vaggoshr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδια πέρασα την Anniversary και τα γράμματα στο my phone είναι τεράστια και δεν βγάζω άκρη! Μίκραινα τη γραμματοσειρά, αλλά αυτά παραμένουν μεγάλα! Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό προς το παρόν! Καμιά άλλη ιδέα; Ναι το ίδιο θέμα έχω και με άλλες ιστοσελίδες. Πως διορθωνεταί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στις ρυθμίσεις του edge ποιο μέγεθος έχετε επιλεγμένο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατά τη γνώμη μου σχετικά με τις επαφές, μην πας σε άμεση διαγραφή πρώτα. Διέγραψε πρώτα τον Gmail λογαριασμό σου και μετά κάνε διαγραφή και στις επαφές που έχεις περάσει με Bluetooth. Τις επαφές με Bluetooth τις έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή; Ρωτάω γιατί εάν είναι αποθηκευμένες σε κάποιον λογαριασμό π.χ. outlook, τότε υπάρχει κίνδυνος με την διαγραφή να διαγραφούνε γενικά και από τον λογαριασμό σου. Ναι αυτό έκανα τελικά, διέγραψα εντελώς το google account, μετά μπήκα στις επαφές από το hotmail μου και διέγραψα τα πάντα και εκεί (μόλις τα πέρασα με το blutooth τα αντέγραψε εκεί το κινητό) και τέλος μετά από 1-2 restarts συγχρόνισε και έσβησε τις επαφές από το κινητό. Στην συνέχεια πέρασα πάλι το google account και συγχρόνισε με αυτές και τώρα (παρόλο που εξακολουθεί να δείχνει τις επαφές ότι δεν είναι αποθηκευμένες με το +30) δείχνει κανονικά το caller ID. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. φίλε μου είμαι περίεργος για κάτι. ρωτάς ¨Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει;¨ δεν ειναι πιο εύκολο να το δοκιμάσεις ? να σου λυθεί η απορία? περισσότερο χρόνο θα σου πάρει να ποσταρεις ,και αν σου απαντήσει κάποιος. Πρέπει ντε και καλά να γράψεις κάτι ,έτσι για να γράψεις? Μπαινουμε για να ενημερωθούμε και καταλήγουμε να διαβάζουμε ερωτήματα της πλάκας, που πρέπει να τα προσπερασουμε όλα μήπως και πέσουμε πάνω σε κάτι ενδιαφέρον. και για μα μην έχεις απορίες στο ερωτημά σου ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ. wow... τα παράπονά σου στην διαχείριση, εγώ είχα κάνει ξεχωριστό thread για τα ερωτήματά μου και μου έγινε merge με αυτό. Αφού οι διαχειριστές έχουν επιλέξει να δουλεύει έτσι το forum, εμένα δεν με απασχολεί, ποστάρω εδώ και ρωτάω ότι θέλω να ρωτήσω. Αν θεωρούν οι διαχειριστές ότι δημιουργώ πρόβλημα, ας προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες. Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Απλά για καλύτερη λειτουργία όλων των forum γενικώς πρώτα ψάχνουμε και μετά ρωτάμε,αλλιώς χανόμαστε σε ένα τεράστιο σύνολο πληροφοριών που επαναλαμβάνονται,..,,!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στις ρυθμίσεις του edge ποιο μέγεθος έχετε επιλεγμένο? Το μικρό!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Στις ρυθμίσεις του edge ποιο μέγεθος έχετε επιλεγμένο? Έχω το μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ έχω το μεγάλο και είναι κανονικά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το μεσαίο είχα και τα έδειχνε τεράστια! Το έβαλα στο μικρό, πάλι τα ίδια. Ώσπου μπήκα στις ρυθμίσεις και κατέβασα τη μπάρα από 150% που ήταν στο 100% (πιο χαμηλά δεν έχει) και μόνο εκεί τα δείχνει κανονικά. Αν το πάω στο 110% μεγαλώνουν λίγο και φεύγει το βελάκι από τις σελίδες του myphone που το πατάω για να πάω στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα! Αυτό γίνετε μόνο στις σελίδες του myphone! Σε όλα τα υπόλοιπα δείχνει κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το μεσαίο είχα και τα έδειχνε τεράστια! Το έβαλα στο μικρό, πάλι τα ίδια. Ώσπου μπήκα στις ρυθμίσεις και κατέβασα τη μπάρα από 150% που ήταν στο 100% (πιο χαμηλά δεν έχει) και μόνο εκεί τα δείχνει κανονικά. Αν το πάω στο 110% μεγαλώνουν λίγο και φεύγει το βελάκι από τις σελίδες του myphone που το πατάω για να πάω στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα! Αυτό γίνετε μόνο στις σελίδες του myphone! Σε όλα τα υπόλοιπα δείχνει κανονικά! Το default είναι το 100%. Πολύ καλά έκανες και το κατέβασες εκεί. Εκεί πρέπει να είναι. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το default είναι το 100%. Πολύ καλά έκανες και το κατέβασες εκεί. Εκεί πρέπει να είναι. Μικραίναν και τα γράμματα στα tiles στο μενού στα μηνύματα, παντού σχεδόν. Έτσι πρέπει να είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παιδιά καλημέρα, Με την redstone είδα ότι ενεργοποιήθηκε η Cortana στα αγγλικά βεβαίως. Region έχω ελληνικό. Κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η περιοχή μου, μετά από μαι επανεκκίνηση έφτιαξε και μπορώ να την χρησιμοποιώ και πάλι. Είναι νέο χαρακτηριστικό που δεν θα χάσω ακόμα και με hard reset που έχω στο πρόγραμμα να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παιδιά καλημέρα, Με την redstone είδα ότι ενεργοποιήθηκε η Cortana στα αγγλικά βεβαίως. Region έχω ελληνικό. Κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η περιοχή μου, μετά από μαι επανεκκίνηση έφτιαξε και μπορώ να την χρησιμοποιώ και πάλι. Είναι νέο χαρακτηριστικό που δεν θα χάσω ακόμα και με hard reset που έχω στο πρόγραμμα να κάνω; Ευχαριστώ. Τι γλώσσα έχεις στη συσκευή? Αγγλικά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Επανήλθα από χθες στα 10. Τελικά και στα 8.1 που γύρισα το gps σταμάτησε να κλειδώνει σωστά και είχα τα ίδια προβλήματα όπως τα 10. Οπότε δεν υπηρχε λόγος να παραμείνω στα 8.1. Θα το πάω την άλλη βδομάδα για service. Οπότε δεν ήταν καθαρά θέμα των 10 όπως πίστευα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι οτι ενώ βάζω άλλο ήχο στην κλήση και στα sms σε μία συγκεκριμένη επαφή όταν με καλεί ή μου στείλει sms η επαφή, χτυπάει ο γενικός ήχος. Πάω στην επαφή και στην επεξεργασία αλλάζω τους ήχους. Δεν γίνεται έτσι; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παιδιά καλημέρα, Με την redstone είδα ότι ενεργοποιήθηκε η Cortana στα αγγλικά βεβαίως. Region έχω ελληνικό. Κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η περιοχή μου, μετά από μαι επανεκκίνηση έφτιαξε και μπορώ να την χρησιμοποιώ και πάλι. Είναι νέο χαρακτηριστικό που δεν θα χάσω ακόμα και με hard reset που έχω στο πρόγραμμα να κάνω; Ευχαριστώ. Εμένα μόνο με αγγλικά στο μενού ενεργοποιήθηκε η Cortana με region Ελλάδα. Άμα αλλάξω γλώσσα απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Η τελευταια αναβαθμιση που πηρα πριν λιγες μερες μου κανει το εξης : Οταν εχω ανοιχτο το τηλ καπου μετα απο κανα δυο λεπτα μου χαμηλωνει την φωτεινοτητα χωρις να εχω ρυθμισει κατι τετοιο ,αφηστε που δεν βρηκα και πουθενα μα εχει τετοια ρυθμιση. Μου ξεφευγει κατι ?Αν παρατηρησε κανεις κατι τετοιο ,ας σχολιαστει .Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Εγώ τρέχω το insider και η Cortana μου λειτουργεί ενώ το κινητό είναι στα ελληνικά και στο region και στην γλώσσα. Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει γιατί ενώ λειτουργεί κανονικά και στα jokes δεν μιλάει. Δεν βγάζει λαλιά! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ναι, συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω. Τι γλώσσα έχεις στη συσκευή? Αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Η τελευταια αναβαθμιση που πηρα πριν λιγες μερες μου κανει το εξης : Οταν εχω ανοιχτο το τηλ καπου μετα απο κανα δυο λεπτα μου χαμηλωνει την φωτεινοτητα χωρις να εχω ρυθμισει κατι τετοιο ,αφηστε που δεν βρηκα και πουθενα μα εχει τετοια ρυθμιση. Μου ξεφευγει κατι ?Αν παρατηρησε κανεις κατι τετοιο ,ας σχολιαστει .Ευχαριστω ! κάτσε λίγο δηλαδή εσύ στο notification center όταν κάνεις με το δάχτυλο από πάνω προς τα κατω δεν έχεις ρύθμιση για φωτεινότητα; που έχει αυτόματα,χαμηλη,μεσαία και υψηλή; δες το λίγο μήπως είναι στο αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παιδιά εγώ πέρα από την anniversary στα κινητά μας θα ήθελα να πώ κάτι για τη Microsoft και για την anniversary στα desktop. Τώρα που δουλεύω και σε desktop και σε κινητό τις εκδόσεις τις τελευταίες , εκτιμώ αφάνταστα αυτό που πάει να κάνει η MS. To προσπαθεί πολύ και κρινοντας από αυτό που βλέπω τώρα στο οικοσύστημα, πραγματικά το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Και δεν είναι μακριά. Πρώτη φορά βλέπω να κινείται τόσο μεθοδικά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Το mobile λειτουργικο ειναι σε αρκετά καλο επιπεδο πλεον και απο εφαρμογές βγαινουν αρκετες. Εκει που κατα την γνωμη μου εχει γινει πατατα ειναι οτι επρεπε να ειχαν πιεσει το facebook τις τρεις εφαρμογες που θα βγαλει για την πλατφορμα να τις κατασκευασει να τρεχουν native. Με τις αλχημιες του porting που εχουν κανει ειναι πολυ βαριες και θελεις ισχυ lumia 930 για να ανεβασει βιντεο στο instagram. Οι μικρες συσκευες θα τρωνε κολληματα σε αυτες τις εφαρμογες. Οι υπολοιπες εφαρμογες θα πηγαινουν σφαιρα και αυτες οι τρεις θα ειναι πιο αργες και απο ριπλευ. Λειτουργει και η υποστηριξη δαχτυλικου αποτυπωματος στην redstone πλεον Αν ειχαμε και καμια συσκευη λογικου κοστους που να εχει αισθητηρα καλα θα ηταν. Edited August 26, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παιδιά εγώ πέρα από την anniversary στα κινητά μας θα ήθελα να πώ κάτι για τη Microsoft και για την anniversary στα desktop. Τώρα που δουλεύω και σε desktop και σε κινητό τις εκδόσεις τις τελευταίες , εκτιμώ αφάνταστα αυτό που πάει να κάνει η MS. To προσπαθεί πολύ και κρινοντας από αυτό που βλέπω τώρα στο οικοσύστημα, πραγματικά το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Και δεν είναι μακριά. Πρώτη φορά βλέπω να κινείται τόσο μεθοδικά. κανένα παράδειγμα; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Η φωτηνοτητα ειναι στο 100% απο σκαλοπατια των 25% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Η φωτηνοτητα ειναι στο 100% απο σκαλοπατια των 25% πάντως πρόβλημα με την φωτεινότητα δεν είχα ποτε και ούτε έχω ακούσει από άλλους. έκανες κανένα soft reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnxago Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Υπάρχει τρόπος να ακούγονται οι ειδοποιήσεις(κλήσεις, μηνύματα, Viber...) απ το ηχείο του κινητού αν έχω συνδεδεμένα σε αυτό τα hands free ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια βοηθεια, πήρα στη γυναίκα hands free και έχει ξενερώσει τη ζωή της που όλα ακούγονται μόνο απ τα ακουστικα, δυο μέρες τώρα έχει χάσει όλες τις κλήσεις γιατί δεν ακούγονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Το mobile λειτουργικο ειναι σε αρκετά καλο επιπεδο πλεον και απο εφαρμογές βγαινουν αρκετες. Εκει που κατα την γνωμη μου εχει γινει πατατα ειναι οτι επρεπε να ειχαν πιεσει το facebook τις τρεις εφαρμογες που θα βγαλει για την πλατφορμα να τις κατασκευασει να τρεχουν native. Με τις αλχημιες του porting που εχουν κανει ειναι πολυ βαριες και θελεις ισχυ lumia 930 για να ανεβασει βιντεο στο instagram. Οι μικρες συσκευες θα τρωνε κολληματα σε αυτες τις εφαρμογες. Οι υπολοιπες εφαρμογες θα πηγαινουν σφαιρα και αυτες οι τρεις θα ειναι πιο αργες και απο ριπλευ. Λειτουργει και η υποστηριξη δαχτυλικου αποτυπωματος στην redstone πλεον Αν ειχαμε και καμια συσκευη λογικου κοστους που να εχει αισθητηρα καλα θα ηταν. Ποιες τρείς εφαρμογές; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts