Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά, είναι να απορείς... Και το κάνει και στον εταιρικό υπολογιστή μου.... :lol:

Μιλάμε για business feature :lol:

Τι τρέχει; τα pro ή τα business

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατα καιρούς απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ κάποιες εφαρμογες που δημιουργούν μεγάλη cache (fb, messenger, twitter) ωστε να καθαρίζω το χώρο, βλέπετε το reset των εφαρμογών υποστηρίζεται απ την creators update και πέρα.

Ομως σήμερα απεγκατέστησα τις τρεις προαναφερθείσες εγαρμογές, οι δυο εγκαταστάθηκαν παλι σωστά όμως το twitter εχει κολλησει στην επαναφορά δεδομένων χρήστη.

Και τι δεν έχω δοκιμάσει απ το πρωί, δε γίνεται τίποτα

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Oπως αναφερθηκε από έναν φιλο πιο πανω αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε...υπαρχει πρόβλημα με την τελευταια αναβαθμιση του Store δεν μπορεις να εγκαταστησεις τιποτα στην SD ,βγαζει σφαλμα καθως προχωρα η διαδικασια, επισης οσες εφαρμογες είναι περασμένες στην SD δεν μπορουν να αναβαθμιστουν ,παλι περνουμε μνμ σφαλματος.Υπαρχει τροπος να προχωρησει η αναβαθμιση έμμεσα,δηλαδη περναμε την εφαρμογή στην μνημη του τηλεφωνου κανουμε κανονικα την αναβαθμιση και μετα μεταφερουμε την εφαρμογή ξανα στην SD ,

Ελπιζουμε σε διορθωση του προβλήματος...

Μιλάμε για business feature :lol:

Τι τρέχει; τα pro ή τα business

Επειδή σήμερα έπηξα και δε μπορώ να θυμηθώ, θα σου πω αύριο..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Oπως αναφερθηκε από έναν φιλο πιο πανω αλλα κανεις δεν ασχοληθηκε...υπαρχει πρόβλημα με την τελευταια αναβαθμιση του Store δεν μπορεις να εγκαταστησεις τιποτα στην SD ,βγαζει σφαλμα καθως προχωρα η διαδικασια, επισης οσες εφαρμογες είναι περασμένες στην SD δεν μπορουν να αναβαθμιστουν ,παλι περνουμε μνμ σφαλματος.Υπαρχει τροπος να προχωρησει η αναβαθμιση έμμεσα,δηλαδη περναμε την εφαρμογή στην μνημη του τηλεφωνου κανουμε κανονικα την αναβαθμιση και μετα μεταφερουμε την εφαρμογή ξανα στην SD ,

Ελπιζουμε σε διορθωση του προβλήματος...

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, λύνεται βέβαια με την διαδικασία που περιγράφει ο φίλος rafalef1, αλλά είναι ταλαιπωρία. Χώρος αποθήκευσης --> εγκατάσταση σε αυτή την συσκευή, μετά ρυθμίσεις --> εφαρμογές, να βάλεις την εφαρμογή που κατέβασες στην sd, να ξαναγυρίσεις στον χώρο αποθήκευσης να αλλάξεις τις ρυθμίσεις κτλ....

Το καλό είναι ότι κατά τα άλλα η .483 μου έχει κάτσει εξαιρετικά στο 640 μου, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη.

Edited by harrispas

Τα pro έχει... :lol: :lol:

Τι Pro?, τι Home? Η λέξη και η τιμή μόνο αλλάζει

Τα features ειναι τα ίδια :lol:

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, λύνεται βέβαια με την διαδικασία που περιγράφει ο φίλος rafalef1, αλλά είναι ταλαιπωρία. Χώρος αποθήκευσης --> εγκατάσταση σε αυτή την συσκευή, μετά ρυθμίσεις --> εφαρμογές, να βάλεις την εφαρμογή που κατέβασες στην sd, να ξαναγυρίσεις στον χώρο αποθήκευσης να αλλάξεις τις ρυθμίσεις κτλ....

Το καλό είναι ότι κατά τα άλλα η .483 μου έχει κάτσει εξαιρετικά στο 640 μου, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη.

Θα το διορθώσουν στην επόμενη αναβάθμιση λογικά..

Έμενα μου εχουν κάτσει πολύ καλα τα W10 πολύ καλά περα από μικροπροβλήματα σε τέτοιο βαθμο που αρχίζω να στενοχωριέμαι που βλέπω να μην υπάρχει μέλλον πια στο λειτουργικό. Να σκεφτείς δεν εχω κανει ποτέ..hard reset!!! Σε 640 δικο μου κ 650 της γυναίκας μου όλα αυτά.

Το πρόβλημα με το store, την εγκατάσταση εφαρμογών στην sd card δηλαδή, ειναι για γέλια και για κλάματα.

Ας οψεται το no money no honey για αυτόν τον μήνα και πρέπει να κάνω υπομονή.....

Τι Pro?, τι Home? Η λέξη και η τιμή μόνο αλλάζει

Τα features ειναι τα ίδια :lol:

χαχαχαχαχαχ :lol: Εσύ.. Εσύ είσαι καλός! :lol:

Huawei Nova 5T

Μια βοήθεια

Σε 650, όταν απαντάω μια κλήση ενεργοποιείται αυτόματα το μεγάφωνο.....

Πως το διορθώνω?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μια βοήθεια

Πως το διορθώνω?

Αν το φέρεις στο αυτί ακούς κανονικά μήπως;

Στις ρυθμίσεις δρομολόγησης ήχου θα πας, αν ισχύει το παραπάνω.

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μια βοήθεια

Πως το διορθώνω?

Ρυθμίσεις ----> Σύστημα ------> Τηλέφωνο -------> Δρομολόγηση ήχου και θα το απενεργοποιήσεις.

Ρυθμίσεις ----> Σύστημα ------> Τηλέφωνο -------> Δρομολόγηση ήχου και θα το απενεργοποιήσεις.

Καλημέρα.

Ναι, το είχα δοκιμάσει αλλά δεν δούλεψε. Τελικά επέλεξα την δεύτερη επιλογή (σύνδεση με bluetooth όταν υπάρχει) και είμαι ΟΚ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το φέρεις στο αυτί ακούς κανονικά μήπως;

Στις ρυθμίσεις δρομολόγησης ήχου θα πας, αν ισχύει το παραπάνω.

Ευχαριστώ evris, όλα οκ

Καλημέρα.

Ναι, το είχα δοκιμάσει αλλά δεν δούλεψε. Τελικά επέλεξα την δεύτερη επιλογή (σύνδεση με bluetooth όταν υπάρχει) και είμαι ΟΚ.

Ευχαριστώ evris, όλα οκ

Ναι, θέλει και το παραπάνω που είπες με το Bluetooth! Κι εγώ έτσι το έχω ρυθμίσει!

Καλημέρα.

Ευχαριστώ evris, όλα οκ

Εγώ το έχω στο αυτόματο και είναι οκ...

Στο 830 στο αυτόματο το είχα κι εγώ. Όμως μια μέρα με πήραν απ' το Viber τηλέφωνο και δεν άκουγα τίποτα στο Bluetooth! ;)

Οπότε το άλλαξα σε Bluetooth όταν αυτό υπάρχει! Τότε ακουγόταν η κλήση κι από το Viber στο Bluetooth!

Το πρόβλημα με το store, την εγκατάσταση εφαρμογών στην sd card δηλαδή, ειναι για γέλια και για κλάματα.

Ας οψεται το no money no honey για αυτόν τον μήνα και πρέπει να κάνω υπομονή.....

Διάβασα ότι το πρόβλημα έχει ήδη διορθωθεί. Θα δοθεί στην επόμενη αναβάθμιση.

Ελπιζουμε σε διορθωση του προβλήματος...[/QUOT]

ναι δεν κανει εγκατασταση καμια εφαρμογη στην καρτα μνημης μονο στην μνημη της συσκευης.επισης αν η εφαρμογη ειναι στην καρτα μνημης δεν την ενημερωνει,δεν δοκιμασα την αναφερθεισα λυση αλλα πιστευω οτι λετουργει. Τωρα τελικα βλεπω και αλλα θεματακια που ομως δυσκολευουν την αποφαση μου να το κρατησω ως το τελος..η καμερα κολλαει,απο το αν θα ανοιξει,μεχρι αν θα εστιασει και ποτε, μεχρι ποτε θα κανει την ληψη,ολα αυτα ομως αν εισαι σε συναυλια πχ και θες να βγαλεις φωτο την ωραπου βγηκε το γκρουπ.. και περιμενεις το τηλεφωνο να το παρει αποφαση.. δεν ειναι οτι καλυτερο,ο ηχος του βιντεο εγινε απαραδεκτος με φυσηματα και μπουκωματα σε σημειο που χαμηλωνω τον ηχο τερμα για να δω το βιντεο,φβ και μεσετζερ,βαιμπερ ανοιγουν 1/5 φορες και με πετανε εξω πανευκολα οταν παω να κανω το οτιδηποτε. Γενικα δεν ηταν ετσι οπως την στιγμη που κατεβασα την ενημερωση. Βλεποντας την προοδο του αντροιτ 8 που εχει λειτουργιες τυπου 3ντι τατσ αι φον(βαριεμαι να κανω εναλλαγη γλωσσας),νομιζω οτι θα μεταβω τελικα σε καποιο αξιοπιστο αντροιντ,τωρα ποιο ειναι αυτο? νομιζω η νοκια ειναι μια καλη προταση με καθαρο αντροιντ και ενημερωσεις για 2 χρονια,επισης αυτο το θεμα των ενημερωσεων ειναι θεμα εταιρειων και οχι λσ,τα νεξους και τα γκουγκλ φον ακομα ενημερωνονται ασχετα την χρονια παραγωγης τους και παιρνουν το τελευταιο αντροιτ.κλεινοντας ολο αυτο το θεμα μου εχει προκαλεσει αρκετα νευρα,το τηλεφωνο το πηρα περυσι και περα το γεγονος οτι ''αναγκαστηκα'' να το αναβαθμησω στα 10,τωρα μαλλον καλουμαστε ολοι καθε λιγο και λιγακι να ανησυχουμε αν θα συνεχισει η υποστηριξη και μεχρι ποτε,οι εφαρμογες φευγουν σιγα σιγα απο το στορ και τελος παντων αυτη η εικονα της ΄΄εγκαταλειψης'' και αναζητησης νεας συσκευης με οτι αυτο συνεπαγεται δεν ειναι ωραια κατασταση

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πιο ωραιο ηταν προχθες που το τηλεφωνο για πρωτη φορα ειχε συμπεριφορα παλιου αντροιτ..στην προσπαθεια να μπω στις ειδησεις -την μαμα εφαρμογη- την ωρα που γινεται το εφε κινησης ζοουμ αουτ,η οθονη παγωσε σε μια ενδιαμεση κατασταση,στην μεση της κινησης των παραθυρων,και εμεινε ετσι αρκετα δευτερολεπτα μπορει και 10 και στην συνεχεια επεστρεψε στην αρχικη οθονη...!!!! επισης η εφαρμογη ειδησεις 2/8 φορες δεν ανοιγει με τιποτα και το τηλεφωνο κανει ρισταρτ περιπου 1/5 μερες σε ανυποπτο χρονο,απο την ωρα που μιλαω μεχρι μονο του. οκ δεν μπορω να πω οτι η χρηση του εχει γινει ανυποφορη και ξερω οτι με επαναφορα θα διορθωθει μεγαλο μερος και τι αν ημουν σε αντροιτ τετοιων χαρακτηριστικων θα ειχε παραδοσει οπλα πολυ καιρο με τετοιο φορτωμα που ου εχω κανει,ομως το γεγονος οτι μαλον παμε για κλεισιμο δεν μυ αφηνει αλλο περιθωριο παρα να αναζτησω νεο λσ και αυτο δεν ειναι αλλο απο τα αντροιτ,αφου τα μηλαρακια ειναι βαρια για την τσεπη μου και δεν χρεωνομαι 700 ευρω για τηλεφωνο οταν το αυτοκινητο μου αν το πουλησω εχει αξια 800-1000..

Θα έπρεπε να διορθωθεί άμεσα.

Θα έπρεπε να διορθωθεί άμεσα.

Δεν αντιλέγω. Σου έγραψα τι διάβασα μιας και ήμουν ενήμερος για το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή πότε θα δοθεί η επόμενη αναβάθμιση.

Το παράξενο είναι ότι στο αυτόματο δεν δουλεύει σωστά.

Το παράξενο είναι ότι στο αυτόματο δεν δουλεύει σωστά.

Το ίδιο και σε μένα.... ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455216&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr%29