andreas443 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Και είναι καλύτερα να πάρουμε μια έκδοση σαν 950 και 950XL; Γιατί τι έχει η έκδοση του 950/950 xl? εγώ που έχω το κινητό 1 μηνα δεν μου έχει κολλήσει πουθενά και ούτε σφάλμα μου έχει βγάλει το ότι έχει 1-2 bug μικρά δεν σημαίνει ότι είναι προβληματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Θεωρείτε δεδομένο κάποιοι ότι η MS πρέπει να αργεί. Όχι, να μην έρθει έκδοση σαν τα 950. Να βγάλουν μια κανονική επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 πραγματικά αναρωτιέμαι αν έχουν σκοπό να βγάλουν μέχρι το Πάσχα το επίσημο win10. πολύ λένε ότι θα γίνει τώρα 25 του μήνα που έχουν μια εκδήλωση κάτι δεν θυμάμαι. εγώ χλωμό το κόβω.γενικά κουραστικά και με τα preview που έχει ένα σωρό θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Και είναι καλύτερα να πάρουμε μια έκδοση σαν 950 και 950XL; Νομίζω ότι ο cb600f γράφει ακριβώς αυτό που ήθελα να γράψω... Θεωρείτε δεδομένο κάποιοι ότι η MS πρέπει να αργεί. Όχι, να μην έρθει έκδοση σαν τα 950. Να βγάλουν μια κανονική επιτέλους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Όπως θεωρείτε κάποιοι άλλοι να κάνουν παράπονα έκτος από το να περιμένουμε. Ο καθένας όπως το βλέπει. Επιλογή του καθενός είναι τα Windows Phone, την ξέραμε την Microsoft και από τα 7αρια. Όποιος δεν του αρέσει είναι κι άλλα οικοσυστήματα. Edited February 5, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Όπως θεωρείτε κάποιοι άλλοι να κάνουν παράπονα έκτος από το να περιμένουμε. Ο καθένας όπως το βλέπει. Επιλογή του καθενός είναι τα Windows Phone, την ξέραμε την Microsoft και από τα 7αρια. Όποιος δεν του αρέσει είναι κι άλλα οικοσυστήματα. Τα έχουμε, μην στεναχωριέσαι Ποτέ θα καταλάβετε πως μας αρέσουν και γιαυτό σκάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν την σταματάτε την ειρωνεία σιγά σιγά... Κάθε 3-4 μέρες σας πιάνει και αρπάζεστε :down: Ηρεμία για να αποφύγουμε διαγραφές και ποινές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θεωρείτε δεδομένο κάποιοι ότι η MS πρέπει να αργεί. Όχι, να μην έρθει έκδοση σαν τα 950. Να βγάλουν μια κανονική επιτέλους. Αυτό ακριβώς. Όταν δεν έγινε το roll out τον Δεκέμβρη που τα περιμέναμε όλοι, έλεγαν "εντάξει, τι θέλετε; Με το iOS 9 τα iPhone ανοιγοκλείνουν μόνα τους και στo Android 6 δεν χτυπάει το ξυπνητήρι" :dizzy: Και τα δύο λειτουργικά έχουν πάρει αναβαθμίσεις, η Google ήδη έχει ανακοινώσει το Android 7 και εμείς στο περίμενε. Τουλάχιστον αργούν που αργούν, ας τα δώσουν κατευθείαν το καλοκαίρι μαζί με το πρώτο Redstone update να λέμε ότι πήραμε και κάτι εξτρά, όχι να πάρουμε τέλη Φλεβάρη μια έκδοση που έχει βγει στο Insider από το Δεκέμβρη , αλλά χωρίς bugs. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Πως κάνετε έτσι... Το καλο αργεί, αλλά το καλύτερο αργεί περισσότερο!!!! ;) :) Το IOS και το Android δεν κάνουν κάποια ενοποίηση! ;) Αυτή πιστεύω είναι η αιτία που αργεί η Microsoft για το επίσημο update! Edited February 6, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το μοναδικό κακό που κάνει γενικά η Microsoft είναι το ότι βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα. Άσε και κάτι όπως η Apple και δώσε το έτσι, σαν έκπληξη. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το μοναδικό κακό που κάνει γενικά η Microsoft είναι το ότι βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα. Άσε και κάτι όπως η Apple και δώσε το έτσι, σαν έκπληξη. Μάλλον είναι οι απρόβλεπτες δυσκολίες που υπάρχουν, παρα ότι βιάζεται να ανακοινώσει! Τα 10 στην desktop έκδοση ήρθαν το μηνα που είπαν, ίσως γιατί εκεί ήταν πιο εύκολη η υποθεση για την MS. Στο mobile κομμάτι ειναι όλη η δυσκολία πιστεύω, με τους developers και τις universal εφαρμογές! Δεν ειναι μια απλή αναβάθμιση στα 10, αλλά πρέπει να προσαρμόσουν τις εφαρμογές καταλλήλως! Κι εκεί υπαρχει θέμα φαίνεται! Άποψή μου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobotas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ρε παιδιά έχω το lumia 640 xl 8.1. Τα 10 θα έρθουν καμιά φορά? Παράθεση Ειρήνη σε όλους μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 υπομονη λιγο ακομα 2-3 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 υπομονη λιγο ακομα 2-3 μηνες Ακυρώθηκε και η 25 Φεβρουαρίου που λεγανε κάποιοι εδώ μέσα, πως θα αρχίσουν να έρχονται τα επίσημα 10; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ειρωνικά το είπε Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 :lol: βλέποντας πόσο σφαίρα πάει η έκδοση 107 και την ελαττωμένη κλάψα στα αμερικάνικα φόρουμ της microsoft μάλλον η επίσημη έκδοση είναι πάρα πολύ κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Κυρία Μικρομαλακή,το επόμενο μου κινητό θα είναι Android. Σε στήριξα από την εποχή του LG E900 Optimus 7. :ninja: Τώρα έχω ένα ταπεινό Microsoft Lumia 435 Dual SIM. Edited February 12, 2016 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ρε παιδια φεβρουαριο δεν ειχαν πει θα αρχιζε το επισημο update σε 10αρια????τι εγινε? ουτε φωνη ουτε ακροαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καινούργια συσκευή και από την HP (Hewlett-Packard) με wm10 και τα εξής χαρακτηριστικά Qualcomm SnapDragon 820 processor and Adreno 530 GPU, and is supposed to have a 5.8 inch 2560×1440 screen, at least 2 GB RAM, 20 megapixel rear and 12 megapixel front facing camera and probably 64 GB of storage. http://wmpoweruser.com/evleaks-hp-to-release-the-hp-falcon-as-the-hp-elite-x3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καινούργια συσκευή και από την HP (Hewlett-Packard) με wm10 και τα εξής χαρακτηριστικά Qualcomm SnapDragon 820 processor and Adreno 530 GPU, and is supposed to have a 5.8 inch 2560×1440 screen, at least 2 GB RAM, 20 megapixel rear and 12 megapixel front facing camera and probably 64 GB of storage. http://wmpoweruser.com/evleaks-hp-to-release-the-hp-falcon-as-the-hp-elite-x3/ 5.8"; Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως με τις ίντσες... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ρε παιδια φεβρουαριο δεν ειχαν πει θα αρχιζε το επισημο update σε 10αρια????τι εγινε? ουτε φωνη ουτε ακροαση... Ναι φεβρουαριο του....20xx......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) 5.8"; Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως με τις ίντσες... Ε όχι και έχουμε ξεφύγει σε ίντσες... Το 1320 και 1520 ειναι εδώ και καιρό με 6"!!!! Απο κει και πανω ξεφεύγουμε... :p ρε παιδια φεβρουαριο δεν ειχαν πει θα αρχιζε το επισημο update σε 10αρια????τι εγινε? ουτε φωνη ουτε ακροαση... Κι εγώ αυτό ήξερα τελευταία. Μάλιστα απο της 25 του μήνα κιόλας!!!! Έχουμε λιγο ακόμα για να δούμε αν θα αναβληθεί ξανά! ;) Edited February 12, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Να μην θεωρηθεί παρακαλώ ως vs. Έχω ένα L830 και ένα L930 και πρέπει να επιλέξω να κρατήσω το ένα. Εμένα μου αρέσουν και τα δυο. Το ένα καλύπτει το άλλο σε αρκετά θέματα. Σε ποιο πιστεύετε θα "κάτσουν" καλύτερα τα 10. Σίγουρα θα τα πάρουν και τα δυο αλλά έχω την εντύπωση ότι άσχετα με τη RAM και τους επεξεργαστές η MS θα "φροντίσει" καλύτερα το 830. Πιθανών να κάνω λάθος αλλά μια τέτοια εντύπωση μου βγάζει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Να μην θεωρηθεί παρακαλώ ως vs. Έχω ένα L830 και ένα L930 και πρέπει να επιλέξω να κρατήσω το ένα. Εμένα μου αρέσουν και τα δυο. Το ένα καλύπτει το άλλο σε αρκετά θέματα. Σε ποιο πιστεύετε θα "κάτσουν" καλύτερα τα 10. Σίγουρα θα τα πάρουν και τα δυο αλλά έχω την εντύπωση ότι άσχετα με τη RAM και τους επεξεργαστές η MS θα "φροντίσει" καλύτερα το 830. Πιθανών να κάνω λάθος αλλά μια τέτοια εντύπωση μου βγάζει. Εάν δεν βάλεις στη ζυγαριά τυχόν προβλήματα του ενός ή του άλλου, νομίζω το 930 είναι ξεκάθαρος νικητής. Είτε μιλάμε για ομορφιά, είτε για ποιότητα κατασκευής, είτε μιλάμε για δυνατότητες (καλά αυτό δεν το δένω και κόμπο). Αλλά έχει βγάλει τα θεματάκια του όπως έχουν αναφέρει άλλοι. Εάν έχει πέσει σε συσκευή χωρίς θέματα, θα σου συνιστούσα να το κρατήσεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) παιδια ειδα οτι αρχισε αναβαθμιση στο 535 λετε να ξεκινησαν σιγα σιγα??? Edited February 14, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts