evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τελικά μάλλον γι αυτο έβγαλαν τα παλιά και δημοφιλη κινητά από την λίστα για να μην φανε πολύ κραξιμο ...κι όμως το φάγανε το κράξιμο ακριβώς γι αυτό! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Και πιθανόν κακή διαχείριση στην RAM. Γιατί στο 950xl όταν έχω πολλά apps ανοιχτά κρασάρει, λαγκάρει, αυτό δεν συνέβαινε με την anniversary. Άλλες φορές εμφανίζει το κλασσικό μήνυμα με τις τρεις τελείες"περιμένετε" και χτες έκανε και το κουλό την ώρα που σέρφαρα έκλεισε η οθόνη και δεν άνοιγε και το έκανα επανεκκίνηση μετά να στρώσει. Όλα αυτά δεν συνεβαιναν ούτε με την 15063.138 που την είχα περάσει ως insider. Δηλαδή, μια χαρά update έδωσε πάλι η Microsoft... http://www.windowslatest.com/2017/05/06/molys-next-smartphone-dual-boot-windows-10-mobile-android Όσον αφορά το μέλλον(επόμενα 2 χρόνια), νομίζω ότι έχει λογική το παρακάτω άρθρο(αν και από το wcentral). Αυτά συζητάγαμε πριν 3-4 μέρες. http://www.windowscentral.com/windows-10-s-gives-project-centennial-and-uwp-purpose Άνοιξα το 2ο link και μόλις είδα στον τίτλο Surface phone, το έκλεισα αμέσως. Έχει καταντήσει κουραστική η συζήτηση για το "υπερτέλειο" Surface phone.. Εδώ δε μπορεί να διαχειριστεί 3-4 Lumia, θέλει και Surface..... :down: @evris Αν κάποιος τα κάνει συνέχεια σ****, θα τρώει συνέχεια και κράξιμο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Άνοιξα το 2ο link και μόλις είδα στον τίτλο Surface phone, το έκλεισα αμέσως. Έχει καταντήσει κουραστική η συζήτηση για το "υπερτέλειο" Surface phone.. Εδώ δε μπορεί να διαχειριστεί 3-4 Lumia, θέλει και Surface..... :down: Δεν έβαλα το link για το surface. Είναι αυτά που συζητάγαμε σχετικά με τα Windows 10 S, τη uwp και το desktop bridge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν έβαλα το link για το surface. Είναι αυτά που συζητάγαμε σχετικά με τα Windows 10 S, τη uwp και το desktop bridge. Το οποίο surface phone μόνο εμείς έχουμε θεοποιήσει..... Αν έρθει και είναι απλά μια πολύ καλή συσκευή θα πέσουμε από τα σύννεφα.... ... Υ. Γ. Evris για σένα το λέω.. .... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Έχει δίκιο το παιδί πιο πάνω. Δύο ναυαρχίδες είχε και τα έκανε σκ@τ@. Την μια την άφησε έξω. Λες και υπήρχε και άλλο τηλέφωνο για να αγοράσει κάποιος. Το κάνουν όλες οι εταιρείες αλλά πχ έχουν το 6p και θέλουν να πάρεις το pixel. Έχουν S7 και σε "σπρώχνουν" να πας στο S8 κοκ. Εδώ; Τι; Υπάρχει το 950 κάτι θέλουν να πας που; Στο surface what? Γι'αυτό, καλύτερα να έδινε update στο 930 και να γύριζε πίσω το ραδιόφωνο, ζητώντας συγγνώμη που το αφαίρεσε :lol: Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 ...κι όμως το φάγανε το κράξιμο ακριβώς γι αυτό! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! ;) Evris τα όσα προβλήματα αναφέρονται εχουν να κάνουν με τον κακό προγραμματισμό του update και όχι των συσκευών..Όταν βλέπεις ακομα και τα 950ρια να έχουν lags και αλλα πολλα γιατί να μην τους κράξεις; Αρα δεν ειναι θέμα συσκευών αλλα θέμα τεμπελιασης...μην πω καμμιά βαρυτερη λέξη.. Τωρα αν απέμεινε και κανένας προγραμματιστής εκει στο mobile ελπίζω για βελτίωση τις επόμενες μέρες γιατί εχω αρκετά προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το οποίο surface phone μόνο εμείς έχουμε θεοποιήσει..... Αν έρθει και είναι απλά μια πολύ καλή συσκευή θα πέσουμε από τα σύννεφα.... ... Συμφωνώ. Να συμπληρώσω πως καλό θα ήταν να μην υπήρχε καν η φήμη. Έπαιξε ένα μικρό ρόλο στα τωρινά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Έχει δίκιο το παιδί πιο πάνω. Δύο ναυαρχίδες είχε και τα έκανε σκ@τ@. Την μια την άφησε έξω. Λες και υπήρχε και άλλο τηλέφωνο για να αγοράσει κάποιος. Το κάνουν όλες οι εταιρείες αλλά πχ έχουν το 6p και θέλουν να πάρεις το pixel. Έχουν S7 και σε "σπρώχνουν" να πας στο S8 κοκ. Εδώ; Τι; Υπάρχει το 950 κάτι θέλουν να πας που; Στο surface what? Γι'αυτό, καλύτερα να έδινε update στο 930 και να γύριζε πίσω το ραδιόφωνο, ζητώντας συγγνώμη που το αφαίρεσε :lol: Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Συμφωνώ. Μάλλον στην λογική τους θέλουν να σβήσουν τα Nokia (ίσως και λόγω της κυκλοφορίας Android nokia) από την σειρά των lumia αλλά εμένα αυτές οι "λογικές" με βρίσκουν αντίθετο. Σίγουρα αυτά τα χάλια τα βλέπουμε παντού αλλά εδώ δεν έχουν να σπρώξουν κάποια νέα συσκευή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 @mr_47 Τρώει κράξιμο και πριν κάνει ακόμα κάτι!... Το έχετε προδιαγραμμένο ότι θα αποτύχει!... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 @mr_47 Τρώει κράξιμο και πριν κάνει ακόμα κάτι!... Το έχετε προδιαγραμμένο ότι θα αποτύχει!... τόσο καιρό τι κάνει; Μη κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) τόσο καιρό τι κάνει; Μη κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Δηλαδή να μη κάνει τίποτε στο mobile επειδή ο κόσμος προδιαγράφει την αποτυχία πριν καν ξεκινήσει; Δεν τη βρίσκω και τόσο σωστή αυτη τη λογική! Το οποίο surface phone μόνο εμείς έχουμε θεοποιήσει..... Αν έρθει και είναι απλά μια πολύ καλή συσκευή θα πέσουμε από τα σύννεφα.... ... Υ. Γ. Evris για σένα το λέω.. .... :lol: Χμμμ... δεν θα πέσω μόνο εγώ απ' τα σύννεφα! ;) Το σίγουρο ειναι ότι δεν θέλουν να αποτύχει το Surface Phone, γι αυτό και παραμένει στις φήμες. Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα το βγάλουν. Αυτη τη φορά δεν βιάζονται και πολύ καλά κάνουν, για μένα! Θέλουν να αποβάλουν τελείως το brand Lumia και να φέρουν το Surface στη κορυφή! Διότι ακόμα και τα Microsoft Lumia είχαν Nokia σχεδιασμό και hardware! Θέλουν κάτι τελείως δικό τους κι αυτό θα ειναι το Surface Phone! Edited May 7, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δηλαδή να μη κάνει τίποτε στο mobile επειδή ο κόσμος προδιαγράφει την αποτυχία πριν καν ξεκινήσει; Δεν τη βρίσκω και τόσο σωστή αυτη τη λογική! στην δική σου λογική το κράξιμο προηγείται.Στην δική μου έπεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 στην δική σου λογική το κράξιμο προηγείται.Στην δική μου έπεται. Γι αυτό δεν διάβασες τον τίτλο με Surface Phone; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γι αυτό δεν διάβασες τον τίτλο με Surface Phone; ;) που το ξέρεις; evris χαλάρωσε λίγο φίλε και δες τα πράγματα όπως έχουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δηλαδή να μη κάνει τίποτε στο mobile επειδή ο κόσμος προδιαγράφει την αποτυχία πριν καν ξεκινήσει; Δεν τη βρίσκω και τόσο σωστή αυτη τη λογική! Χμμμ... δεν θα πέσω μόνο εγώ απ' τα σύννεφα! ;) Το σίγουρο ειναι ότι δεν θέλουν να αποτύχει το Surface Phone, γι αυτό και παραμένει στις φήμες. Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα το βγάλουν. Αυτη τη φορά δεν βιάζονται και πολύ καλά κάνουν, για μένα! Θέλουν να αποβάλουν τελείως το brand Lumia και να φέρουν το Surface στη κορυφή! Διότι ακόμα και τα Microsoft Lumia είχαν Nokia σχεδιασμό και hardware! Θέλουν κάτι τελείως δικό τους κι αυτό θα ειναι το Surface Phone! Δεν σου το είπα για την πτώση από τα σύννεφα αλλά για το ότι θεοποιεις κάτι που δεν ξέρουμε το παραμικρό (ούτε καν την μελλοντική του ύπαρξη) Κατά τα άλλα, μακάρι να βγει κάποτε, να είναι δυνατό για να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν θεοποίησα τίποτα! Ενώ η καταστροφολογια είναι καλύτερη σε κάτι που ειναι στις φήμες ακόμα; ;) Μόνο και μόνο επειδή ειναι της Microsoft! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Αυτο που οδήγησε την Microsoft στην αποτυχία ήταν το μάρκετινγκ,γιατι ποτε δεν τα διαφημισε για την γρηγοράδα τους παρα μονο για το app gap τους.Εστω και βγει νέο surface phone,αν δεν διαφημιστεί σωστά θα ξανααποτυχει Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν θεοποίησα τίποτα! Ενώ η καταστροφολογια είναι καλύτερη σε κάτι που ειναι στις φήμες ακόμα; ;) Μόνο και μόνο επειδή ειναι της Microsoft! Όσο άσχημο/λάθος είναι το ένα, άλλο τόσο είναι και το άλλο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν έβαλα το link για το surface. Είναι αυτά που συζητάγαμε σχετικά με τα Windows 10 S, τη uwp και το desktop bridge. Ναι, το ξέρω. :) Έχει παραγίνει κάπως στο myphone, με το Surface Phone, οπότε ήμουν λίγο triggered και μόνο που είδα την λέξη. :lol: Το οποίο surface phone μόνο εμείς έχουμε θεοποιήσει..... Αν έρθει και είναι απλά μια πολύ καλή συσκευή θα πέσουμε από τα σύννεφα.... ... +Xiaomi Redmi Note 3 :lol: :lol: Πες ταααα!! Μια εξέλιξη του 950 θα είναι..... Εδώ; Τι; Υπάρχει το 950 κάτι θέλουν να πας που; Στο surface what?Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στο 950 S+ Plus! :lol: @mr_47 Τρώει κράξιμο και πριν κάνει ακόμα κάτι!... Το έχετε προδιαγραμμένο ότι θα αποτύχει!... Από τα 7 έπαιρνα Windows Phone... Δεν είναι ότι έχει κάνει κάτι η Microsoft από τότε, για να αντιστρέψει αυτό το κράξιμο... Γι αυτό δεν διάβασες τον τίτλο με Surface Phone; ;) Ώπα... Λάθος παράθεση έκανες, evris! Εμένα εννοούσες. Ο συνxiaomiάκιας έχει το Note 4, εγώ το 3. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Μου εμφανίζει πρόβλημα το Store, δεν ανοίγει καν μετά την πρωινή ενημέρωση του. Το έχει άλλος; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Μου εμφανίζει πρόβλημα το Store, δεν ανοίγει καν μετά την πρωινή ενημέρωση του. Το έχει άλλος; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Κι εγώ μόλις πριν έκανε την ενημέρωση του store και μόλις τελείωσε η ενημέρωση μου έβγαλε αυτό: http://imgur.com/u9mpF1q Edit: Τώρα ανοίγει κανονικά! :) Edited May 8, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Δεν θεοποίησα τίποτα! Ενώ η καταστροφολογια είναι καλύτερη σε κάτι που ειναι στις φήμες ακόμα; ;) Μόνο και μόνο επειδή ειναι της Microsoft! Ε δεν το ξέρεις, ότι είναι Microsoft είναι αποτυχία, κι ότι είναι οτιδήποτε άλλο είναι επιτυχία. Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Κι εγώ μόλις πριν έκανε την ενημέρωση του store και μόλις τελείωσε η ενημέρωση μου έβγαλε αυτό: http://imgur.com/u9mpF1q Edit: Τώρα ανοίγει κανονικά! :) Τα ίδια σε 435 και 535 . Με Off και On ξανά το WiFi έφτιαξε; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ε δεν το ξέρεις, ότι είναι Microsoft είναι αποτυχία, κι ότι είναι οτιδήποτε άλλο είναι επιτυχία. Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά;; Το ξέρω γι αυτό το λέω. Το λένε λες και δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα να κάνει αυτη η εταιρία. Κι όλο αυτό επειδή απέτυχε στο mobile. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα ίδια σε 435 και 535 . Με Off και On ξανά το WiFi έφτιαξε; Δεν φταίει η εφαρμογή, είναι ο σερβερ. Θα φορτώσει όταν διορθώσουν το πρόβλημα των σερβερς από την πλευρά τους, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts