taliban Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Πριν μπεις σε αυτή την διαδικασία κάνε ένα clear cashe sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλησπέρα. Κάποιο αξιόπιστο addon για αθλητικά live streaming? Έχω το sportsdevil αλλά είναι φορές που δεν βρίσκω πηγές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλησπέρα. Κάποιο αξιόπιστο addon για αθλητικά live streaming? Έχω το sportsdevil αλλά είναι φορές που δεν βρίσκω πηγές.. Κατέβασε την εφαρμογή swiftstreamz. Όταν έχει ματσάκι θα μπαίνεις στο http://www.liveonsat.com, θα βλέπεις που το έχει και μετά από την εφαρμογή θα βρεις το κανάλι και έχεις τα πάντα σε HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 ή το mobdro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Κατέβασε την εφαρμογή swiftstreamz. Όταν έχει ματσάκι θα μπαίνεις στο http://www.liveonsat.com, θα βλέπεις που το έχει και μετά από την εφαρμογή θα βρεις το κανάλι και έχεις τα πάντα σε HDΣου παίζουν τα κανάλια στο swift? Σε εμένα έχει πάνω απο μια εβδομάδα που δεν δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Δεν δουλεύουν τα περισσότερα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Υπάρχει και το αθάνατο χειροκίνητο παραδοσιακό acestreaming (υπάρχουν δεκάδες site με links για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα..) Θα χρειαστείς : 1: ένα οποιοδήποτε browser 2: το Ace stream media apk (δεν υπάρχει στο store) 3: ένα player .. Καλή θέαση σε 720p η σε 1080p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Όντως το swiftstreamz έχει πέσει.. Τώρα μπήκα Ν δω. Googlaρωντας είδα ότι θα βγάλουν καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Υπάρχει και το αθάνατο χειροκίνητο παραδοσιακό acestreaming (υπάρχουν δεκάδες site με links για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα..) Θα χρειαστείς : 1: ένα οποιοδήποτε browser 2: το Ace stream media apk (δεν υπάρχει στο store) 3: ένα player .. Καλή θέαση σε 720p η σε 1080pΝα προσθέσω ότι δίνει την δυνατότητα, έστω και σε δοκιμαστική μορφή να ψάξεις το κανάλι που σε ενδιαφέρει στη σελίδα του acestream. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 ............ 2: το Ace stream media apk (δεν υπάρχει στο store)......... https://play.google.com/store/apps/details?id=org.acestream.media Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.acestream.media Έχεις δίκιο ..υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Σας ευχαριστώ όλους μάγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 σορρυ που βγαινω εκτος θεματος. πρεπει να βαλω οποσδηποτε ανεμιστηρακι σε tv box;πχ οταν βλεπω εναν αγωνα ποδοσφαιρου, ή ταινια απο το kodi ζεσταινετε η συσκευη; εχετε υποψη δεν το χρησιμοποιω για παιχνιδια. :):):):)Όχι φυσικά. Εκτός και αν παρατηρείς συνεχώς πολύ υψηλές θερμοκρασίες και προκαλούνται προβλήματα στη λειτουργία του tv box. Είναι φυσιολογικό όταν λειτουργείς πχ kodi να ανεβάζει ακόμα και 75-80 βαθμούς ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Kodi 18 beta, εγκατεστημενο σε κινεζικο android tvbox(mecool kiii pro). Του εβαλα το netflix. Ανοιγει κανονικα, δεχεται το account μου, αλλα οταν παει να ανοιξει οποια ταινια-σειρα επιλεξω, δεν παιζει τιποτα. Ιδια settings και εγκατασταση netflix σε kodi για τον υπολογιστη με windows10, και παιζει απροβληματιστα. Καμια ιδεα, τι πρεπει να ρυθμισω για να το διορθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Kodi 18 beta, εγκατεστημενο σε κινεζικο android tvbox(mecool kiii pro). Του εβαλα το netflix. Ανοιγει κανονικα, δεχεται το account μου, αλλα οταν παει να ανοιξει οποια ταινια-σειρα επιλεξω, δεν παιζει τιποτα. Ιδια settings και εγκατασταση netflix σε kodi για τον υπολογιστη με windows10, και παιζει απροβληματιστα. Καμια ιδεα, τι πρεπει να ρυθμισω για να το διορθωσω; το kodi 18 ηταν προεγκαταστημενο? οπως βλεπεις το 18 ειναι beta ακομη. το σβηνεις, κατεβαζεις απο την επισημη σελιδα kodi.tv την 17.6 και θα σου παιξει. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φυσικά. Εκτός και αν παρατηρείς συνεχώς πολύ υψηλές θερμοκρασίες και προκαλούνται προβλήματα στη λειτουργία του tv box. Είναι φυσιολογικό όταν λειτουργείς πχ kodi να ανεβάζει ακόμα και 75-80 βαθμούς ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk να βαλεις, θα σου ριξει την θερμοκρασια 10-15 βαθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 σορρυ που βγαινω εκτος θεματος. πρεπει να βαλω οποσδηποτε ανεμιστηρακι σε tv box;πχ οταν βλεπω εναν αγωνα ποδοσφαιρου, ή ταινια απο το kodi ζεσταινετε η συσκευη; εχετε υποψη δεν το χρησιμοποιω για παιχνιδια. :):):):) Θεωρητικά δεν χρειάζεται αλλά φύλαγε τα ρούχα σου... Εγώ πήρα ένα 80άρι USB fan από ebay με 3 ευρώ και παίζει στους 55~65 βαθμούς σε streaming. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 το kodi 18 ηταν προεγκαταστημενο? οπως βλεπεις το 18 ειναι beta ακομη. το σβηνεις, κατεβαζεις απο την επισημη σελιδα kodi.tv την 17.6 και θα σου παιξει. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να βαλεις, θα σου ριξει την θερμοκρασια 10-15 βαθμους. Ρωτάει για το 18 επειδή από την έκδοση αυτή υποστηρίζετε επίσημα το Netflix,Amazon ,δεν χρειάζεται να έχεις και τα apps συγχρόνως ( το kodi 18 υποστηρίζει drm copyright protection ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 το kodi 18 ηταν προεγκαταστημενο? οπως βλεπεις το 18 ειναι beta ακομη. το σβηνεις, κατεβαζεις απο την επισημη σελιδα kodi.tv την 17.6 και θα σου παιξει. Ρωτάει για το 18 επειδή από την έκδοση αυτή υποστηρίζετε επίσημα το Netflix,Amazon ,δεν χρειάζεται να έχεις και τα apps συγχρόνως ( το kodi 18 υποστηρίζει drm copyright protection ) Ακριβώς όπως το λέει ο φίλος alex222800, με kodi 17.6 δεν γίνεται εγκατάσταση κανένα από τα netflix repos που του έχω βάλει από github. Μου βγάζει μήνυμα λάθους για script module pycryptodome dependencies. Mε το kodi 18 , κάνει εγκατάσταση κανονικά netflix repos, μπαίνω στον λογαριασμό μου του netflix, ανοίγει το πρόγραμμα , διαλέγω ταινία-σειρά που θέλω να δώ , αλλά από εκεί και μετά δεν κάνει τίποτα , δεν ανοίγει κανένα βίντεο. Μάλλον πρέπει να είναι θέμα widevine και DRM protection, αν και το μηχανάκι που έχω είναι drm level 1. Σαν εφαρμογή .apk, το netflix που έχω παίζει κανονικά, απλά ήθελα να δοκιμάσω πώς φαίνεται και μέσα από το kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ακριβώς όπως το λέει ο φίλος alex222800, με kodi 17.6 δεν γίνεται εγκατάσταση κανένα από τα netflix repos που του έχω βάλει από github. Μου βγάζει μήνυμα λάθους για script module pycryptodome dependencies. Mε το kodi 18 , κάνει εγκατάσταση κανονικά netflix repos, μπαίνω στον λογαριασμό μου του netflix, ανοίγει το πρόγραμμα , διαλέγω ταινία-σειρά που θέλω να δώ , αλλά από εκεί και μετά δεν κάνει τίποτα , δεν ανοίγει κανένα βίντεο. Μάλλον πρέπει να είναι θέμα widevine και DRM protection, αν και το μηχανάκι που έχω είναι drm level 1. Σαν εφαρμογή .apk, το netflix που έχω παίζει κανονικά, απλά ήθελα να δοκιμάσω πώς φαίνεται και μέσα από το kodi.Μηχάνημα με L3 widevine, έχει κάποιο όφελος από το Kodi 18+ netflix add-on; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) Μηχάνημα με L3 widevine, έχει κάποιο όφελος από το Kodi 18+ netflix add-on; Το δικό μου είναι L1 (mecool Kiii pro). Παίζει τροποποιημένο apk netflix μέχρι 1080p, netflix addon μέσα στο kodi 18 beta2, nightly κλπ. , .... μαύρα μεσάνυχτα. Edit. Και ναι, τελικα ειναι θεμα αδειων copyright απο το netflix. Τα generic κινεζικα tvbox, οπως κ το δικο μου ειναι αποκλεισμενα. Δοκιμη ιδιο σεταρισμα ,kodi 18 beta2+ netflix addon σε κινητο samsung s7 edge , παιζει κανονικα. Edited September 10, 2018 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 (edited) πάει το terrarium, τέλος. Ήταν βολικό και γρήγορο χωρίς πολλά πολλά. Μια απο kodi μια από terrarium γινόταν η δουλειά Τι εναλλακτικές υπάρχουν και προτείνουμε ? Διαβάζω για Showbox, Popcorn Time, Mobdro αλλα θυμάμαι πο συζητάγαμε και ήταν λίγο τραβηγμένοι οι όροι τους. Όχι οτι ειχα τσεκάρει ποτέ του terrarium.. Edited September 10, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Junglist ετοιμάζεις τον επικήδειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Junglist ετοιμάζεις τον επικήδειο?Χιχιιχιχιχιχιχιχιχ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 FreeFlix HQ, είναι μια λύση Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 πάει το terrarium, τέλος. Ήταν βολικό και γρήγορο χωρίς πολλά πολλά. Μια απο kodi μια από terrarium γινόταν η δουλειά Τι εναλλακτικές υπάρχουν και προτείνουμε ? Διαβάζω για Showbox, Popcorn Time, Mobdro αλλα θυμάμαι πο συζητάγαμε και ήταν λίγο τραβηγμένοι οι όροι τους. Όχι οτι ειχα τσεκάρει ποτέ του terrarium.. Που παει το "terrarium"???:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts