Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν λίγο έκανα επαναφορά του τηλεφώνου μου και τώρα το στήνω απο την αρχή.

δεν υπάρχει το here drive γιατί;

επίσης η όλη εμφάνιση, της οθόνης-πλακιδίων φαίνεται ξεπερασμένη.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μόλις ενημέρωση για "Αφυπνίσεις και Ρολόι των Win".

Ελπίζω να ξυπνήσω αύριο...

Το έχεις βάλει να τρέχει στο παρασκήνιο;

Πάντως, σε 640ds, υπάρχει αυξημένη θερμοκρασία, με την .420, που γίνεται αισθητή και από την πλευρά της οθόνης. Μόνο με άνοιγμα του fb beta και browsing στο myphone.
Huawei Nova 5T

Η γνώμη μου είναι όταν περνάμε τα 10ρια μετά κάνουμε hard reset της συσκευής, format στην κάρτα μνήμης, διαγράφουμε το back up στο one drive των 8.1 και τα στήνουμε όλα από την αρχή. Έτσι εξαλείφουμε κάθε ασυμβατότητα των 8.1 με των 10.

έχεις δίκιο. έκανα hard reset και στην κάρτα μνήμης, και τώρα μπορώ και να σβήνω γράφω και να στέλνω email.

Σε εμένα με την 420 παρατήρησα ότι εκτος από το ζέσταμα της συσκευής με βιντεοκληση skype,έχω και αρκετή κατανάλωση μπαταριας χωρίς ιδιαίτερη χρήση αλλα με ανοιχτά data.Με την 318 ήταν όλα καλύτερα.Εκτος αυτού είδα και λαγκαρισματα.Έχω το 640ds. Edited by dantspet
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Παλικάρια έχω το nokia lumia 730 με δύο κάρτες sim vodafone, μία μόνο για ομιλία και μία μόνο για δεδομένα

μετά το hard reset διαπίστωσα πως δεν έχω ίντερνετ.

υποψιάζομαι πως κάποια ρύθμιση θέλει, αλλά ποια;

γνωρίζει κανείς;

OK. βρήκα τη λύση.

Edited by kakos

Βάζω ξυπνητήρι και μου εμφανίζει τα μισά ελληνικά και τα μισά αγγλικά.

Αυτό αφού έκανα την ενημέρωση σε 420 και δεν θυμάμαι αν έχει ενημερωθεί και η εφαρμογή πρόσφατα.

http://i.imgur.com/UfKd8fF.jpg

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Το έχεις βάλει να τρέχει στο παρασκήνιο;

Ναι, αστειάκι ήταν για το φτιάχνω/χαλάω με τις αναβαθμίσεις.

Μια χαρά λειτούργησε, τελικά.

Βάζω ξυπνητήρι και μου εμφανίζει τα μισά ελληνικά και τα μισά αγγλικά.

Αυτό αφού έκανα την ενημέρωση σε 420 και δεν θυμάμαι αν έχει ενημερωθεί και η εφαρμογή πρόσφατα.

http://i.imgur.com/UfKd8fF.jpg

Και σε μένα τα ίδια.

Αναφορικά με την μπαταρία, όντως την "ρουφάει" πιο πολύ.

Edited by Alex_tz

Με .420 το τηλέφωνο από το Σάββατο 8 το πρωί έως τώρα με λίγα δεδομένα 3-4 ώρες,η μπαταρία αυτή την στιγμή είναι 48%.

Αναφορικά με την μπαταρία, όντως την "ρουφάει" πιο πολύ.

Σε εμενα έχει βελτιωθεί η μπαταρία.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Το παρακολουθώ και θα επανέλθω με feedback. Πάντως χθες με 78% μπαταρία το πρωί, κάνα μισάωρο here drive, δεδομένα 3g ή 2g, απλά ανοιχτά, μέχρι το βράδυ και περίπου 1,5 ώρα χρήση, το βράδυ είχα 19%.

Πριν δεν είχα τέτοια προβλήματα.

για πείτε μου ρε παιδιά, γιατί σε μερικά, (όχι σε όλα) ασύρματα δίκτυα wi fi, ενώ το 730 που έχω συνδέεται κανονικά δεν έχω ίντερνετ;

υπ όψιν πως με άλλη συσκευή (tablet) την ίδια στιγμή έχω κανονικά δεδομένα.

Σε Lumia 635 με 512 μνημη !!!!! εγκατεσταθηκε η 420 μια χαρα ...και για μιση μερα τωρα, δουλευει αποβληματιστα (περιεργως ;-)))
((( M o I_ i \/ o S )))

Σε Lumia 635 με 512 μνημη !!!!! εγκατεσταθηκε η 420 μια χαρα ...και για μιση μερα τωρα, δουλευει αποβληματιστα (περιεργως ;-)))

Έχεις καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου;

Μία μικρή καθυστέρηση, που όμως είναι αισθητή.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@cb600f .... Όχι .. Δεν παρατηρώ κάτι ιδιαίτερο....

iPad using Tapatalk

Καλό αυτό... Για σένα. Η αλήθεια είναι πως έχω τρία προβλήματα με το 635. Το ένα ήταν αυτό που ανέφερα παραπάνω, το άλλο η καθυστέρηση στον dialer, ιδίως στον τερματισμό της κλήσης και το τρίτο ο edge. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιώ, δείχνει να κολλάει το τηλέφωνο για αρκετή ώρα και "ξυπνάει" μόνο του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Φυσικά έκανα εγκατάσταση από την αρχή και αφαίρεσα την εξωτερική κάρτα γιατί (τέταρτο θέμα) έκανε την εμπειρία χρήσης ακόμη χειρότερη. Μπορεί φταίει και η κάρτα βέβαια που ενώ δεν είχε θέμα με τα 8.1, στα 10 δεν δούλευε καλά.

Όπως και να χει όμως, δεν το γυρίζω πίσω σε 8.1

Στο 820 η .420 νομιζω οτι καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια απο προγουμενα build..

επισης παραμενει μια μικροκαθυστερηση στη lockscreen και στο ξεκλειδωμα του τηλεφωνου.

περιεργως, καθε φορα που το ξεκλειδωνω τρεμοπαιζει το εικονιδιο του dialer

(αυτα ομως γινοταν εξαρχης με τα 10αρiα)

Καλό αυτό... Για σένα. Η αλήθεια είναι πως έχω τρία προβλήματα με το 635. Το ένα ήταν αυτό που ανέφερα παραπάνω, το άλλο η καθυστέρηση στον dialer, ιδίως στον τερματισμό της κλήσης και το τρίτο ο edge. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιώ, δείχνει να κολλάει το τηλέφωνο για αρκετή ώρα και "ξυπνάει" μόνο του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Φυσικά έκανα εγκατάσταση από την αρχή και αφαίρεσα την εξωτερική κάρτα γιατί (τέταρτο θέμα) έκανε την εμπειρία χρήσης ακόμη χειρότερη. Μπορεί φταίει και η κάρτα βέβαια που ενώ δεν είχε θέμα με τα 8.1, στα 10 δεν δούλευε καλά.

Όπως και να χει όμως, δεν το γυρίζω πίσω σε 8.1

Ειναι της γυναίκας μου η οποία το χρησιμοποιεί για βασικές χρήσεις....email.,messages,Facebook, Instagram,και GPS....ξέρω οτι με 512 μνήμη υπάρχουν περιορισμοί....και δεν μπορείς να κανείς πολλά πράγματα,αλλα για δεύτερη μέρα δουλεύει μια χαρά...

iPad using Tapatalk

((( M o I_ i \/ o S )))

Μια ερώτηση, αν έχω ανοιχτό το 4g αλλά είναι συνδεδεμένο με WiFi καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ότι όταν το έχω κλειστό;

Καλησπέρα, όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, όσον αφορά τα windows 10 mobile και μόνο αυτά, soft reset μπορείς να κάνεις με δυο τρόπους ;; Το λέω αυτό γιατί και με vol down + power αλλά και με σκέτο το power button έχω την εντύπωση οτι υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δηλαδή και σκέτο power button αμα πατήσω, πάλι χάνονται οι τελευταίες ρυθμίσεις που έχω κάνει...(διαγράφεται η cache, αν δεν κάνω λάθος...) Εσείς λέτε οτι είναι το ίδιο ή οτι υπάρχει διαφορά.... Edited by bep1995

Καλησπέρα, όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, όσον αφορά τα windows 10 mobile και μόνο αυτά, soft reset μπορείς να κάνεις με δυο τρόπους ;; Το λέω αυτό γιατί και με vol down + power αλλά και με σκέτο το power button έχω την εντύπωση οτι υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δηλαδή και σκέτο power button αμα πατήσω, πάλι χάνονται οι τελευταίες ρυθμίσεις που έχω κάνει...(διαγράφεται η cache, αν δεν κάνω λάθος...) Εσείς λέτε οτι είναι το ίδιο ή οτι υπάρχει διαφορά....

Το απλά να πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης/κλειδώματος και να κλείσεις την συσκευή (απενεργοποιήσεις) δεν θα χάσεις ούτε την τελευταία ρύθμιση που είχες κάνει. Όσον αφορά το soft reset είναι σαν να κανεις αναγκαστική επανεκκίνηση (σαν να λέμε πως βγάζεις την μπαταρία ενώ είναι ενεργή η συσκευή) και θα χάσεις τελευταίες ρυθμίσεις.

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει. Αν θες όμως να ψάξεις περισσότερο γι αυτό, ψάξε λίγο στο Google περί τίνος πρόκειται.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Μια ερώτηση, αν έχω ανοιχτό το 4g αλλά είναι συνδεδεμένο με WiFi καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ότι όταν το έχω κλειστό;

Όχι από ότι έχω δει και έχω ψάξει,το WiFi και ο edge έχουν περισσότερη κατανάλωση.