sony76 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Χώρα θα αλλάξεις φίλε μου...Και θα το βρει. Region, την γλώσσα του τηλεφώνου άφησε την ίδια δεν επηρεάζει. :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αλλιώς υπάρχει σχετικό θέμα στην πρώτη σελίδα του Myphone, και εκεί υπάρχει και link. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 παιδια εγω οταν παταω το εικονιδιο του bluetooth μου λεει εκτος συνδεσης συνεχεια εκανα restart αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αν αναγκαστώ να κάνω hard reset τι θα χάσω; Οι Φωτος ειναι στην κάρτα. Μπορεί να χαθούν;επίσης μετα θα πρεπει να ξανακάνω εγκατάσταση τα 10; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις επαφές (People) πας στις ρυθμισεις και εκεί που λέει λογαριασμοί κοιτάς αν είναι περασμένος ο λογαριασμός του outlook για τον συγχρονισμό. Αν είναι περασμένος κρατάς παρατεταμένα πατημένο και σου βγάζει επιλογή συγχρονισμός. Αν δεν είναι δοκιμάζεις να τον προσθέσεις. Αν δεν δουλέψουν αυτά μάλλον δεν το αποφεύγεις το ρεσετ. Εννοείς στις επαφές people στο τηλεφωνο;αν ναι πήγα στο add account έβαλα τον λογαριασμό, μου γράφει οκ και μετα δεν φαίνεται πουθενά. Πρεπει να κάνω κατι απο το PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αν δεν έχει επιλογή στα πρόσθετα και υποστηρίζει διπλό ταπ το κινητό σου κατέβασε την εφαρμογή της MS από εδώ http://www.windowscentral.com/windows-10-mobiles-touch-settings-now-have-new-user-interface φροντισε πριν να εχεις βάλει προτιμητέο χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη του τηλεφωνου. Η εφαρμογή θα εγκαταστήσει το συγκεκριμένο setting στα πρόσθετα. Θα κάνω rollback στα 8.1 και μετά θα κάνω ενημέρωση μπας και ''στρώσει'' Επίσης να ρωτήσω ποιος είναι ο τρόπος για να κάνω ''clear'' εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αν αναγκαστώ να κάνω hard reset τι θα χάσω; Οι Φωτος ειναι στην κάρτα. Μπορεί να χαθούν;επίσης μετα θα πρεπει να ξανακάνω εγκατάσταση τα 10; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς στις επαφές people στο τηλεφωνο;αν ναι πήγα στο add account έβαλα τον λογαριασμό, μου γράφει οκ και μετα δεν φαίνεται πουθενά. Πρεπει να κάνω κατι απο το PC? Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από το PC. Μάλλον δεν κάθησε καλά η αναβάθμιση και δεν περνιέται ο λογαριασμός για να κάνει τον συγχρονισμό. Περίμενε μπας και ξέρει κάποιο παιδί άλλο τρόπο να δεις τις επαφές και το γράψει, αλλιώς hard reset. Με το hard reset κάνει κάνα μισάωρο γρανάζια και ξαναβάζει το τηλέφωνο σε εργοστασιακή κατάσταση με τα 10. Την SD κάρτα την σβήνει μόνο αν το επιλέξεις εσύ αλλιώς δεν τα πειράζει αλλά καλού κακού πάντα κρατάω backup τις φώτος που θέλω γιατί η SD κάρτα μπορεί να τα παίξει και από άλλους λόγους. Συν ότι κάνω και ένα back up settings και προγράμματα για να μπορώ να τα περάσω μετά το ρεσετ αυτόματα αν βαριέμαι να τα στήνω όλα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) προβλημα με τις επαφές. Δεν υπάρχουν. Τις εχω σώσει στο live people αλλά δεν ξερω πως συνχρονιζονται. Διάβασα και στο νήμα κάποιες οδηγίες αλλά δεν το κατάλαβα. Οποίος μπορεί να βοηθήσει please γιατι εχω θεμα. Επίσης είχα την 8.1. Τώρα την 10. Θα πρεπει να κάνω hard reset για να δουλεύει καλύτερα;η δεν χρειαζεται;χάνω κατι με το hard reset? Κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και έκανα επαναφορά τηλεφώνου. Edited March 19, 2016 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σαν insider είχα και εγώ πρόβλημα με επαφές γιατί δεν αποθηκευόταν το outlook account, το έλυσα με recover σε 8.1 και ξανά αναβάθμιση. Σίγουρα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος απλά λέω τι έκανα,,ώστε αν δεν βγάλεις άκρη να το έχεις στα υποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoknf Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους.έκανα προχτές την αναβάθμιση στο L930 και προσπαθώ να βρω πως να αλλάξω και να βάλω στα μηνύματα και στο τηλέφωνο τους δικούς μου ήχους.Με τα 8.1 όταν έπαιρνα τηλέφωνο οι φωτογραφίες επαφής έπιανε όλη την οθόνη.τωρα μου βγάζει ένα μικρό εικονίδιο πάνω αριστερά.αλλάζει κάπως και αυτό;;ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους.έκανα προχτές την αναβάθμιση στο L930 και προσπαθώ να βρω πως να αλλάξω και να βάλω στα μηνύματα και στο τηλέφωνο τους δικούς μου ήχους.Με τα 8.1 όταν έπαιρνα τηλέφωνο οι φωτογραφίες επαφής έπιανε όλη την οθόνη.τωρα μου βγάζει ένα μικρό εικονίδιο πάνω αριστερά.αλλάζει κάπως και αυτό;;ευχαριστώ πολύ. Για τους ηχους πας All Settings, επιλεγεις System και μετα Notifications and Actions. Θα δεις λιστα με τις εφαρμογες και κλικαροντας αυτην που θελεις μπορεις να αλλαξεις τον ηχο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από το PC. Μάλλον δεν κάθησε καλά η αναβάθμιση και δεν περνιέται ο λογαριασμός για να κάνει τον συγχρονισμό. Περίμενε μπας και ξέρει κάποιο παιδί άλλο τρόπο να δεις τις επαφές και το γράψει, αλλιώς hard reset. Με το hard reset κάνει κάνα μισάωρο γρανάζια και ξαναβάζει το τηλέφωνο σε εργοστασιακή κατάσταση με τα 10. Την SD κάρτα την σβήνει μόνο αν το επιλέξεις εσύ αλλιώς δεν τα πειράζει αλλά καλού κακού πάντα κρατάω backup τις φώτος που θέλω γιατί η SD κάρτα μπορεί να τα παίξει και από άλλους λόγους. Συν ότι κάνω και ένα back up settings και προγράμματα για να μπορώ να τα περάσω μετά το ρεσετ αυτόματα αν βαριέμαι να τα στήνω όλα από την αρχή. Κι εγώ είχα το ίδιο θέμα και έκανα επαναφορά τηλεφώνου. τελικα γισ το προβλημα με τις επαφες εκανα hard reset και λυθηκε. ημουν σε 8,1 και εκανα την αναβαθμιση. τελικα ολα δουλευουν πολυ καλα. προτεινω εαν καποιος εχει κανει μπακ απ να κανει το hard reset. θα δει αλλο τηλεφωνο. οι εφαρμογες που δεν προοριζονται για τα 10 και τις ειχα κολλουσαν το τηλεφωνο. καθαρα δικη μου αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας για άλλη μια φορά. Δεν βρίσκω πως αλλάζω τον ήχο στα SMS ανά κάρτα. Επίσης μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο κλήσης ανά sim; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoknf Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για τους ηχους πας All Settings, επιλεγεις System και μετα Notifications and Actions. Θα δεις λιστα με τις εφαρμογες και κλικαροντας αυτην που θελεις μπορεις να αλλαξεις τον ηχο της. ΟΚ το βρηκα,απλα επρεπε να αντιγραψω οτι ηχους ειχα απο το κιν στον υπολογιστη και μετα να τα ξαναπερασω!με τα sms πως μπορω να το κανω γιατι δεν γινεται σε καθε επαφη να μπαινω για να βαζω ηχο για τα μηνυματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 τελικα γισ το προβλημα με τις επαφες εκανα hard reset και λυθηκε. ημουν σε 8,1 και εκανα την αναβαθμιση. τελικα ολα δουλευουν πολυ καλα. προτεινω εαν καποιος εχει κανει μπακ απ να κανει το hard reset. θα δει αλλο τηλεφωνο. οι εφαρμογες που δεν προοριζονται για τα 10 και τις ειχα κολλουσαν το τηλεφωνο. καθαρα δικη μου αποψη Σ' ευχαριστούμε για το feedback, αλλά αυτή δεν είναι δουλειά με τη Microsoft. Για κάθε τι, θέλει και κάποιου τύπου reset... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σ' ευχαριστούμε για το feedback, αλλά αυτή δεν είναι δουλειά με τη Microsoft. Για κάθε τι, θέλει και κάποιου τύπου reset... Aφού τα έχουμε πει.:p Καλό είναι σε τέτοιες αναβαθμίσεις να γίνεται ένα reset. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Aφού τα έχουμε πει.:p Καλό είναι σε τέτοιες αναβαθμίσεις να γίνεται ένα reset. Να σου πω. Επειδή θέλω να έχω κάποια πράγματα λειτουργικά (π.χ. glance screen, που ναι υπάρχει link, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα δουλέψει), βλέπω να περιμένω και την κυκλοφορία του firmware. Αν έρθει κι αυτό, φυσικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Να σου πω. Επειδή θέλω να έχω κάποια πράγματα λειτουργικά (π.χ. glance screen, που ναι υπάρχει link, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα δουλέψει), βλέπω να περιμένω και την κυκλοφορία του firmware. Αν έρθει κι αυτό, φυσικά. πολλά πράγματα από αυτά που νομίζουμε χαμένα να ξέρεις δουλεύουν,απλά έχουν χαθεί από τις ρυθμίσεις ή από ξεχωριστές εφαρμογές. Πχ η οθόνη γρήγορης ματιάς είναι από defaul on. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είναι για το κάνω ένα hard reset να δω τις διαφορές. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είναι για το κάνω ένα hard reset να δω τις διαφορές. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. ρυθμίσεις->σύστημα->πληροφορίες->τερμα κάτω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ρε παιδια μια βοηθεια σε λιγες αποριουλες.... 1) απο που απενεργοποιουμε το touch vibration 2) σε παλιοτερη preview εκδοση λεγανε για vibration μολις το σηκωνει αυτος που καλει... ισχυει? που ειναι και δεν το βρηκα? 3) πως απενεργοποιω την προταση λεξεων οταν γραφω καποιο μηνυμα? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πολλά πράγματα από αυτά που νομίζουμε χαμένα να ξέρεις δουλεύουν,απλά έχουν χαθεί από τις ρυθμίσεις ή από ξεχωριστές εφαρμογές. Πχ η οθόνη γρήγορης ματιάς είναι από defaul on. Άλλη μια *******. Γιατί on; Γιατί να μην έχω το υπέρ-βολικό μενού της; (δεν ψάχνω απάντηση..) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ρε παιδια μια βοηθεια σε λιγες αποριουλες.... 1) απο που απενεργοποιουμε το touch vibration 2) σε παλιοτερη preview εκδοση λεγανε για vibration μολις το σηκωνει αυτος που καλει... ισχυει? που ειναι και δεν το βρηκα? 3) πως απενεργοποιω την προταση λεξεων οταν γραφω καποιο μηνυμα? 1) Ρυθμισεις - Προσθετα - Αφη 2) Ρυθμισεις - Συστημα - Τηλεφωνο 3) Ρυθμισεις - Ωρα και γλωσσα - Πληκτρολογιο - Ελληνικα πχ - Προτασεις κειμενου Κανε και ενα ελεγχο για ενημερωση των εφαρμογων απο το store. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παιδια σε 535 εψαξα φωνητικες εντολες σε ελληνικα αλλα δεν υπαρχιυν, τι γινεται δεν θα περασουν ρην γλωσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Καλημέρα.... Τελικά χθες αφού αφού ίντερνετ κατάφερα κι έκανα hard reset. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... 1ον. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει όσον αφορά τον Φωτισμό - ΛΥΘΗΚΕ. 2ον. Το πρόβλημα με τον μετρητή Δεδομένων - ΛΥΘΗΚΕ. 3ον. Το Πρόβλημα με την ενημέρωση των ΝΕΩΝ (μέσα απ' τις επαφές) - ΛΥΘΗΚΕ. 4ον. Για την μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα, από σήμερα θα το τσεκάρω. Τώρα, πως γίνετε ρε παιδιά να έχει χαλάσει η glance δεν μπορώ να καταλάβω, όταν έκανα την αναβάθμιση που αναβάθμισε και την glance προσθέτοντας στην ήδη υπάρχουσα (εκτός από την ώρα που υπήρχε) και την ημερομηνία. Μετά το hard reset αύτη η ρύθμιση πάει εξαφανίστηκε, πάλι όπως ήταν με τα 8.1 είναι η glance. Στο μενού δλδ της glance δεν υπάρχει η επιλογή να φαίνεται και η ημερομηνία. Ξέρει κάτι σχετικό ή δεν έκατσε ξανά καλά η επαναφορά. Να προσθέσω πως το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο και πιο ομαλό κάνοντας hard reset. Συμπέρασμα, είναι αναγκαίο κακό τελικά να γίνει. Edited March 20, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημέρα.... Τελικά χθες αφού αφού ίντερνετ κατάφερα κι έκανα hard reset. Λοιπόν έχουμε και λέμε.... 1ον. Το πρόβλημα που είχα αναφέρει όσον αφορά τον Φωτισμό - ΛΥΘΗΚΕ. 2ον. Το πρόβλημα με τον μετρητή Δεδομένων - ΛΥΘΗΚΕ. 3ον. Το Πρόβλημα με την ενημέρωση των ΝΕΩΝ (μέσα απ' τις επαφές) - ΛΥΘΗΚΕ. 4ον. Για την μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα, από σήμερα θα το τσεκάρω. Τώρα, πως γίνετε ρε παιδιά να έχει χαλάσει η glance δεν μπορώ να καταλάβω, όταν έκανα την αναβάθμιση που αναβάθμισε και την glance προσθέτοντας στην ήδη υπάρχουσα (εκτός από την ώρα που υπήρχε) και την ημερομηνία. Μετά το hard reset αύτη η ρύθμιση πάει εξαφανίστηκε, πάλι όπως ήταν με τα 8.1 είναι η glance. Στο μενού δλδ της glance δεν υπάρχει η επιλογή να φαίνεται και η ημερομηνία. Ξέρει κάτι σχετικό ή δεν έκατσε ξανά καλά η επαναφορά. Να προσθέσω πως το τηλέφωνο έγινε πιο γρήγορο και πιο ομαλό κάνοντας hard reset. Συμπέρασμα, είναι αναγκαίο κακό τελικά να γίνει. Μην κάνεις δεύτερο hard reset , δεν χρειάζεται. Την glance δεν στην δείχνει γιατί σου έχει σβήσει μια μικρή εφαρμογή συστήματος που δίνει πρόσβαση στα settings της glance. Θα γκουγκλάρεις και θα βρεις λινκ. Μόλις την εγκαταστήσεις ξαναεμφανίζονται τα settings της glance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts