ampalos95 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Κι εγώ το έχω αυτό. Με hard reset, clean install της .420 και χωρίς πέρασμα backup. 640ds και έχω και here apps. Μου θυμίζει εποχές Symbian.... Άρα και hard reset να κάνω δεν θα αλλάξει κάτι. Και εγω 640ds έχω. Άρα μάλλον η εφαρμογή της συλλογής είναι αργή Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Υπάρχει τρόπος, χωρίς την εγκατάσταση εφαρμογής από το store, να μάθεις πότε φόρτισες τελευταία φορά το κινητό? Πόσες μέρες είσαι χωρίς φόρτιση δηλαδή? Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Tζάμπα η "χαρά" με το μετρητή δεδομένων, τελικά. Χτες, 3 μέρες από την έναρξη μέτρησης του μηνιαίου ορίου (το οποίο κανονικά είχε μηδενίσει), μου έβγαζε πως είχα φάει κάπου 280ΜΒ...στην πραγματικότητα ούτε 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Είμαι στην έκδοση 420. Πριν κάνω την αναβάθμιση σε 10 είχα κάνει hard reset στα 8.1 για να περάσω νέο λογαριασμό Κατέβασα here drive-here maps, έκανα back up, αναβάθμιση σε 10, πέρασμα την 420 στη συνέχεια hard reset και τέλος πέρασα το back up από τα 8.1 που είχα ώστε να έχω τα here drive-here maps. Έχω όμως πολύ αργή αποθήκευση φωτογραφιών. Ενω το είχα να αποθηκεύεται στην κάρτα οι φωτογραφίες και νομιζα οτι εφταιγε αυτο το έβαλα στο μνήμη τηλεφώνου αλλα το πρόβλημα παραμένει. Φανταστείτε ότι τραβαω φωτο κι αν μπω αμεσως στην συλλογη αυτη η φωτο δεν εμφανιζεται. Δηλαδη θελει καποια δευτερα για να την αποθηκευσει και επισης γενικα εχω θεματα με την εφαρμογη της συλλογης φωτογραφιων καθως αν σβησω φωτο απο την καμερα(δηλαδη μολις την εχω τραβηξει ας πουμε) και παω στην συλλογη αυτη θα υπαρχει και θα εξαφανιστει μονη της μετα απο λιγα δευτερα. Ειναι γενικο το κακο ή να κανω hard reset και να στησω απ την αρχη; πάντως στο lumia 730 dual που έχω, μετά που έβαλα τα 10-αρια και έκανα hard reset και στήσιμο τα προγράμματα από την αρχή. δεν έχω τέτοια προβλήματα, δείχνει τις φωτογραφίες αμέσως μόλις πατήσω το κουμπάκι της κάμερας επάνω δεξιά και επίσης τις αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης. όσο αφορά το hare drive δε χρειάζεται πλέον, αφού μετά τις 30-6-16 σταματάει να λειτουργεί. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Άρα και hard reset να κάνω δεν θα αλλάξει κάτι. Και εγω 640ds έχω. Άρα μάλλον η εφαρμογή της συλλογής είναι αργή Ίσως φταίει το 1gb. Μάλλον το OS είναι για συσκευές με 2gb... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Στην παρούσα φάση,μια χαρά φτάνει το 1gb. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 παιδια εγω παντως μετα την επαναφορα εχασα την επιλογη back up από τα 8.1 (εχω το 1020 και την πρωτη φορα που το ανοιξα την ειχα και το εκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Στην παρούσα φάση,μια χαρά φτάνει το 1gb. Και εγω απο οτι βλεπω παει ανετα με 1 gb. Συνηθως με 3-4 τυπικες εφαρμογες παγωμενες στην μνημη κινητε στα 750mb χρηση (λειτουργικο και εφαρμογες) και λυθηκαν στην redstone καποια προβληματακια που ειχε η cortana στις συσκευες αυτες. Απλα οπως ειναι και λογικο με 2 gb αν κανεις συχνα εναλλαγές μεταξυ πολλων εφαρμογων θα φορτωνει λιγοτερο απο τον αποθηκευτικο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα στην παρέα Κάτοχος 640ds ¨μπήκα¨ στα 10άρια απο χτές. Δυο απορίες-παρατηρήσεις έχω δεν μπορώ πλέον να ορίσω σε κάθε επαφή από ποια sim θα καλεί και δεύτερον όταν ¨έρχονται¨email δεν με ειδοποιεί με ήχο (έχω τρία email) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα στην παρέα Κάτοχος 640ds ¨μπήκα¨ στα 10άρια απο χτές. Δυο απορίες-παρατηρήσεις έχω δεν μπορώ πλέον να ορίσω σε κάθε επαφή από ποια sim θα καλεί και δεύτερον όταν ¨έρχονται¨email δεν με ειδοποιεί με ήχο (έχω τρία email) Για να κανει ηχο θα πας στο settings της εφαρμογης και εκει που λεει notifications πρεπει εκτος του play a sound να εχεις τικαρει και το show a notification banner. Αν ειναι μονο το play a sound τικαρισμενο δεν παιζει ηχο (για αγνωστους λογους - μαλλον bug). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Eυχαριστώ είχα τικάρει μόνο το play a sound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παιδιά δεν θυμάμαι αν ρώτησα. Πόση ώρα κάνει να περάσω τα 10 απο 8.1 μέσω upgrade advisor συνολικά; Μιλάω για ολόκληρη τη διαδικασία! Από την αρχή έως το τέλος! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Κανα τριωρο. Πρεπει να κατεβασει την εκδοση 107 που ειναι πανω απο ενα gb , να κανει εγκατασταση και περασμα ρυθμισεων να κατεβασει καμια 40ρια ενημερωσεις εφαρμογων και καπακι μετα να κατεβασεις την 420 και να την εγκαταστησεις. Στο 930 που καθισαν ολα καλα και δεν χρειαστηκε χαρντ ρεσετ μπορει να μου πηρε και λιγο λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ανάλογος και το ίντερνετ γύρο στην μιάμιση ώρα περίπου με όλες τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ανάλογος και το ίντερνετ γύρο στην μιάμιση ώρα περίπου με όλες τις αναβαθμίσεις. Χάχα, με hard reset ή χωρίς; :) ο georgb πιο πάνω λέει ενα τρίωρο, και χωρίς HR λιγο λιγότερο! Τελικά τι ισχύει; Με καλο wifi σχετικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Αν τα βάλεις χωρίς να πειράζεις το κινητό και έχεις γρήγορο ίντερνετ τόσο περίπου,αναλόγως το κινητό και το ίντερνετ. Η .107 αργή αλλά η .420 μπαίνει πιο γρήγορα,χωρίς hard reset λέω γιατί δεν έχει χρειαστεί να κάνω. Τώρα όλα παίζονται με το πόσες εφαρμογές έχεις μέσα αν είναι μεγάλες κ.τ.λ. Τις εφαρμογές που ήθελα τις πέρασα μετά την αναβάθμιση. Καλυτέρα να σκέφτεσαι πάντως πιο πολλές ώρες για να μην βιαστείς και να κάνεις καλή εγκατάσταση. Είναι ώρα όμως πλέον για εμένα να έχουμε τα 10 δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν τα 8.1. Edited June 28, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Με καλο ιντερνετ(Ταχυτητα 23.10 στο speedtest) γυρω στις 3 ωρες με 640 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πως σαρώνουμε με τα 10-αρια τους ψηφιακούς κωδικούς; με το 8,1 είχε το μεγεθυντικό φακό, τώρα; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πως σαρώνουμε με τα 10-αρια τους ψηφιακούς κωδικούς; με το 8,1 είχε το μεγεθυντικό φακό, τώρα; Κατεβασε το QR Scanner RS απο το store. Αυτο χρησιμοποιω και μου φαινεται αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ήρθε και επίσημα σε όλους η Universal εφαρμογή του Facebook Messenger. Επίσης υπάρχουν αναβαθμίσεις σε Twitter και στις MSN εφαρμογές... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πάντως, κάνοντας τα πάντα με τον επίσημο τρόπο, έχω πάλι αόρατες ειδοποιήσεις. Αυτό το είχα και στις προηγούμενες εκδόσεις και εμφανίστηκε, αφού άφησα το smartphone χωρίς κάρτες sim και χωρίς σύνδεση σε wifi, αλλά αναμμένο, για 2 μέρες. Hard reset έκανα πριν το πέρασμα της .420. 640ds, ευρωπαϊκό (δεν πρέπει να υπάρχουν Ελληνικά), με την .420. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πάντως, κάνοντας τα πάντα με τον επίσημο τρόπο, έχω πάλι αόρατες ειδοποιήσεις. Αυτό το είχα και στις προηγούμενες εκδόσεις και εμφανίστηκε, αφού άφησα το smartphone χωρίς κάρτες sim και χωρίς σύνδεση σε wifi, αλλά αναμμένο, για 2 μέρες. Hard reset έκανα πριν το πέρασμα της .420. 640ds, ευρωπαϊκό (δεν πρέπει να υπάρχουν Ελληνικά), με την .420. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις σου. Άλλαξέ τες (πχ μόνο ήχο) και ξανά άλλαξε σε αυτές που θες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθε και επίσημα σε όλους η Universal εφαρμογή του Facebook Messenger. Επίσης υπάρχουν αναβαθμίσεις σε Twitter και στις MSN εφαρμογές... Μήπως το επίσημο fb είναι μόνο για pc? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μήπως το επίσημο fb είναι μόνο για pc? Το επίσημο FB απλά δεν είναι ακόμα έτοιμο για το mobile. Είναι ακόμα σε beta. Λογικά αφού βγήκε ο messenger είναι κοντά να βγει και αυτό και πιστεύω πως θα είναι και πριν το Anniversary update tων 10ριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Στα 8.1 έχω την δυνατότητα πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο στο hands free να κάνω φωνητική κλήση αρκεί η επαφή να είναι στα αγγλικά διότι αναγνωρίζει την αγγλική ομιλία και ας έχω το κινητό στα ελληνικά. Στα 10 έχει παραμείνει αυτή η δυνατότητα φωνητικής κλήσης; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Στα 8.1 έχω την δυνατότητα πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο στο hands free να κάνω φωνητική κλήση αρκεί η επαφή να είναι στα αγγλικά διότι αναγνωρίζει την αγγλική ομιλία και ας έχω το κινητό στα ελληνικά. Στα 10 έχει παραμείνει αυτή η δυνατότητα φωνητικής κλήσης; Όταν το πατάω μου βγάζει την Cortana από εκεί καλώ. Οπότε φαντάζομαι θα λειτουργεί και αν δεν την χρησιμοποιείς. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts