nik1975 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σήμερα σε όλα τα πρόσθετα όπου έχει να βάλω λογαριασμό imdb δε μου βγάζει την watchlist Το χει παρατηρήσει άλλος; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καμία ιδέα να βλέπουμε ελληνικά κανάλια γιατί στο AliveGr δε μου παίζουν πλέον...Κανονικά βλέπω τώρα Nomads στον Αντ1 και πριν ΣΤΑΡ. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σήμερα σε όλα τα πρόσθετα όπου έχει να βάλω λογαριασμό imdb δε μου βγάζει την watchlist Το χει παρατηρήσει άλλος; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Πλέον δεν δουλεύει αυτό, εμφανίζει τις λίστες ταινιών αλλά δεν μπαίνει σε καμία μέσα..."imdb changed something on the website's API" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πλέον δεν δουλεύει αυτό, εμφανίζει τις λίστες ταινιών αλλά δεν μπαίνει σε καμία μέσα..."imdb changed something on the website's API" Αρα περιμενουμε φτιαξιμο,αραγε;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ελπίζω να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε Covenant και Exodus δεν μου βρίσκει πηγές Real Debrid. Θυμιστε μου παρακαλώ που πηγαίνω να τσεκάρω ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει αφαιρεθεί από τα πρόσθετα. Νομίζω τον επιλέγεις μέσα από κάθε πρόσθετο ξεχωριστά αλλά και κάπου κεντρικά. Πάνε μήνες που το είχα κάνει και τώρα δεν μπορώ να το βρω... Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε Covenant και Exodus δεν μου βρίσκει πηγές Real Debrid. Θυμιστε μου παρακαλώ που πηγαίνω να τσεκάρω ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει αφαιρεθεί από τα πρόσθετα. Νομίζω τον επιλέγεις μέσα από κάθε πρόσθετο ξεχωριστά αλλά και κάπου κεντρικά. Πάνε μήνες που το είχα κάνει και τώρα δεν μπορώ να το βρω... Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μέσα από το url resolver δηλώνεις το account του R.D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 μέσα από το url resolver δηλώνεις το account του R.DΑ μπράβο! Και δεν χρειάζεται σε κάθε add on ξεχωριστά; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Α μπράβο! Και δεν χρειάζεται σε κάθε add on ξεχωριστά; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κάποια πρόσθετα μπορεί να χρειάζεται και ενεργοποίηση των debrid providers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Σε κάποια πρόσθετα μπορεί να χρειάζεται και ενεργοποίηση των debrid providers. Το exodus και το covenant δεν χρειάζεται πάντως κάτι επιπλέον. Στο Elysium που υποτίθεται ότι χρειάζεται δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Εχω κατεβασει στο PC το κodi 17.6.Προσπαθω να αλλαξω την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα αλλα δεν μου γινετσι.Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι εχει κολημενα τα αγγλικα και δεν μου βγαζει την λιστα για νσ επιλεξω .Καμια βοηθεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Παιδιά το έχω ρωτήσει 2 φορές πάλι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Στο simplicity kodi έχει επιλογή στο μενού για έξοδο από το πρόγραμμα (επιλογή τερματισμού, επανεκίννησης κλπ) αλλά και αντίστοιχο κουμπί επιλογής κάτω αριστερά. Στο diamond build όμως και στο περιβάλλον aeon δεν μου έχει τέτοια επιλογή στο μενού ή ένα κουμπί τερματισμού. Πως προσθέτω τέτοιες επιλογές? Υ.Γ Είμαι ο μοναδικός που έχω το πρόβλημα? Έχω κάνει κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Κανονικά βλέπω τώρα Nomads στον Αντ1 και πριν ΣΤΑΡ. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 εμένα σταμάτησε από χτες πάντως το Ant1. alpha επαιζε αλλά κόλλαγε εδώ και μήνες. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Επίσης, πήγα σημερα να μπω live tv και μου βγάζει error. Ελληνικές Σειρές που έχω κάνει συντομευση στα αγαπημένα τις φορτώνει πάντως. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Παιδιά το έχω ρωτήσει 2 φορές πάλι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Στο simplicity kodi έχει επιλογή στο μενού για έξοδο από το πρόγραμμα (επιλογή τερματισμού, επανεκίννησης κλπ) αλλά και αντίστοιχο κουμπί επιλογής κάτω αριστερά. Στο diamond build όμως και στο περιβάλλον aeon δεν μου έχει τέτοια επιλογή στο μενού ή ένα κουμπί τερματισμού. Πως προσθέτω τέτοιες επιλογές? Υ.Γ Είμαι ο μοναδικός που έχω το πρόβλημα? Έχω κάνει κάτι λάθος? Στο diamond είναι κάτω από τις ρυθμίσεις. Επίσης (σε Android) το βγάζει κρατώντας πατημένο το πίσω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εχουμε καποια εφαρμογη απο play store που μπορει α αντικαταστησει την μπαρα πλωηγησης που δεν υπαρχει κατω σε καποια tv box ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γιατι δεν μου παιζει το Sportdevil σε PC; Χρειαζεται καποια ρυθμιση σε σχεση με tv box andtoid; Εχω φορτωση addon με ταινειες και ολα καλα μονο το sportdevil και το music-Source.Οσο πιο πανω που εχω αναφερει γιατι δεν αλλαζε η γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα βλακεια μου δεν ειχα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γιατι δεν μου παιζει το Sportdevil σε PC; Χρειαζεται καποια ρυθμιση σε σχεση με tv box andtoid; Εχω φορτωση addon με ταινειες και ολα καλα μονο το sportdevil και το music-Source.Οσο πιο πανω που εχω αναφερει γιατι δεν αλλαζε η γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα βλακεια μου δεν ειχα ιντερνετ. Απο ποια πηγη πας να τρεξεις το sportdevil Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Απο το kdil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Απο το kodil το εχω φορτωση αλλα δεν φορτωνη.Μου βγαζει Error running SportsDevil οταν παω να το ανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Απο το kodil το εχω φορτωση αλλα δεν φορτωνη.Μου βγαζει Error running SportsDevil οταν παω να το ανοιξω. Περνα το απο το maverick http://www.wirelesshack.org/how-to-install-maverick-tv-add-on-kodi-17-1-krytpton.html Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Φιλε μου το φορτωσα απο εκει που μου γραφεις αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα.Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αυτή την περίοδο για windows που δεν έχει terrarium ποιο addon θα λέγατε ότι είναι το πιο αξιόπιστο ? Elysium? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Δεν θυμάμαι καλα αλλα καποιος είχε ρωτησει για ελληνικους υποτιτλους στο TeaTv για Windows ... Εγινε Update στο πρόγραμμα ..έκδοση 1.2 ..μεταξύ άλλων έγινε και προσθήκη ελληνικών υποτίτλων Changelog 1.2.0 Supported Real Debrid (openload, streamango, vidlox, vidoza) Supported Alluc API Key Added Croatian, Serbian, Greek and Polish subtitles Added turn on/off subtitles on Settings Added 30s backward button in player Fixed delete downloading from the downloaded Fixed minor UI bugs Fixed Convert to MP4 on Recorder Fixed subtitles not working Fixed bugs Edited December 14, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Δεν θυμάμαι καλα αλλα καποιος είχε ρωτησει για ελληνικους υποτιτλους στο TeaTv για Windows ... Εγινε Update στο πρόγραμμα ..έκδοση 1.2 ..μεταξύ άλλων έγινε και προσθήκη ελληνικών υποτίτλων Changelog 1.2.0 Supported Real Debrid (openload, streamango, vidlox, vidoza) Supported Alluc API Key Added Croatian, Serbian, Greek and Polish subtitles Added turn on/off subtitles on Settings Added 30s backward button in player Fixed delete downloading from the downloaded Fixed minor UI bugs Fixed Convert to MP4 on Recorder Fixed subtitles not working Fixed bugs Είναι και για Android tv?Υπότιτλους από που τραβάει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου το φορτωσα απο εκει που μου γραφεις αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα.Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Τι να πω,εγώ βλέπω κανονικά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 14, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Λαθος εγραψα οτι ειναι γισ PC ειναι για λαπτοπ HP και μου βγαζει το σφαλμα error running sportdevil οταν παταω για ανοιγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts