Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι...μεσα απο το kodi κανω add source για να δει το πισι και τους σκληρους και να δω ταινιες που εχω εκει.στο add source δηλωνω την πηγη σε μορφη 192.168,,, οπου ειναι η ip του pc.εαν ΔΕΝ εχω δωσει στατικη DHCP ip στο πισι μεσα απο το ρουτερ,και μετα απο καποιες μερες το πισι λαβει αλλη ip απο το ρουτερ το kodi πως θα βλεπει το πισι εαν αυτο εχει αλλαξει ip?

αρα θα πρεπει στην πηγη(pc) να δινουμε στατικη ip ?

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έβαλα το 3 σε 1 του grecotm. Τα επεισόδια και οι εκπομπές του Alpha δεν εμφανίζονται καθόλου. Ας το τσεκάρει κάποιος που έχει το ίδιο build. Το έχω σε Android tv box.

Επίσης, δεν βρίσκω πουθενά από που γίνεται ο συγχρονισμός υποτίτλων και η προσθήκη δικού μου υπότιτλου στην περίπτωση που δεν βρίσκει κανέναν.

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι γλώσσα μιλάς ; Τι είναι όλα αυτά :

Αυτό

https://dnhost.gr/kb/article/AA-00600/0/-Google-DNS-OpenDNS-.html

Αλλά αυτά είναι μόνο για τα torrent,το kodi δεν επηρεάζεται

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτό

Όπως αναφέρεται και παραπάνω δεν είναι μόνο για τορρεντ πλέον, και site με υπότιτλους επηρεάζονται. Με dns του παρόχου δεν μπαίνει στο subztv πλέον

Αυτό

Εγώ με Kodi δουλεύω έτσι κι αλλιώς , αλλά κατεβάζω torrent μέσω Kodi δηλ με Quasar, Gaia κτλ Ελπίζω να μην έχω θέματα

Εγώ με Kodi δουλεύω έτσι κι αλλιώς , αλλά κατεβάζω torrent μέσω Kodi δηλ με Quasar, Gaia κτλ Ελπίζω να μην έχω θέματα

Αυτό δε το ξέρω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως αναφέρεται και παραπάνω δεν είναι μόνο για τορρεντ πλέον, και site με υπότιτλους επηρεάζονται. Με dns του παρόχου δεν μπαίνει στο subztv πλέον

Από το kodi όμως και χωρίς αλλαγή κατεβάζεις υπότιτλους

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αυτό

εγω οταν ανοιγω τις ρυθμισεις για να αλλαξω το DNS μου βγαζει 5 νουμερα που πρεπει να αλλαχτουν οχι 2.

δνση ΙΡ

μηκος προθηματος υποδικτυου

πυλη

προτειμωμενο DNS

Eνναλακτικο DNS

Πιο μηχανημα εχεις;

mi box εχω.

εκει πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις του DNS? εγω νομιζα στο ρουτερ μεσω pc.

mi box εχω.

εκει πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις του DNS? εγω νομιζα στο ρουτερ μεσω pc.

Και στο mi box μπορείς

Ip βάζεις την ip που θέλεις να έχει το mibox

Subnet 255.255.255.0

Πύλη την ip του ρούτερ

Dns 8.8.8.8

Secondary dns 8.8.4.4

Έβαλα το 3 σε 1 του grecotm. Τα επεισόδια και οι εκπομπές του Alpha δεν εμφανίζονται καθόλου. Ας το τσεκάρει κάποιος που έχει το ίδιο build. Το έχω σε Android tv box.

Επίσης, δεν βρίσκω πουθενά από που γίνεται ο συγχρονισμός υποτίτλων και η προσθήκη δικού μου υπότιτλου στην περίπτωση που δεν βρίσκει κανέναν.

Ναι τώρα τελευταία δεν παίζουν στον alpha.

Αλλά μέσα από το aliveGR σου βγάζει πολλές επιλογές για να τα δεις αν θες.

Τώρα για ταινίες αν πατήσεις να δεις πάνω πάνω βγάζει κάποιες επιλογές πατάς την προτελευταία και σου βγαζει να διαλέξεις από που θες

του υπότιτλους πατάς openSubtiles η οποία άλλη επιλογή θες και σου βγάζει να διαλέξεις.

Βέβαια έχει από τις ρυθμίσεις αν θες να επιλεγεί αυτόματα υπότιτλους η να αλλάξεις χρώμα και άλλα πολλά όπως τύπος προβολής η μετατόπιση υποτίτλων (πολύ καλό) αν χρειαστεί. (όλα αυτά 2,3 επιλογή πάνω πάνω).Δεν μου εχει τύχει να μην βρω υπότιτλους μόνο σε σπάνιες περίπτωσης.

Κάπου έχει να βάλεις αλλα δεν το έχω κάνει.

Edited by pankro

Pankro ευχαριστώ για την απάντηση. Τους υπότιτλους ξέρω πως τους αναζητά, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω την επιλογή για μετατόπιση, γιατί κάποιες φορές δεν είναι συγχρονισμενοι.

Pankro ευχαριστώ για την απάντηση. Τους υπότιτλους ξέρω πως τους αναζητά, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω την επιλογή για μετατόπιση, γιατί κάποιες φορές δεν είναι συγχρονισμενοι.

Δεύτερη επιλογή πάνω πάνω.

Έχει και ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους στο όλα σε 1

Έχει επιλογές από gamato.tv (σταμάτησε να παίζει) και peirates( παίζει ακόμα).

Με το 3σε1 και skin El Greco, όπως είσαι μέσα στην ταινία, πατάς το μενού και μετά ένα κλικ πάνω και είναι η δεύτερη επιλογή από τα αριστερά στο μενού που εμφανίζεται.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Με το 3σε1 και skin El Greco, όπως είσαι μέσα στην ταινία, πατάς το μενού και μετά ένα κλικ πάνω και είναι η δεύτερη επιλογή από τα αριστερά στο μενού που εμφανίζεται.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ!

Επειδή είχε τον ήχο για εικονίδιο δεν πήγε ο νους μου ότι εκεί μέσα είναι η μετατόπιση υποτίτλων

εγω οταν ανοιγω τις ρυθμισεις για να αλλαξω το DNS μου βγαζει 5 νουμερα που πρεπει να αλλαχτουν οχι 2.

δνση ΙΡ

μηκος προθηματος υποδικτυου

πυλη

προτειμωμενο DNS

Eνναλακτικο DNS

οκ ευχαριστω!

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi;

Παιδιά μετα το μπλοκαρισμα των σαιτ που παίζουν ταινίες υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρουν και το kodi;παντως με vpn λυνουμε το θεμα.

Με vpn (ή με αλλαγή dns) λύνεις το θεμα αν θες να μπαινεις στα μπλοκαρισμένα σαιτ μέσω browser. Για το kodi δεν χρειάζεσαι τίποτα, δεν έχει σχέση ούτε επηρεάζεται από το μπλοκάρισμεα των σάιτ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi;
Με kodi είσαι εντάξει ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεαι καν vpn.

Εστησα σε boxακι το kodi με Gkobu build.Εβαλα και με τον κλασικο τροπο τον real debrid λογαριασμο μου και ολα πηγαν μια χαρα.

Στο neptune ομως δεν μου βγαζει rd links.

Εκανα κατι λαθος ή δεν συνεργαζονται;Επισης απο που αλλου μπορω να βλεπω ταινιες και σειρες αλλα να μου βγαζει rd links;

Ίσα ίσα με VPN μπορεί να έχεις θέμα στο kodi...στην Αμέρικα το έχουν μπλοκάρει...

για live tv/streaming 720p υπάρχει διαφορά από ADSL24 σε vdsl50 σε θέματα buffering και ροής ή παίζει ρόλο η πηγή?

Mi box με BK Links build (joker,sport365, US channels).

Υπάρχουσα 24αρα κλειδώνει στα 14-15mbps. Αξίζει η μετάβαση σε 50αρα σύνδεση μονο για το streaming?

Εστησα σε boxακι το kodi με Gkobu build.Εβαλα και με τον κλασικο τροπο τον real debrid λογαριασμο μου και ολα πηγαν μια χαρα.

Στο neptune ομως δεν μου βγαζει rd links.

Εκανα κατι λαθος ή δεν συνεργαζονται;Επισης απο που αλλου μπορω να βλεπω ταινιες και σειρες αλλα να μου βγαζει rd links;

Στο Neptune χρειάζεται να κάνεις Enable Debrid από τις ρυθμίσεις του Neptune για να σου εμφανίσει ροές από Real debrid.