-now-have-new-user-interface φροντισε πριν να εχεις βάλει προτιμητέο χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 κατεβασε το από εδώ. http://www.windowscentral.com/windows-10-mobiles-touch-settings-now-have-new-user-interface φροντισε πριν να εχεις βάλει προτιμητέο χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη του τηλεφωνου Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ένα bug που έχω εγώ στην δίκη μου συσκευή (532), είναι πως δεν μου δουλεύει ο μετρητής δεδομένων. Ενώ το έχω ρυθμίσει, αυτό επιμένει να δείχνει πως δεν έχει κατεβάσει τίποτα, ενώ έχω κάνει ένα σωρό update. Ξέρει κάποιος καμία λύση να το διορθώσω; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ένα bug που έχω εγώ στην δίκη μου συσκευή (532), είναι πως δεν μου δουλεύει ο μετρητής δεδομένων. Ενώ το έχω ρυθμίσει, αυτό επιμένει να δείχνει πως δεν έχει κατεβάσει τίποτα, ενώ έχω κάνει ένα σωρό update. Ξέρει κάποιος καμία λύση να το διορθώσω; Κώστα το έχω και εγώ. Εδώ και αρκετές εκδόσεις, και το έχω αναφέρει και αρκετές φορές στο feedback. Δεν μετράει τίποτα από δεδομένα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κώστα το έχω και εγώ. Εδώ και αρκετές εκδόσεις, και το έχω αναφέρει και αρκετές φορές στο feedback. Δεν μετράει τίποτα από δεδομένα. Ευτυχώς που δεν έκανα ακόμα το update. Να φανταστώ υπάρχει και το άλλο bug, που όταν βάλεις όλα τα στοιχεία για το data plan σου και πατήσεις save (?), crashάρει το app, χωρίς να έχει κρατήσει τίποτα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευτυχώς που δεν έκανα ακόμα το update. Να φανταστώ υπάρχει και το άλλο bug, που όταν βάλεις όλα τα στοιχεία για το data plan σου και πατήσεις save (?), crashάρει το app, χωρίς να έχει κρατήσει τίποτα; Μπα, ούτε καν. Μια χαρά τα βάζεις. Απλά για κάποιο λόγο δεν μετράει τα δεδομένα, παρα μόνο το WiFi. Τα κρατάει, σου δείχνει το όριο, αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευτυχώς που δεν έκανα ακόμα το update. Να φανταστώ υπάρχει και το άλλο bug, που όταν βάλεις όλα τα στοιχεία για το data plan σου και πατήσεις save (?), crashάρει το app, χωρίς να έχει κρατήσει τίποτα; Στην συσκευή πειραματισμών μου δουλεύουν κανονικά οι καταγραφές http://s12.postimg.org/nplcc9dpp/Screenshot_1.jpg Στην κύρια συσκευή θα ξέρω το Σαββατοκύριακο που δεν θα βαριέμαι και θα στήσω τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευτυχώς που δεν έκανα ακόμα το update. Να φανταστώ υπάρχει και το άλλο bug, που όταν βάλεις όλα τα στοιχεία για το data plan σου και πατήσεις save (?), crashάρει το app, χωρίς να έχει κρατήσει τίποτα; να το κάνεις βρε τεντιμπόη :lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Εκανα τα βήματα αυτά,βρίσκει τον λογαριασμό μου στο HOTMAIL,μου βγάζει ότι συγχρονίστηκε αλλά μετά δεν τον αποθηκεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας στην εφαρμογη people. Μετα στα settings. Τσεκαρεις αν υπαρχει ο λογαριασμος σου. Αν δεν υπαρχει τον προσθετεις. Πατας παρατεταμενα το λογαριασμο και επιλεγεις συγχρονισμο. Λογικα θα τις κατεβασει στο τηλεφωνο. Edited March 18, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts