Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρεμπιπτόντως δε μου βγάζει καθόλου RD links σήμερα? Έγινε τίποτα?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα και καλη χρονια! :D

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Στην ενημέρωση που έκανε το build Gkobu, στην κατηγορία ταινίες έχει μπει και το πρόσθετο netflix, το οποίο δουλεύει κανονικά μέχρι να πατήσεις για να παίξει μια ταινία. Από κει και μετά δεν κάνει τίποτα. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό? Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του kodi 18 rc4.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Έχω διαβάσει ότι, γενικά, το Netflix δεν λειτουργεί πλέον στα TV Boxes, είτε με την προεγκατεστημένη εφαρμογή είτε με κατεβασμένη από το site. Σε πρόσφατα σεταρισμένο δικό μου box δεν λειτουργεί.

Βρήκα ένα apk με ημερομηνία 26/12 αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχω διαφορετικά κουτιά που το τρέχω και παίζουν τα ΑΡΚ μια χαρά.

Πού το διάβασες,.γιατί παίζει Ράδιο Αρβύλα πολύ.

Έχω διαβάσει ότι, γενικά, το Netflix δεν λειτουργεί πλέον στα TV Boxes, είτε με την προεγκατεστημένη εφαρμογή είτε με κατεβασμένη από το site. Σε πρόσφατα σεταρισμένο δικό μου box δεν λειτουργεί.

Βρήκα ένα apk με ημερομηνία 26/12 αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εκτός των σχολίων που διάβασα, το διαπίστωσα, όπως έγραψα, και στο δικό μου box, αφενός με την εγκατεστημένη εφαρμογή Netflix, αφετέρου, και αφού την απεγκατέστησα, με κατεβασμένο apk από το site του.

Πού το διάβασες,.γιατί παίζει Ράδιο Αρβύλα πολύ.

Εγω δεν μιλησα για το apk. Το apk παιζει και σε μενα μια χαρα. Για το addon μιλησα, αν ξερει καποιος. Εαν δεν παιζει , για πιο λογο το εβαλε τωρα ο δημιουργος του build?

Εγω δεν μιλησα για το apk. Το apk παιζει και σε μενα μια χαρα. Για το addon μιλησα, αν ξερει καποιος. Εαν δεν παιζει , για πιο λογο το εβαλε τωρα ο δημιουργος του build?

Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχεις κάνει

https://koditips.com/netflix-kodi-addon/

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Μόλις χθες σύνδεσα το Mi box s και εγκατέστησα το Kodi από το Play Store της συσκευής. Επέλεξα ως build το 4D με skin το Diamond..

Όμως, κατά την περιήγηση στο μενού καθυστερεί πολύ η ροή και η μετάβαση από μενού σε μενού (νομίζω buffering λέγεται \, μου βγάζει ένα σπαστικό κύκλο στη μέση της οθόνης και περνάνε πάνω από 10'' μέχρι να εμφανίσει την επόμενη επιλογή μου).

Από ότι ξέρω κλειδώνω ταχύτητα στα 11-12 mbps. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό το κόλλημα? Είναι κουραστικο, με αποτρέπει να αρχίσω να ψάχνω ταινίες.

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Έχω εγκαταστήσει και εγώ πρόσφατα το 4D σε διαφορετικό box, και παρουσιάζει αντίστοιχη καθυστέρηση.

Το απέδωσα στο αρκετά φορτωμένο μενού του build και θεωρώ ότι είναι λογικό.

Έχω εγκαταστήσει και εγώ πρόσφατα το 4D σε διαφορετικό box, και παρουσιάζει αντίστοιχη καθυστέρηση.

H ειρωνεία είναι ότι στο κινητό, όπου το έχω βάλει επίσης, δεν κολλάει ιδιαίτερα. Το TV BOX είναι άδειο από εφαρμογές για να "σερνεται", χθες το έβαλα μόλις.

Το σήμα wi fi εμφανίζεται γεμάτο στο tv box..Θα δοκιμάσω να βάλω το Gkovou από Krypton, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ίσως να φταίει και η έκδοση του kodi που ήταν περασμένη στο box.

Μπορείς να την διαγράψεις (unistall) και να εγκαταστήσεις το apk του Kodi (17.6, βεβαίως).

Όχι, δεν ήταν παραδόξως ενσωματωμένη. Μπήκα στο Play Store και την κατέβασα (17,6). Με την Leia δεν ασχολήθηκα ακόμη, περιμένω να βγεί η stable έκδοση.

Τώρα αναρωτιέμαι αν την κατέβασα κακώς από το Play Store ή θα έπρεπε να μπω στο site της Kodi.

Όχι, δεν ήταν παραδόξως ενσωματωμένη. Μπήκα στο Play Store και την κατέβασα (17,6). Με την Leia δεν ασχολήθηκα ακόμη, περιμένω να βγεί η stable έκδοση.

Τώρα αναρωτιέμαι αν την κατέβασα κακώς από το Play Store ή θα έπρεπε να μπω στο site της Kodi.

Γιατί να έχει πρόβλημα η εγκατάσταση που έκανες από το playstore? Όταν κάνεις εγκατάσταση build ή όταν έχεις αρκετές μέρες να ανοίξεις το kodi σου θα το αφήνεις τουλάχιστον ένα 5λεπτο να κατεβάσει τυχόν ενημερώσεις προσθέτων και μετά θα προχωρήσεις για να δεις κάτι.

Build Δεν χρειάζεται ρε παιδιά.Με δέκα λεπτά διάβασμα βάζεις δύο τρία add-ons που θέλεις και πετάει το kodi - spmc.

Same Sh1t... Different Day

Same Sh..t , Different Day

Build Δεν χρειάζεται ρε παιδιά.Με δέκα λεπτά διάβασμα βάζεις δύο τρία add-ons που θέλεις και πετάει το kodi - spmc.

Same Sh1t... Different Day

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Εννοεί ότι αν σε ενδιαφέρει μόνο κάποια ενότητα πχ ταινίες ή αθλητικά κλπ ή/και συνδυασμός αυτών, κατεβάζεις τα συγκεκριμένα addons και όχι κάποιο build που έχει πολλές ενότητες και, φυσικά, βαραίνει στη λειτουργία του.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Βάλτε το je4m από gknw, να δείτε αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα. Μόνο ταινίες όμως.

Προσωπικά με ενδιαφέρουν μόνο οι ταινίες και τα παιδικά, επειδή όμως είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ τα περισσότερα πρόσθετα από αυτά που είχα ήδη βάλει δεν παίζουν.

Οπότε θα ήταν πιστεύω καλό να υπάρχει μια ενημέρωση της πρώτης σελίδας του θέματος με τα τωρινά δεδομένα.

Ή εάν κάποιος έχει την καλοσύνη ας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τα πρόσθετα που δουλεύουν τώρα και που θα τα βρούμε.

Ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά σε όλους.

Εννοεί ότι αν σε ενδιαφέρει μόνο κάποια ενότητα πχ ταινίες ή αθλητικά κλπ ή/και συνδυασμός αυτών, κατεβάζεις τα συγκεκριμένα addons και όχι κάποιο build που έχει πολλές ενότητες και, φυσικά, βαραίνει στη λειτουργία του.

Ακριβώς αυτο..Με δυο λέξεις στο γκουγκλι και δυο κλικ βρήκα αυτο που δεν ειναι και πυρινικη φυσική.Ακολουθεις απλα βήματα και.

https://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

παλικαρια μια ερωτηση το kodi μπορω να το τρεξω απο στικακι μνημη....γιατι εχω ενα δορυφορικο δεκτη που τρεχει κανονικα το kodi αλλα επειδη εχω 1 γιγα μνημη εχω θεματακια με την εγκατασταση του gknwizard εννοω με τα bulds,,,δηλαδη αν βαλω build 195 mb με το ξεζιπαρισμα της εγκαταστασης παω στα 280 mb οποτε δεν μπορει να μου δουλεψει λογω μικρης μνημης του δεκτη....αν βαλω παλι build 75 mb με την εγκατασταση φτανω στα 160 περιπου και ολα καλα.....αλλα λειπουν απο μεσα πολλα addons και επισης τα αθλητικα καναλια....Ξερετε αν υπαρχει καποιο build που να ειναι μεν μικρο αλλα να εχει τουλαχιστον πιο βασικα addons και αθλητικα καναλια τα γνωστα εννοω παντα...Παλια εβαζα το technewsology light που ηταν πιο μικρο buld και ολα καλα,,απο τοτε που εφτασε στην τελευταια εκδοση και δεν υπαρχει πλεον το light εχει φτασει και αυτο 195 mb και με ξεζιπαρισμα φτανει και αυτο στα 280 mb..

Δοκίμασε Yoda και Neptune rising.

Προσωπικά με ενδιαφέρουν μόνο οι ταινίες και τα παιδικά, επειδή όμως είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ τα περισσότερα πρόσθετα από αυτά που είχα ήδη βάλει δεν παίζουν.

Οπότε θα ήταν πιστεύω καλό να υπάρχει μια ενημέρωση της πρώτης σελίδας του θέματος με τα τωρινά δεδομένα.

Ή εάν κάποιος έχει την καλοσύνη ας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τα πρόσθετα που δουλεύουν τώρα και που θα τα βρούμε.

Ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά σε όλους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε Yoda και Neptune rising.

Να 'σαι καλά, θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Καλημέρα σας. Όσοι επιθυμείτε το 4D, έχει ανέβει από χθες ήδη αναβάθμιση στην έκδοση 1,7 στην οποία έχουν διορθωθεί αρκετά bugs (σας πετούσε έξω κατά την έναρξη της εφαρμογής, ή καθυστέρηση στην πλοήγηση). Έχω ορίσει σαν προεπιλογή να μην είναι ορατά τα Widgets πλέον, πάρα μόνο κάνοντας το βελάκι πάνω να εμφανίζονται. Αυτό βέβαια αλλάζει από τις Ρυθμίσεις του Skin (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ - WIDGET απο-επιλέγουμε την επιλογή ''Hide widgets when not focused'') ανά πάσα στιγμή για όσους έχουν πιο καλές συσκευές. Δοκιμάστε το όσοι είστε fun του συγκεκριμένου Build, θεωρώ ότι τώρα είναι εντάξει.

Καλή συνέχεια σε όλους.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Μόλις χθες σύνδεσα το Mi box s και εγκατέστησα το Kodi από το Play Store της συσκευής. Επέλεξα ως build το 4D με skin το Diamond..

Όμως, κατά την περιήγηση στο μενού καθυστερεί πολύ η ροή και η μετάβαση από μενού σε μενού (νομίζω buffering λέγεται \, μου βγάζει ένα σπαστικό κύκλο στη μέση της οθόνης και περνάνε πάνω από 10'' μέχρι να εμφανίσει την επόμενη επιλογή μου).

Από ότι ξέρω κλειδώνω ταχύτητα στα 11-12 mbps. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό το κόλλημα? Είναι κουραστικο, με αποτρέπει να αρχίσω να ψάχνω ταινίες.

Καλή σας μέρα. Βάση των λεγόμενων σας, θεωρώ πως το πρόβλημά σας είναι ο πάροχος σας, και δεν εννοώ πρόβλημα ταχύτητας δικτύου. Δοκιμάστε να αλλάξετε σε Google DNS (με ένα search στο Google θα το βρείτε εύκολα) και το πρόβλημά σας θα λυθεί. Η συμπεριφορά αυτή, είναι πιθανότατα λόγω DNS. Ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο μηχάνημα, έπρεπε να πηγαίνει (και πάει γιατί το έχω κι εγώ) ''σφαίρα'' οποιοδήποτε build.

*ΠΡΟΣΟΧΗ !! Επαναλαμβάνω, δεν θα έπρεπε να αργεί στην πλοήγηση του μενού. Το αν αργεί να φορτώσει κάποια ταινία, είναι απολύτως φυσιολογικό κάποιες φορές, και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (πηγή, πρόσθετο, χρήστες, κτλ). Αλλά αν κολλάει ή καθυστερεί στην απλή πλοήγηση του μενού, κατά 99% είναι θέμα DNS άποψή μου.

Edited by Panagiwths8

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη για τον χρόνο που διέθεσες..

Ναι, αυτό που κατάλαβες εννοώ, δηλ. ότι καθυστερεί πολύ η πλοήγηση ανάμεσα στα μενού..Θα μπορούσες να μου πείς πως αλλάζω σε Google DNS? Είναι ρύθμιση που πρέπει να μπω στο browser του tv box??

Αν σου είναι εύκολο ανέφερε μου σε παρακαλώ συνοπτικά τα βήματα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, είχα αρχίσει να απογοητεύομαι..