dalailama1 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 [/color] Ε ναι ρε φίλε. Η συσκευή είναι σκέτη ηδονή. Πολύ μου αρέσει και δεν την χορταίνω!!!!!!!! Τα είπες όλα!!!! Σκέτη ΗΔΟΝΗ!!!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Οτι θελεις να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλα σε παρακαλώ μια χαρη. Μεγάλη εταιρεία η MS ειναι, κολοσσός φυσικα και ειναι, αλλα μην την ξαναπεις σοβαρη, πολλα μπορει να ειναι αλλα οχι ΣΟΒΑΡΗ. Καθολου σοβαρη στο mobile. Ειναι πως να το πω...ειναι δεδομενο οτι δεν ειναι σοβαρη και οτι δεν ειχε κανενα σοβαρο προγραμμα απο τα wp 7 μεχρι τα τωρα. Μην ξαναγραψω τους λογους παλι.. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος την έχω κραξει αρκετές φορές, ειδικά για την αργη εξέλιξη των WM10. Ωστόσο διαφωνώ στο ότι η ΜΣ "παρατάει" το λειτουργικό κλπ. Απλά μπορεί να έχει κάποιους άλλους στόχους, που μπορεί να μην είναι αυτό που θέλει ο μέσος χρήστης και καταναλωτής, με βάση αυτά που έχουμε συμφωνήσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Προσωπικά τα W10M με έχουν βολέψει και παρόλο που έχω "προσπαθήσει" να τα αφήσω μια φόρα, τελικά επέστρεψα στο L435 με σκοπό να πάω σε ένα 950 σύντομα. Κι αυτό γιατί πάρα τα μειονεκτήματα, βλέπω πως υπάρχει η δυνατότητα βελτιωσης του λειτουργικού. Αν ήταν να το άφηναν, θα είχε γίνει από τα W8.1. Κάτι παρόμοιο έζησα με το εξαιρετικό HP Touchpad με το λειτουργικό WebOS. Πήρε μια αναβάθμιση, μετά ανακοινώθηκε ότι "από την τάδε ημερομηνία παύει η υποστήριξη του λειτουργικού". Παρόλα αυτά, μιλάμε για μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συσκευή, η οποία λειτουργεί αξιοπρεπώς ακόμη και σήμερα. Το λειτουργικό βέβαια πήγε απατο, γιατί ασφαλώς η HP δεν έχει το μέγεθος της ΜΣ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 εγώ πάντως με αυτά και με αυτά,δε μπορώ να συνεχίσω να είμαι αισιόδοξος. Λόγω ευκολίας δεν μπορώ να σκεφτώ να πάω ξανά σε android,αλλά κάτι που μου λέει πως θα είναι μονόδρομος με τη νέα χρονιά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 εγώ πάντως με αυτά και με αυτά,δε μπορώ να συνεχίσω να είμαι αισιόδοξος. Λόγω ευκολίας δεν μπορώ να σκεφτώ να πάω ξανά σε android,αλλά κάτι που μου λέει πως θα είναι μονόδρομος με τη νέα χρονιά. Εγώ δεν περιμένω Τα Χριστούγεννα Χρυσόστομε, πήγα και πήρα ένα Xiaomi Mi Max γιατί ιντερνετικά δεν την πάλευα. Έτσι πλέον έσβησα Τα πάντα από το 640XL, κράτησα μόνο Facebook για τις ενημερώσεις και για να το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο και μόνο...... Τουλάχιστον έτσι δεν θα μου γυρνάει το μυαλό όταν δεν θα δουλεύουν τα tiles ή οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τι στην ευχή έγινε πάλι. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση ο edge κολλάει 9/10... Πως τα καταφέρνουν αυτοί εκεί και ενώ έφτιαξαν κάτι το ξαναχαλανε;;; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τι στην ευχή έγινε πάλι. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση ο edge κολλάει 9/10... Πως τα καταφέρνουν αυτοί εκεί και ενώ έφτιαξαν κάτι το ξαναχαλανε;;; Sent from mTalk Εχω τονισει 1000 φορες πως λογω του οτι το εχουν αντιμετωπισει πολυ ερασιτεχνικα το θεμα εδω και πολυ καιρο..και εχοντας αφησει ελαχιστους προγραμματιστες για το Mobile, δεν υπαρχει ο σωστος ελεγχος και η οργανωμενη προσπαθεια, και ειναι πολυ λογικο. Τσαπατσouλικα updates εδω και πολλους μηνες που διορθωνουν 10 και χαλανε 3 πραγματα που πριν λειτουργουσαν μια χαρα. Αυτο συμβαινει σχεδον παντα αν καποιος ειναι λιγακι παρατηρητικός και δεν περνει μονο τηλ και μηνυματα. Το μονο που συνολικα ηταν ενα καλο και αξιολογο update σε σχεση με τα υπολοιπα ηταν το anniversary αλλα παλι βγαινουν στην επιφανεια bugs στο ασχετο. Τα λεω τα ξαναλεω λες και δεν εχω αλλη δουλεια να κανω και μερικοι ενοχλουνται κιολας και μου λενε μα οχι το λειτουργικο ειναι αψογο πλεον. Ε αυτα βλεπω και πραγματικα απορω..αλλο ηλιο βλεπουμε να πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τι στην ευχή έγινε πάλι. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση ο edge κολλάει 9/10... Πως τα καταφέρνουν αυτοί εκεί και ενώ έφτιαξαν κάτι το ξαναχαλανε;;; Sent from mTalk ενημερωση σε τι είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Τι στην ευχή έγινε πάλι. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση ο edge κολλάει 9/10... Πως τα καταφέρνουν αυτοί εκεί και ενώ έφτιαξαν κάτι το ξαναχαλανε;;; Sent from mTalk Ενημέρωση που;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δεν ξέρω και εγώ που, αλλά τώρα τελευταία ο edge στην ουσία δεν λειτουργεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δεν ξέρω και εγώ που, αλλά τώρα τελευταία ο edge στην ουσία δεν λειτουργεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όταν λες δεν λειτουργεί;.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όταν για να ανοίξεις μια σελίδα θέλεις δύο λεπτά, όχι δεν λειτουργεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Προχθές μου ήρθε μια ενημερώση του συστήματος, δε μιλάω για κάποια ξεχωριστή εφαρμογή. Έχω L435 Ενώ ήταν όλα μια χαρά, βλέπω κάποια bugs. Βέβαια ο edge μου κόλλησε (πραγματικά ανά 5 λεπτά) με το "κλασσικό" που έκανε και παγωνε η οθόνη... Βέβαια τώρα που "ερευνώ" λίγο καλύτερα το θέμα, χθες πείραξα μια ρύθμιση για εξοικονόμηση δεδομένων και την έβαλα στο "πάντα". Αν και ήμουν με wifi όταν κολλούσε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πάντως εγώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα ταχύτητας με τον edge. Από περιέργεια δοκίμασα τώρα να χρονομετρήσω στο ίδιο wifi ένα lg g pad 7 με snapdragon 400 που τρέχει lollipop και ένα lumia 535 με snapdragon 200 φορτώνοντας 3 διαδοχικά sites και περιμένοντας να σταματήσει η μπάρα φόρτωσης (facebook, insomnia, protothema). 38 δευτερόλεπτα έκαναν και τα 2 μηχανάκια να ολοκληρώσουν συνολικά το φόρτωμα και των τριών tabs (όχι για το ένα σάιτ δηλαδή αλλά συνολικά και για τα τρία). Δεν βλέπω τίποτε περίεργο για το συγκεκριμένο hardware. Ποια έκδοση λογισμικού είναι τα δεκάρια που έχεις πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έχω την 14393.189. Η σελίδα που διάβαζα είναι η παρακάτω. Φαίνεται βαριά οκ, αλλά το κόλλημα έρχεται στα 2' σίγουρα!! Εύχομαι να είναι λόγω L435 και να μη συμβαίνει σε άλλα... http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Lumia-950-Smartphone-Review.160885.0.html Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έχω την 14393.189. Η σελίδα που διάβαζα είναι η παρακάτω. Φαίνεται βαριά οκ, αλλά το κόλλημα έρχεται στα 2' σίγουρα!! Εύχομαι να είναι λόγω L435 και να μη συμβαίνει σε άλλα... http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Lumia-950-Smartphone-Review.160885.0.html Sent from mTalk Δεν είναι θέμα βαριάς σελίδας, έχει κάποιες παραπάνω διαφημίσεις αλλά σε νορμαλ πλαίσια την φορτώνει και ρολάρει χωρίς κολλήματα. Το άφησα μερικά λεπτά και το περίεργο που βλέπω σε αυτή την σελίδα είναι ότι κάνει επαναφόρτωση την ίδια σελίδα μετά από κάποιο χρόνο. Οπότε πιθανόν κάποιου είδους ασυμβατότητα παίζει από τα σκριπτάκια που ανανεώνουν τις διαφημίσεις του. Την πάνω πάνω την κόβει το adblocker στο desktop και δεν δοκίμασα αν κάνει και εκεί το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έχω την 14393.189. Η σελίδα που διάβαζα είναι η παρακάτω. Φαίνεται βαριά οκ, αλλά το κόλλημα έρχεται στα 2' σίγουρα!! Εύχομαι να είναι λόγω L435 και να μη συμβαίνει σε άλλα... http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Lumia-950-Smartphone-Review.160885.0.html Sent from mTalk Σε 15" άνοιξε σε μένα η σελίδα σου με το 830! Ίσως και λιγότερο.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Ρωτάει κάποιος στο twitter την Dona Sarkar, επικεφαλής του τμήματος των windows insiders: Jeffrin Atehortúa @jeffrin1 10 ώρ.πριν @donasarkar What do you recommend? iPhone or W10M? If it is W10M, Why do you use Iphone? Και η Sarkar απαντάει: Dona Sarkar @donasarkar @jeffrin1 I use 5 diff phones, including an unreleased one. I recommend that one :P Και αρχίζει να γίνεται ΧΑΜΟΣ Rich Woods @TheRichWoods @donasarkar @jeffrin1 SURFACE PHONE CONFIRMED /s enrique martinez @enriqueINTER @donasarkar Surface Phone!! ������ We all want the Surface Phone!! Md Moinuddin Ansari @humorologic @donasarkar @jeffrin1 why u do this? Now i will dream about surface phone till its launch������ We are waiting, i hope this year it is. Avv. Matteo L. Riso @matteoriso @donasarkar @jeffrin1 Any phone but one running W10M, please. It's a great OS and I couldn't go back to Android for any reason. Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε ΥΠΕΡΟΧΑ για τους λάτρεις των Windows 10 mobile!!!! :D:);) Edited October 7, 2016 by dalailama1 Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Σε 15" άνοιξε σε μένα η σελίδα σου με το 830! Ίσως και λιγότερο.... Από χρόνους φορτώματος κτλ καλά είμαστε. Αυτό που για εμένα λείπει στον edge του κινητού είναι να βάλουν τα extensions που μπήκαν στον edge του σταθερού για να γλιτώσει το κεφάλι μας από τις πολλές διαφημίσεις στις σελίδες. Και θα δεις και ακόμα πιο δραματική αύξηση στην ταχύτητα των σελίδων τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Σε 15" άνοιξε σε μένα η σελίδα σου με το 830! Ίσως και λιγότερο.... Όχι δε μου έκανε 2' να ανοίξει. Απλά μετά από λίγο η σελίδα μετά από λίγο παγώνει... Πολύ καλά νέα, που αφήνουν αιχμές για surface phone. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Σε 15" άνοιξε σε μένα η σελίδα σου με το 830! Ίσως και λιγότερο.... Σε 640ds σε 10" ήταν ολοκληρωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και συνδέσω τα ακουστικά για να συνεχίσω την συνομιλία με αυτά δεν ακούω από τα ακουστικά. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά 3 στις 4 φορές. Αρκετά εκνευριστικό bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και συνδέσω τα ακουστικά για να συνεχίσω την συνομιλία με αυτά δεν ακούω από τα ακουστικά. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά 3 στις 4 φορές. Αρκετά εκνευριστικό bug. Ισχύει! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ρωτάει κάποιος στο twitter την Dona Sarkar, επικεφαλής του τμήματος των windows insiders: Jeffrin Atehortúa @jeffrin1 10 ώρ.πριν @donasarkar What do you recommend? iPhone or W10M? If it is W10M, Why do you use Iphone? Και η Sarkar απαντάει: Dona Sarkar @donasarkar @jeffrin1 I use 5 diff phones, including an unreleased one. I recommend that one :P Και αρχίζει να γίνεται ΧΑΜΟΣ Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε ΥΠΕΡΟΧΑ για τους λάτρεις των Windows 10 mobile!!!! :D:);) Αν δεν ασχοληθουν σοβαρα με το λειτουργικο ωστε να διορθωθουν τα χαζα bug στις βασικες εφαρμογες του λειτουργικου, δεν προκειται να πετυχει κανενα τηλεφωνο, ειτε λεγεται surface ειτε οχι. Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι κατασκευαστες ειναι σκεπτικοι για τη δημιουργια τηλεφωνων με WM10, και οσοι ανακοινωνουν συσκευες ενσωματωνουν συνηθως παλιο hardware σε σχεση με τα νεα androids που βγαινουν, τι κινητρο θα εχει ο κοσμος να το αγορασει; Ας βγαλουν τουλαχιστον roms για τα υπαρχοντα κινητα, οπως κανει η Cyanogen για το android. Ουτε αυτο δεν εχουν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αν δεν ασχοληθουν σοβαρα με το λειτουργικο ωστε να διορθωθουν τα χαζα bug στις βασικες εφαρμογες του λειτουργικου, δεν προκειται να πετυχει κανενα τηλεφωνο, ειτε λεγεται surface ειτε οχι. Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι κατασκευαστες ειναι σκεπτικοι για τη δημιουργια τηλεφωνων με WM10, και οσοι ανακοινωνουν συσκευες ενσωματωνουν συνηθως παλιο hardware σε σχεση με τα νεα androids που βγαινουν, τι κινητρο θα εχει ο κοσμος να το αγορασει; Ας βγαλουν τουλαχιστον roms για τα υπαρχοντα κινητα, οπως κανει η Cyanogen για το android. Ουτε αυτο δεν εχουν κανει Η ουσία είναι να γλυτώσουμε από τα "καλά" του android και να έχουμε ένα πιο εύχρηστο και χρηστικό λειτουργικό. Όπως και να 'χει, με όλη την απογοήτευση γύρω από τα w10m, έχει γίνει η καλύτερη διαφήμιση για το surface phone, που ορισμένοι το περιμένουν σαν τον "μεσσία" και περισσότερο και από το iPhone 8... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Η ουσία είναι να γλυτώσουμε από τα "καλά" του android και να έχουμε ένα πιο εύχρηστο και χρηστικό λειτουργικό. Όπως και να 'χει, με όλη την απογοήτευση γύρω από τα w10m, έχει γίνει η καλύτερη διαφήμιση για το surface phone, που ορισμένοι το περιμένουν σαν τον "μεσσία" και περισσότερο και από το iPhone 8... Sent from mTalk Να έχετε εμπιστοσύνη!!! Δείτε το παρελθόν. Surface, Xbox. Πως τα έθαβαν και τι ακολούθησε! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts