Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπάρχει μια πιθανότητα...

Είναι δυνατόν να προκαλείται από κάποια εφαρμογή;

Αν και δεν έχω βάλει κάτι περίεργο σχετικό με το πρόβλημα

Σε όσους δυσαρεστηθηκαν απαντώ στα θετικά των wp..οπως αλλαγκαριστο λειτουργικό,επίσης τα 10ειναι σχεδόν σε όλες τις συσκευές εκτος αυτών που είχε πει η Microsoft που μόνο η apple το έχει κάνει αυτό.επίσης στο store υπάρχει βελτίωση βρήκα το wpa finder και νομίζω υπάρχει και sygic..προσωπικά βολεύομαι με wp και αν γυρνούσα θα πηγαινα σε iphone λόγω ομοιοτητας με wp και τα παραπάνω που ανέφερα.απο την άλλη καταλαβαίνω κ όσους εκνευρίζονται γιατί όταν κάνεις τη μετάβαση ρισκαρεις διότι όσα και να ξέρεις η όσο και να έχεις επεξεργαστεί το λειτουργικό δεν ξέρεις αν θα σε κρεμάσει η εταιρια(microsoft) η αν θα τα καταφέρει η αποτύχει..αυτα από μενα☺

Ήμουν αρκετά χρόνια με android συσκευές και εδώ και 8 περίπου μήνες, έχω το lumia 640XL. Για να πω την αλήθεια, είχα κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή για τα windows mobile, αλλά αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα. Και λέω μεγάλο, γιατί τόσα χρόνια είχα βολευτεί με το android και με προβλημάτιζε η αλλαγή, μιας και έπρεπε να μεταφέρω επαφές, έγγραφα (δεν είναι και λίγα) και φωτογραφίες που τα είχα όλα αποθηκευμένα στο «σύννεφο» της Google. Τελικά χωρίς πολύ κόπο, έκανα την αλλαγή, μετέφερα τα πάντα στη microsoft και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Μάλιστα έβαλα και σχετικά νωρίς τα windows 10 μέσω insider και απολαμβάνω την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ υπολογιστή και smartphone. Όσο για τις εφαρμογές στο store, δεν μου έχει λείψει κάτι από αυτές που είχα στο google play. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια. Βέβαια οι εφαρμογές στο microsoft store, θέλουν αρκετές βελτιώσεις, όπως π.χ. η εφαρμογή του F2G (Wind) που στο android έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με το microsoft store, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις άνετα.

Προσωπική μου γνώμη, δεν χρειάζεται τόσο πολύ «κράξιμο» η microsoft και το λειτουργικό της για τα smartphone, μιας και βελτιώνεται συνεχώς. Εκείνο που με προβληματίζει εμένα, μιας και θα συνεχίσω στα windows mobile, είναι μήπως κάποια στιγμή το εγκαταλείψει η microsoft, αν και δεν το νομίζω.

Προσωπική μου γνώμη, δεν χρειάζεται τόσο πολύ «κράξιμο» η microsoft και το λειτουργικό της για τα smartphone, μιας και βελτιώνεται συνεχώς. Εκείνο που με προβληματίζει εμένα, μιας και θα συνεχίσω στα windows mobile, είναι μήπως κάποια στιγμή το εγκαταλείψει η microsoft, αν και δεν το νομίζω.

Το κράξιμο πέφτει διότι είναι η δεύτερη φορά που η μη-αναβάθμιση σημαίνει και μερική ακύρωση της συσκευής, διότι πλέον οι νέες εφαρμογές (και οι αναβαθμίσεις των υφιστάμενων) θα είναι universal οι οποίες τρέχουν μόνο σε 10άρια. Από κει και πέρα, ότι άλλο ακούγεται είναι στα πλαισια του γνωστού κραξίματος. Αυτό το οποίο κάνει ένα λειτουργικό του 3% να έχει 99% συμμετοχή σε σχόλια.

Τώρα στο να εγκαταλείψει την πλατφόρμα, μου φαντάζει δύσκολο έως απίθανο για την ώρα. Τα 10άρια δεν είναι ένα άσχετο πρότζεκτ άλλα κομμάτι του όλου πρότζεκτ που έχει να κάνει με το λειτουργικό σε υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά και xbox. Το ότι ένα κομμάτι δεν πάει καλά δεν είναι λόγος να το σκοτώσουμε. Η συνολική εικόνα πιστεύω ότι είναι αυτή που κοιτάνε στην MS, και η συνολική εικόνα δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο άσχημη όσο ονειρεύονται ορισμένοι.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Σε ειχα ξαναρωτήσει τότε, αλλα φαίνεται έχεις μια συνήθεια να μην άπαντας άλλα να μπαίνεις μόνο και να δημιουργείς αναστάτωση, χωρίς να προσφέρεις κατι στην συζήτηση πάρα μόνο ένταση και συγκρούσεις. Έχεις στο android ή ios ενσωματωμένο skype? Έχεις continuum? Έχεις universal εφαρμογές? Εγώ αυτά χρησιμοποιώ. Πρότεινε μου κάτι που κάνει την ίδια δουλειά στα άλλα λειτουργικά όπως αυτά. Και άσε να κρίνουμε τις ανάγκες μας όμως θέλουμε εμείς.

ενσωματωμένο skype? τι διαφορα εχει απ το μη ενσωματομενο?

universal εφαρμογές? τι τις χρειαζομαι απ την στιγμη που στο android υπαρχει οτι θες? αλλα και που ειναι? τι ειδε κανείς? σε λιγο θα μας πεις οτι υπερτερει και σε εφαρμογες.

Έχεις continuum? το εχεις χρησιμοποιησει? εαν ναι το βρισκεις φοβερο ε?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε όσους δυσαρεστηθηκαν απαντώ στα θετικά των wp..οπως αλλαγκαριστο λειτουργικό,επίσης τα 10ειναι σχεδόν σε όλες τις συσκευές εκτος αυτών που είχε πει η Microsoft που μόνο η apple το έχει κάνει αυτό.επίσης στο store υπάρχει βελτίωση βρήκα το wpa finder και νομίζω υπάρχει και sygic..προσωπικά βολεύομαι με wp και αν γυρνούσα θα πηγαινα σε iphone λόγω ομοιοτητας με wp και τα παραπάνω που ανέφερα.απο την άλλη καταλαβαίνω κ όσους εκνευρίζονται γιατί όταν κάνεις τη μετάβαση ρισκαρεις διότι όσα και να ξέρεις η όσο και να έχεις επεξεργαστεί το λειτουργικό δεν ξέρεις αν θα σε κρεμάσει η εταιρια(microsoft) η αν θα τα καταφέρει η αποτύχει..αυτα από μενα☺

βρηκες το greek wifi finder. καμια σχεση

Αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα flame posts... Διαγράφηκαν μηνύματα...

Επίσης το θέμα δεν είναι VS. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ενότητα των Τεχνολογικών Διαξιφισμών αν θέλετε...

Συνεχίζουμε στο θέμα μας...

Powerd by OnePlus 7 Pro

κατα την διαρκεια της αναμονης για την αναβαθμιση σε 10αρια ,μια μερα πριν συγκεκριμενα , και διαβαζοντας την αγωνια που υπηρχε για αυτην, απογοητευμενος προσωπικα απο την αγορα windows phone, εγραψα στο φορουμ την αποψη μου, και συγκεκριμενα ειχα ρητορικα ρωτησει τι μπορει να περιμενει κανεις απο την αναβαθμιση. και απαντησα τιποτα. ενα αθλιο και ανυπαρκτο store θα εξακολουθει να υπάρχει, ενα λειτουργικο το οποιο ειναι χρονια πισω απο αλλα os και θα παραμηνει οσα update και να κανει. Ενα χρονο αναμονη για να παρεις κατι που σε αλλα λειτουργικα γινετε ανα πασα στιγμη με μια δυο εφαρμογες. τοτεκαποιοι που μαλλον δεν εχουν πιασει στα χερια τους αλλο τηλεφωνο , ελεγαν οτι ναναι, οτι εκτιθομαι οτι παραπληροφορω κλπ. τι συμπερασμα βγαλατε τωρα? τι αλλαξε στα τηλεφωνα σας με τα την αναβάθμιση? Τιποτα. η απλη επιλογη ενος αλλου απο τους εκατονταδες lownchers poy υπαρχουν στο android δινουν περισσοτερα . δεν το βλεπετε οτι ειναι τις πλακας τα win mobile? σταθεροτητα και καλη διαχειρηση λενε αλλοι, εχουνε δει αλλα τηλεφωνα?

Όλα καλά αλλα πες μου αυτό. Τι στον κόρακα κάθεσαι και χαλιέσαι με ένα λειτουργικό της πλάκας? Πραγματικά όμως. Πας εκεί που εξυπηρέτησε και άσε μας να παλεύουμε εμείς με το λειτουργικό της πλάκας. Δεν θέλουμε να μας σώσεις......

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα να δεις τι έχεις να ακούσεις :lol:

Συμφωνώ στα περισσότερα...

Φάτε μας ελεύθερα

Ομοίως. Γιατί κάθεσαι εδώ να σε φάμε? Αφού εσυ βρήκες αυτό που ήθελες, άσε κι εμάς με αυτό που μας αρέσει. Μπήκα εγώ να γράψω τίποτα για το τρύπιο σούπερ ντουπερ λειτουργικό σου?

Βρε με κάτι μεσσίες που μπλέξαμε....

Υ.Γ. Συγνώμη αλλά κάπου παραεγινε το κακό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πολυς κοσμος ενδιαφερεται απλα για καταναλωση περιεχομενου και εχει εμπειρια μονο απο μικρης πολυπλοκοτητας apps των μηδεν ευρω. Λογικο ειναι το πραγματικο software παραγωγικοτητας και σουιτες που στοιχιζουν να τις αγορασεις εκατονταδες ή χιλιαδες ευρω να τους φαινονται αχρηστα ή και να αγνοουν την υπαρξη τους οποτε δεν βλεπουν και την χρησιμοτητα στα κινητα να υπαρχει το continuum. Στην πραξη το continuum αφηνει να τρεξεις απο σερβερ τετοιες εφαρμογες.

Τι διάολο, μόνο σε μένα συμβαίνουν τα κουφά;

Μόλις τέλειωσε από hard reset και δεν έχω περάσει τίποτα, εκτός από τον λογαριασμό μου.

Όταν επιλέγω airplane mode, δεν βρίσκει το WiFi του σπιτιού.

Τα υπόλοιπα, απλά τα προσπερνάω γιατί δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο.

Μόλις τέλειωσε από hard reset και δεν έχω περάσει τίποτα, εκτός από τον λογαριασμό μου.

Κανείς δεν αξίζει να ασχοληθεί,μεγάλα παιδιά είμαστε ώστε να βγάζει ο καθένας δικά του συμπεράσματα.

Στο θέμα μας...Μάλλον είσαι άτυχος;Γκαντεμης δεν ξέρω...

Βέβαια δεν έχει πει και κανένας άλλος κάτι παρόμοιο,ίσως δεν δοκίμασαν.

Xiaomi 12 Pro

ενσωματωμένο skype? τι διαφορα εχει απ το μη ενσωματομενο?

universal εφαρμογές? τι τις χρειαζομαι απ την στιγμη που στο android υπαρχει οτι θες? αλλα και που ειναι? τι ειδε κανείς? σε λιγο θα μας πεις οτι υπερτερει και σε εφαρμογες.

Έχεις continuum? το εχεις χρησιμοποιησει? εαν ναι το βρισκεις φοβερο ε?

Offtopic, για το δικό σου μήνυμα για να διαβάζουν και οι υπόλοιποι και να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

1) Υπάρχει διαφορά. Μπαταρία, Δεδομένα, Ευκολία. Πως γίνεται δεν μου λες στα άλλα.

2) ότι κάνε εγκατάσταση στο κινητό, αυτόματα υπάρχει στον υπολογιστή μου και στο tablet μου. Δεν θυμάμαι να μπορώ να μπω στο store και να κατεβάσω παιχνίδι ή εφαρμογή με γραφικά καταπληκτικά και να έχω τα πάντα όπως στο κινητό μου. Θύμισε μου πως γίνεται αυτό στα υπόλοιπα. Αν υπάρχουν δεν μου λες στα άλλα, όμως, και πάλι.

3) Ναι το δούλεψα και είναι καταπληκτικό. Εάν δεν σε βολεύει, μπορείς να δουλεύεις με το λειτουργικό που σου αρέσει και να αφήσεις τους υπόλοιπους που η ζωή μας θέλουμε να είναι εύκολη. Δεν υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι τους υπόλοιπους χρήστες που τους εξυπηρετεί σε κάποια ανάγκη, και καλό θα ήταν να σταματήσεις να ασχολείσαι με ένα λειτουργικό που δεν σου αρέσει και να αφήσεις τους υπόλοιπους να ενημερώνονται σωστά και όχι με παραπληροφόρηση. Και πάλι, δεν μου λες πως γίνεται στα υπόλοιπα, παρά μόνο ειρωνεύεσαι.

Ευχαριστώ, κλείνω το offtopic.

Είσαι πραγματικά άτυχος. Στείλε την συσκευή για ευχέλαιο. Δεν γίνεται αλλιώς. :lol: :lol: :lol:

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Και τώρα τι γίνεται; να βγάλω βίντεο την οθόνη; θα βοηθήσει σε κάτι;

Το παράδοξο; όλα αυτά που έλειπαν όπως ρυθμίσεις αφής κλπ, τώρα είναι στην θέση τους!

Κάποιος μου κάνει πλάκα δεν μπορεί.

Στο θέμα όμως που με καίει; δεν βρίσκει καν το δίκτυο, όχι άπλα δεν συνδέεται. Και μόλις βγω από το airplane mode, τσουπ αμέσως και το βλέπει και συνδέεται.

Edit: Την κατεβάζω αμέσως

Αν πεφτει πολύ η ισχύς των διαθεσιμων δικτυων που σου παρουσιαζει η εφαρμογη και χανονται μερικα μολις ανοιγεις το airplane mode μπορει να παιζει και θεμα hardware.

Μην μου λες τέτοια....

Πάντως βλέπει κάποια άλλα, προφανώς από γείτονες, αλλά όχι το δικό μου.

Έκανα και το rooter μία επανεκκίνηση

Η εφαρμογή δεν το βρίσκει και όταν συνδέεται λέει bad channel

Edited by cb600f

Τι άλλο πρέπει να σου πει για να αλλάξεις κανάλι στο wifi? :)

Δεν το σκέφτηκα γιατί σε άλλο τηλέφωνο δεν δημιουργεί πρόβλημα. Θα το κάνω όμως και θα ενημερώσω το συντομότερο.

Όλα καλά με τα δεκάρια,ένα θέμα έχω με το live tile του ημερολογίου και επίσης οι φωνητικές οδηγίες στους χάρτες απουσιάζουν (Lumia 535)

Λοιπόν. Δοκίμασα κάποια κανάλια και ευτυχώς τώρα το βλέπει οπότε και συνδέεται κανονικά, ενώ είναι σε airplane!

Η εφαρμογή βέβαια συνεχίζει και δείχνει bad channel, αλλά τουλάχιστον έγινε η δουλειά.

Ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν

βγαλε το αυτοματο και επελεξε στο ρουτερ σου channel 1 η channel 6 :)