Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

η εφαρμογη με τα αθλητικα που ειχατε γραψει εδω μου θυμιζει καποιος ποια ειναι γιατι δεν την βρισκω;

η εφαρμογη με τα αθλητικα που ειχατε γραψει εδω μου θυμιζει καποιος ποια ειναι γιατι δεν την βρισκω;

http://www.swiftstreamz.com

Καλημερα στην κοινοτητα,ειμαι σιγουρος οτι καπου εχει απαντηθει αλλα αν καποιος εχει την καλοσυνη να μου απαντησει ποια ειναι η διαδικασια μεταφορας εικονας και ηχου απο android συσκευη στην tv.Ενημερωτικα το κινητο ειναι samsung j5 2017 και η tv υποστηριζει hdmi αλλα οχι wifi.ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημερα στην κοινοτητα,ειμαι σιγουρος οτι καπου εχει απαντηθει αλλα αν καποιος εχει την καλοσυνη να μου απαντησει ποια ειναι η διαδικασια μεταφορας εικονας και ηχου απο android συσκευη στην tv.Ενημερωτικα το κινητο ειναι samsung j5 2017 και η tv υποστηριζει hdmi αλλα οχι wifi.ευχαριστω προκαταβολικα

Αν δεν είναι smart tv τότε μόνο με κάτι τέτοιο AnyCast.

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

οχι, μαλλον αυτη ελεγα:

Για Android υπάρχει η εφαρμογή mobdro ( όχι στο play store) με πολλά streaming κανάλια.

Μέσα σε αυτά είναι και το official της F1 όπου μπορείτε να δείτε ζωντανά τους αγώνες.

το swiftstreamz εμένα με βόλεψε πολύ γιατί έχει πολλά hd streams..και σε συνδυασμό με το liveonsat ξέρω που ακριβώς να βρω το κάθε τι

Σας δουλεύει το real-debrid; δεν βρίσκει κανένα link...
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Χθες δοκίμασα. Δούλεψε μόλις έκαναν κάτι update τα add ons. Δες αν έχεις αναβαθμισει τα URL Resolver

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγουρέψου ότι είναι ενεργή η σύνδεσή σου ( μου έχει τύχει να ψάχνω και να έχει λήξει την προηγούμενη :) )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθες δοκίμασα. Δούλεψε μόλις έκαναν κάτι update τα add ons. Δες αν έχεις αναβαθμισει τα URL Resolver

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

Χθες δούλευε, σήμερα δεν δουλεύει.

σιγουρέψου ότι είναι ενεργή η σύνδεσή σου ( μου έχει τύχει να ψάχνω και να έχει λήξει την προηγούμενη :) )

Σε 92 μέρες λήγει η συνδρομή μου.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υ.Γ

Τώρα δοκίμασα στο κινητό και δουλεύει μια χαρά. Άρα μόνο στον υπολογιστή δεν δουλεύει, γιατί όμως;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Χθες δούλευε, σήμερα δεν δουλεύει.

Σε 92 μέρες λήγει η συνδρομή μου.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υ.Γ

Τώρα δοκίμασα στο κινητό και δουλεύει μια χαρά. Άρα μόνο στον υπολογιστή δεν δουλεύει, γιατί όμως;

https://koditips.com/exodus-real-debrid-not-working-solution/

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Τελικά έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το kodi και το ξανά έστησα από την αρχή και δουλεύει μια χαρά.

Ερωτήσεις για Anaglyph play back..

Παιδιά καλησπέρα έχω αυτά τα γυαλάκια που είναι ενα μπλε και ενα κόκκινο..

Παλιά θυμάμαι υπήρχε τρόπος να βάλεις μια 3d ταινία να παίζει σαν anaglyph..

Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?

Και τέλος ποιο addon προτείνετε για καλές 3d ταινίες που να κανει support το anaglyph?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Addon για μεταγλωτισμένα παιδικά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε ολόκληρο build υπάρχει;

Addon για μεταγλωτισμένα παιδικά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε ολόκληρο build υπάρχει;

Atlas...με κλειστά τα μάτια..έχουν χαζέψει τα μικρά μου! Πλέον δεν μπορώ να δω ούτε μπάλα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://repo.grecotm.com/

Ξέχασα το source...

Επειδή έκανα μια αναβάθμιση tanix tx5 pro μέσω κάρτας , ψάχνω να περάσω το sportdevil και δεν μπορώ να βρω repo, έχει κάποιος να βοηθήσει Πηγή;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by stefanidis

Επειδή έκανα μια αναβάθμιση tanix tx5 pro μέσω κάρτας , ψάχνω να περάσω το sportdevil και δεν μπορώ να βρω repo, έχει κάποιος να βοηθήσει Πηγή;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με απλη αναζητηση στο google θα βρεις αυτο που ζητας.

Με το sportdevil παιζει κατι? Δεν μπαινει απο κανενα repo.

Edited by jogatore

Καμία λύση για το sports devil;

Κάποιο repo που δουλεύει;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δοκιμασε από kdil repo,εμένα μου δουλεύει

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δοκιμασε από kdil repo,εμένα μου δουλεύει

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

To kdil είναι από τα πιο (γεμάτα) repos που έχω δοκιμάσει