Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εγώ χρησιμοποιώ ήδη το Radio FM Phone (ver 1.9.1) τεσταρισμένη και για Windows Mobile 10

Το ειδα μολις τωρα. Καλο ειναι αλλα δνε εχιε την ταχυτητα του μαμισιου, πιθανον εχει διαφημισεις (πολυ σπαστικο) και επισης δεν εχει ακροαση απο το ηχειο. Αρα ειναι ημιμετρο.....

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι κουλό πάλι τούτο;

Eπειδή δεν έχουν τα μήλα και μερικά ακριβά ανδρόιντ ραδιόφωνο,θα το κόψει και η ms?

ήμαρτον...

Xiaomi 12 Pro

Αν και είμαι από αυτούς που ζήτημα να το χρησιμοποιούν το ραδιόφωνο 1 φορά στους 3 μήνες, καταλαβαίνω την ενόχληση άλλων.

Από όσο είδα, εφαρμογές τρίτων υπάρχουν και θα υπάρξουν και άλλες, αν και η "αναγκαία" προσθήκη διαφημίσεων είναι ενοχλητική (βέβαια, μετά το 1ο σετάρισμα σταθμών, ποιός βλέπει την οθόνη στο ράδιο?).

Όσο για την αφαίρεση του σχετικού κυκλώματος στο μέλλον, αν δεν κάνω λάθος είναι ενσωματωμένο στο εκάστοτε SoC, οπότε δεν βγαίνει ακριβώς.

Άντε, να φαίνεται απενεργοποιημένο/κλειδωμένο...

Ανούσια, χαζή κίνηση κατά τα άλλα.

το χρησιμοποιώ κάθε μέρα το ραδιόφωνο για αρκετές ώρες και το θεωρώ μεγάλη πατάτα να το αφαιρέσουν.

Ναι σίγουρα υπάρχουν κανα δυο εφαρμογές στο store,αλλά καμία αξιόλογη.Κάτι θα λείπει ή θα έχουν διαφημίσεις.Έλεος δηλαδή. Διαφημίσεις στην εφαρμογή του ραδιοφώνου.:mad:

Μπράβο ρε Microsoft.Κάθε μέρα προσπαθείς να μας στείλεις πίσω στο android.:mad:

Xiaomi 12 Pro

Μπράβο, Microsoft...... *slow clap*

Μη σταματάς να ***** το λειτουργικό σου....

Και όχι, δεν είναι λύση η εγκατάσταση 3rd party app, για να λειτουργήσω κάτι stock.

Επίσης, δεν υπάρχει σε όλα τα socs το fm radio. Μόνο στους mediatek επεξεργαστές είναι δεδομένο.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

ήταν ένας από τους λόγους που αγόρασα το 930 το ραδιόφωνο .κρίμα όλο βλακείες να μην πω τιποτα περισσότερο η ms οσο για τις εφαρμογες τρίτων κατασκευαστων στην ουσια μια υπάρχει και αυτή δεν ειναι τόσο καλή όσο η μαμά εφαρμογη

και δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν με αυτήν την επιλογή

ήταν ένας από τους λόγους που αγόρασα το 930 το ραδιόφωνο .κρίμα όλο βλακείες να μην πω τιποτα περισσότερο η ms οσο για τις εφαρμογες τρίτων κατασκευαστων στην ουσια μια υπάρχει και αυτή δεν ειναι τόσο καλή όσο η μαμά εφαρμογη

και δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν με αυτήν την επιλογή

Για Αμερική - Ευρώπη -----> χρήση data

Για Ελλάδα ------> ................ Να μην πω τη φράση

Το ειδα μολις τωρα. Καλο ειναι αλλα δνε εχιε την ταχυτητα του μαμισιου, πιθανον εχει διαφημισεις (πολυ σπαστικο) και επισης δεν εχει ακροαση απο το ηχειο. Αρα ειναι ημιμετρο.....

Εμένα γιατί μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερο από το μαμίσιο; Lumia 640 με w10 και με ακρόαση από το ηχείο.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερο από το μαμίσιο; Lumia 640 με w10 και με ακρόαση από το ηχείο.

δεν παίζει από το ηχείο.

Xiaomi 12 Pro

Νέο cumulative update, .318

Έχει μέγεθος. 72.16ΜΒ για όσους το κατεβάσουν μέσω data.

Edited by katsiletra

Εδώ είναι και το changelog:

• Reliability, performance and stability improvements.
  • Fix for a problem that could result in unexpected battery drain while the phone screen is off.
  • Improvements to the update system to prevent phones getting into a state where attempting to take an update may lead to errors 0x800f081f or 0x80070570.
  • Fix for a problem that caused some phones to finish the initial setup wizard with an incomplete set of app tiles on the Start screen.
  • Improvements to the reliability of USB-C connections.
  • Improvements to Cortana, including a fix for a problem where music playback would not resume after dismissing an incoming text, and a problem with Quiet Hours not setting automatic rules for every day.
  • Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge.
  • Fix for a problem that caused recorded video to be lost when answering an incoming call on some phones.
  • Improvements for reliability of internet connection sharing (ICS) and tethering.
  • Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εδώ είναι και το changelog:

• Reliability, performance and stability improvements.
  • Fix for a problem that could result in unexpected battery drain while the phone screen is off.
  • Improvements to the update system to prevent phones getting into a state where attempting to take an update may lead to errors 0x800f081f or 0x80070570.
  • Fix for a problem that caused some phones to finish the initial setup wizard with an incomplete set of app tiles on the Start screen.
  • Improvements to the reliability of USB-C connections.
  • Improvements to Cortana, including a fix for a problem where music playback would not resume after dismissing an incoming text, and a problem with Quiet Hours not setting automatic rules for every day.
  • Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge.
  • Fix for a problem that caused recorded video to be lost when answering an incoming call on some phones.
  • Improvements for reliability of internet connection sharing (ICS) and tethering.
  • Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones.

Το 2ο ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχα και γύρισα στα 8.1, αν φτιάξει πραγματικά το θέμα της μπαταρίας θα επανέλθω στα 10αρια

Νέο cumulative update, .318

Έχει μέγεθος. 72.16ΜΒ για όσους το κατεβάσουν μέσω data.

Απο .218 πετάξαμε στο .318; Να ακούσουμε και εντυπώσεις;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Διορθώσεις εχει μην περιμένεις κάτι τρελό.

τώρα τελειώνει την ενημέρωση.

Κι αυτό κατι ειναι!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κι αυτό κατι ειναι!

Εννοείται.

ειδικά αυτό με την κατανάλωση που λέει,νομίζω το έχω και εγώ...Οπότε περιμένω να δω!!!:rolleyes:

Xiaomi 12 Pro

Ουαου φτιάξανε το navigation bar!!!! Πλέον μπορούμε να το κρύψουμε σε όλες τις εφαρμογές....

Πως βλέπουμε τις live images στο pc μας? Με ποια εφαρμογή?

Στα win10 pc

Με την ίδια που έχουμε και στο κινητό,φωτογραφίες στα ελληνικά που το έχω.

Στα win10 pc

Με την ίδια που έχουμε και στο κινητό,φωτογραφίες στα ελληνικά που το έχω.

Στραβομάρα μου......:wacko:

Ευχαριστώ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πέρασα και εγώ στο Lumia 640XL LTE που έχω την 318. Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε θρίλερ! Καταρχήν ήμουν στο πρόγραμμα insider, release preview και είχα περάσει την 238 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Έφυγα όμως από το πρόγραμμα και τώρα παίρνω πλέον τις επίσημες εκδόσεις. Πιο παλιά μέσω του insider, είχα βάλει την 107 και τότε διαπίστωσα ότι μου είχε χαλάσει η SD (kingston 32GB class 10). Ξαφνικά δεν την έβλεπε, αλλά ούτε ένα άλλο tablet που έχω, ούτε ο υπολογιστής. Έβαλα μία άλλη kingston πάλι 16GB class 10. Χθες όταν άρχιζε να κατεβάζει την 318, μου έβγαλε μήνυμα έλλειψης χώρου και να προχωρήσω στη μεταφορά εφαρμογών στην SD. Πήγα να κάνω τη διαδικασία και διαπίστωσα πως πάλι δεν έβλεπε το 640 την SD. Την έβγαλα και την έβαλα πάλι σε ένα tablet που έχω, όπου ούτε και αυτό την έβλεπε. Αναγκαστικά και για να κατεβάσω την αναβάθμιση, έβαλα στο lumia μία 512MB που είχα, αφού έκανα πρώτα format. Απεγκατέστησα και κάποιες εφαρμογές και έτσι μπόρεσα να κατεβάσω την αναβάθμιση. Ελπίζω να είναι πρόβλημα των SD και όχι της συσκευής. Την πρώτη φορά που μου χάλασε η SD, είχα κάνει και hard reset, νομίζοντας ότι έφταιγε η αναβάθμιση, αλλά και μετά την επαναφορά, εξακολουθούσε να μην βλέπει την SD. Τώρα δεν σκέφτομαι να κάνω πάλι εργοστασιακή επαναφορά, μιας και πρέπει να φταίει η κάρτα μνήμης αφού δεν την βλέπει και άλλη συσκευή. Παράγγειλα τελικά μία samsung και περιμένω να μου έρθει. Με έχει προβληματίσει η επανάληψη του ίδιου προβλήματος, σε σημείο να σκέφτομαι ότι κάτι φταίει με το lumia. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Τι λέτε σχετικά;

Κάτι μου λέει πως η μπαταρία αντί για καλύτερα,πήρε την κάτω βόλτα.Βέβαια το έχω φορτίσει μια φόρα από εχθές.

Xiaomi 12 Pro

Πέρασα και εγώ στο Lumia 640XL LTE που έχω την 318. Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε θρίλερ! Καταρχήν ήμουν στο πρόγραμμα insider, release preview και είχα περάσει την 238 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Έφυγα όμως από το πρόγραμμα και τώρα παίρνω πλέον τις επίσημες εκδόσεις. Πιο παλιά μέσω του insider, είχα βάλει την 107 και τότε διαπίστωσα ότι μου είχε χαλάσει η SD (kingston 32GB class 10). Ξαφνικά δεν την έβλεπε, αλλά ούτε ένα άλλο tablet που έχω, ούτε ο υπολογιστής. Έβαλα μία άλλη kingston πάλι 16GB class 10. Χθες όταν άρχιζε να κατεβάζει την 318, μου έβγαλε μήνυμα έλλειψης χώρου και να προχωρήσω στη μεταφορά εφαρμογών στην SD. Πήγα να κάνω τη διαδικασία και διαπίστωσα πως πάλι δεν έβλεπε το 640 την SD. Την έβγαλα και την έβαλα πάλι σε ένα tablet που έχω, όπου ούτε και αυτό την έβλεπε. Αναγκαστικά και για να κατεβάσω την αναβάθμιση, έβαλα στο lumia μία 512MB που είχα, αφού έκανα πρώτα format. Απεγκατέστησα και κάποιες εφαρμογές και έτσι μπόρεσα να κατεβάσω την αναβάθμιση. Ελπίζω να είναι πρόβλημα των SD και όχι της συσκευής. Την πρώτη φορά που μου χάλασε η SD, είχα κάνει και hard reset, νομίζοντας ότι έφταιγε η αναβάθμιση, αλλά και μετά την επαναφορά, εξακολουθούσε να μην βλέπει την SD. Τώρα δεν σκέφτομαι να κάνω πάλι εργοστασιακή επαναφορά, μιας και πρέπει να φταίει η κάρτα μνήμης αφού δεν την βλέπει και άλλη συσκευή. Παράγγειλα τελικά μία samsung και περιμένω να μου έρθει. Με έχει προβληματίσει η επανάληψη του ίδιου προβλήματος, σε σημείο να σκέφτομαι ότι κάτι φταίει με το lumia. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Τι λέτε σχετικά;

Δες και την samsung,μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα με καρτα sd

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι μου λέει πως η μπαταρία αντί για καλύτερα,πήρε την κάτω βόλτα.Βέβαια το έχω φορτίσει μια φόρα από εχθές.

δεν εχω μεγαλη διαφορα αλλα ειναι νωρις ακομα

Κάηκε. Μου έχει τύχει σε tablet με Kingston που κάηκε μετά από ένα απλό restart της συσκευής σχεδόν καινούργια με ελάχιστη χρήση. Στο κινητό έχω βάλει μια sandisk και της έχω αλλάξει τα φώτα στα φορματ και μέχρι στιγμής όλα οκ.