BestMan Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Σε ποιά από τις επιλογές; LiveSports.ru ή κάποιο άλλο; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Σε ποιά από τις επιλογές; LiveSports.ru ή κάποιο άλλο;Και σε αυτό και στα dim, first, roja, lsh. Και αφού βλέπεις εκεί ποια κανάλια το δείχνουν το βρίσκεις μετά εύκολα σε πολλά άλλα πρόσθετα σε HD. Και φυσικά και στο mobdro όπως είπε και ο nik1975. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Και σε αυτό και στα dim, first, roja, lsh. Και αφού βλέπεις εκεί ποια κανάλια το δείχνουν το βρίσκεις μετά εύκολα σε πολλά άλλα πρόσθετα σε HD. Και φυσικά και στο mobdro όπως είπε και ο nik1975. Αυτό για μένα είναι το μαγικό site όπου για μπάλα,έχει ποια κανάλια στον κόσμο δείχνει τι Πας εκεί,και μετά καρφι στα κανάλια http://liveonsat.com/quickindex.html Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι ανάλογο για όλα τα άλλα αθλήματα Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κανάλια και αυτό μέσω play store από τον δημιουργό του addon που έκλεισε I4a app Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 14, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Κατέβασε το sport eventz από play store Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 καλημερα, εχω παρει backup απο το tv box μου, εκανα full wipe και δεν μπορω να βρω το indigo μεσω του fusion (ειναι πεσμενο). υπαρχει αλλος τροπος να κανω restore και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 καλημερα, εχω παρει backup απο το tv box μου, εκανα full wipe και δεν μπορω να βρω το indigo μεσω του fusion (ειναι πεσμενο). υπαρχει αλλος τροπος να κανω restore και πως? Restore γιατί θες να κάνεις; Δεν είναι εποχές για restore Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 το ετοιμασα με τα σημερινα δεδομενα, εκανα backup, δοκιμασα καποια αλλα πραγματα που δεν δουλεψαν και εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις στο tv box για να περασω το καθαρο backup μου και τωρα δεν ξερω πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Αυτό για μένα είναι το μαγικό site όπου για μπάλα,έχει ποια κανάλια στον κόσμο δείχνει τι Πας εκεί,και μετά καρφι στα κανάλια http://liveonsat.com/quickindex.html Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι ανάλογο για όλα τα άλλα αθλήματα Έχει και μπάσκετ αν δεις πάνω πάνω στο οριζόντιο μενού στην κατηγορία other sports. Εγώ συνδυάζω liveonsat.com με ultimate iptv = όλα τα ματς σε HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Κατέβασε το sport eventz από play store Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος φίλε,πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Πως μπορώ να βάλω Add-ons στο kodi τι στιγμή που δεν δουλεύει το http://fusion.tvaddons.ag/ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Στο pc που είχα περάσει και Greek build έγινε ο χαμός δεν δουλεύει τίποτα.. Τίποτα αν ποτέ φτιάξει ένα addon για ταινίες σειρές και άλλο ένα για αγώνες και τέρμα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 καλησπερα, παρτε το indigo σε zip file οσοι ειχατε κανενα backup κρατημενο μεχρι να ωριμασουν τα γεγονοτα. https://github.com/kodil/kodil/blob/master/repo/plugin.program.indigo/plugin.program.indigo-2.0.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Να το πάρουμε να το κάνουμε τι? . Αφού και το indigo από τους servers του tvaddons τραβάει. edit : εκτός αν το θέλει κάποιος για τα maintenance tools, τότε ΟΚ. Edited June 14, 2017 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχει και μπάσκετ αν δεις πάνω πάνω στο οριζόντιο μενού στην κατηγορία other sports. Εγώ συνδυάζω liveonsat.com με ultimate iptv = όλα τα ματς σε HD. Το ξέρω,αλλά ποτέ δε μου δούλεψε!!! Εγώ απλά λέω να υπάρχει κάτι για μηχανοκίνητο,τένις.....τέτοιο site Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOXARY Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα σας Έχω ενα Xiaomi Redmi 4A (1 μήνα) και απο την πρώτη στιγμή που πέρασα τον Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί με WIFI. Όταν είμαι μέσω δικτύου κινητής ο Kodi συνδέεται μια χαρά... Έχετε καμια ιδέα τι μπόρει να συμβαίνει..;;; Στην διάθεση σας για διευκρινήσεις. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την WiFi... Το Kodi το εγκατέστησα και σε laptop με Windows 7 και την ιδια σύνδεση WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα... Και μια φωτογραφία από το laptop με τα Windows 7 και WiFi σύνδεση.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα σας Έχω ενα Xiaomi Redmi 4A (1 μήνα) και απο την πρώτη στιγμή που πέρασα τον Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί με WIFI. Όταν είμαι μέσω δικτύου κινητής ο Kodi συνδέεται μια χαρά... Έχετε καμια ιδέα τι μπόρει να συμβαίνει..;;; Στην διάθεση σας για διευκρινήσεις. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την WiFi... Το Kodi το εγκατέστησα και σε laptop με Windows 7 και την ιδια σύνδεση WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα... Και μια φωτογραφία από το laptop με τα Windows 7 και WiFi σύνδεση.... :cry: Μηπως ειναι ρυθμισμενη η εφαρμογη να λειτουργει μονο με δεδομενα και οχι με wi fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα σας Έχω ενα Xiaomi Redmi 4A (1 μήνα) και απο την πρώτη στιγμή που πέρασα τον Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί με WIFI. Όταν είμαι μέσω δικτύου κινητής ο Kodi συνδέεται μια χαρά... Έχετε καμια ιδέα τι μπόρει να συμβαίνει..;;; Στην διάθεση σας για διευκρινήσεις. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την WiFi... Το Kodi το εγκατέστησα και σε laptop με Windows 7 και την ιδια σύνδεση WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα... Και μια φωτογραφία από το laptop με τα Windows 7 και WiFi σύνδεση.... :cry: Άνοιξε την εφαρμογή "Ασφάλεια" μπες στο "Χρήση δεδομένων", μετά επέλεξε "Περιορισμός χρήσης" δεδομένων και δες στην λίστα αν έχεις απενεργοποιησει την χρήση του Wifi για το kodi. Αν είναι ενεργοποιημένο τότε Googlαρε για "use google dns in Android" και άλλαξε το dns της σύνδεσης του τηλεφώνου σου με το wifi σου σε αυτά της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα σας Έχω ενα Xiaomi Redmi 4A (1 μήνα) και απο την πρώτη στιγμή που πέρασα τον Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί με WIFI. Όταν είμαι μέσω δικτύου κινητής ο Kodi συνδέεται μια χαρά... Έχετε καμια ιδέα τι μπόρει να συμβαίνει..;;; Στην διάθεση σας για διευκρινήσεις. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την WiFi... Το Kodi το εγκατέστησα και σε laptop με Windows 7 και την ιδια σύνδεση WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα... Και μια φωτογραφία από το laptop με τα Windows 7 και WiFi σύνδεση.... :cry: Αν δε πιάσει αυτό που σου είπε ο kandilak με την "ασφάλεια", διέγραψε τη σύνδεση wifi και ξανασύνδεσέ το από την αρχή. Αν σου κάνει πάλι το ίδιο, αν προσέξεις στη φωτογραφία, εκεί που λέει primary dns κανονικά θα έπρεπε να γράφει 192.168.1.1 Αλλιώς θα πρέπει να το διορθώσεις χειροκίνητα. Ξεκίνα από τα απλά. Δες στην ασφάλεια. Αν όχι, Διαγραφή σύνδεσης , νέα σύνδεση και αν πάλι δε πιάσει, κάνεις την αλλαγή dns :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 αν καποιος βαλει το kodi απο την αρχη τι γινετε με το fusion αφου δε δουλευει; εγω εχω προς το παρων greckotm build.δουλευει το exodous, sportsdevil κανονικα.τωρα με το alive τι κανουμε;υπαρχει κατι νεοτερο; Το AliveGr δουλεύει κανονικά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το AliveGr δουλεύει κανονικά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Και πως το προσθέτεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Από android TV box μπορώ να μεταφέρω το kodi που είναι κομπλέ έτοιμο σε android κινητό? Για να τα έχω όλα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Και πως το προσθέτεις??? βρες το .zip του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgfg Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπερα, και σε μενα (κοδι 17.3)το AliveGr, δεν λειτουργει απο προχτες. Υπαρχει κατι να κανω για να διορθωθει, η απλα πειριμενουμε απο τον δημιουργο του? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Παιδιά έχω το exodus και ενώ μέχρι εχτές έβλεπα σειρές σήμερα τίποτα. Οκ διάβασα τι παίζει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που μπορώ να βλέπω σειρές; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπερα, και σε μενα (κοδι 17.3)το AliveGr, δεν λειτουργει απο προχτες. Υπαρχει κατι να κανω για να διορθωθει, η απλα πειριμενουμε απο τον δημιουργο του? Ευχαριστω. Περιμένουμε. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο δημιουργός του, θα υπάρξουν σύντομα κάποιες αλλαγές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts