Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η σιωπή της ms είναι ύποπτη. Τέλος, νομίζω πως έχει κάποιο event μέσα στον Οκτώβριο.

Την κρατάει για το event φαίνεται! :p Θα γίνει όμως;...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα και την τοποθέτηση του ceo της lenovo φοβάμαι πως ο Γαλλος δεν μιλούσε στον αέρα και πάμε προς το τέλος......

Χωρις να ειμαι κακοπροαιρετος και με καθε σεβασμο..περιμενεις κατι αλλο για να παρεις αποφαση οτι γραψανε στα παλια τους τα πα****** τα windows mobile? Πρωτα η αθλια MS και επειτα ολοι οι υπολοιποι( και καλα κανανε ).

Το μονο που μενει ειναι να βγουν τον Οκτωβρη ( αν παρουσιασουν και τιποτα βασικα) και να πουν σταματανε να λειτουργουν τα τηλεφωνα σας μεχρι το Δεκεμβρη.(αστειευομαι αλλα γιατι δεν θελετε να δειτε 2 απλα πραγματα απορω, ειστε μεγαλοι και λογικοι ανθρωποι ρε παιδια)

Χωρις να ειμαι κακοπροαιρετος και με καθε σεβασμο..περιμενεις κατι αλλο για να παρεις αποφαση οτι γραψανε στα παλια τους τα πα****** τα windows mobile? Πρωτα η αθλια MS και επειτα ολοι οι υπολοιποι( και καλα κανανε ).

Το μονο που μενει ειναι να βγουν τον Οκτωβρη ( αν παρουσιασουν και τιποτα βασικα) και να πουν σταματανε να λειτουργουν τα τηλεφωνα σας μεχρι το Δεκεμβρη.(αστειευομαι αλλα γιατι δεν θελετε να δειτε 2 απλα πραγματα απορω, ειστε μεγαλοι και λογικοι ανθρωποι ρε παιδια)

Λογικοι είμαστε, ισοπεδωτικοί δεν είμαστε!!! ;)

Εγώ είμαι σίγουρος για το τέλος του Windows Mobile γιατί είναι φως φανάρι από παντού. αδιαφορία από dev και καταναλωτές και το επόμενο βήμα που θα φανεί σύντομα είναι να σταματήσουν την υποστήριξη και στις λίγες εφαρμογές που υπάρχουν και ας είναι universal.

Σήμερα τις έχασα και εγώ...

Εγώ μόλις σήμερα έχασα τις εικόνες από τις επαφές. :(

Στο live tile τις δείχνει κανονικά όμως! ;)

Νταξει εισαι απιστευτος..δεν μπορω να σου πω κατι αλλο.

Δεν χρειάζεται....

Εγώ είμαι σίγουρος για το τέλος του Windows Mobile

Εγώ δεν είμαι....

Edited by evris2013

Εγώ είμαι σίγουρος για το τέλος του Windows Mobile γιατί είναι φως φανάρι από παντού. αδιαφορία από dev και καταναλωτές και το επόμενο βήμα που θα φανεί σύντομα είναι να σταματήσουν την υποστήριξη και στις λίγες εφαρμογές που υπάρχουν και ας είναι universal.

Κοίτα, η λογική λέει πως έπρεπε να έχουν τραβήξει την πρίζα εδώ και πολύ καιρό μιας και τα ποσοστά είναι γελοία. Η ΒΒ το έκανε. Το ότι αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη είναι λόγω πρεστίζ. Μιλάμε για την ms. Γι' αυτό και μόνο γι' αυτό υπάρχουν ακόμη τα wm. Αν τώρα επικρατήσει η επιχειρηματική λογική μένει να το δούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γραμμένα τα έχει αλλά τι να κάνω που μου αρέσουν πολύ και με έχουν βολέψει. Άσε που παίρνουμε και τόσες ενημερώσεις (με κυριότερη και καλύτερη τα ίδια τα 10ρια). Οπότε προσωπικά είμαι μια χαρά και με συσκευή τούμπανο σε τιμή χώμα. Οποτε τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Τώρα αν τα εγκαταλείψει που θα είναι η φυσική συνέχεια των ποδοστων, κάπου θα βρούμε Καταφύγιο κι εμείς.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ο αρχισυντάκτης του wpcentral Daniel Rubino έγραψε εχθές στο twitter του ότι μέσα σ' αυτήν την εβδομάδα θα ανεβάσει στο wpcentral άρθρο για τη στρατηγική που έχει η MS στα τηλέφωνα. Να δούμε. Πάντως ο ίδιος έχει πει πριν από λίγες μέρες ότι οι πηγές του στην εταιρεία τον διαβεβαιώνουν πως υπάρχει σχέδιο για τα τηλέφωνα και αυτό δεν είναι της εγκατάλειψης. Οψόμεθα!
:p

Να ρωτήσω κάτι εγώ; Τις universal εφαρμογές του facebook, messenger, viber, instagram κ.λπ., γενικά την ανάπτυξη των universal version των εφαρμογών ποιος τις κάνει; Η ίδια η MS ή οι devs του FB, του Viber, της κάθε μεγάλης και τρανής εταιρίας;

Να ρωτήσω κάτι εγώ; Τις universal εφαρμογές του facebook, messenger, viber, instagram κ.λπ., γενικά την ανάπτυξη των universal version των εφαρμογών ποιος τις κάνει; Η ίδια η MS ή οι devs του FB, του Viber, της κάθε μεγάλης και τρανής εταιρίας;

Η κάθε εταιρεία ξεχωριστά. Όσες είναι της Microsoft το γράφει στο store ότι είναι της Microsoft.

Ωραία. Γιατί λοιπόν μεγάλες εταιρίες όπως αυτές ή και μικρότερες να απασχολούν τους devs τους στην ανάπτυξη των εφαρμογών τους σε περιβάλλον windows και μάλιστα universal εάν είναι "δεδομένο" ότι η MS θα τραβήξει τη πρίζα; Πως είναι δυνατόν ολόκληροι κολοσσοί να μην έχουν αυτή τη πληροφορία ή πρόβλεψη και να την έχουν μερικοί εδώ μέσα, λες και είναι κολλητοί του προέδρου της MS και τα μαθαίνουν από πρώτο χέρι, θεωρώντας το δεδομένο;

Ωραία. Γιατί λοιπόν μεγάλες εταιρίες όπως αυτές ή και μικρότερες να απασχολούν τους devs τους στην ανάπτυξη των εφαρμογών τους σε περιβάλλον windows και μάλιστα universal εάν είναι "δεδομένο" ότι η MS θα τραβήξει τη πρίζα; Πως είναι δυνατόν ολόκληροι κολοσσοί να μην έχουν αυτή τη πληροφορία ή πρόβλεψη και να την έχουν μερικοί εδώ μέσα, λες και είναι κολλητοί του προέδρου της MS και τα μαθαίνουν από πρώτο χέρι, θεωρώντας το δεδομένο;

Δεν είναι μερικοί εδώ μέσα. http://www.windowscentral.com/lenovo-still-has-no-plans-windows-phones-doubts-microsofts-future-support-os

Ακόμα και αυτός απλά δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο (που με δεδομένα τα προβλήματα της εταιρίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί πολλά και διάφορα για να δικαιολογήσει το πάγωμα ενός project που πολύ πιθανόν να γίνεται για δικούς τους λόγους). Εδώ μιλάνε για βεβαιωμένο γεγονός... Στανταράκι...

Ακόμα και αυτός απλά δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο (που με δεδομένα τα προβλήματα της εταιρίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί πολλά και διάφορα για να δικαιολογήσει το πάγωμα ενός project που πολύ πιθανόν να γίνεται για δικούς τους λόγους). Εδώ μιλάνε για βεβαιωμένο γεγονός... Στανταράκι...

Δεν είναι μόνο εδώ λέω και πάλι. Μπες σε όλα τα forums σε wpcentral, wmpoweruser και reddit/windowsphone το 80% των χρηστών για να μην πω το 90% έχει κάνει την κηδεία και προχωράει στο μνημόσυνο. Γι' αυτήν την κατάσταση όμως φταίει η ίδια η MS που αφήνει να αιωρείται η αμφιβολία.

Δες επίσης στα official βίντεο της εταιρείας όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=9txAGNfAMH0&ab_channel=OfficeVideos που έχει ξεκινήσει και στα πρόμο βίντεο της βάζει το iphone. Επίσης όπως διαβάζω στο πρόσφατο microsoft ignite η πλειοψηφία των υπαλλήλων και στελεχών της microsoft χρησιμοποιούσε iphone.

Ε δεν νομίζω να τα λες και καλά σημάδια όλα αυτά.

Τέλος παραθέτω σχόλιο του Daniel Rubino αρχισυντάκτη του WPCENTRAL σε ποστ που μιλάει για την κατάργηση της εφαρμογής των ξενοδοχείων Hilton από το store:

Daniel Rubino

Like Microsoft, Mobile (phone) is not our focus anymore. This info does not bother me nor what people say in comments. It is what it is.

Edited by dalailama1

Δε λέω ότι δεν υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή και δυσοίωνες προβλέψεις και ενδείξεις. Απλά εκείνο που είναι ιδιότροπο είναι αυτό που λες, να έχουν κάνει μερικοί εδώ (και αλλού εφόσον θες να αναφερθεί) κηδεία πριν ψοφήσει ο άρρωστος. Καθίστε ρε παιδιά να τα κακαρώσει πρώτα και μετά τον κλαίμε το μακαρίτη. Τα ίδια έλεγαν επίσης μερικοί και για τα win10, ότι ποτέ δε πρόκειται να τα δώσει, ότι ποτέ δε θα λειτουργήσουν σωστά, γενικότερα μία κλάψα όλη την ώρα. Και τώρα έχουμε ένα 10άρι λειτουργικό σε πραγματικά πολύ καλή κατάσταση και με ελάχιστα θέματα.

Ρε παιδιά ηρεμίστε λιγο,προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός,ότι γίνει θα γίνει και θα το δούμε τότε και θα το αντιμετωπισουμε τότε.Σε όποιον δεν βολεύεται αλλάζει στρατόπεδο.Φτάνει αυτη η γκρίνια.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Δε λέω ότι δεν υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή και δυσοίωνες προβλέψεις και ενδείξεις. Απλά εκείνο που είναι ιδιότροπο είναι αυτό που λες, να έχουν κάνει μερικοί εδώ (και αλλού εφόσον θες να αναφερθεί) κηδεία πριν ψοφήσει ο άρρωστος. Καθίστε ρε παιδιά να τα κακαρώσει πρώτα και μετά τον κλαίμε το μακαρίτη. Τα ίδια έλεγαν επίσης μερικοί και για τα win10, ότι ποτέ δε πρόκειται να τα δώσει, ότι ποτέ δε θα λειτουργήσουν σωστά, γενικότερα μία κλάψα όλη την ώρα. Και τώρα έχουμε ένα 10άρι λειτουργικό σε πραγματικά πολύ καλή κατάσταση και με ελάχιστα θέματα.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ωστόσο βλέπουμε και τι γίνεται γύρω.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά ηρεμίστε λιγο,προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός,ότι γίνει θα γίνει και θα το δούμε τότε και θα το αντιμετωπισουμε τότε.Σε όποιον δεν βολεύεται αλλάζει στρατόπεδο.Φτάνει αυτη η γκρίνια.

Όντως ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!

Zac Bowden ‏@zacbowden Senior editor at wpcentral

What if the Surface Phone wasn't called the Surface "Phone"?

Edited by dalailama1

Πάλι σταμάτησε να λειτουργεί το live tile του ημερολογίου,έβαλα και το my calendar αλλά και αυτό με τις ώρες του είναι,οπότε είναι θέμα διαχείρισης από τα windows 10,φλερτάρει επικίνδυνα με τον τοίχο η συσκευή μου :lol:

Ουτε αυτος εδω εχει εμπιστοσυνη? Ο αντιπροεδρος της MS και προεδρος της ΜΣ Γαλλιας.

http://www.winbeta.org/news/microsoft-will-leave-the-consumer-smartphone-market-for-a-few-years-according-to-new-microsoft-france-president

Εδω μιλανε για βεβαιωμενο γεγονος?Θα κανεις τον κοπο να μπεις σε ολα τα γνωστα forum wpcentral, wmpoweruser και reddit/windowsphone που σου ανεφεραν και διαβασε λιγακι τα σχολια και ελα μετα απο εδω να μας μιλησεις για γκρινια.

Επισης ποιοι κολοσοι υποστηριζουν τις universal εφαρμογες του mobile?Το facebook που εχει να βγαλει εφαρμογη της προκοπης facebook και messenger απο τον Ιουνιο? Που ακομα ειναι μια μιση εφαρμογη με Bugs? Αυτη ειναι η <<υποστηριξη>> που λες? Η' το amazon και το ebay που σταματησαν ηδη τις εφαρμογες τους?

Ελατε τωρα ρε παιδια..

Edited by panos9553

Πολύ γκρινια βρε παιδια. Μια χαρα είναι τα τηλεφωνα.

Τωρα γιατι πρεπει να εχω εφαρμογή για το amazon και το ebay δεν το εχω καταλαβει.

Τωρα γιατι πρεπει να εχω εφαρμογή για το amazon και το ebay δεν το εχω καταλαβει.

Τα τηλέφωνα ειναι μια χαρά το λογισμικό ειναι που λείπει. :D

Τα τηλέφωνα ειναι μια χαρά το λογισμικό ειναι που λείπει. :D

Το λογισμικό μια χαρά ειναι οι εφαρμογές λείπουν.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί αυτη είναι ουσία.

Αν δεν υπήρχε λόγος για εφαρμογές τότε ούτε τα ίδια τα σάιτ δεν θα βγάζαν τις εφαρμογές εξαρχης.

Οι εφαρμογές κάνουν την πλοήγηση κάπου καλύτερη και πιο εύκολη.

Ας υπήρχαν οι εφαρμογές και όσοι δεν τις θέλουν ας μην τις χρησιμοποιούν

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

το θέμα δεν είναι να τα έχεις εσύ και εγώ αλλά να υπάρχουν όπως υπάρχουν και στους άλλους 2. θεωρώ σωστό να υπάρχει μια εφαρμογή και ας το έχει ανάγκη μόνο 1 στους 10. έτσι πάει νομίζω και οχι ανάποδα όπως λένε ορισμένοι που έχουν 5 εφαρμογές που έχουν ανάγκη και λένε μια χαρά store έχει το Windows. καθόλου δεν είναι έτσι και επιτέλους πρέπει να το καταλάβουμε ότι το φτωχό store πάτωσε το Windows Mobile και όχι ανάποδα γιατί ακόμα θεωρώ το Windows πολύ καλό λειτουργικό.

Λοιπόν, εγώ άλλαξα στρατόπεδο όχι επειδή ήθελα να αλλάξω γιατί δεν έβρισκα εφαρμογές που δουλεύω συχνά, ναι πήγα σε αντροιντ, αν και είχα το 950 που το θεωρώ κορυφαίο αλλά δεν είχα άλλη επιλογή...

Από λογισμικό και συσκευή φανταστική αλλά τι να κάνεις που ηταν κουτσό ?

Αυτά από έναν user και όχι fanboy...

android or ios or wm......who cares.....???

Γιατι πρεπει να εχεις εφαρμογες amazon και ebay? Γιατι πρεπει να εχεις λειτουργικες εφαρμογες facebook-messenger (που εχουν τα μισα χαρακτηριστικα σε σχεση με του android και γεματες bugs). Γιατι σταματανε πλεον αρκετες εφαρμογες? Ωπα μισο, γιατι εχεις smartphone τοτε?

Και για οσους καταλαβαινουν, ακομα και το dev center broken ειναι...

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/Windowsapps/en-US/02a1aeac-d97a-46ba-9717-5d30e2a3dc58/why-have-ms-broken-the-dev-centre-dashboard-yet-again?forum=wppayout

Καλησπερες..

Edited by panos9553