lazlo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εχω καιρο να δουλεψω το Kodi και μεχρι τωρα το ειχα το Diamond..... βεβαια το χαρισα το μηχανημα που ειχα το kodi σε συγγενη μου και τωρα μου λεει οτι δεν παιζουν πλεον αυτα που ειχε μεσα.... Οποτε ερχομαι και ρωταω....υπαρχει κατι νεο? συνεχιζει το Diamond? εαν οχι τι αλλο μπορω να του βαλω?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εχω καιρο να δουλεψω το Kodi και μεχρι τωρα το ειχα το Diamond..... βεβαια το χαρισα το μηχανημα που ειχα το kodi σε συγγενη μου και τωρα μου λεει οτι δεν παιζουν πλεον αυτα που ειχε μεσα.... Οποτε ερχομαι και ρωταω....υπαρχει κατι νεο? συνεχιζει το Diamond? εαν οχι τι αλλο μπορω να του βαλω?:) Υπάρχει το Diamond https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/08/diamond-kodi-builds-v30.html Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Υπάρχει το Diamond https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/08/diamond-kodi-builds-v30.html Sent from my iPad using Tapatalk Μια φρεσκια ταινιουλα που ειδα απο αυτο εχθες σε 1080 την πηγε τραινο.......:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greideras Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά έχω το alfawise H96 pro+ με το kodi 17.4 και αργεί παρά πολυ να φορτωση οτιδήποτε τι να κάνω? Την 16.1 που μπορώ να την βρω? Επίσης όταν κλείνω την συσκευή η την βάζω για αναμονή μετά από αρκετη ώρα δεν ανάβει? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά έχω το alfawise H96 pro+ με το kodi 17.4 και αργεί παρά πολυ να φορτωση οτιδήποτε τι να κάνω? Την 16.1 που μπορώ να την βρω? Επίσης όταν κλείνω την συσκευή η την βάζω για αναμονή μετά από αρκετη ώρα δεν ανάβει? Ευχαριστώ.. Αδερφε η λυση ειναι μια! Ασε το 16.1 και περνα το Ftmc,οτι καλυτερο για box μηχανακια Παει σανιδα!!!! Περνα την general http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc-jarvis-16-2-31 Περιβαλλον 16.1 με ολα τα ανανεωμενα του 17.4 και ταχυτατη!!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εβαλα το api key στο pc μου και μου βγαζει hd alluced πηγες. Το ιδιο κλειδι το βαζω στο ταμπλετ αλλα δεν βγαζει εκει τιποτα. Μηπως το κλειδι αυτο ειναι για μια συσκευη μονο; επισης οταν βαζω να δω ταινια ενω στις πηγηες alluc λεει πχ 720 στις πληροφοριες της ταινιας γραφει 460 γιατι συμβαινει αυτο; Με το ταμπλετ έχει να κάνει .μιυ συμβαίνει με το κινητό .εχω το ίδιο key σε 2 box χωρις πρόβλημα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το diamond build εκανε αναβαθμιση στην 3.2 και μολις ανοιξε την πρωτη φορα, φορτωσε μια iptv λιστα με 956 καναλια. Που την βρισκω αυτη τη λιστα στο kodi για να δω τι καναλια εχει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Υπάρχει το Diamond https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/08/diamond-kodi-builds-v30.html Sent from my iPad using Tapatalk Ναι το ξερω οτι υπαρχει ...αυτο ειχα παντα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ναι το ξερω οτι υπαρχει ...αυτο ειχα παντα!:) Αν συνεχίζει δεν ρώτησες; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αδερφέ,βάλε το Ftmc για Android box είναι ότι καλύτερο Είχα το 16.1, έβαλα 17.4,δοκίμασα το spmc αλλά τελικά το Ftmc πάει σανίδα,λες και έχει πάρει αναβολικα!!! Είναι περιβάλλον 16.1 αλλά έχει όλες τις αναβάθμισεις του 17 Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κατεβαζεις ολο το build η κατεβαζεις μεμονομενα αυτα που θελεις εσυ και που τα βρισκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κατεβαζεις ολο το build η κατεβαζεις μεμονομενα αυτα που θελεις εσυ και που τα βρισκεις? Δεν έχει πρόσθετα,δεν είναι build,είναι όπως το kodi το στήσεις μετά εσύ όπως θες Είναι εναλλακτική πλατφόρμα,πιο ελαφριά και πιο γρήγορη Αυτό κατεβαζεις http://freaktab.org/10abcf3d2deb68b8 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Δεν έχει πρόσθετα,δεν είναι build,είναι όπως το kodi το στήσεις μετά εσύ όπως θες Είναι εναλλακτική πλατφόρμα,πιο ελαφριά και πιο γρήγορη Αυτό κατεβαζεις http://freaktab.org/10abcf3d2deb68b8 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κατεβαζω για tv box αυτο το ftmc ετσι οπως μου το γραφεις; Οταν το κατεβασω και το φορτωσω απο που θα επιλεξω addons για ταινειες για σθλητικα και οτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κατεβαζω για tv box αυτο το ftmc ετσι οπως μου το γραφεις; Οταν το κατεβασω και το φορτωσω απο που θα επιλεξω addons για ταινειες για σθλητικα και οτι αλλο; Αυτά τα περνάς όπως τα περνούσες και στην 16.1 δεν αλλάζει κατι Αν θες έτοιμα build που τα έχει ήδη μέσα όλα τα πρόσθετα που θες,μπορείς να το περάσεις όπως στην 16.1 ή 17.4 Απλα εγώ έτοιμα ποτέ δεν βάζω γιατί έχουν πολύ σαβούρα,και προτιμω να βάζω αυτά που θέλω Απλά το ξαναλέω,το Ftmc ή το Spmc είναι όλα kodi clones και σίγουρα πιο φιλικά για τα box μας. Όλα τα πρόσθετα που φορτώνεις ή έτοιμα build παίζουν κανονικότατα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Αν συνεχίζει δεν ρώτησες; Sent from my iPad using Tapatalk Ναι :) αλλα εσυ εγραψες "υπαρχει το diamond" και ηταν σαν μου λες "κοιτα και αυτο":p Δεν εβρισκα το link!! οποτε νομιζα οτι σταματησε και αυτο !!!! σε ευχαριστω :) Edited September 25, 2017 by lazlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτά τα περνάς όπως τα περνούσες και στην 16.1 δεν αλλάζει κατι Αν θες έτοιμα build που τα έχει ήδη μέσα όλα τα πρόσθετα που θες,μπορείς να το περάσεις όπως στην 16.1 ή 17.4 Απλα εγώ έτοιμα ποτέ δεν βάζω γιατί έχουν πολύ σαβούρα,και προτιμω να βάζω αυτά που θέλω Απλά το ξαναλέω,το Ftmc ή το Spmc είναι όλα kodi clones και σίγουρα πιο φιλικά για τα box μας. Όλα τα πρόσθετα που φορτώνεις ή έτοιμα build παίζουν κανονικότατα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το εκανα οπως το περιεγραψες οντως ειναι αρκετα γρηγορο εχω βαλει αυτα που θελω γιατι ειχα βαλει και build diamond αλλα πηγαινε πολυ αργα οποτε το εσβησα και εβαλα το ftmc.Βασικα εκανα δοκιμη για να συνγκρινω.Το μονο addons που δεν βρισκω ειναι το Ατλας.Ευχαριστω για την βοηθεια και την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το εκανα οπως το περιεγραψες οντως ειναι αρκετα γρηγορο εχω βαλει αυτα που θελω γιατι ειχα βαλει και build diamond αλλα πηγαινε πολυ αργα οποτε το εσβησα και εβαλα το ftmc.Βασικα εκανα δοκιμη για να συνγκρινω.Το μονο addons που δεν βρισκω ειναι το Ατλας.Ευχαριστω για την βοηθεια και την ενημερωση! Περνάς αυτη την πηγη https://atlasnp.000webhostapp.com/repo/install/ Την ονομάζεις Atlas για παράδειγμα Και εγκατάσταση από zip Και το βρίσκεις το Atlas Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ρε παιδια, το http://mediarepos.net/Apkz/ σταματησε να λειτουργει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Παιδιά έχω το alfawise H96 pro+ με το kodi 17.4 και αργεί παρά πολυ να φορτωση οτιδήποτε τι να κάνω? Την 16.1 που μπορώ να την βρω? Επίσης όταν κλείνω την συσκευή η την βάζω για αναμονή μετά από αρκετη ώρα δεν ανάβει? Ευχαριστώ.. και εγω ειχα αυτο το θεμα εκανα ολα τα γνωστά κολπα χωρις αποτελεσμα τελικα σε συνδυασμό με το πολυ κακο wifi δεν μπορω να καταλαβω πως το προτείνουν για αγορα για εμενα οτι χειροτερο εχει περασει απο τα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Από χτες το avezy μου βγάζει το συγκεκριμενο μήνυμα la respuesta recibida no tiene JSON para mas informacion, por favor, consulta el registro Γνωριζει κανείς τι πρεπει να κάνω ή αν έχει κάποιο πρόβλημα το πρόσθετο; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 πρεπει να εχει γενικα θεμα.δεν δουλευει ουτε το apk τους εδω και μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Περνάς αυτη την πηγη https://atlasnp.000webhostapp.com/repo/install/ Την ονομάζεις Atlas για παράδειγμα Και εγκατάσταση από zip Και το βρίσκεις το Atlas Sent from my iPad using Tapatalk Pro Φίλε ακολούθησα και εγώ την πρότασή σου για ftmc και το έβαλα στο tvbox μου μαζί με kodi, όντως πολύ γρήγορο και σε ευχαριστούμε για το τιπ! Έτσι έχω kodi με diamond build για ψάξιμο διαφόρων πηγών και περιεχομένου και ftmc με το άλλο GKN build το πιο ελαφρύ (δεν θυμάμαι όνομα), μόνο για σειρές και ταινίες, και νομίζω καλύπτομαι πια πλήρως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κάποιο άλλο πρόσθετο πάρα πολύ καλό σαν το avezy υπάρχει, που να δουλευει με acestream; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κάποιο άλλο πρόσθετο πάρα πολύ καλό σαν το avezy υπάρχει, που να δουλευει με acestream; plexus-streams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Περνάς αυτη την πηγη https://atlasnp.000webhostapp.com/repo/install/ Την ονομάζεις Atlas για παράδειγμα Και εγκατάσταση από zip Και το βρίσκεις το Atlas Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το περασα το Ατλας ολα ενταξει. Εαν υπαρχει κατι καινουργιο μπορεις να ενημερωσεις.Και παλι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Φίλε ακολούθησα και εγώ την πρότασή σου για ftmc και το έβαλα στο tvbox μου μαζί με kodi, όντως πολύ γρήγορο και σε ευχαριστούμε για το τιπ! Έτσι έχω kodi με diamond build για ψάξιμο διαφόρων πηγών και περιεχομένου και ftmc με το άλλο GKN build το πιο ελαφρύ (δεν θυμάμαι όνομα), μόνο για σειρές και ταινίες, και νομίζω καλύπτομαι πια πλήρως! Εγώ προσωπικά,το kodi το έσβησα εντελώς από το box Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts