ilka71 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 να ρωτησω κατι...μεσα απο το kodi κανω add source για να δει το πισι και τους σκληρους και να δω ταινιες που εχω εκει.στο add source δηλωνω την πηγη σε μορφη 192.168,,, οπου ειναι η ip του pc.εαν ΔΕΝ εχω δωσει στατικη DHCP ip στο πισι μεσα απο το ρουτερ,και μετα απο καποιες μερες το πισι λαβει αλλη ip απο το ρουτερ το kodi πως θα βλεπει το πισι εαν αυτο εχει αλλαξει ip? αρα θα πρεπει στην πηγη(pc) να δινουμε στατικη ip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έβαλα το 3 σε 1 του grecotm. Τα επεισόδια και οι εκπομπές του Alpha δεν εμφανίζονται καθόλου. Ας το τσεκάρει κάποιος που έχει το ίδιο build. Το έχω σε Android tv box. Επίσης, δεν βρίσκω πουθενά από που γίνεται ο συγχρονισμός υποτίτλων και η προσθήκη δικού μου υπότιτλου στην περίπτωση που δεν βρίσκει κανέναν. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Google DNs και cloudfare και μπαίνεις παντού. Μόνο official DNs δεν δουλεύουν. Τι γλώσσα μιλάς ; Τι είναι όλα αυτά : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Τι γλώσσα μιλάς ; Τι είναι όλα αυτά : Αυτό https://dnhost.gr/kb/article/AA-00600/0/-Google-DNS-OpenDNS-.html Αλλά αυτά είναι μόνο για τα torrent,το kodi δεν επηρεάζεται Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Αυτό https://dnhost.gr/kb/article/AA-00600/0/-Google-DNS-OpenDNS-.html Αλλά αυτά είναι μόνο για τα torrent,το kodi δεν επηρεάζεται Sent from my iPad using Tapatalk Όπως αναφέρεται και παραπάνω δεν είναι μόνο για τορρεντ πλέον, και site με υπότιτλους επηρεάζονται. Με dns του παρόχου δεν μπαίνει στο subztv πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Αυτό https://dnhost.gr/kb/article/AA-00600/0/-Google-DNS-OpenDNS-.html Αλλά αυτά είναι μόνο για τα torrent,το kodi δεν επηρεάζεται Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ με Kodi δουλεύω έτσι κι αλλιώς , αλλά κατεβάζω torrent μέσω Kodi δηλ με Quasar, Gaia κτλ Ελπίζω να μην έχω θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Εγώ με Kodi δουλεύω έτσι κι αλλιώς , αλλά κατεβάζω torrent μέσω Kodi δηλ με Quasar, Gaia κτλ Ελπίζω να μην έχω θέματα Αυτό δε το ξέρω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως αναφέρεται και παραπάνω δεν είναι μόνο για τορρεντ πλέον, και site με υπότιτλους επηρεάζονται. Με dns του παρόχου δεν μπαίνει στο subztv πλέον Από το kodi όμως και χωρίς αλλαγή κατεβάζεις υπότιτλους Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αυτό https://dnhost.gr/kb/article/AA-00600/0/-Google-DNS-OpenDNS-.html Αλλά αυτά είναι μόνο για τα torrent,το kodi δεν επηρεάζεται Sent from my iPad using Tapatalk εγω οταν ανοιγω τις ρυθμισεις για να αλλαξω το DNS μου βγαζει 5 νουμερα που πρεπει να αλλαχτουν οχι 2. δνση ΙΡ μηκος προθηματος υποδικτυου πυλη προτειμωμενο DNS Eνναλακτικο DNS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Πιο μηχανημα εχεις; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Πιο μηχανημα εχεις; Sent from my iPad using Tapatalk mi box εχω. εκει πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις του DNS? εγω νομιζα στο ρουτερ μεσω pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 mi box εχω. εκει πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις του DNS? εγω νομιζα στο ρουτερ μεσω pc. Και στο mi box μπορείς Ip βάζεις την ip που θέλεις να έχει το mibox Subnet 255.255.255.0 Πύλη την ip του ρούτερ Dns 8.8.8.8 Secondary dns 8.8.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Έβαλα το 3 σε 1 του grecotm. Τα επεισόδια και οι εκπομπές του Alpha δεν εμφανίζονται καθόλου. Ας το τσεκάρει κάποιος που έχει το ίδιο build. Το έχω σε Android tv box. Επίσης, δεν βρίσκω πουθενά από που γίνεται ο συγχρονισμός υποτίτλων και η προσθήκη δικού μου υπότιτλου στην περίπτωση που δεν βρίσκει κανέναν. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι τώρα τελευταία δεν παίζουν στον alpha. Αλλά μέσα από το aliveGR σου βγάζει πολλές επιλογές για να τα δεις αν θες. Τώρα για ταινίες αν πατήσεις να δεις πάνω πάνω βγάζει κάποιες επιλογές πατάς την προτελευταία και σου βγαζει να διαλέξεις από που θες του υπότιτλους πατάς openSubtiles η οποία άλλη επιλογή θες και σου βγάζει να διαλέξεις. Βέβαια έχει από τις ρυθμίσεις αν θες να επιλεγεί αυτόματα υπότιτλους η να αλλάξεις χρώμα και άλλα πολλά όπως τύπος προβολής η μετατόπιση υποτίτλων (πολύ καλό) αν χρειαστεί. (όλα αυτά 2,3 επιλογή πάνω πάνω).Δεν μου εχει τύχει να μην βρω υπότιτλους μόνο σε σπάνιες περίπτωσης. Κάπου έχει να βάλεις αλλα δεν το έχω κάνει. Edited November 10, 2018 by pankro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Pankro ευχαριστώ για την απάντηση. Τους υπότιτλους ξέρω πως τους αναζητά, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω την επιλογή για μετατόπιση, γιατί κάποιες φορές δεν είναι συγχρονισμενοι. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Pankro ευχαριστώ για την απάντηση. Τους υπότιτλους ξέρω πως τους αναζητά, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω την επιλογή για μετατόπιση, γιατί κάποιες φορές δεν είναι συγχρονισμενοι. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεύτερη επιλογή πάνω πάνω. Έχει και ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους στο όλα σε 1 Έχει επιλογές από gamato.tv (σταμάτησε να παίζει) και peirates( παίζει ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Με το 3σε1 και skin El Greco, όπως είσαι μέσα στην ταινία, πατάς το μενού και μετά ένα κλικ πάνω και είναι η δεύτερη επιλογή από τα αριστερά στο μενού που εμφανίζεται. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Με το 3σε1 και skin El Greco, όπως είσαι μέσα στην ταινία, πατάς το μενού και μετά ένα κλικ πάνω και είναι η δεύτερη επιλογή από τα αριστερά στο μενού που εμφανίζεται. Sent from my Mi A1 using TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ! Επειδή είχε τον ήχο για εικονίδιο δεν πήγε ο νους μου ότι εκεί μέσα είναι η μετατόπιση υποτίτλων Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 εγω οταν ανοιγω τις ρυθμισεις για να αλλαξω το DNS μου βγαζει 5 νουμερα που πρεπει να αλλαχτουν οχι 2. δνση ΙΡ μηκος προθηματος υποδικτυου πυλη προτειμωμενο DNS Eνναλακτικο DNS οκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 kodi και nova ή cosmote? εχουμε τιποτα addons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παιδιά μετα το μπλοκαρισμα των σαιτ που παίζουν ταινίες υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρουν και το kodi;παντως με vpn λυνουμε το θεμα. Με vpn (ή με αλλαγή dns) λύνεις το θεμα αν θες να μπαινεις στα μπλοκαρισμένα σαιτ μέσω browser. Για το kodi δεν χρειάζεσαι τίποτα, δεν έχει σχέση ούτε επηρεάζεται από το μπλοκάρισμεα των σάιτ. Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi;Με kodi είσαι εντάξει ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεαι καν vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εστησα σε boxακι το kodi με Gkobu build.Εβαλα και με τον κλασικο τροπο τον real debrid λογαριασμο μου και ολα πηγαν μια χαρα. Στο neptune ομως δεν μου βγαζει rd links. Εκανα κατι λαθος ή δεν συνεργαζονται;Επισης απο που αλλου μπορω να βλεπω ταινιες και σειρες αλλα να μου βγαζει rd links; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi; Ίσα ίσα με VPN μπορεί να έχεις θέμα στο kodi...στην Αμέρικα το έχουν μπλοκάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 για live tv/streaming 720p υπάρχει διαφορά από ADSL24 σε vdsl50 σε θέματα buffering και ροής ή παίζει ρόλο η πηγή? Mi box με BK Links build (joker,sport365, US channels). Υπάρχουσα 24αρα κλειδώνει στα 14-15mbps. Αξίζει η μετάβαση σε 50αρα σύνδεση μονο για το streaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αν βλέπεις buffering και κλειδώνει στα 13,14,15 είναι θέμα server. Δυστυχώς δεν θα δεις διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εστησα σε boxακι το kodi με Gkobu build.Εβαλα και με τον κλασικο τροπο τον real debrid λογαριασμο μου και ολα πηγαν μια χαρα. Στο neptune ομως δεν μου βγαζει rd links. Εκανα κατι λαθος ή δεν συνεργαζονται;Επισης απο που αλλου μπορω να βλεπω ταινιες και σειρες αλλα να μου βγαζει rd links; Στο Neptune χρειάζεται να κάνεις Enable Debrid από τις ρυθμίσεις του Neptune για να σου εμφανίσει ροές από Real debrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts