Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το 1.2.17.0 ειναι firmware των 8.1 καταρχάς! και τι σε κάνει να πιστεύεις πως δε το έχουμε και στα 10;:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το 1.2.17.0 ειναι firmware των 8.1 καταρχάς! Εδώ είσαι λάθος. Ότι firmware ήταν στα 8.1 το ίδιο παραμένει και στα 10. Αν υπήρχε πρόβλημα σοβαρό θα δίνανε update, όπως στα 950, 650 κτλ. Χωρίς αυτό δεν λειτουργεί η συσκευή. Οπότε αν τα περάσεις θα έχεις κανονικά firmware, δεν θα είναι έτσι η συσκευή σου. Τα όποια προβλήματα έχουν οι SD οφείλεται στα Windows. Στις πρώιμες εκδόσεις insider του Νοεμβρίου ήταν πιο έντονο το πρόβλημα όπου διορθώθηκε αρκετά αργότερα. Η γνώμη μου είναι όταν περνάμε τα 10ρια μετά κάνουμε hard reset της συσκευής, format στην κάρτα μνήμης, διαγράφουμε το back up στο one drive των 8.1 και τα στήνουμε όλα από την αρχή. Έτσι εξαλείφουμε κάθε ασυμβατότητα των 8.1 με των 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εδώ είσαι λάθος. Ότι firmware ήταν στα 8.1 το ίδιο παραμένει και στα 10. Αν υπήρχε πρόβλημα σοβαρό θα δίνανε update, όπως στα 950, 650 κτλ. Χωρίς αυτό δεν λειτουργεί η συσκευή. Οπότε αν τα περάσεις θα έχεις κανονικά firmware, δεν θα είναι έτσι η συσκευή σου. Τα όποια προβλήματα έχουν οι SD οφείλεται στα Windows. Στις πρώιμες εκδόσεις insider του Νοεμβρίου ήταν πιο έντονο το πρόβλημα όπου διορθώθηκε αρκετά αργότερα. Η γνώμη μου είναι όταν περνάμε τα 10ρια μετά κάνουμε hard reset της συσκευής, format στην κάρτα μνήμης, διαγράφουμε το back up στο one drive των 8.1 και τα στήνουμε όλα από την αρχή. Έτσι εξαλείφουμε κάθε ασυμβατότητα των 8.1 με των 10. Καλημερα. Εχω ενα προβλημα δεν μου κλειδωνει η καμερα με το παρατεταμενο πατημα κουμπιου ξερει καποιος να βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τις τελευταίες μέρες μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα και στο 435 και στο 532 (dual sim και τα δυο). Ενώ δείχνει κανονικά ότι έχω σήμα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση και προφανώς ούτε να δεχτώ. Λύνεται με επανεκκίνηση, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθεί Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλημερα. Εχω ενα προβλημα δεν μου κλειδωνει η καμερα με το παρατεταμενο πατημα κουμπιου ξερει καποιος να βοηθησει ? δεν ξεκλειδώνει μήπως εννοείς? Τις τελευταίες μέρες μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα και στο 435 και στο 532 (dual sim και τα δυο). Ενώ δείχνει κανονικά ότι έχω σήμα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση και προφανώς ούτε να δεχτώ. Λύνεται με επανεκκίνηση, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθεί Sent from mTalk Μήπως να βγάλεις τις κάρτες και να τις ξαναβάλεις? Ίσως κουνήθηκαν.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Την γνωρίζω την εφαρμογή και τη χρησιμοποιώ. Όμως επειδή έχω και gmail account, εκεί σαν αντίστοιχη εφαρμογή ασφάλειας όπως το authenticator app της Microsoft, υπάρχει η επαλήθευση σε δύο βήματα, όπου όποτε θέλω να μπω στο gmail μου από άλλον υπολογιστή, μου έρχεται sms με έναν εξαψήφιο κωδικό μιας χρήσης, όπου και μετά τη χρήση του, τον διαγράφω . Όμως πάλι σε επόμενη φορά που μπορεί να χρειαστεί να λάβω νέο κωδικό με sms, μαζί του μου έρχεται και αυτός που έχω διαγράψει και θα πρέπει έτσι να προσέξω (ευτυχώς από την ημερομηνία του sms) ποιος είναι ο νεότερος κωδικός. Το ίδιο μου συμβαίνει και με τη λήψη μέσω sms κωδικών μιας χρήσης για τραπεζικές συναλλαγές μέσω e-banking. Μαζί με τη λήψη του νέου κωδικού, μου εμφανίζεται και ο προηγούμενος που έχω διαγράψει. Πρέπει να είναι κάποιο bug της εφαρμογής των sms, αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα για να χρειαστεί ίσως κάποιο hard reset. Όταν με το καλό λάβουμε τη Redstone επίσημα, εάν χρειαστεί εκεί μπορεί να κάνω hard reset και έτσι να διορθωθεί και αυτό το προβληματάκι των sms. Απλώς το εγραψα για να δω μήπως το έχει και κάποιος άλλος. Ναι αλλά αυτό που σου έγραψα είναι να χρησιμοποιείς το authenticator app της Microsoft για να παράγεις τους gmail κωδικούς σου. Άνοιξε στο pc σου τις ρυθμίσεις λογαριασμού του google account σου και πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Εκεί έχει επιλογή να ρυθμίσεις αν θες να παίρνεις sms ή να χρησιμοποιήσεις authenticator app. Αν επιλέξεις authenticator app θα σε ρωτήσει αν έχεις android ή iphone (προφανώς και δεν έχουν βγάλει για windows phone την εφαρμογή). Αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επέλεξε ότι έχεις android κινητό. Θα σου βγάλει ένα QR και χρησιμοποιήσε το authenticator app της Microsoft για να το scanάρεις. Δουλεύει κανονικά το έχω κάνει. Προσπάθησα να στο στείλω και private message αλλά μάλλον τα έχεις ανενεργά. Ελπίζω να το δεις. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι αόρατες ειδοποιήσεις συνεχίζονται... Σήμερα, έλαβα μήνυμα. Χτύπησε ο ήχος, άναψε η οθόνη, εμφανίστηκε το preview του μηνύματος και με κατέβασμα της μπάρας, κενό στο notification center. Official .318, με hard reset και format στην sd. Πολύ κούρασε η Microsoft..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι αόρατες ειδοποιήσεις συνεχίζονται... Σήμερα, έλαβα μήνυμα. Χτύπησε ο ήχος, άναψε η οθόνη, εμφανίστηκε το preview του μηνύματος και με κατέβασμα της μπάρας, κενό στο notification center. Official .318, με hard reset και format στην sd. Πολύ κούρασε η Microsoft..... Σκέψου το θετικά,έχεις μοναδικά προβλήματα.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σκέψου το θετικά,έχεις μοναδικά προβλήματα.:lol: I'm special... Yeeeiii.... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 No,no,τοχω καιγωωωωω.χαχαχα Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι αόρατες ειδοποιήσεις συνεχίζονται... Σήμερα, έλαβα μήνυμα. Χτύπησε ο ήχος, άναψε η οθόνη, εμφανίστηκε το preview του μηνύματος και με κατέβασμα της μπάρας, κενό στο notification center. Official .318, με hard reset και format στην sd. Πολύ κούρασε η Microsoft..... Δεν ρίχνεις μια ματιά στις ρυθμίσεις-> ειδοποιήσεις & ενέργειες? ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ κούρασε η Microsoft..... Λύσεις υπάρχουν κι εσύ την βρήκες οπότε........... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ναι αλλά αυτό που σου έγραψα είναι να χρησιμοποιείς το authenticator app της Microsoft για να παράγεις τους gmail κωδικούς σου. Άνοιξε στο pc σου τις ρυθμίσεις λογαριασμού του google account σου και πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Εκεί έχει επιλογή να ρυθμίσεις αν θες να παίρνεις sms ή να χρησιμοποιήσεις authenticator app. Αν επιλέξεις authenticator app θα σε ρωτήσει αν έχεις android ή iphone (προφανώς και δεν έχουν βγάλει για windows phone την εφαρμογή). Αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επέλεξε ότι έχεις android κινητό. Θα σου βγάλει ένα QR και χρησιμοποιήσε το authenticator app της Microsoft για να το scanάρεις. Δουλεύει κανονικά το έχω κάνει. Προσπάθησα να στο στείλω και private message αλλά μάλλον τα έχεις ανενεργά. Ελπίζω να το δεις. Τώρα το είδα το μήνυμα. Βλέπεις υπάρχουν και μικρά παιδιά στο σπίτι, οπότε κάτι οι σχολικές εκδηλώσεις/εκδρομές, το σαββατοκύριακο ήταν κατειλημμένο:). Δεν το ήξερα ότι μπορώ να έχω και στο gmail account την πολύ καλή και βολική αυτή εφαρμογή. Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία. P.M. παίρνω κανονικά, αλλά θα το ελέγξω και πάλι. Σ' ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Λύση δεν είναι η αλλαγή λειτουργικού. Αλλά να πιέσουμε την ms να φτιάξει το λειτουργικό επιτέλους. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 No,no,τοχω καιγωωωωω.χαχαχα χαχαχαχα Δεν ρίχνεις μια ματιά στις ρυθμίσεις-> ειδοποιήσεις & ενέργειες? Θα το κοιτάξω. Λύσεις υπάρχουν κι εσύ την βρήκες οπότε........... Δεν είναι και ό,τι καλύτερο κάτι τέτοιο, όμως. Το σωστό είναι να έχουμε όλοι και περισσότερες επιλογές OS, όχι όλο και λιγότερες. Λύση δεν είναι η αλλαγή λειτουργικού. Αλλά να πιέσουμε την ms να φτιάξει το λειτουργικό επιτέλους. +1. Μάλλον νομίζει ότι θα την περιμένει όλος ο κόσμος, επειδή στις υπολογιστές είναι μονοπώλιο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 χαχαχαχα Το είχα κι εγώ αλλά μόνο στο viber, λύθηκε με απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το είχα κι εγώ αλλά μόνο στο viber, λύθηκε με απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής..... Οι εφαρμογές τηλέφωνο και μηνύματα δε μπορούν να απεγκατασταθούν. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Βγήκε επίσημο update 10.0.10586.420 για pc και mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Βγήκε η καινούρια επίσημη.420 δίνεται από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ε θα τρελαθούμε.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πάνω που ήμουνα να γράψω ότι ούτε και σήμερα update. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τι φέρνει; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τι φέρνει; Εδώ αναλυτικά. Όπως πάντα βέβαια, fixes, τι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Λίγα πραγματάκια αυτή τη φορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πάντως το data sense δεν φτιάξανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Είμαστε στα γρανάζια... No data sense fix??? Edited June 16, 2016 by niotheros Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts