Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πίστευα οτι θα είχε λιγότερα προβλήματα η anniversary.... :worry:

Ποια προβλήματα; Ούτε ένα bug δεν έχω βρει μετά από τόσες ώρες.

Όταν η γλώσσα του κινητού είναι στα Ελληνικά, στον τηλεφωνικό κατάλογο στο μενού με τα γράμματα βγάζει πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά. Όταν η γλώσσα είναι στα Αγγλικά, βγάζει πρώτα τα αγγλικά και στο τέλος δεν βγάζει καθόλου τα ελληνικά και τα έχει όλα ομαδοποιημένα σε ένα γράμμα. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Θέλω να έχω αγγλικά σαν γλώσσα μενού, αλλά χωρίς την αλφαβητική ομαδοποίηση δεν με βολεύει
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ποια προβλήματα; Ούτε ένα bug δεν έχω βρει μετά από τόσες ώρες.

Απ' αυτά που αναφέρουν διάφοροι! Εμένα δεν μου ήρθε ακόμα τίποτα για να το διαπιστώσω! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μάλλον έχεις καταλάβει λάθος. Μπορεί να μην υπάρχει πλέον η κλασσική εφαρμογή ραδιοφώνου από την Microsoft αλλά στο store υπάρχουν δυο τρεις τέτοιες εφαρμογές που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δουλεύουν δηλ με το δέκτη ραδιοφώνου και όχι με ίντερνετ. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι ακόμα δεν υποστηρίζουν ακρόαση από το ηχειο τηλεφωνου αλλα μόνο από ακουστικα.

Πχ εγώ χρησιμοποιώ αυτη https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhxns

Υπάρχουν όμως και άλλες που μπορείς να δοκιμάσεις...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το Link :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα τέλεια, η μπαταρία όλο το βράδυ έφαγε 4% η Cortana δουλεύει και με ελληνικά, το skype καλύτερο αλλά όταν γυρίσω πλαγια τη συσκευή σταματάει να με ακούει ο άλλος. L650

Όλα τέλεια, η μπαταρία όλο το βράδυ έφαγε 4% η Cortana δουλεύει και με ελληνικά, το skype καλύτερο αλλά όταν γυρίσω πλαγια τη συσκευή σταματάει να με ακούει ο άλλος. L650

Πως την έκανες την Κορτάνα να δουλέψει; Δεν το έχω καταφέρει

Πως ενεργοποιούμε Cortana έχοντας ελληνικά??? Άλλαξα περιοχή αλλά δεν μου την εμφάνισε...
the show must go on...

Στον υπολογιστή έβαλα Region UK και έχω Cortana. Στο κινητό έβαλα και UK και Ελλάδα και τίποτα. Στο search δεν βγάζει τίποτα, ούτε στις ρυθμίσεις του.

Όταν η γλώσσα του κινητού είναι στα Ελληνικά, στον τηλεφωνικό κατάλογο στο μενού με τα γράμματα βγάζει πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά. Όταν η γλώσσα είναι στα Αγγλικά, βγάζει πρώτα τα αγγλικά και στο τέλος δεν βγάζει καθόλου τα ελληνικά και τα έχει όλα ομαδοποιημένα σε ένα γράμμα. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Θέλω να έχω αγγλικά σαν γλώσσα μενού, αλλά χωρίς την αλφαβητική ομαδοποίηση δεν με βολεύει

Εμένα με Αγγλικά γλώσσα κινητού τις επαφές μου τις εμφανίζει σωστά... Πρώτα τα Ελληνικά μετά τα Αγγλικά και χωρίς ομαδοποίηση

Έχω language English(US) και region Greece

Όλα καλά με το update ωραία και η προσθήκη του player στην οθόνη κλειδώματος.Όπως και το μπρος πίσω στον edge.Γενικά το λειτουργικό είναι πολυ εύχρηστο.Τώρα η μόνη μου απορία είναι που είναι η cortana γιατί με το search που λέει ο φιλος δεν μου βρίσκει τιποτα

Όλα καλά με το update ωραία και η προσθήκη του player στην οθόνη κλειδώματος.Όπως και το μπρος πίσω στον edge.Γενικά το λειτουργικό είναι πολυ εύχρηστο.Τώρα η μόνη μου απορία είναι που είναι η cortana γιατί με το search που λέει ο φιλος δεν μου βρίσκει τιποτα

Μήπως παίζει ρόλο η συσκευή;....

σε μένα δεν ήρθε ακόμα...άρα έχουμε μέλλον.... βασικά με προβληματίζει πως αρκετοί έχετε θέματα και βασικά διαβάζοντας ξένα σιτε βλέπω πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα στους κατόχους τον 950 και 950 xl. μιλάνε ακόμα και για μπρικαρισμα της συσκευής....

σε μένα δεν ήρθε ακόμα...άρα έχουμε μέλλον.... βασικά με προβληματίζει πως αρκετοί έχετε θέματα και βασικά διαβάζοντας ξένα σιτε βλέπω πολλά προβλήματα και ιδιαίτερα στους κατόχους τον 950 και 950 xl. μιλάνε ακόμα και για μπρικαρισμα της συσκευής....

Αμαααν λέγε μου τέτοια...

Ευτυχώς δεν έχω 950! :p

Δεν πειράζει σε μας θα έρθει πιο στρωμένη!!!!! :lol:

στο στορε παρολο που ειναι πιο 'φτιαγμενο'δεν ξερω αν προσθεσαν πολλες εφαρμογες...για κορτανα πως την κανοθμε να ακουει εντολες στα ελληνικα?γιατι δεν καταλαβα ακριβως απο τα προηγουμενα που ακουστηκαν

στο στορε παρολο που ειναι πιο 'φτιαγμενο'δεν ξερω αν προσθεσαν πολλες εφαρμογες...για κορτανα πως την κανοθμε να ακουει εντολες στα ελληνικα?γιατι δεν καταλαβα ακριβως απο τα προηγουμενα που ακουστηκαν

δεν έχει μάθει ακόμα ελληνικά.....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αμαααν λέγε μου τέτοια...

Ευτυχώς δεν έχω 950! :p

Δεν πειράζει σε μας θα έρθει πιο στρωμένη!!!!! :lol:

ναι κατι δεν έκατσε καλά...μήπως η μαζική αναβάθμιση δημιούργησε προβλήματα η δεν ξέρω τι να πω πάντως όσοι την είχαν σαν insiders δεν είχαν τόσα προβλήματα.

Λοιπόν για να μη σας μπερδεύω. Έχω γλώσσα μενού αγγλικά, όλα τα υπόλοιπα ελληνικά και η κορτανα δουλεύει αν της μιλάς αγγλικά.

Λοιπόν για να μη σας μπερδεύω. Έχω γλώσσα μενού αγγλικά, όλα τα υπόλοιπα ελληνικά και η κορτανα δουλεύει αν της μιλάς αγγλικά.

καλά κάνεις και το λες γιατί ορισμένοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι η Cortana μιλάει πλέον ελληνικά. όχι και ούτε το βλέπω για πολύ σύντομα.

καλά κάνεις και το λες γιατί ορισμένοι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι η Cortana μιλάει πλέον ελληνικά. όχι και ούτε το βλέπω για πολύ σύντομα.

Στην Anniversary 2 ίσως μιλήσει και ελληνικά η Cortana! :p

Δεν είπαμε ότι μιλάει ελληνικά. Τον συνδυασμό που θα την κάνει να λειτουργήσει ψάχνουμε, διότι είχαν πει ότι πλέον θα είναι διαθέσιμη πιο εύκολα για τους χρήστες. Μετά από δοκιμές με όλους τους συνδυασμούς που έκανα διαπίστωσα ότι διαθέσιμη είναι μόνο με επιλεγμένη γλώσσα και περιοχή Αγγλία ή ΗΠΑ.

Ειναι διαθεσιμη και με region ελλαδα η cortana.

Στην αρχικη οθονη πατας το search button (το συμβολο του μεγενθυτικου φακου δηλαδη). Μετα πατας τις παυλες πανω αριστερα για να ανοιξει το μενου. Επιλεγεις εκει το γραναζι settings και σε αφηνει να ενεργοποιησεις την cortana.

Καλησπέρα. θα ήθελα να ενημερώσω πως στο 930 από χθες που έκανα αναβάθμιση δεν έχω κάποιο bug ακόμα, πράγμα ενθαρρυντικό. Περιμένω να δω την κατανάλωση μπαταρίας και τη λειτουργία του μετά από μια εύλογη χρονική διάρκεια.Γενικά το λειτουργικό από την εκδοαη 8.1 και ειδικά με τα 10 είναι πολύ καλό.Το κινητό σαν συσκευή εκτός από ένα θέμα με το μικρόφωνο που έγινε σε δύο εβδομάδες εντός εγγύησης και την υπερθέρμανση είναι επίσης πολύ καλό.Από υποστήριξη επίσης είναι καλά τα πράγματα, έχουμε πάρει εκτός από τα 10αρια τον Απρίλιο και χθες την επετειακή, άλλες δυο αναβαθμίσεις από την αρχή του χρόνου.Τόσες περίπου έχει και ο αδερφός μου σε iphone6s plus.Θεωρώ ότι το μόνο πρόβλημα είναι το store που δεν βοηθά το λειτουργικό να πετάξει.έχει δυστυχώς κάποιες ελλείψεις που δυσκολεύουν την αποδοχή του, αν και προσωπικά τώρα που έγινε το viber και ψιλοέφτιαξε το facebook μου λείπουν ελάχιστα πράγματα. Στα φάουλ της microsoft ότι κάνει λάθος στις εκτιμήσεις για τις ανανεώσεις και μας κάνει να περιμένουμε χωρίς λόγο.Τελειώνοντας να πω ότι δεν υπάρχει λόγος για μένα να αλλάξω κινητό για ένα χρόνο ακόμα και βάλε και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.(το έχω ήδη δύο).

Με την έλεση της anniversary, η συσκευή πετάει. Ταχύτατο, κανένα bug, 2-3 πράγματα που είχα διαπιστώσει διορθώθηκαν. Πάντα τέτοια!