Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνώμη αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο διαβάζοντας το θέμα, κυκλοφορησε η αναβάθμιση για κινητά ή μόνο όσοι είστε insiders την έχετε λάβει?

φίλε εγώ είμαι ο πιο άσχετος εδώ μέσα.

ότι έχει το τηλέφωνο είναι από μόνο του.

μάλιστα δε σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η επετειακή όπως λένε αναβάθμιση, θα περιμένω αρκετό καιρό

για να λυθούν πιθανά προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν.

.

αυτό το βρήκα τώρα 22,56 http://imgur.com/a/qePmv

Edited by kakos
φωτογραφία
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση είχα και γω τους λογαριασμούς μέσα από τα 8.1,όμως δεν μου εροντουσαν ειδοποιήσεις για sms,καμια ούτε ήχος τίποτα,μόνο όταν άνοιγα τα μηνύματα,έκανα επαναφορά και έγινε αυτό που βλέπετε στην φωτο,ρύθμισα το Gmail από την επιλογή manual ρυισης IMAP pop,με μια αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφαλειας στην google,όμως ημερολογιο και επαφές δεν συγχρονίζονται ούτε υπάρχει λογαριασμός google στις επαφές ώστε να επιλέξω όπως στα 8.1. Μια λύση είναι να επαναφέρω να κάνω τους λογαριασμούς και να αναβαθμισω,αλλα εντάξει τώρα...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eγώ κανονικότατα έχω το Gmail μου στη συσκευή μου.

Πριν αναβαθμισω είχα και γω κανονικά,μετά την αναβαθμιση(είχα και 100 εφαρμογές)δεν ερχόντουσαν ειδοποιήσεις για sms,έκανα hard reset και παρουσιάστηκε το θέμα,φωτογραφία έστειλα με link πιο πάνω. Τελικά ρύθμισα τα Gmail με τα IMAP pop3 όμως τις επαφές και το ημερολογιο δεν γίνεται..

@mr_47 τα προβλήματα που έχεις εσύ δεν τα έχω εγώ και αρκετοί άλλοι. Κι αυτό για μένα είναι αρκετά θετικό! Το μονο πρόβλημα ειναι οι εφαρμογές στα 10, που κι αυτά σιγα σιγα τα φτιάχνουν.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

@mr_47 τα προβλήματα που έχεις εσύ δεν τα έχω εγώ και αρκετοί άλλοι. Κι αυτό για μένα είναι αρκετά θετικό! Το μονο πρόβλημα ειναι οι εφαρμογές στα 10, που κι αυτά σιγα σιγα τα φτιάχνουν.

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Huawei Nova 5T

Ανοίγω παρένθεση στο θέμα της επετειακής ενημέρωσης γιατί θέλω να πετάξω το κινητό στον τοίχο.

Αγόρασα το Σάββατο ένα Lumia 950 Dual και τις πρώτες μέρες το είχα με την έκδοση που είχε από μόνο του με μόνο θέμα να είναι η κατανάλωση μπαταριας έως και 40% στο 8ωρο με τα πάντα κλειστά (δεδομένα, συγχρονισμός, σε πτήση) και μονη εφαρμογή το WhatsApp. Πηγαίνοντας , λοιπόν , να κάνω tethering παρατηρώ ότι καμια συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητο. Εκτος από αυτό, η συσκευή αρχισε να συμπεριφέρεται σαν μονοπυρηνη. Αν είχα κλειστή την οθόνη, έκανε έως και ένα λεπτό να εμφανίσει την ώρα, αν ήταν ανοικτό κολλαγε τελείως κτλ. Και με την .494 τα ίδια. Ενώ μιλάω κανονικά στο WhatsApp,μόλις πατήσω το κουμπί του hotspot (ακόμα και αν δεν προσπαθεί κάποια συσκευή να συνδεθεί) παγώνει και επανεκκινει μετά από λίγα λεπτά. Έκανα 3 hard reset στην προηγούμενη έκδοση κι αλλα 2 στην .494

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ανοίγω παρένθεση στο θέμα της επετειακής ενημέρωσης γιατί θέλω να πετάξω το κινητό στον τοίχο.

Αγόρασα το Σάββατο ένα Lumia 950 Dual και τις πρώτες μέρες το είχα με την έκδοση που είχε από μόνο του με μόνο θέμα να είναι η κατανάλωση μπαταριας έως και 40% στο 8ωρο με τα πάντα κλειστά (δεδομένα, συγχρονισμός, σε πτήση) και μονη εφαρμογή το WhatsApp. Πηγαίνοντας , λοιπόν , να κάνω tethering παρατηρώ ότι καμια συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητο. Εκτος από αυτό, η συσκευή αρχισε να συμπεριφέρεται σαν μονοπυρηνη. Αν είχα κλειστή την οθόνη, έκανε έως και ένα λεπτό να εμφανίσει την ώρα, αν ήταν ανοικτό κολλαγε τελείως κτλ. Και με την .494 τα ίδια. Ενώ μιλάω κανονικά στο WhatsApp,μόλις πατήσω το κουμπί του hotspot (ακόμα και αν δεν προσπαθεί κάποια συσκευή να συνδεθεί) παγώνει και επανεκκινει μετά από λίγα λεπτά. Έκανα 3 hard reset στην προηγούμενη έκδοση κι αλλα 2 στην .494

DOA..........

TCL 40 NXTPAPER

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Όχι... Για μένα μιλάω πάντα! Δεν έχω κάνει και hard reset ακόμα!!!

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Τι πιστεύεις;χαχαχαχ

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι... Για μένα μιλάω πάντα! Δεν έχω κάνει και hard reset ακόμα!!!

Άσχετο .

Δεν υπάρχει καμία σύνδεση αυτού που λες με αυτό που σε ρωτάει ο 47.

Xiaomi 12 Pro

Το ότι αναβαθμίζεται το λειτουργικό, έστω και καθυστερημενα, ειναι θετικό! Τωρα αν θες κατι εδώ και τωρα, πας σε Android απλα και δεν ασχολείσαι! Τι άλλο να πω;...

Κάτι πιο χειροπιαστό ίσως;

Universal εφαρμογές... φτανει; Μπαταρία βελτιωμένη... στη δικιά μου συσκευή τουλάχιστον! Πέραν απο κανένα δύο εφαρμογές, δουλεύει μια χαρά η συσκευή χωρίς HR!

Εκτος των uwp τα άλλα τα είχαμε ήδη.

Το να σταματήσει να μας βλέπει σαν beta users είναι για εμενα το ζητούμενο.Ολα τα αλλα είναι καραμέλες.

Xiaomi 12 Pro

Universal εφαρμογές... φτανει; Μπαταρία βελτιωμένη... στη δικιά μου συσκευή τουλάχιστον! Πέραν απο κανένα δύο εφαρμογές, δουλεύει μια χαρά η συσκευή χωρίς HR!

Όχι, δε φτάνει. Μπαταρία βελτιωμένη, ναι, αφού πρώτα φρόντισαν να χαλάσουν τη αυτονομία με τα προηγούμενα updates (των 8.1, ούτε τη φαντάζονται τα 10), είπαν να τη βελτιώσουν, για μερικούς. Για να μη μιλήσω για τις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Απροβλημάτιστη συσκευή πρέπει να έχουν όλες οι συσκευές, όχι 1-2. Αν θέλει να δει κάποια στιγμή ποσοστά πάνω από το 5%. Και όχι δε δίνω 250€, ούτε καν 150€, για ένα λειτουργικό που ΘΑ είναι κάτι. Αυτό μας το λέει από τα 7.5.

Εκεί ακριβώς χάνει η Microsoft. Ποτέ δεν έχει κάτι "εδώ και τώρα".

Edit: Ή μάλλον, έχει. Το πιο ωραίο σχεδιαστικά λειτουργικό. Αλλά αυτό και υποκειμενικό είναι και δε φτάνει.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Όχι, δε φτάνει. Μπαταρία βελτιωμένη, ναι, αφού πρώτα φρόντισαν να χαλάσουν τη αυτονομία με τα προηγούμενα updates (των 8.1, ούτε τη φαντάζονται τα 10), είπαν να τη βελτιώσουν, για μερικούς. Για να μη μιλήσω για τις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Απροβλημάτιστη συσκευή πρέπει να έχουν όλες οι συσκευές, όχι 1-2. Αν θέλει να δει κάποια στιγμή ποσοστά πάνω από το 5%. Και όχι δε δίνω 250€, ούτε καν 150€, για ένα λειτουργικό που ΘΑ είναι κάτι. Αυτό μας το λέει από τα 7.5.

Edit: Ή μάλλον, έχει. Το πιο ωραίο σχεδιαστικά λειτουργικό. Αλλά αυτό και υποκειμενικό είναι και δε φτάνει.

Παρ' όλα αυτά δεν βλέπω να κρατάς για πολύ το Android ακόμα! ;)

Παρ' όλα αυτά δεν βλέπω να κρατάς για πολύ το Android ακόμα! ;)

Καλά τα λες μεν,ένα λόγο δεν δίνεις δε.

Xiaomi 12 Pro

Chat room το κάνατε μερικοί εδώ μέσα... Αν δεν έχετε κάτι να γράψετε ή να σχολιάσετε επί του θέματος, μην ποστάρετε άσκοπα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ ντόρος για τίποτα και με την αναβάθμιση στο Redstone. δεν είναι μόνο θέμα UI που στα γούστα μου είναι μια χαρά γιατι πάντα μου άρεσε ιδικά από το 8,1 και μετά αλλά γενικά είναι το θέμα. μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος αλλά φαίνεται και στα νούμερα ότι η κατρακύλα δεν σταματάει και κάθε μήνα και λιγότερα ποσοστά. άρα ποιος ασχολείται με τα windows;ουτε αγοραστες ουτε developers! εγώ πάντως ψάχνω να ξεφορτώσω το κινητό και να κοιτάξω κανένα android ξανά για βαρέθηκα τα soft reset τα hard reset και μες στα νεύρα κάθε μέρα αν θα έχω κολλήματα. αυτά τέλος με την γκρίνια από μένα. Edited by sony76

Αν και έχει αναφερθεί και από άλλους παλιότερα βρέθηκε η λύση στο να ορίσουμε στην ρύθμιση ορίου στα δεδομένα τι να κάνει η συσκευή; μόλις επιλέγω κάτι με πετάει έξω και δεν παίρνει την εντολή. Ο μετρητής πάντως λειτουργεί άλλα όχι το εικονίδιο στην οθόνη. Μόνο για το WiFi μου δείχνει. Επίσης ενώ έχω την τοποθεσία κλειστή κατά καιρούς δείχνει το εικονίδιο πάνω στην οθόνη.

TCL 40 NXTPAPER

Μη το δώσεις.. Θα σε χρειαστεί! ;)

Με άχρηστο chip ραδιοφώνου; Δε νομίζω..

P.S.: Όχι, οι 3rd party εφαρμογές δε με καλύπτουν. Η μία που δοκίμασα έχει άθλιο search και όλες τους πολλές προσβάσεις, γι' αυτό που παραδίδουν. Εννοείται ότι το internet radio, με τα δεδομένα δίνουν οι πάροχοι, είναι γελοία εναλλακτική...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και έχει αναφερθεί και από άλλους παλιότερα βρέθηκε η λύση στο να ορίσουμε στην ρύθμιση ορίου στα δεδομένα τι να κάνει η συσκευή; μόλις επιλέγω κάτι με πετάει έξω και δεν παίρνει την εντολή. Ο μετρητής πάντως λειτουργεί άλλα όχι το εικονίδιο στην οθόνη. Μόνο για το WiFi μου δείχνει. Επίσης ενώ έχω την τοποθεσία κλειστή κατά καιρούς δείχνει το εικονίδιο πάνω στην οθόνη.

Κι εμένα το έκανε και τη λύση μου την έδωσε κάποιος εδώ.

Όταν πας να ορίσεις όριο και συμπεριφορά, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ. 640ds, με το τελευταίο official update.

Huawei Nova 5T

Και όχι δε δίνω 250€, ούτε καν 150€, για ένα λειτουργικό που ΘΑ είναι κάτι. Αυτό μας το λέει από τα 7.5.

Τα λένε κάποιοι και τους καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν κάποια επαφή. Αλλα κι εσύ? Για πες μου για να καταλάβω, τι σου λείπει από τα 10ρια. Προσωπικά δεν περιμένω ΘΑ γιατί είναι άψογα εδώ και ΤΩΡΑ.-

Τα ΘΑ τελείωσαν.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ ντόρος για τίποτα και με την αναβάθμιση στο Redstone. δεν είναι μόνο θέμα UI που στα γούστα μου είναι μια χαρά γιατι πάντα μου άρεσε ιδικά από το 8,1 και μετά αλλά γενικά είναι το θέμα. μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος αλλά φαίνεται και στα νούμερα ότι η κατρακύλα δεν σταματάει και κάθε μήνα και λιγότερα ποσοστά. άρα ποιος ασχολείται με τα windows;ουτε αγοραστες ουτε developers! εγώ πάντως ψάχνω να ξεφορτώσω το κινητό και να κοιτάξω κανένα android ξανά για βαρέθηκα τα soft reset τα hard reset και μες στα νεύρα κάθε μέρα αν θα έχω κολλήματα. αυτά τέλος με την γκρίνια από μένα.

Τα έχουμε ξαναπεί. Θέλεις μια αλλαγή? Καλώς να την κάνεις. Όμως όπως διαπιστώνεις και ο ίδιος, οι developers αρχίζουν πλέον και ασχολούνται. Όχι ότι καίγονται για το 1% αλλά λόγω έξυπνης κίνησης της ms με την ενοποίηση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πως τελείωσαν τα ΘΑ όταν ακόμα είμαστε στο ΘΑ έρθει το ένα,ΘΑ έρθει το άλλο;

Είναι πολύ καλα τα 10,αλλά κάποια πράγματα δε πιστεύω ότι δεν λείπουν σε κανέναν.

Xiaomi 12 Pro

Γνωρίζουμε αν στην επόμενη αναβάθμιση θα γίνεται disable to DCHP για manual ρυθμίσεις σε IP , DNS κτλπ;

Everything is a frequency 

Την τελευταία φορά που είχα τα 8.1,υπήρχε η δυνατότητα στο πλακίδιο των φωτογραφιών μπροστά να εμφανίζονται μόνο ο φάκελος των αγαπημένων.Τώρα υπάρχει επιλογή μόνο για μία φωτογραφία ή τυχαία τις πιο πρόσφατες;