Chryssostomos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 640 μόνο το LTE μοντέλο στην αρχή;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα !! Το 730 είναι στην λίστα με τα πρώτα κινητά που θα πάρει τα 10αρια η είναι μόνο το 735 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 640 μόνο το LTE μοντέλο στην αρχή;:wacko: Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο κουλο το να παρει μονο το lte μονοκαρτο και οχι ολες οι αλλες εκδοσεις..πιστευω οτι μαλλον τα αναφερει ετσι γιατι ισως τα μοντελα που διαθετει η εταιρια αυτη προς πωληση..αλλα λεει "and more" οποτε θα ειναι και αλλα περα απο αυτα..λιγο περιεργο να το λεει η t-mobile γερμανιας και οχι η microsoft? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο κουλο το να παρει μονο το lte μονοκαρτο και οχι ολες οι αλλες εκδοσεις..πιστευω οτι μαλλον τα αναφερει ετσι γιατι ισως τα μοντελα που διαθετει η εταιρια αυτη προς πωληση..αλλα λεει "and more" οποτε θα ειναι και αλλα περα απο αυτα..λιγο περιεργο να το λεει η t-mobile γερμανιας και οχι η microsoft? Από τη στιγμή που η μετάβαση από 8.1 σε 10 θα γίνει μέσω των παρόχων, πάλι τα leaks αυτών περιμένουμε καθώς θα έχουν ήδη κάποια build την οποία και θα δώσουν σε 2 βδομάδες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 http://wmpoweruser.com/t-mobile-germany-announce-windows-10-mobile-update-for-lumia-635640640-xl-and-more-within-2-weeks/ Καλημέρα και καλή χρονιά!Λέτε να δούμε φως σε 2 εβδομάδες από τώρα; Απ' ότι βλέπω, καλά θα πάρουν τα 10ρια, αλλά το firmware στις συσκευές παραμένει το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Λογικά πρέπει να αλλάξει και το firmware! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Μακάρι γιατί υπάρχει σοβαρό θέμα στα παιχνίδια, στην άκρη κόβει η εικόνα και έτσι μερικές επιλογές η κουμπιά δεν φαίνονται και σε μερικά παιχνίδια πρέπει να πατήσεις πιο κάτω για να πατηθεί το κουμπί και άμα κόβεται και η εικόνα δεν μπορείς καν να το πατήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι ένα firmware update θα το φτιάξει αυτό. Μη τυχόν και δεν το βγάλουν..... Μας ******ν..... :p Edited January 7, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 http://www.chip.de/news/Windows-10-mobile-Diese-Handys-bekommen-das-Update_87863791.html σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό 12 Ιανουαρίου ξεκινά το update :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 http://www.chip.de/news/Windows-10-mobile-Diese-Handys-bekommen-das-Update_87863791.html σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό 12 Ιανουαρίου ξεκινά το update :!: μακαρι! όσο αφορα το λινκ με το συμπάθιο αλλά δεν ξέρω πόσοι από μας ξέρουν και διαβάζουν γερμανικά...εγώ πάντως μπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ειναι αλήθεια οτι στο lumia 1020 θα αργήσει να έρθει η αναβάθμιση;χθες έκανα ένα ψάξιμο στο Ίντερνετ και είδα οτι δεν ειναι στις πρώτες συσκευές για αναβάθμιση.οποτε μάλλον την πάτησα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα αν όντως ξεκινάει 12 του μήνα και ποιες συσκευές θα είναι στο πρώτο κύμα. Edited January 8, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημέρα χθες αγόρασα το 950 xl και έχω χαθεί λιγάκι γιατί δεν μπορώ να καρφιτσώσω το tile εγώ που είναι με την φωτογραφία μου και δεν μπορώ να βρω πάλι να καρφιτσώσω την οικονομία μπαταρίας που φαίνεται στο κουτάκι ποσο μπαταρία έχω και τα δεδομένα πάλι που φαίνεται ποσα MB έχω ακόμα. Oποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί έχω χαθεί και ψάχνω από χθες το βραδυ και δεν μπορώ να βρω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Καλημέρα χθες αγόρασα το 950 xl και έχω χαθεί λιγάκι γιατί δεν μπορώ να καρφιτσώσω το tile εγώ που είναι με την φωτογραφία μου και δεν μπορώ να βρω πάλι να καρφιτσώσω την οικονομία μπαταρίας που φαίνεται στο κουτάκι ποσο μπαταρία έχω και τα δεδομένα πάλι που φαίνεται ποσα MB έχω ακόμα. Oποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί έχω χαθεί και ψάχνω από χθες το βραδυ και δεν μπορώ να βρω άκρη Δεν γίνετε όπως στα 8.1; Περίεργο μου φαίνεται! Απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα αν όντως ξεκινάει 12 του μήνα και ποιες συσκευές θα είναι στο πρώτο κύμα. Σύμφωνα με την Telekom έτσι όπως τα λες ειναι! Οι πρωτες συσκευές ειναι αυτές που αναφέρει στο πρώτο κομμάτι του αρθρου! Edited January 8, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημέρα χθες αγόρασα το 950 xl και έχω χαθεί λιγάκι γιατί δεν μπορώ να καρφιτσώσω το tile εγώ που είναι με την φωτογραφία μου και δεν μπορώ να βρω πάλι να καρφιτσώσω την οικονομία μπαταρίας που φαίνεται στο κουτάκι ποσο μπαταρία έχω και τα δεδομένα πάλι που φαίνεται ποσα MB έχω ακόμα. Oποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί έχω χαθεί και ψάχνω από χθες το βραδυ και δεν μπορώ να βρω άκρη Πήγαινε στο μενού εφαρμογών και πάτα καρφίτσωμα στην εφαρμογή φωτογραφίες... Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογής Φωτογραφίες εικεί που λέει πλακίδιο επέλεξε τι θα εμφανίζει, αν θες τις αγαπημένες σου (πχ εγώ έχω 7-8), αν θες μία μόνο ή και όλες τις φωτογραφίες... Τα υπόλοιπα που ρώτησες μπορείς να το κάνεις pin μέσα από τις ρυθμίσεις.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά το 830 θα είναι στις πρώτες ή όχι; http://m.gsmarena.com/tmobile_germany_promises_windows_10_update_for_a_slew_of_lumia_devices_within_two_weeks-news-15893.php Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα... Επίσης δεν παίζει ρόλο αν θα το συμπεριλάβει η T-mobile στη συνολική αναβάθμιση... Είναι καθαρά για ένα μικρό ποσοστό που έχουν branded συσκευές... Το πρώτο κύμα θα το μάθουμε σίγουρα μόνο όταν βγει η αναβάθμιση από τη Microsoft... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα... Επίσης δεν παίζει ρόλο αν θα το συμπεριλάβει η T-mobile στη συνολική αναβάθμιση... Είναι καθαρά για ένα μικρό ποσοστό που έχουν branded συσκευές... Το πρώτο κύμα θα το μάθουμε σίγουρα μόνο όταν βγει η αναβάθμιση από τη Microsoft... Αλεξ πανω στα μεγάλα γράμματα γράφει στα γερμανικά με λίγα λόγια, ότι η Deutsche Telekom επιβεβαιώνει τα πλάνα της Microsoft για της αναβαθμίσεις των πρώτων συσκευών, τα οποία ειναι τα κάτωθι! http://www.chip.de/news/Windows-10-mobile-Diese-Handys-bekommen-das-Update_87863791.html Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πήγαινε στο μενού εφαρμογών και πάτα καρφίτσωμα στην εφαρμογή φωτογραφίες... Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογής Φωτογραφίες εικεί που λέει πλακίδιο επέλεξε τι θα εμφανίζει, αν θες τις αγαπημένες σου (πχ εγώ έχω 7-8), αν θες μία μόνο ή και όλες τις φωτογραφίες... Τα υπόλοιπα που ρώτησες μπορείς να το κάνεις pin μέσα από τις ρυθμίσεις.... Σε ευχαριστώ αλλα δεν θέλω να karftsoso φωτογραφίες εγώ θέλω να καρφιτσώσω το πλακίδιο εγώ που είναι με την φωτογραφία μου που μέσα από εκεί μπορώ και δημοσιεύω απευθείας και βλέπω και το τοίχο μου στο facebook το κλασικό που υπάρχει στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά το 830 θα είναι στις πρώτες ή όχι; http://m.gsmarena.com/tmobile_germany_promises_windows_10_update_for_a_slew_of_lumia_devices_within_two_weeks-news-15893.php αποτι φαίνεται ναι είναι στην πρώτη παρτίδα. τώρα ξερω εγώ αν αυτό που λέει t-mobile έχει να κάνει με την γενική εικόνα (Microsoft προς όλους) η απλά λέει πως θα κάνει εκείνη την αναβάθμιση σαν παροχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημέρα χθες αγόρασα το 950 xl και έχω χαθεί λιγάκι γιατί δεν μπορώ να καρφιτσώσω το tile εγώ που είναι με την φωτογραφία μου και δεν μπορώ να βρω πάλι να καρφιτσώσω την οικονομία μπαταρίας που φαίνεται στο κουτάκι ποσο μπαταρία έχω και τα δεδομένα πάλι που φαίνεται ποσα MB έχω ακόμα. Oποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί έχω χαθεί και ψάχνω από χθες το βραδυ και δεν μπορώ να βρω άκρη Το tile της οικονομίας μπαταρίας δε δείχνει πλέον το ποσοστό. Μέχρι τα 8.1 το έδειχνε. Στα 10 άλλαξε. Ίσως ακούσουν τα παράπονα των χρηστών (αν υπάρχουν) και το αλλάξουν σε μελλοντικό update. Σε ευχαριστώ αλλα δεν θέλω να karftsoso φωτογραφίες εγώ θέλω να καρφιτσώσω το πλακίδιο εγώ που είναι με την φωτογραφία μου που μέσα από εκεί μπορώ και δημοσιεύω απευθείας και βλέπω και το τοίχο μου στο facebook το κλασικό που υπάρχει στα 8.1 Κι αυτό νομίζω δε γίνεται. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ) να δοκιμάσω, στη συσκευή με τα 10άρια που έχω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το tile της οικονομίας μπαταρίας δε δείχνει πλέον το ποσοστό. Μέχρι τα 8.1 το έδειχνε. Στα 10 άλλαξε. Ίσως ακούσουν τα παράπονα των χρηστών (αν υπάρχουν) και το αλλάξουν σε μελλοντικό update. Κι αυτό νομίζω δε γίνεται. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ) να δοκιμάσω, στη συσκευή με τα 10άρια που έχω. Τα δοκίμασα και τα δύο. Το μεν tile δεν δείχνει μπαταρία ούτε με καρφίτσωμα (υπάρχουν πολλά παράπονα στο feedback για αυτό), και στις φωτογραφίες μπορείς να δείς μέχρι αυτές από onedrive. Από facebook δεν μου τις εμφανίζει όπως στα 8.1! Αν και είναι λογαριασμός κανονικά καταχωρήμενος από τις ρυθμίσεις. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση του facebook beta, όπως αυτή με το connect που αλλάζει τις φωτογραφίες στην lock screen. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τα δοκίμασα και τα δύο. Το μεν tile δεν δείχνει μπαταρία ούτε με καρφίτσωμα (υπάρχουν πολλά παράπονα στο feedback για αυτό), και στις φωτογραφίες μπορείς να δείς μέχρι αυτές από onedrive. Από facebook δεν μου τις εμφανίζει όπως στα 8.1! Αν και είναι λογαριασμός κανονικά καταχωρήμενος από τις ρυθμίσεις. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση του facebook beta, όπως αυτή με το connect που αλλάζει τις φωτογραφίες στην lock screen. Και αυτό είναι το πρώτο και κυριότερο λάθος της Microsoft. Είχε κάποια πράγματα, που την ξεχώριζαν από τον ανταγωνισμό και 1-1, τα "διαγράφει". Και κάτι άλλο, off-topic/on-topic. Βλέπω ότι σιγά-σιγά η Microsoft κάνει πολλά "the Android way"... Από τα hamburger menus, τα gestures στο mail app, τα transition effects και άλλα που δεν έχω δει. Βλέπω στο μέλλον να διαλέγουμε το Android της Google ή το Android της Microsoft........ Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ειναι αλήθεια οτι στο lumia 1020 θα αργήσει να έρθει η αναβάθμιση;χθες έκανα ένα ψάξιμο στο Ίντερνετ και είδα οτι δεν ειναι στις πρώτες συσκευές για αναβάθμιση.οποτε μάλλον την πάτησα ε; Θα την πάταγες αν δεν έπαιρνες καθόλου την αναβάθμιση. Εφόσον όμως θα την πάρεις έστω και αργότερα, μια χαρά σε βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) αποτι φαίνεται ναι είναι στην πρώτη παρτίδα. τώρα ξερω εγώ αν αυτό που λέει t-mobile έχει να κάνει με την γενική εικόνα (Microsoft προς όλους) η απλά λέει πως θα κάνει εκείνη την αναβάθμιση σαν παροχος. Έτσι όπως το λέει, μάλλον απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στην Telekom! http://wmpoweruser.com/t-mobile-germany-announce-windows-10-mobile-update-for-lumia-635640640-xl-and-more-within-2-weeks/ Edited January 9, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Έτσι όπως το λέει, μάλλον απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στην Telekom! http://wmpoweruser.com/t-mobile-germany-announce-windows-10-mobile-update-for-lumia-635640640-xl-and-more-within-2-weeks/ μια χαρά τοτε! αλλά γιατί δεν βλέπω στην λίστα το Lumia 735;;; μέχρι πρόσφατα το έβλεπα παντού στο πρώτο κύμα και τώρα δεν το αναφέρουν καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts